Meer seks met een grote wagen

Auteur: , 46 Reacties

Goedemiddag! Autoblog trendwatching hier, met open deur nummer twee van vandaag. Ben je niet geboren met een gladde babbel? Ga je minder vaak van bil dan je zou willen? Maak je anno 2010 nog steeds regelmatig gebruik van de handkar? Dan hebben wij de oplossing voor je: koop een grote auto. Onderzoek wijst het uit, dus het is zo.

Vorig jaar brachten we dit feit al aan het licht, en we weten ook dat 75% van de vrouwen hun man uitzoekt op basis van zijn auto. Nu is er echter ook Nederlands onderzoek dat deze stelling bevestigt. Lexa.nl ondervroeg 500 singles, in hun singles & cars-onderzoek.

Dus wat let je? Ruil die Smart ForTwo als de wiedeweerga in voor een dikke Hummert, rij je rondjes door populaire uitgaansgebieden, en je zult zien dat de vrouwtjes op je afkomen als vliegen op stroop. Hoewel dat soms misschien niet de bedoeling is. Graag gedaan.46 reacties

ooh vandaar
Svenska Aeroplan AB
Een grotere auto kopen? Dan heb ik helemaal geen rust meer!!

;)
Tja ge kunt u natuurlijk afvragen of dat onderzoek hoegnaamd enige kwaliteit heeft en waar het is afgenomen. In de plaatselijke hippe zaak voor jhonnies en marinas zullen die resultaten wel kloppen. Doe net dezelfde enquete op de bus en het resultaat zal net helemaal anders zijn.
Voorts kan ik perfect begrijpen dat in een alsmaar oppervlakkig wordende maatschappij er spijtig genoeg een boel mensen zijn die effectief zo redeneren. Het vreemde is dat vrouwen wiens emotionele intelligentie gemiddeld iets boven de mannen uitsteekt, ook die redenering zouden volgen. Dergelijke vrouwen (ik ga er vanuit dat dit echt wel een minderheid is) zijn fuckable for one night dwz te dom om daar ook maar enige energie in te steken. Iemand die op zoek is naar kwaliteit in zijn leven en dit op een zo harmonieus mogelijke manier met zijn leefomgeving (waaronder ik) zal daar niet mee geconfronteerd worden. Grappig eigenlijk een bepaalde auto kopen om iets te bereiken, getuigt van zeer weinig persoonlijkheid en finesse.
En dan nog een hummer, jongens toch enig niveau hé. En voor de sportieve rijders, neen hij gaat geen fluit vooruit, een toyota yaris met een 1300 tje maakt een hummer compleet belachelijk op “sportief” vlak.
@ro

Praat toch niet zo onzinnig. Dit soort praat hoef je alleen te verkondigen in omgeving met gemanierde vrouwen, en zelfs dan hoeft het niet effectief te zijn, om indruk te maken kunt toch beter voor die 1900kg wegende sloep gaan ook bij de vrouwen van ‘niveau’.U draagt zeker een rode broek in het dagelijks leven?

Btw. De uitwisseling van DNA gaat in een Hummer stukken gemakkelijker dan in een Yaris.
Een Lamborghini Countach kitcar werkt ook!! Een paar weken geleden op Nieuwmarkt in Amsterdam stond iemand met een blauwe kitcar. Binnen een paar seconden stonden er meer dan 50 mensen om z’n auto staan.
http://auto-diversen.marktplaats.nl/kitcars/354351473-adrian-design-langoustine-5000s-lamborghini-countach.html?utm_source=autoblog&utm_medium=referral&utm_campaign=CA____autoblog_promotie_site_autoblog&utm_content=37806
Er staat dus eentje te koop! Tip!
tja vreddy_b, iemand die voor dergelijke 1900 kg wegende sloep gaat heeft spijtig genoeg weinig niveau laat staan enige intelligentie. De meeste vrouwen zijn iets verfijnder en kijken echt wel verder dan wat gepoch en uiterlijk vertoon en gelukkig maar voor de meeste venten.
En neen ik draag geen rode broek, maar heb denkelijk wel iets meer niveau dan gemiddeld.
Inzake uitwisseling hebt ge natuurlijk wel gelijk maar lees eerst eens het persbericht over dit onderzoek dan zal je lezen dat vrouwen bepaalde zaken aan een man zijn auto ergerlijk vinden, toevallig zake ndie je wel eens op een hummer vindt. Vrouwelijke finesse weet je wel.
@ro: Met je eens hoor. Er is dan misschien meer kwantiteit ( wat ik betwijfel). Maar de kwaliteit neemt zeker af.
@ro:

Je kunt ook gewoon een 1900kg wegende sloep rijden omdat het gewoon fijner reist dan een Yaris daar heeft intelligentie niks mee van doen.

Ik doelde voornamelijk op taalgebruik en zinsopbouw die u hanteert., het staat mooi maar u creëert daarmee ook een beeld van u zelf. Dat terzijde. Uiteindelijk zal het toch altijd soort zoek soort principe blijven betreft niveau en daarin speelt de auto inderdaad geen rol , uitzonderingen na gelaten maar die weten het vaak ook van elkaar waarom ze bij elkaar zijn. En veel vrouwen hanteren toch vaak het principe ‘grote auto = veel geld= goede baan= slim’. En lekker dom is af en toe toch niks mis mee?
Dus blijkbaar geilt mijn vrouw op mannen zonder auto?
Want in de vier jaar dat we samen zijn heb ik nooit een auto bezeten?

Ben dan wel net 19 maar toch
@TWJ: Brommah telt ook;)
nou toch naar die H1 aanschaffen…..
* gaat winkelen *

http://www.roadtransport.com/blogs/big-lorry-blog/bigdump.jpg
@sacha: lol :-)
Hoeveel vrouwen passen daar achterin?
@sacha: Een shopje van mij van een jaar of zes geleden:

Ik heb net even “De mooiste verhalen” (hun verhaal in beeld) op Lexa bekeken…
Mooi hè, mijn nieuwe profielafbeelding?
Een mooie motor helpt ook natuurlijk ;)

http://www.youtube.com/watch?v=YBk3s91Tzwg
Svenska Aeroplan AB
LOL @ sasha

Zo moet ’t wel lukken denk ik!
:D
sacha, schitterend. Kijk humor mijn best jongens dat vinden vrouwen nu net wel belangrijk! hihi
dus heb je meer kans met een hyundai sante fe dan met een 3 serie coupe, da denk ik nie!
En een onderzoek uit zijn verhouding trekken is ook een vak.

“Een klein model auto bij een man wordt door de single vrouwen uit dit onderzoek niet gewaardeerd. Ruim 20% vindt een man in een grotere auto een stuk aantrekkelijker.”
In een grote auto kan je ook beter n.uken
Haha das toevallig, heb vandaag m’n BMW 3-Serie Coupé opgehaald en m’n oude Fiat Uno achtergelaten :)
Dat wordt dus een groene Porsche 997 GT3 RS aanschaffen! ;p
lol @ Sacha, ik kom niet meer bij!!
Je moet gewoon de goedkoopste versie uitzoeken van de grootste auto die je met je geld kan kopen. Opties, cylinderinhoud, PK’s interesseren de dames helemaal niet. Fuck die dure velgen. Gewoon een standaard BMW 518i zonder poespas.
Volgens mij werkt het bij moderne vrouwen net andersom..zowiezo, als je al op lexa moet zoeken… maar dat terzijde. Mijn ervaring is dat als een vrouw mij ziet rijden in mijn starletje ze denkt: “kijk dat is nou een verstandige jonge vent die geen bakken met geld aan z’n blik uitgeeft (en des te meer voor mij heeft)”. Starletjes hebben voor mij tot nu toe prima gewerkt (inmiddels gelukkig getrouwd :-)
MAW; 75% van de vrouwen laat zich graag in bed praten met een imposante wagen onder de hol van de man. En dan over tig jaar jankend op de bank zitten als een depressief wrak omdat ze geen leuke man heeft. Hahaha way to go whores!
Dit “onderzoek” kon best eens kloppen.

Die vrouwen van tegenwoordig zijn enorm oppervlakkig!
Check programma’s als “Dating in the Dark” of “Take Me Out”…

Maar goed…volgens dit onderzoek is er hoop voor mannen met een ‘kleintje’… :mrgreen:
Een tijdje terug een Engelse documentaire over dit onderwerp gezien en hieruit kwam naar voren dat een man met een Range Rover het meest positieve indruk op vrouwen maakt.
daarom dat ik smart fortwo van mijn vriendin heb gekregen :s
ik heb een classic mini én een vriendin
shit, had dat eerder gezegd, net vandaag een MX5 gekocht :P
@Ro

Ik denk dat een hummer toch effe wat sneller optrekt dan jou Yaris 1.3. Je bent gewoon een stakker die een Yaris rijd en jaloers is op mensen die wel een “echte” auto rijden. Tuurlijk vinden vrouwen grote auto’s mooi, dit geeft al snel meer aanzien en daar houd iedere vrouw wel van. Ik heb een Chrysler 300M gehad, hiermee had ik toch veel bekijks. Nu rijd ik een Renault een er kijkt toch echt niemand naar me, vrouwen op picken met een klein autotje is toch wel wat moeilijker.
Alvast wetenschappelijk wél bewezen is dat vrouwen een grote lul verkiezen boven een klein pietje. Al zullen ze dat niet hardop toegeven…
Vanuit de algemeen bekende wijsheid: “Grote macho auto = is compensatie voor een klein pietje” maken chauffeurs van deze bakken weinig kans van bil te gaan. Ach ja, domme blondjes willen wel eens een keertje mee blokje omrijden… maar verder zeker niet!

Geef mij maar m’n 2 PK voor een lekkere vrijpartij: die wipt lekker mee !
waarom denk je dat ik BMW rijdt :D
Ik neem mijn auto alleen niet zo vaak mee de kroeg/club in.. Ik wil niet veel zeggen…
Het gaat mij om dat ik goede sex heb dan talloze flodders. Zo is het met auto’s ook. Liever een Mercedes dan 4 keer een Chevrolet Aveo.
Als het even lekkere wijven zijn als op de foto is het een goede investering en wil ik het geld er zeker aan geven
Mooie lijven!! eeeeuuuuuuuhmmm! ik bedoel mooie motor :D
@stilo96: In dat youtube filmpje he
hoe groot wil je ik heb twee wagens een h2 en een bmw m3

dan gaat het wel lukken he;)
hoe groot wil je ik heb twee wagens een h2 en een bmw m3

dan gaat het wel lukken he;)
lekker filmje :)
Dus met een grotere auto heb je meer sex.
Maakt dat een kleinere auto een betere trekauto?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).