Autoblog 2010 flashback: week 37

Auteur: , 3 Reacties

Dat is ook een manier om bekeuringen te onlopen! En dat is precies wat een Amerikaan 37 keer deed. Ook konden we een jaar geleden spelen met de SLS AMG configurator. En in Antwerpen crashte een Murcielago heel hard.

Vorig jaar maakten we ook kennis met de Steenstra GMC Styletto, helaas hebben we daarna weinig meer vernomen over dit project. Volkswagen maakte ons blij *kuch* met een 1 liter auto maar daar stond de Brabus E-klasse V12 “Black Baron” weer tegenover. Ook dachten we vorig jaar nog dat Magna Opel zou kopen, inmiddels weten we wel beter.

Ook zagen we de Marussia B1 en Marussia B2. En weet je nog dat Camiel Eurlings een fervent Autoblog bezoeker is? De Mansory Vitesse Rosé was ik liever weer vergeten, wat een gedrocht! En het regende in Japan, zodat er een Ferrari Enzo de vangrail in schoot.

Aimee ging op stap met de Nissan Qashqai. Maar er werden ook nieuwe modellen onthuld, zoals de Skoda Superb Combi, Ford Grand C-Max, Honda CR-V facelift, Mazda MX-5 Superlight, Koenigsegg Trevita, Wiesmann MF5 Roadster, Lamborghini Reventon Roadster, Audi R8 Spyder, Citroen Revolte Concept, Mercedes SLS AMG, McLaren MP4-12C, Abarth 500 “695 Tributo Ferrari”, Volvo C30 facelift, Lexus LF-Ch, Peugeot iOn en de Peugeot Bipper Tepee.3 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
De 2010 flashback in één berichtje, maak er dan op zijn minst een mooi overzicht van.
@AJ: Wat zeur je nou? Wat is hier mis mee?
@AJ: volgens mij snap je het concept van een flashback niet…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).