Bewerk je tuin met Lamborghini

Auteur: , 15 Reacties

'Lamborghini' en 'tuin'. Doorgaans twee woorden die elkaar aardig uitsluiten. Je gazon wordt er per slot van rekening niet veel mooier van als je er een paar donuts op draait met je LP 550-2 Valentino Balboni. Dus waar hebben we het over? Natuurlijk: over de onaflatende merchandising van supercar-makers.

Tonino Lamborghini biedt de tuinierende Lamborghini-fanaat namelijk een selectie van trimmers, heggescharen en ander tuingereedschap. Ook een kettingzaag behoort tot de mogelijkheden. Helaas geen pk-monster, maar met een vermogen van 2400 Watt moet ook prima door een boompje (of een deur) te zagen zijn.

Mocht je zelf een Lamborghini-bezitter zijn, dan hoef je je handen uiteraard niet vuil te maken. Dan drink je gewoon een lekker bakje koggie terwijl je toekijkt hoe de tuinman zich in het zweet werkt. (via autoblog.com)

Tonino Lamborghini15 reacties

je kan het ook anders bekijken en het logisch vinden dat een tractor fabrikant dit soort spul maakt.
btw, wat is koggie ?
“Je reactie moet nog worden goedgekeurd.” pardon?
Ontopic: Ik ben benieuwd… wie DIT voor zijn/haar tuinman koopt, ik neem aan dat je de tuin niet zelf doet als je een lambo als tweede auto hebt.
Jammer, ik verwachte dat ze tuintrekkers gingen maken toen ik de titel zag. Had je lekker het gras kunnen maaien in je Lamborghini :D
@ZwerverRoodbaard: mag achter je Lambo aanrennen ook?
http://i55.tinypic.com/bgqwjs.jpg
wacht effe, lamborghini is begonnen als tractorbouwer. Dus dit ligt dichter bij de oorsprong dan een v10/v12 supercar.
Oplettendheid alom. Scherp mannen!
leuk ding om te bloemschikken ;)
dit is het echte werk
http://www.youtube.com/watch?v=FvAI7-Qa2Io
Humanspectrum
@m5: Weet Jeremy Clarkson hier al van? Zou je ‘m een groot plezier mee doen, denk ik.
Humanspectrum
Zo gek is dit nog niet, hoor. Zie het als de “missing link” tussen de tractoren en de supercars. Slightly off topic: werk nu in een appelboomgaard. De baas heeft een of twee Lamborghini-trekkertje(s). Zal ‘m ’s complimenteren met z’n goede smaak ;-)
Tonino Lamborghini heft officieel niets met het autobedrijf te maken. Bij mij in de buurt zit een Tonino Lamborghini cafe, bij de opening ervan moest alle pers beloven te vermelden dat er geen enkele link met het autobedrijf is. Ze liften natuurlijk wel ontzettend mee met de naam en het logo van de autobouwert…
Zou best eens iemand z’n tuin willen bewerken, maar dan wel met een rambo-lambo (lm002)
De gemiddelde Lambo heeft anders koppel genoeg om boompjes te ontwortelen. Met een LM002 kan dat helemaal in stijl! Dus waarom niet?
handrem trekken is fijn!
Heel veel mensen weten niet dat er nog steeds Lamborghini tractoren worden gemaakt. Deze tak heeft echter geen verband meer met de autofabricant.
En er zijn ook Lamborgini Gasbranders
met het zelfde logo

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).