PSV’er raakt rijbewijs kwijt na 3x teveel alcohol

Auteur: , 40 Reacties

En over welke PSV'ert hebben we het dan? Over het enfant terrible Jonathan Reis. De 21-jarige Braziliaan kwam al eerder in opspraak, nadat naar buiten kwam dat hij graag zijn neustussenschot bijplamuurde (en het vervolgens vertikte om af te kicken). Hierna werd hij weer in genade aangenomen, maar wat er na dit geintje zal gebeuren?

In de nacht van zaterdag op zondag liep Reis ter hoogte van het Limburgse Weert tegen de lamp. Op het bureau blies hij op het ademanalyse-apparaat 620 ug/l, en dat is (zoals elke trouwe Wegmisbruikers-kijker weet) bijna drie keer zoveel als toegestaan. De limiet is 220 ug/l.

Saillant detail: Reis maakte gewoon deel uit van de selectie van PSV, die de dag erop tegen Roda JC moest voetballen. Goed bezig, jonguh! Maar misschien had hij ook nu een paar nakkies in zijn neusgat, dan merk je weinig meer van de alcohol (naar het schijnt).

Dit voorval doet meteen denken aan Theo Janssen, de Twente-speler die vorig jaar met een slokkie op over de kop sloeg. Bij Janssen bleef het echter bij de alcohol, voor zover bekend heeft hij niet de gewoonte om zijn neus vol te stoppen.

Wat PSV met Reis gaat doen is nog niet bekend, maar ik denk dat de (spreekwoordelijke) rapen voor hem aardig zuur zijn, en de druiven gaar. Misschien kan hij samen met Christoph Daum en Diego Maradonna een nieuw team opzetten? (via AD)40 reacties

Ontslag dan maar he….
Wat een slechte blog is dit zeg. Dit is echt een irrelevante nieuwsbericht voor een auto info website. Laat staan de spellings fouten. Schaam je !
@majinstar: Zegt de man die het over een ‘slechte blog’ en een ‘irrelevante nieuwsbericht’ heeft.
@sir_smokalot: wat dacht je van een “auto info website”?
(lol)
@majinstar: Spellings fouten? Een irrelevante bericht?
@Ruben Baeten: Haha pwned…

Overigens meldt nu.nl dat Reis een beginnend bestuurder is en de limit in zijn geval dus op 88 ug/l ligt. Dat komt neer op een overschrijding van bijna 7×…
auto’s en voetbal zijn gewoon mannen dingen ;)
Ahjoh, iedereen zuipt zich toch wellis klem?
@robert–123: Jep, maar niet iedereen gaat dan achter het stuur zitten.
Wat een Geenstijl! manier van schrijven.
… wat een nutteloze blog dit
Tsja, voetballers… wat moet je er mee? Ze zouden ze ook in het stadion op kunnen sluiten tot ze mogen spelen…
Inderdaad geen hoogstaand stukje tekst. Omdat de GS invloeden in de opmaak van de tekst zo prominent aanwezig zijn ben ik geneigd om ook maar op een GS manier reageren: -1 voor de blog.

@sir_smokealot: Verander alsjeblieft je ordinaire nickname als je voor een degelijke site als AB blogt.
@tuurlijk: ben je nou serieus met dat laatste?…
@ mezelf: Dergelijke.
@ Sir smokalot en Ruben Baeten. Proberen jullie je mankementen nou goed te praten ? Ga snel een inburgerings cursus volgen ofzo.
@majinstar:

Wel blijven opletten hè, “inburgeringscursus” is nog altijd één woord. ;)
@majinstar: Google jij eens heel snel SOS op Google NL en klik de eerste link aan!
-edit: pas op, verval niet in je oude patroon-
Vraag me nog steeds af wanneer je nou aan 220ug/l zit? :? Want iedereen roept wel 2 glazen bier, maar op een 6 uur durende stapavond mag je er meer aangezien alcohol ook wordt afgebroken. Houd het in die 6 uur bij 5 biertjes.


Maar die Jonathan Reis mag normaal dé bal afschieten maar denk dan hij nu door PSV als bal wordt afgeschoten! :) (Alleen ontslag niet aangezien Theo Janssen ook nog bij FC Twente mocht blijven)
@VeniVidiVici: Dacht zoek het ff op, hier wat info over alcohol afbraak door je lichaam:

“De lever doet 1 á 1,5 uur over de afbraak van 1 standaardglas alcohol. Als je 8 glazen drinkt, is de lever dus 8 tot 12 uur bezig om de alcohol af te breken. Dit betekent dat je na een avondje stevig drinken ’s ochtends nog steeds alcohol in je bloed kunt hebben.”

Dus 220ug/l is echt een moment opname, het kan na 3 biertjes zijn, of een dag later als je flink bent wezen doorzakken.
de auto met de bavaria stickers er op die bij het stadion staat, is zeker van Reis…
Zeg majinstar, heb je zelf wel door dat er in je eigen berichten ook diverse spelfouten staan? Niet handig om dan mensen daarop aan te vallen he?
Jongens jongens toch..ik ben het er wel mee eens dat de stijl van het verhaaltje niet helemaal naar mijn smaak is, maar laten we daar geen ruzie over maken. Tevens vind ik het onzin om te gaan discussiëren over het nut van dit bericht. Weet iemand toevallig in wat voor een auto hij gepakt is?:P
-edit: nutteloze bijdrage-
-edit; ja, dat kun je dus mailen naar tips, het wordt gelezen-
Nou zal nog eens tip mailen :x Het wordt dus gelezen maar plaatsen…Ho maar! Ow sorrie, het is niet interessant… Nee maar zo’n flapdrol van een Jonathan Reis dat is boeiend :?
@LJ

Vast een X6 met geblindeerde ruiten ofzo..
majinstar, jy bend zelf egt fet goewt in spellon ofni?

@reis: eerst coke, en nu dit. En dan staat die jongen nog onder intensieve begeleiding ook! Triest.
Die jongen is 21, kom op zeg…
Laat hem ook jong zijn. Inderdaad hij is fout, maar laat hem die straf gewoon krijgen en ga niet zeuren.
ontslaan die gast. hij is een topsporter. moet je dat is bij atletiek proberen dan lig je er gelijk uit.
Goh, ik dacht dat ie op ’t goeie pad was toen ie terugkwam uit Brazilie. Dat verbaasde me al, dat PSV hem weer terugnam. En nu dit weer. Niet slim. Benieuwd wat er gaat gebeuren op de club.
Wat een kansloos mannetje. Sommige mensen leren het ook NOOIT. Sommige mensen hebben te veel kansen nodig. En als je spits bent, zoals Reis, kan je je dat al helemaal niet veroorloven. Sommige mensen verdienen een enkele ‘Reis’ Brazilië.
Ik ben benieuwd hoeveel van jullie wel is omgaan met topsporters? Ik ken er namelijk wel redelijk wat en er is er geen een bij die niet drinkt.. Als ze de volgende dag moeten spelen dan doen ze dit overigens niet maar voor zover ik weet wist “Reis” gewoon 99% zeker dat ie niet zou spelen.. Dat ie wel achter het stuur is gekropen is natuurlijk ontzettend dom, zeker als je zo makkelijk als hij een taxi kan betalen…
@Tw: Sjaak Polak! Die drinkt niet. Dacht ik.
@Tw: voetballers zijn natuurlijk geen topsporters. Hun nog geen twee uur durende spelletje heeft zelfs een pauze! Triatleten zijn de echte topsporters (of gewoon helemaal gestoord).
voetballers zijn dom
Als ‘BN’er weet je van te voren ook wel dat het breed uitgemeten gaat worden in de media. Dat lijkt me een extra reden om gewoon een taxi te nemen kluns! ;)

Als ‘top’sporter gaan stappen/drinken terwijl je de volgende dag een wedstrijd hebt is gewoon een schande.
Ook als bankzitter hoor je je professioneel te gedragen, daar krijg je meer dan riant voor betaald. Kom op zeg, die 2-3 dagen per week kun je je toch wel ff inhouden.

Met z’n 21 jaar is hij al wel leuk bezig om een reputatie op te bouwen. Zou me toch kapot schamen als ik de komende 12-15 jaar bij elke training/wedstrijd een drugstest moet ondergaan van de clubleiding.
@Majinstar: Ik wacht nog steeds op jouw eerste relevante opmerking hier op Autoblog.nl..
Je kan zegge wat je wilt, Reis heeft er toch gelijk twee ingeschoten zondag :P

Bovendien zijn er wel ergere dingen in het voetbal, zo’n breek-zijn-been als de Jong heb je pas echt een probleemkind in je elftal.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).