Anderson brengt ons de 430 Scuderia Edition

Auteur: , 35 Reacties

Scuderia-nieuwtje nummer twee voor vandaag. De Duitse veredelaar Anderson zat al eens eerder aan een Ferrari. Toen ging deze California onder het mes. Ze hebben zich nu losgelaten op een 430 Scuderia. Een scheutje vermogen erbij, andere kleur erop, sportuitlaatje eronder en u kunt zich weer onderscheiden van de massa. Pardon: nóg meer onderscheiden.

Om tot een totaalvermogen van 575 pk te komen heeft Anderson onder meer de uitlaat compleet vervangen door een lichtgewicht RVS-exemplaar. Scheelde al gauw 24 kg. Samen met een vrijer ademende luchtinlaat en wat gefröbel aan de software was dit goed voor een plus van 65 pk. De herrie die uit de nieuwe uitlaat komt kan overigens geregeld worden met een afstandsbediening waarmee je ‘m in drie standen kan zetten.

Qua uiterlijke pimping heeft Anderson het nog redelijk subtiel gehouden. Zwarte velgen in de maat 8.5 x 20 gewikkeld in 235/30/20-rubber aan de voorkant en achter telt het lichtmetaal 12 x 20 met daaromheen banden in de maat 325/25/20. Met carbonfiber wordt ook flink gestrooid. Zo zijn de zijspiegels, motorafdekplaat en de diffuser van dit goedje gemaakt. Verder zijn de ramen geblindeerd en de knipper- en achterlichten een paar tinten donkerder gemaakt.

Binnenin de Ferrari gaan ze verder met koolstofvezel uitdelen, voorzien van een grijs kleurtje dat volgens onze designkenners goed past bij het matgrijze uiterlijk. En als je het gebulder van de V8 ooit zat wordt, dan kun je luisteren naar klanken van de speakers en subwoofer die Anderson voor je wil inbouwen. Een prijsje voor dit alles is nog niet bekend.



35 reacties

Ik weet niet waarom precies maar deze auto doet mij op de een of andere manier aan een vuilniszak denken… :P
@Bumer: Je weet niet waarom? Laat mij je een tip geven: bekijk de kleur van deze wagen eens goed ;)
Zinloze tuning. Als je ooit al met een scuderia hebt gereden weet je gewoon dat nog meer vermogen meer dan overbodig is. En zoals bumer al aangeeft, echt een vuilniszak ineens…
Zinkspray grijs is best cewl.
Tis nu wel een beetje een grijze muis..
IS het uitverkoop bij ferrari van oude modellen? omdat al die tuners er nu boven op springen.

F430 is zo 2000
2009.. (fijn.. edit knop)
Robbie Ronald
@Kvgorp:
Dit is geen F430, pipo… Dit is een 430 Scuderia…
Blijft een oud model
Waarom al die Ferrari F430’s? Zijn de 458’s allemaal al uitgefikt?
OT: Dat vuilniszakken grijs staat de auto voor geen meter en ook niet voor de 4.512×1.923×1.214m. die de auto groot is. He’s just out of date.
is het erg als ik hem mooi vind?
“Anderson brengt ons de 430 Scuderia Edition” moet zijn “Anderson brengt ons de 430 Scuderia Edition met gejatte RS4 velgen”
@alfa159TI
Jij kunt daar toch ook niets aan doen, het is jouw smaak. Wij kunnen het hooguit in twijfel trekken, maar over smaak valt niet twisten.
@ thomatski

Heb jij wel eens een scuderia geredan dan?
*gereden
Ik snap, als bij zo veel tuningobjecten, de toegevoegde waarde niet helemaal. Waarom zou je als trotse F430 Scuderia bezitter langs deze tuner gaan? :?
@Rob: omdat het kan?
@Rob:

1. Om je niet geoptimaliseerde default auto te laten optimaliseren?
2. Omdat het kan…
Haha RS4 velgen onder een ferrari.
“Stealth Fighter” Edition, ze hebben al eerder een Scuderia gedaan.
nice!!
gelukkig hebben ze de scuderia getuned
want van de 458 Italia moet je afblijven :twisted:
65pk erbij? blijkbaar zit er een behoorlijke marge in scuderia :shock:
Hebben ze best wel weer aardig gedaan… net als bij die california :)
Dit is gewoon om te huilen zo erg…..
wat is die kont toch heerlijk :p
Snap de letters L P in de stoelen niet. Zou het een LP430 zijn???
Hij staat nog in de primer, wordt ‘ie nog afgelakt?
Nou, dat ziet er MEER dan prima uit! Lekker grijs vliegtuigkleurtje:D Alleen de achterlampen hadden van mij niet zwart gehoeven… Maarja, jammer dan.
Humanspectrum
Wat is dit, jong’!? Mat antraciet!? Vet!
Kleine correctie, heel veel onderdelen van de Scud zijn al van carbon (dus ook de waanzinnige spiegels). Deze tuner voegt weinig toe. Hij maakt hem alleen lelijker. De Scud is een van de weinige auto’s die zo perfect is dat geen tuner er wat mee kan. Ik ben geen Ferrari dweper, maar naar de 430 Scuderia kan ik uren kijken.
Wat is er mis met Ferrari-rood ? Voor de rest heeft deze tunert het helemaal goed gedaan ! Snap simpelweg niet dat deze van oorsprong lichtgewicht Ferrari nog een besparing van 24kg (op alleen de uitlaat al) ‘vergeten’ was !?!?
@megakix

ik vind het ook verdacht van die uitlaat. Of dat ding kost een vermogen…
@ aston martin
ja, en ik verzeker je dat het zo al een uitdaging is zonder de tuning
Deze Ferrari moet nog kleur bekennen..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).