Ben Collins heeft nog wel een tip voor Top Gear

Auteur: , 55 Reacties

Ben Collins en de mensen achter Top Gear, gaan niet zo lekker meer met elkaar door één deur, sinds Collins besloot een boek te gaan publiceren over zijn leven als The Stig. Jeremey Clarkson voelt zich persoonlijk genaaid en Ben beschuldigt Top Gear op zijn beurt van pesterijen. Ondanks al dat kwade bloed heeft Ben Collins nog wel een tip voor Top Gear.

Als Collins het bij Top Gear voor het zeggen had, dan zou hij een soort X-factor achtige competitie organiseren en de trend van “Who Wants to Be the Stig?”

If I were working on the show I’d suggest they do a shoot out – a sort of Who Wants to Be the Stig? X Factor. People could turn up in balaclavas and they could all have a go.

Verder is Ben Collins van menig dat het kinderachtig zou zijn wanneer Top Gear nu opnieuw met een nieuwe anonieme Stig op de proppen zou komen. Maar ja dat was nou juist de kracht van The Stig. Als het gaat om The Stig, wat verwacht jij dan dat Top Gear gaat doen? Of wat vind jij dat Top Gear zou moeten doen? (via: autoblog.com)55 reacties

Gewoon verder doen zoals er nooit iets is gebeurt, gewoon een nieuwe Stig!
@Tom: mee eens, eerst zwart, toen wit, nou een nieuw kleurtje en gaan. Vrouwelijke stig misschien ook eens leuk, kunnen we fantaseren over welke vrouw er in het pak zit, ook leuk:)
@jp: I like where this is going
Dit gaat m natuurlijk niet worden. Ik denk dat ze het hele Stig verhaal moeten laten gaan en zich lekker moeten focussen op leuke, humoristische televisie.
@CBR600rr: In Engenland is “the Stig” echt een grote trend en al lang geen Hype meer, want het waait daar niet zomaar over… Dus als ze slim zijn gaan ze er gewoon mee verder (melken ze het nog wat verder uit) zoveel kijkers/geld als ze er mee verdienen!
Zwarte Stig hebben ze van een vliegdekschip gecatapulteerd…
Witte Stig mogen ze nu wel de ruimte in schieten (kunnen ze hem over 50 jaar weer herintroduceren, dat hij zogenaamd terug is gekomen)
en nu een nieuwe (Roze?) Stig introduceren
@Jos:

grijs zou beter passen ;)
@Jos: Haha dat is een optie ja als commerciële stunt,
maar ik zou het leuker vinden als ze net als dat ze dat bij die “Morris Marina” club doen gewoon ‘Ben Collins’ belachelijk maken!:P Niet dat ik iets tegen die man heb, maar gewoon om te lachen…
Een hoop ophef over iets wat alleen voor de kinderachtige kijker interessant en spannend is.

Het idee van Collins is volgens mij commercieel gezien wel interessant. Om wederom een onbekende te gebruiken is niet origineel. Maar bij een enorme organisatie zit vast een creatief brein die dit karakter een leuke twist mee kan geven.
terug een anonieme stig, tot als hij op een of ander manier wordt ontmaskerd. Trouwens, is dit niet allemaal een beetje opgezet spel ? Ben heeft zijn boek, Topgear de publiciteit en ze kunnen nu weer met iets nieuws komen.
dit is al de derde keer dat AB vraagt wat er met de stig moet gebeuren, comments te weinig ofzo?

anyway, ik gok op groene stig…
De vrouwelijke stig lijkt me een hele goede keuze.. ik ga eens even googlen
Een vrouwelijke stig in een roze pak. En mag Ben Collins anderen nog kinderachtig noemen?
Als Top Gear hier zelf niet zo’n drukte om had gemaakt dan hadden ze de schijn nog steeds op kunnen houden dat het niet Collins was.
En gewoon een andere F1 coureur vinden dan is het probleem toch opgelost.. en Top Gear heeft toch wel zijn beste tijd gehad heb ik het idee :x
gewoon een nieuwe stig in een ander kleurtje :D
Tijd voor de Grijze STIG!… Maar uuuuhhhh…. Ja het nieuwtje is er een beetje vanaf… Ze moeten nu gewoon een snelle coureur aanwijzen en hem/haar die rondjes laten doen… Geen geheimzinnigheid meer…. Of in plaats van 1 coreur een groep coureurs die de rondjes blazen op het circuit… Om weer een “mystery” coureur erbij te halen zal niet nieuw en verfrissend zijn voor de serie IMHO….
wat dacht je van een green stig en dan de rondetijden en het verbruikcijfer gebruiken voor de positie hoort meer bij de huidige tijd
@bpc: Leuk verzonnen maar ik zie het niet zitten eigenlijk.. Ik vindt het idee van de vrouwelijke stig wel leuk maar dan moet ze wel echt heel goed kunnen rijden:P
Jeremey Clarkson ken ik niet, jullie wel? ;)
@Gideon: Mhoeha! Wat scherp zeg, een e teveel!

Ga wat doen..
@Jochempie: Iets met een bed en een verkeerd been…?
Baby Stig is nog een optie :)
gewoon sabine schmitz in een roze pak hijsen
en je hebt een vrouwelijke stig, die al het een en ander voor top gear heeft gedaan…
Als ik bij top Gear zat, zou ik in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen de oude stig tragisch laten overleiden, net als de zwarte en dan een nieuwe nemen.
Het is gewoon allemaal een grote hoax, er is helemaal niks van waar =)

Pure publiciteits-stunt, bedoel iedereen kan zeggen dat hij daadwerkelijk de Stig is, maar het blijft toch een welles/nietes spelletje
TG moet er een mooie grap van maken, paar steken onderwater en vervolgens verder gaan met een nieuwe Stig alsof er niets veranderd is.
Dania Patrick is een hele goede optie en ze ziet er ook nog erg goed uit.
Wat de eerste vrouw die een indy-car wedstrijd won.
Ik zou denken nogal simpel: gewoon Bill Colins laten racen tegen de échte Stig!
Groen, en wel om de volgende reden.

“Since the BBC accused us of enlarging the gap in the ozonlayer, Top Gear had to become more eco-minded. Green, if you will. Ladies and gents, I hereby present you the greenest tame racecar driver – in the world! Green Stiggie!”
@Jesper: kermit de stig??
Heel simpel: in het nieuwe seizoen de witte stig laten sterven en een zwarte stig opvoeren.
De BBC zou feitelijk nu een boek moeten uitbrengen die alles onthuld, zo cashen zij in en niet Ben
Ha ha, hoe leuk is het met de stig?

wel leuk een soort x-factor voor stigs, alleen wel allemaal anoniem (-: meedoen, dus zonder gezicht, puur op rij-kwaliteiten
gewoon verder gaan op het oude concept.

“Some say that in real life he’s Ben Collins, All we Know is he’s called The Stig”
Gewoon verder doen alsof er niks gebeurd is en tegen de wereld zeggen dat Collins een oplichter is :-)
in december zien we wel wie de nieuwe stig is :-)(trouwens die zal wel al gekozen zijn als je zier dat er alweer nieuwe opnames gemaakt worden)
Ben Collins, hou gewoon ff je kop en laat het met rust. Ga nou niet de held van dit verhaal spelen en met allemaal onzin dingen komen. Ga lekker weg en schrijf je boek maar laat topgear met rust. Je bent een niemand meer en de echte topgear fans heb je dik genaaid om het zo maar te zeggen..
Zeker, ophouden over die Ben… kappen nou…

Gewoon nieuwe stig, weer in het zelfde pak, eventueel ander kleurtje en klaar. Laat ons maar weer een paar jaar gokken, prachtig!
Allereerst zou Top Gear Top Gear niet zijn zonder een Stig. Dus er moet een nieuwe komen, dat staat 100% vast. Dan in welke vorm? Grijs is te voor de hand liggend… Een vrouw kan, want dan hebben ze eindelijk een vrouw in het programma. Echter zou een vrouwelijke Stig een doorn in het oog zijn van alle mannen, dus dat doen ze niet. Ik hoor wel kleuren zoals roze en groen voorbij komen (logisch…), maar Top Gear kennende doen ze NIET wat je verwacht… Dus… Een Stig met zebra motief (zwart/wit)? OF een met polkadots? Of een kabouter Stig? Some say he’s small, all we know… Een Stig van 2.10meter kan ook nog… Moeilijk. Een ander ding staat ook vast, ze MOETEN Ben Collins (de loser) een flinke hak zetten! Want wat een naaibal is hij zeg… Heb je de beste baan van de wereld, kap je een mysterie groter dan het monster van Loch Ness en de Bermuda driehoek BIJ ELKAAR af! Nee. Ben Collins gaat nog meer belachelijk gemaakt worden dan de caravans, of ze moeten hem echt COMPLEET negeren… Moeilijk, maar het zal me niet verbazen als ik dicht in de buurt zit met mijn idee, en iedereen zich straks rotlacht om het geniale Stig-opvolger idee;) We wachten wederom af…

(Wat een lang stuk zeg, verschrikkelijk, dat is niks voor mij!)
Ik versta niet waarom het kinderachtig zou zijn als ze bij Top Gear terug een anonieme Stig zouden nemen….. Mja we zullen het volgend seizoen wel zien wat ze zullen doen :D
Laat White Stig in een auto rijden die ontploft, en wees dan verrast als hij niet meer uitstapt alsof er niets is gebeurd.
@jochempie
goeie reactie helemaal mee eens. al dat mierengeneuk hier soms.
@citrofiel
jou reactie slaat nergens op, al heb je hem wel leuk geformuleerd ;)
Ik zag Sabine van de week in Fifht Gear.. Kijk, die hebben t slim aangepakt: een populaire dame, die er best leuk uitziet en nog beter kan rijden! Jammer, Top Gear, jullie hadden haar direct moeten ontvoeren in die Ford Transit en als reserve-Stig inhuren!
Mijn alertheid word hier erg gewaardeerd merk ik…

OT: Ik voel wel een beetje mee met Clarkson en consorten, Collins wist dat toen hij in het pak kroop hij zijn mondje moest houden en dat als hij wilde stoppen hij wel een passend einde zou krijgen in de show. Door opeens een boek over je rol te gaan aankondigen geef je het productieteam ook geen kans om er een mooi eind aan te breien.

Daarnaast is het helemaal niet zo interessant wie de Stig is of was. De kracht zit ‘m namelijk in dat je niet weet wie hij is, je weet alleen maar dat hij supersnel is. Als je weet wie hij is zijn de grapjes over hem meteen een stuk minder leuk.

Daarom vind ik dat Top Gear zeker wel op zoek moet gaan (misschien hebben ze er al een gevonden) naar een nieuwe Stig. Of het nou een vrouw, dove of neger is maakt niet uit, het gaat er om dat hij snel moet zijn. En de persoon moet niet te bekend zijn, want anders gaan de media zich afvragen wat er toch met hem/haar gebeurt is, en krijgen we weer van die massale raadtopics.
@Gideon:

Waar kan het bloemetje naar toe sturen?
@RenesisHP:
Stuur maar naar Clarkson himself, als schrale troost ;)
Ik zeg Damon Hill als volgende Stig.
Is een persoonlijke vriend van Clarkson en heeft toch niets te doen
Op en top Engelsman, goeie coureur, waarom niet?
Een Stig met tieten is in elk geval geen gezicht :shock:
some say he killed ben collins and wore him? as a suit
@The Stig: haha, goeie

Ik denk dat ze die collins pas echt beet nemen als er een nieuwe anonieme stig komt die in alle toptien auto’s op de lijst een snellere tijd neerzet op het topgear track.
ben collins moet weten wanneer hij zijn bakkes moet houden. Ik denk dat de BBC denkt: laat die collins maar lekker opzouten met zijn advies. En terecht.

Ik hoop dat TG met een lachen alternatief komt.
Lelijk eendje
Een vrouwelijke Stig: een Stiggesse in roze pak!
Gewoon de oude stig(Ben Collins) lekker dissen.
Is verdorie nog niet eens zo’n slecht idee. Maar dan wel anoniem. Iedereen mag meedoen, maar onherkenbaar zoals het een Stig beaamt. En de ene power-lap na de andere, variërend van Ascari tot Zotye (look it up). De winnaar wordt dan Stig III.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).