Dagdromen: Wordt dit de nieuwe BMW M6?

Auteur: , 44 Reacties

Nu we weten hoe de nieuwe BMW 6 Serie er (zo ongeveer) uit gaat zien is het natuurlijk een koud kunstje om er een virtueel M-sausje overheen te gooien. En dat is exact wat de heren van BimmerBoost gedaan hebben.

Ze hebben de looks van de nieuwe 6 Serie (F12) gecombineerd met de bekende stylingselementen van M GmbH en dat levert dit zeer smakelijke resultaat op. Onder de motorkap verwachten we uiteraard dezelfde 4.4 V8 met dubbele turbo’s als er straks in de nieuwe M5 te vinden zal zijn. En wanneer we de productieversie zien? Dat zou zomaar tot ergens in 2012 kunnen duren (helaas).

Meer kleuren en grotere afbeeldingen zijn te vinden op bimmerboost.com

BMW M6 F12 schetsen

BMW M6 F12 schetsen44 reacties

Ziet er 6 keer beter uit dan de vorige
Laat maar komen!!
Iets teveel Japanse tuning imo.
ziet er niet verkeerd uit, maar toch te optimistisch bedacht. die hele 6 serie is nog niet gekomen. maar we zullen zien.
lekkerrr!!
Voorkant ziet er heel strak uit, achterkant vind ik maar niks. Heeft wel wat weg van een Volkswagen, op dat ‘M-sausje’ na dan.
ovos26@hotmail.com
achterkant honda accord 1999
Dagdromen? Je bedoelt een nachtmerrie met teveel uitlaten en CO2 uitstoot.
@De Fiest: Auto’s vervuilen echt niet zoveel als je dat vergelijkt met industrie.. Zeker deze auto’s niet. De oplages waarin ze rondrijden zijn zo klein.. Door mensen met zo een visie als jou gaat de autosector naar de haaien…
@De Fiest: Auto’s vervuilen echt niet zoveel als je dat vergelijkt met industrie.. Zeker deze auto’s niet. De oplages waarin ze rondrijden zijn zo klein.. Door mensen met zo een visie als jou gaat de autosector naar de haaien…
ziet er goed uit! beter dan dat 4 deurs coupe concept van een paar dagen geleden.
Wauw. Very nice. Mooie elegante lijn, een smoel die de BMW-look wel uitdraagt maar toch heel eigen is. Niet te agressief, maar wel boos en uitdagend. Die velgen dragen ook absoluut bij aan mijn stijve penis. In dat blauw issie fantastisch.

Kan iemand em eens in licht geel shoppen? Stond op de 8 serie ook wel aardig.

Als BMW em ook zo gaat maken dan wordt dit met afstand de eerste BMW in heeeeele lange tijd waar ik oprecht enthousiast over raak.
@de Fiest

Euhh Prius forum is een andere site
’t had wat specialer gemogen voor mij betreft. zo’n 850 achtige. dat is een mooi BMW de 800 serie.
Heeft qua vorm wat weg wat weg van de huidige M3. En dat is zeker een compliment!
Ik ben heel erg onder de indruk geraakt van de nieuwe Bmw 6 serie. Vooral de achterkant doet me een beetje denken aan de Bmw 8 serie gemixt met de nieuwe 5 serie achterlichten wat ik trouwens wel een geslaagde mix vind. Zo’n M6 ziet er echt geweldig uit. Een mooie mix tussen een lekkere lange afstands cruiser met een vleugje supercar looks en capaciteiten. Dat is nou precies het soort auto wat ik ooit een keer zou willen bezitten.
sommige rare lijnen mogen glad gestrijkt worden maar verder mag die hier voor de deur komen staan!!
nou mwa, njeeee.., ik wacht wel op de echte doe tot die tijd maar de oude in het zwart aljeblieft!
paar maanden geleden hadden we ook al een shop, ja is wel leuk maar niet echt betrouwbaar blijkt later altijd maar weer als we de echte zien
Chris Bangle blijkt op pijnlijke wijze toch weer een echte tovenaar te zijn ..
niet slecht
waar is de tijd van de bmw’s met de ronde koplampen :(
zeer mooi
maar ik kan nog steeds niet wennen aan de achterlampen
smakelijk? pervers zul je bedoelen.
ooo lekker lekker lekker :D
Ik blijf de huidige 6-serie spannender vinden…
Als dit hem wordt dan heeft de 6serie zojuist zijn bestaansrecht bij mij gewonnen…. Yummi…
Echt stukken beter dan de huidige 6-serie! Waarvan de koplampen kijken alsof hij aan het huilen is en de waarbij de kofferbak niet mooi meeloopt met de achterlichten. Echt een hele verbetering dit!
die uitlaten mogen precies wel een maatje groter en eventueel beetje meer naar het midden staan, voor de rest oke!
Als ik dit zie moet ik zeggen dat ik het vorige model nog niet eens zo heel lelijk en plomp vond.

De voorkant ziet er geslaagd uit, de achterkant wat minder.
Ach, is even wennen.
Aber das sieht doch sehr schon aus :D
Die achterlijke hooydonk moet snel weg gaan bij BMW. Zijn voorliefde voor de BMW 3 serie. Komt terug in alle modellen met of zonder M kitjes. Nederlanders zijn echt smaakloos ( net als hutspot, stamppot, sloeberpot ).
jammer van de achterkant
voorkant is vet
maar de oude is veel mooier
Maken maar, heel mooi
Hij had nog iets meer e31 (8 serie) kunnen krijgen en iets minder e92 (3 serie coupé). Maar hij ziet er strak uit, als hij rondrijden zou, zou het wagenpark er alleen maar mooier op worden.
@bozewolf. mag wel iets minder plastisch aub. Voor zulke gevoelens moet je na 01.00 op de TV zijn. Ik bedoel, volgens mij is een BMW een mannelijke auto. Getverr,
Als hij er zo ongeveer uit gaat zien is het zeker een waardige vervanger voor de BMW 850 :D. Wat een mooi apparaat is dit zeg. Lijkt alsof de design afdeling van BMW weer erg goed de smaak te pakken heeft.
Zet maar voor de deur ;)
Voorkant gaat nog goed… maar die achterkant ziet er volgens mij wat raar uit…..
ik word altijd zo moe van die fotoshops
ik wil gewoon een echte 850 *zwijmel*
Laat maar komen en doe mij maar de cabrio!
Ik moet nog even wennen maar… vind het al beter dan de vorige 6. Die had ook even wat ‘gettin used to’ tijd nodig.
Now that’s a sexy car!
Echt super dat BMW niet meegaat met dat kermis festijn aan ledjes waar zelfs Mercedes mee is komen aankakken.

Huidige zes valt zwaar op met z’n verschijning, waarbij ik het na verloop van tijd toch een erg geslaagde auto vind. Net als de 5serie E60.. Nu vind ik het echt een pracht van een auto, terwijl ik in begin het een ubergedrocht vond.

Hoewel deze concept er uber uitziet lijkt het toch op een plat geslagen 5serie F10, niks mis mee maar het springt er niet meer uit zoals de huidige zes het wel doet
Nou! Dat ziet er verdomd goed uit! De heren van BMW zullen nog flink hun best moeten doen als ze een M6 willen maken die minstens zo gaaf is als deze!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).