Nu kopen! Droomgarage voor slechts $10M

Auteur: , 37 Reacties

Ook helemaal genoeg van dit land? Met zijn regeltjes, besluiteloze bestuurders, overijverige politie en flits-ongein. Dit is je kans om te vertrekken! Huizen zijn hier gelukkig nog wel wat waard, dus snel verkopen. Vervolgens heb je voor nog geen 10.000.000 dollar bovenstaand chalet, in Californië, USA. Droomgarage voor 20 auto's inbegrepen, auto's zelf meenemen.

Om precies te zijn koop je dit huis voor $9,9 miljoen. Dan krijg je een multi-deurs garage, gescheiden in minimaal twee delen. Als alle luiken open staan kan je tijdens het tuinfeest mooi naar alle auto’s kijken. Naar goed Amerikaans gebruik is het huis volgestopt met slaapkamers, badkamers, meerdere keukens (ook voor de catering) en natuurlijk een BBQ-bar en ruimbemeten tuin. Iedere slaapkamer heeft overigens zijn eigen terras of balkon.

De foto’s geven vast een goed idee hoe je de garage in kan richten. Ik zie het al helemaal voor me: genoeg ruimte voor een Volvo 1800ES, Volvo Amazone 122S, 240 Turbo, 740 16V, 850 T-5R. Natuurlijk mag de Ford SVT Raptor ook niet ontbreken als daily-drive.

Mooi uitzicht

Deels tapijt op de vloer

Deels vintage tegels

Mooie fontijn

Met dank aan Sven voor de tip37 reacties

Lekker voor me fiets.
Tjeempie, zou ik wel willen, maar eerst meer geld verdienen!
Tis net als die ouwe treinstalplaatsen met zo’n draaiplatform in het midden xD.

Ziet er wel aardig uit, kan zo een klein museumpje worden.
@Alwood

Typisch, 3 van de auto’s die jij noemt hebben wij thuis, als je de 940 en 740 dezelfde auto vindt.
@940: Hebben jullie een Ford SVT Raptor thuis?! :shock:
@940: bijna dezelfde, maar voor mij moet het een 740 classic zijn, de meest vierkante… met B234F of B204GT, in Amerika zou ik er zeker een van de laatste soort importeren. ;)
Toch grappig hoe ons primitieve mannenbrein werkt. Hier een video waarom we garages zo fantastisch vinden (psychologie alert):
http://cyclekart.nl/?p=1141
@JanJansen: “To reflect what they love to do and who they were.

Als ik eerlijk ben een beetje een standaard conclusie…
Ik weet waar ik voor ga sparen… :P
Kan ik van iemand wat geld lenen?
hmm..klein minpuntje:
de ruimte om de fonteinen is te krap om te kunnen driften..!
Netjes hoor.

perfect zo, met die 4 kolommer erin hehe
the-budel-guy
is betalen in termijnen ook mogelijk :P
Een niet onaardig optrekje, zo jammer dat het in de US ligt. Location, location, location! :-D
Nou deze verzameling auto’s mag ook wel blijven staan hoor, dan prop ik de Volvo’s nog wel ergens tussen :P
No thanks.
als alle autoblog bezoekers 10 euro geven komen we er als alle ABers 100 euro geven hebben we ook iets om er in te zetten en dan spreken we een beurtrol af van wie mag gaan wie is voor :p
@bpc

Briljant idee! ik zeg doen.
Vrijdag euromillions winnnen en we zijn weg…
@Khadeem

Natuurlijk niet, wel een Amazone, 940 en t-5r.

@Alwood

Ik heb met de 940, 2.3 GL 210 gereden. Dat was wel een belevenis, alles begint te trillen en rammelen. Het is wel een afschuwelijke auto, totdat je er een keer ver mee gereden hebt. Vanaf dat moment vond ik hem geweldig.
Ze zijn gewoon mooi van lelijkheid.
@Alwood,

Leuk lijstje inderdaad. :)
ik weet wel wat ik er dan neer ga zetten voor 22 autos :D (20 inside en 2 op de drive)
@bpc

bpc for President!
Change, Change, Change…!
Nou, dat ziet er goed uit! Dat wil iedere man toch wel hebben? (En ruim kunnen vullen! Een voorraadkast zonder voorraad is natuurlijk ook niks;))
help deze zieke jongen, en vraag aan iedereen die je kent om 2€ te storten, zo kan hij zijn operatie van 10M betalen.

stort nu op: 001-***********
en leef met een goed gevoel voort

ps: ik ben dat ongelukig ziek jongetje :P
en $9.9M is ook genoeg, en dat is niet om deze villa te kopen hoor ;)…
Tja ik kan nu wel een heel lijstje opnoemen met alle auto’s die ik er in zou zetten, maar dat kan niemand wat schelen denk ik. Boeiend, doe ik lekker toch :P

Een F40, F50, 250 California SWB, 512TR, Countach, Miura, Diablo SV, DB5, DBS Volante, 930 Carrera RS, TT-RS, Stratos, Delta HF Integrale EVO II, Celica ST205 GT-Four… Ben ik er al?? Oke, nog een Q7 V12 TDI en een M6 op de oprit dan :) Sinterklaas, let u even op? ;)
Ook al heb ik de tig miljoen dan hoef ik nog geen enorm huis. Moet sowieso flink verbouwd worden want dat interieur ziet er niet uit..
een amazone is een vrouw die paard rijd, een amazon is een van de mooiste volvo’s ooit
@bill525i: en een 3serie is de eerste de beste bmw die al mooier is. je gaat toch geen volvo’s in zo’n supergarage zetten? dat is net zoiets als plastick zandtrucks in een modelautovitrine zetten.
@bill525i: Volvo is overgewaardeerd.
Toch maar eens meedoen met de lotto denk ik zo…
als ik het geld er aan te besteden had zou ik het toch echt aan een eigen ontwerp besteden. En een onderdeel daarvan is een lounge boven de garage, waarvan de vloertegels van privacy glass. Als je ze aan zet wordt de vloer doorzichtig waardoor je op de prachtige bolides in de garage kunt kijken.
Ja doe maar. Alleen jammer dat je er nergens legaal hard mag rijden.( ps ben geen circuitman)
die garage is veel te groot er hoeft alleen maar een Golf 1 t/m 6 gti in
volgens mij is er iemand volvo fanboy…
Zou ik wel graag willen, jammergenoeg moet je daarvoor een mooie autocollectie hebben… En die ontbreekt me ook.. dus het zou een dure grap worden….
VOLVO altijd +1

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).