Amerikaanse beul in Parijs: Cadillac CTS-V Coupe

Auteur: , 26 Reacties

Tussen al die rare Franse conceptcars in Parijs is gelukkig ook nog wat American Muscle te vinden. Cadillac maakt na het faillisement van Kroymans een doorstart in Europa en daarom kunnen wij nu genieten van de CTS-V Coupe.

In Nederland zullende CTS (sedan, coupe & station), SRX en Escalade Hybrid verkocht gaan worden door Nefkens (Amersfoort), Pietersen (Rotterdam) en Koenen’s (Echt). Heb je interesse in een echte muscle coupe? Dan moet je aankloppen bij een van die drie dealers. Ook is het verstandig om €134.490 (automaat) of €138.810 (hangeschakeld) mee te nemen.26 reacties

Wel leuk, ff paar jaartjes wachten en dan kost een tweedehandsje geen drol meer.
Handbak duurder als automaat,dat zie je niet vaak volgens mij. voor de rest een leuke wagen om te zien.
In de VS is de basisprijs, naar boven afgerond, omgerekend 46.000 euro. Ondanks onze belastingen blijft er ergens wel erg veel aan een strijkstok hangen als je het mij vraagt.
@MarkieS: dat valt nog vies tegen, je wilt niet weten watvoor belastingen we hier allemaal hebben. en zeker op dit dingetje want volgens mij rijdt die nou ook niet 1 op 20….
Gaaaf ding :D
Sjek die achterkant op een Prius lijken..
Zeker een toffe auto, maar wie dat geld neertelt voor een Cadillac is of gek of een echte Cadillac liefhebber.
Belachelijke prijs voor zo’n amerikaanse frikandel… Al istie 2x sneller dan alle europese wagens dan nog niet.

Als ze zeggen voor 65K mag je hem hebben alla, maar dit raakt kant nog wal.

Voor dat geld koop je M3, RS5,CL63 inclusief whatever redelijke optie en je houdt nog geld over…

OMG!
eecht heel vet… sluit me alleen wel aan bij stefan82
Die is echt veel te duur. Als ie in de VS €46000 kost dan kan het nooit zijn dat ie bijna 100.000 euro duurder wordt. Ok, we hebben veel belastingen, maar hier maakt de dealer misbruik van. Zonde, want het zou het merk in NL een stuk meer aanzien geven.
Met zo’n verkoopprijs hopen ze volgens mij op heel weinig klandizie. Kan me niet voorstellen dat dit voor zo’n klap meer van de hand moet gaan dan de Duitse premium concurrentie. Dat klinkt onlogisch, want het apparaat blinkt ook niet uit in Europese elegantie. Geen bang for buck en absoluut geen oogstrelend design. Die 3 dealerships zie ik niet lang deze Cadillacs aan de man brengen…
Schuin van achter is het net een prius.. Wel jammer; een muscle coupé zonder muscle design dus.
Te duur. Model lijkt ook erg ouderwets, doet me denken aan een CRX/Hyundai Coupe .. en daar betaal je dan 130K voor? Denk dat er geen 1 verkocht wordt en als ik er iemand in zie rijden dan lach ik hem keihard uit, loop ik naar hem toe en zeg ik hem dat die niet goed wijs is en als laatste pis ik ook nog over zijn auto heen.
134/138 k ?!?! HEEEEEEEEEELLLL NOO

auto mag er dan wel lekker uitzien maar voor die prijs koop ik toch liever een GTR
@Johndrama.Je doet je naam wel eer aan.Vergeet niet van je brommer te stappen als je gaat pissen, anders wordt tie ook nat.haha
Best wel een aardige auto om te zien, toch zeldzaam voor een USA model. Maar de prijs is ronduit lachwekkend. Bij voorbaat kansloos. Cadillac kan beter proberen het ding in Europa te laten assembleren (bij Chrysler in Oostenrijk of zo) om transportkosten en importheffingen te omzeilen. Wordt ie ook nog beter en sneller in elkaar geschroefd. Anders kan deze auto onmogelijk concurreren met de Europese modellen.
@midasracer: bijna 90k euro aan importheffing en slurptax etc voor een auto van half die waarde? Right. Befkens (Amersfoort), Pietersen (Rotterdam) en Koenen’s (Echt) zijn gewoon een stelletje vieze afzetters!
@Gregorius: Volgens mij ook. het kost kia ook geen ton om al die rare kleine karretjes uit Korea te laten overvaren. al zal de slurptax wel aardig inslaan op dit ding. maar ik denk dat er zo 50k van de prijs af kan
die wagen word gewoon als melkkoe gebruikt , in omringende landen is tie veeeeel goedkoper , de dealers gooien er flink wat op buiten de accijns.wel een verschrikkelijke mooie wagen hoor.
cadillac doet met dit prachtkarretje zijn naam eer aan.
Dikke mislukking… Nu al voorbijgestreefd design, Amerikaanse lompheid en bovenal te duur
Niet zo’n handige prijs nee…

Jammer, had er graag wat op onze wegen willen zien komen!

http://i553.photobucket.com/albums/jj385/Bieckie/0931caf4.jpg
hallo .. maar Cadillac is by far de meest Franse naam op die show ..
Bijna 140.000 voor een CTS-V 2-deurs? Z’n concurrenten zijn een stuk goedkoper. (BMW M3, Merc C63 & Audi RS5)

Wie zou er zo gek zijn om dat bedrag neer te leggen voor zo’n afzichtelijk apparaat?

Zo’n ding (zeker met een Caddi-badge) zal hier slecht verkopen.
De Caddie is wel een eind exclusiever dan de Duitsers!
Ik hoop dat hij in Belgie mss wat goedkoper is dan in Nederland. Maar jammer genoeg is de Europeaan niet uit zijn Duitser te krijgen.
Mja neen…. De sedan vind ik vele malen mooier… Ik vind deze een rare achterkant hebben…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).