Ook de Saab 9-3 ePower is erbij

Auteur: , 11 Reacties

Eentje om absoluut niet over te slaan. De enige auto op de beursvloer met driespaaksvelgen (close-up): de Saab 9-3 ePower.

Onder de kap ligt een elektroblokje dat goed is voor 135 kW (184 pk) en er voor zorgt dat deze elektro-Saab in 8,5 tellen naar de honderd kan zoemen. De actieradius bedraagt een niet onaardige 200 km en de maximale snelheid is op 150 km/u gezet. Binnenkort zullen er 70 van deze Saabjes worden ingezet in een soort langeduurtest te Zweden. Daarna zullen we vast wel een keer horen of Saab wat van deze elektro-techniek op de markt zal brengen. Tot die tijd: livefoto’s!11 reacties

velgen = back to the 90’s?
Die velgen zijn leuk, zaten ook op de ’99 9-5
Die velgen passen hier totaal niet onder. Bij een Saab 900 staan ze perfect, maar bij deze echt niet. De rest van de auto vind ik er dan wel erg gaaf uitzien, ondanks dat dit model al wel weer redelijk oud is en continu gefacelift wordt.
Inderdaad, die velgen zien er niet uit!
Svenska Aeroplan AB
Wat is het toch een beauty…

De velgen zijn absoluut top qua design! En very Saabish natuurlijk. Maarrr, ze hadden een maatje groter gemogen. Maarja, zal wel weer verbruik ehmmmm actieradius schelen!
;)
Ik heb weinig verstand van marketing maar het lijkt mij dat als je serieus electrische auto’s wil gaan verkopen dan moet je niet zulk soort afzichtelijke 14 of 15 inch velgjes onder een auto zetten…
Ach, het gaat over een testmule (of 70). Het heeft niets te maken met hoe een eventuele elektrische Saab er gaat uit zien.
De 9-3 is best een mooie wagen, maar met deze velgen eronder.. ziet ie er plots niet meer uit =s
Die velgen waren ook het eerste wat mij opviel! Mensen, wat lelijk…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).