Video: debiel laat BMW M6 vangrail kussen in Moskou

Auteur: , 44 Reacties

Rijden met je BMW M6 als in een computergame. Als een malle tussen het verkeer manoeuvreren en hier en daar een vluchtstrookje meepakken. Stevige rockmuziek erbij en knallen maar. Ja, in Rusland doen ze nog wel een lekker gek. Ook met RWD-auto's. Dat loopt alleen niet altijd goed af.

Hoe meer je van de onboard-beelden ziet, des te meer je verwacht dat deze asorijder met zijn M6je in de muur, vangrail dan wel een andere auto belandt. Het MOET gewoon een keer misgaan. En ja hoor. Die ene afslag pakt hij net iets te hard. Een uitbrekende achterkant, die zag-ie niet aankomen. TOUCHÉ!44 reacties

Gelijk tegen de muur met hem.
En de M6…….. is toch al geen mooie auto, dus kan er alleen maar mooier op worden.
Ze zijn toch ook allemaal hetzelfde, hè? Die linksplakkers…
Weer 3 minuten verspilt.
Wat een knuppel ongeloofelijk en ook net zo ‘cool’ doorrijden
Haha hij rijdt gewoon door….kijkt niet eens. of gek of teveel geld.
Vandaag om 12.50 weer RTL Autoblog zag ik? waar blijft de Kijktip? of is dit een herhaling?

greets
Het interesseert hem totaal niet :P
Ach toch geld teveel die koopt gewoon een nieuwe (deze keer een duitser met quattro). Die vervolgens weer ondersteboven beland.
En toch he… ik heb weer flink zitten genieten… dat geluid van die V10.. dat blijft toch het mooiste wat ik ook gehoord heb.

Als we nou de hele maatschappelijke bullshit weg laten of zoiets wel verantwoord is en blablabla en we kijken alleen naar de driving skills.. ik zou zoiets echt niet durven.. heel vaak denk ik “hoe lost ie dit op” en dan doet ie iets wat ik niet had verzonnen.. ik heb denk ik te weinig verkeersinzicht om zo te kunnen rijden..
@Freewarefreak: Komop man…!!! Ben jij serieus onder de indruk van zijn verkeersinzicht/rijkunsten??? Dat betekent dat je óf geen rijbewijs hebt, óf gewoon echt slechter een auto kan besturen dan een dronken rus.. Ik verwacht dat 70% van de Autoblog bezoekers met een rijbewijs beter kunnen rijden dan deze rus.
@Ferdinand1: Hahaha.. ik heb wel een rijbewijs of course.. bedoelde alleen te zeggen zo een gejakker.. nee dank u, daar word ik helemaal dol van.
@Freewarefreak: ik durf ook niet zo te rijden. Maar dat is juist omdat ik al wel het verkeersinzicht heb om te weten dat dit gewoon niet goed kan gaan!
aan de ene kant best geweldig en geeft je een kick. Maar supergevaarlijk! laat mij jullie nooit betrappen dames en heren!
@arrie: Hello mister officer!
@arrie: hae, een afgestudeerde mavo-scholier ! ;-)…vertel, hoe is het om de hoer van de samenleving te zijn ? giechel…
Als hij nou zichzelf gewoon tegen een muur aan lekker plat rijdt prima maar hij brengt veel mensen in gevaar. Echt alle slechtste vooroordelen van een M6 + bestuurder opgestapeld dit, wat een mongool.
wat een sukkel
had het al gezien en dit is alleen maar mooi rijden, vangrail pakken is dan weer wat minder :(
als je zoiets kan kopen , kan je het ook maken :)
Wel een rus met smaak (van muziek dan) ;)
+1 voor de muziek. Dat dan weer wel.
Als die echt zo goed had kunnen rijden had hij hem zeker kunnen houden, dit was echt geen gevalletje onmogelijk. En gelukkig een vangrail en geen medeweggebruiker!
Zolang die Rus maar niet in hetzelfde hotel dan ik op vakantie is kan hij er maar plezier aan beleven. En hij zal zijn M6 wel niet betaald hebben van het gaan werken denk ik zo.
Wie zegt dat’ie het kreng überhaupt betaald heeft? Ik denk dat het ding gewoon gejat is en dat we naar een joyrider zitten te kijken….
@Griffin: Lijkt mij ook een stuk plausibeler.
+1 voor Highway Star muziek. Foute rock maar zo lekker als je op snelheid gaat… ;-)
Net goed, dan vraag je er gewoon om.
Gelukkig alleen de vangrail en niet andere weggebruikers geraakt.
Och laat ze toch. Ze kunnen in Moskou mss maar 3 weken met hunne beamer rijden zonder sneeuw of ijs. ;-)
Hij rijdt niet echt goed (‘spannend’) maar ook weer niet veilig. Hij zit tussen onverantwoordelijk gaaf en saai veilig in, net niks.

@Koen: 80% kans dat het een herhaling was. ;) En daarbij, wat daar vertoond wordt verschijnt bijna allemaal op autoblog.nl, dus een kijktip is niet echt nodig.
@Vince: Mss niet onmogelijk maar het scheelt niet veel hoor. Hij ging gewoon te hard de bocht in, de buitenkant dan nog(kon ook niet anders) met zèèr weinig ruimte tot correctie en de 6 series is nu ook niet bepaald een kleine en lichte auto.
Die kerel kkgek in z’n hoofd!
Ging vlot.. tot ie zijn bocht miste :p
@ferdinand1
hoe kan 70 procent van AB nou beter rijden als 75 procent geen rijbewijs heeft ??
De M6 blijft wel een van men favo auto’s. En ik kan die vent geen ongelijk geven om die wagen eens goed te laten draaien, alleen zou ik het wel ’s nachts op een open snelweg doen of op een track, zonder jezelf en anderen in gevaar te brengen.
Iedereen die zo rijdt vraagt om een grote fatale klapper… dit is nooit veilig want je kunt de andere weggebruikers niet goed genoeg inschatten. Daarnaast heb je te weinig tijd om fatsoenlijk te anticiperen, dat blijkt ook uit het feit dat hij meermaals twijfelt en moet uitwijken naar de vluchtstrook. Verder is zo verder rijden na een ongeval stom, god weet wat je beschadigd hebt… idioot dus.
Ik neem aan dat Russen dit soort gedrag van medeweggebruikers iets meer gewend zijn dan wij, zodat ze er minder van schrikken. Want ook dat is gevaarlijk.
In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst :P
Rijd je hier 5 km/u te snel krijg je een boete, maar als er zo iemand voorbij vlamt dan is de kans klein dat hij een boete krijgt… Mss toch zinvol om zo te rijden ?
waar is de crash?
ik die alleen maar ff een tikje door een mogolise drift
@Tripple
Daar heb je een punt. De meerderheid (waaronder ikzelf) is volgens mij nog geen achttien:P
Ik heb diep respect voor de bestuurder. Niet voor het rijgedrag (dat zij verre), maar dat ie het filmpje met de botsing (=mislukking) niet vernietigd heeft maar het op het internet heeft laten terecht komen. Dan heb je toch wel lef, een filmpje waarop jij je misdraagt, je ook zelf te zien bent (waarom???), het door een domme inschattingsfout misgaat toch in de openbaarheid te brengen. Respect. En nu een buspas kopen, M6 rijden is niet voor jou.
Wat een mongool zeg… Zo’n mooie auto:S Je moet ook niet insturen en vol op de rem gaat, noob.
jammer dat het niet harder was . als deze man dood had geweest dan had dit mij niets gedaan … zulke mensen ( klootzakken ) brengen het leven van andere mensen in gevaar door te rijden als een zot op de openbare weg . als hij wil gaan racen dan moet hij maar op circuit gaan niet op de openbare weg .
@xilver

Misschien kon hij vanavond niet:P maar ken je Dragtimesinfo is namelijk ook en stel gekke russen!(misschien is hij er een van) die in de avond of zelfs middernacht even de openbare weg gebruiken voor dragraces wat ik eigenlijk wel dik vindt. Moet je eens op Youtube kijken wat ze allemaal wel niet doen:P

OT: Gelukkig heeft hij de vangrail geraakt en geen medeweggebruiker anders had het misschien minder goed kunnen aflopen.

@W0ut
HAHAHHAHHA helemaal gelijk:P Hij kan eindelijk z’n V10 loslaten. Misschien moet hij even langs de Audi dealer? kan hij ook in de winter doorknallen:P

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).