Video: Wat doe je als je een kind aanrijdt?

Auteur: , 256 Reacties

Volgas wegscheuren natuurlijk! Tenminste, dat deed de Israelische David Be'eri nadat hij twee Palestijnse kinderen had geschept. Er moet dan wel even bij vermeld worden dat die lieve Palestijnse jongetjes de auto van David aan het bekogelen waren met stenen. Is dat een goed excuus om kinderen aan te rijden?

Volgens David ging het allemaal per ongeluk en probeerde hij alleen maar zo snel mogelijk uit de Oost-Jerusalemse wijk Silwan te komen. En als ik zo naar de video kijk moet ik hem eigenlijk groot gelijk geven. Als er een stel lieve kindertjes debielen stenen naar mijn auto zouden gooien dan zou ik ook zorgen dat ik zo snel mogelijk weg kwam. Dat hij vervolgens twee kinderen schept (die recht op zijn auto aflopen!) is een nare/terechte* bijkomstigheid.

De kinderen zijn afgevoerd naar een ziekenhuis en maken het naar omstandigheden redelijk. Overigens is de bestuurder van de Impreza, David Be’eri, wel een bekende rechtse activist en voorzitter van “City of David“. (via: haaretz.com)

Run children, run

* = Doorhalen wat niet van toepassing is256 reacties

autoblog loopt een dag of 2 achter
Hmm.. misschien hier ook maar eens proberen! :P
Lekker voor dat kutkind. Mij en me auto raak je niet aan.
@Okkii:
Ik denk er idd hetzelfde over!
LOL, zou zelf niet eens ff stoppen. Die kids zijn zo gebrainwashed dat dit filmpje misschien nog wel de enige oplossing bied.
eigen schuld, dikke bult. Achterlijke k*t kinderen, duidelijk slecht opgevoed. Ik heb geleerd rechts-links-rechts te kijken. Trouwens, mij is ook geleerd met je poten van ander mans spullen af te blijven en niks te vernielen.

Tuig, echt tuig. BOM EROP!! Ben je er meteen vanaf, zelfmoordterroristen in spe.
Ik snap dat reactie wel van David. Als hij was uitgestapt werd hij levend gestenigd.
doepidoepidoe
tis dat kind zen eigen fout en die bijstanders met een camera wat voor een kut mensen zijn dat ? ik stond er bij en ik keer naar wtf
wtf jonge lekker boel daar
Als hij was gestopt waren de stenen op zijn auto waarschijnlijk het minste probleem.
Leuke mensen hoor die palestina’s.
anti-nickname
Is dit typisch Israelisch tijd verdrijf? kan iemand mij uitleggen wat hier PRECIES gebeurt? aangezien er allemaal mensen met camera’s bij staan enzo
Vage actie, eerst alleen maar kinderen in beeld die stenen gooien en vervolgens zie je dat er een hele groep volwassenen achter zoiets zitten.
Kan die David d’r wat aan doen dat die kinderen zo dom zijn om voor een auto stenen te gaan gooien en niet er naast. Dat zou ook een betere positie zijn om zoveel mogelijk schade aan te richen maarjah…
Ik snap het woord aanrijden niet helemaal, ze rennen toch echt als een stel lemmings op een auto af die z’n best doet ze te ontwijken. Ik zit te wachten tot dat straat tuig van hier dat probeert… of André van der Toorn, nog liever zelfs ;-)
Wat moest die fascist überhaupt in Oost Jeruzalem ?!
@Ramshoek: hij was daar omdat hij de directeur is van Ir David Foundation/”City of David” en die hebben daarom oa huizen gekocht voor Joodse mensen. Lees dit maar eens:
http://en.wikipedia.org/wiki/Ir_David_Foundation
@robbie:

Precies, wat moest hij daar behalve Palestijns grindgebied afpakken van de rechtmatige eigenaren?
@GJ: Wat heeft “kopen” te maken met “afpakken van de rechtmatige eigenaren”?

imbeciel :D
@GJ: …de brainwash heeft ook jouw lamme hersencellen bereikt ! Rechtmatig grondgebied ? Kerel, doe lees eens wat geschiedenisboeken…echt – en dat zeg ik niet snel – wat ben jij een domme volghond zeg !!!!
Om even te reageren op de titel:

Achteruit rijden! Opsodemieteren met je kutstenen.
-edit: rustig maar-
Smitten…
Kan begrijpen dat hij doorrijdt. Maar goed, ik zou hetzelfde gedaan hebben als er zo’n Joodse kolonist voor m’n bumper zou staan. Arrogant kutvolk.

Gewoon gas geven in dat rotland. Het ene deel heb je dan onder je wielen en het andere deel krijgt weer last van trauma’s.
@Rick-dos:

Deze jongens waren Palestijnen.. Dat je het wel snapt allemaal
@DeltaCycles:

Ik snap het helemaal. Alleen jij snapt mijn punt niet.

Ik stel dat als het Joodse kolonisten geweest zouden zijn dat ik precies hetzelfde gedaan zou hebben. Arrogant kutvolk.
@Rick-dos:
Generaliseren is ook een kunst
@DeltaCycles:

Selectief verontwaardigd zijn. Hypocrisie is blijkbaar ook nog steeds een kunst.
@Rick-dos:

Het enige wat me verontwaardigd is je visie en het feit dat je deze zo laat blijken op een autoblog. Verder ben je vast een hele aardige kerel.
Tsja, ik heb weinig zin om in een politieke discussie te komen hier, maar wat een domme kutkinderen, lol. Ze rennen er echt voor gewoon.

Om nog maar te zwijgen van het typische opjuttende groepsgedrag wat we hier zien. Maar heel, heel dom. Met een grote bedreigende groep stenen gooien op iemands auto en dan ervoor lopen als die persoon, terecht, probeert zsm weg te komen.

HEEL SLIM.
@bozewolf: amen ! En als je het filmpje afkijkt, dan zie je dat kutkind ook nog als een soort van ‘martelaar’ geholpen willen worden…
mooie actie…als ze stenen naar mijn auto zouden gooien deed ik hetzelfde, waarom stoppen? wil je stenen tegen je hoofd dan?
Lekker voor ze hopen dat ze voortaan dood gereden worden ook nog, stelletjes criminelen op zo’n leeftijd al. Moet je nagaan wat ze later worden juist ja terroristen.
@RR: Nou nou nou…het blijven maar kinderen, hoor. Om die actief te lopen doodwensen gaat toch ook wel weer een *beetje* ver…
@bozewolf: gast waarom denk je dat ze onschuldig zijn. Nu zijn ze nog kinderen ja, later lopen ze gewoon met wapens rond.
Of je gaat gewoon voetbal spelen ofzo iets dergelijks ipv stenen gooien met een groep. Lijkt me eerder dat ze daar als douane spelen, dat ze geld willen zien mocht je langs willen.
Ik had sowieso die kind op de grond echt plat gereden.
@RR: Dus omdat ze misschien later een terrorist worden mogen we ze nu doodrijden?

Echt joh? Dat vind je logisch?
Ja, of die kerel was gewoon rechtdoor gereden en had die kinderen niet aangereden.
Hij wijkt opzettelijk uit, en schept daarmee die 2 kinderen.

Ik vind de reacties hier ook erg kortzichtig.
‘Ja die kinderen gooien stenen hoor, laten we ze allemaal platbombarderen daar. Nu gooien ze stenen, morgen zijn het terroristen’.
Zeker allemaal lid van een rechts Israelische groepering, zoals David.
@ik: ik had hetzelfde idee, die gast week expres uit om ze te laten schikken..t liep alleen wat anders af
@FieRo: schrikken..duh
-edit: nutteloze bijdrage-
Jullie hebben werkelijk geen flauw benul stelletjes leeghoofden. Als jullie eens wat dieper in de situatie daar verdiepen, zouden jullie net als die kindjes daar meedoen met stenen gooien!!
@Kurdmanx: oh jeetje ja dat is het probleem wij kennen de situatie niet en het vreselijke leven van die arme mensjes daar. laat mij je 1 ding zeggen: dat hoeven we ook helemaal niet te weten. hier zien we een groep irritante k*tventjes stenen gooien naar willekeurige autos. daar past maar 1 antwoord bij: GAS GEVEN. pech voor ze dat er net 1 voorspringt. jij zou natuurlijk uitstappen en sorry zeggen. want jij bent zo begaan met het verschrikkelijke leven van die ‘mensen’. om vervolgens gelyncht te worden. overigens hoort dit artikel echt absoluut niet thuis op autoblog. ik vind dit een smakeloos filmpje dat me ontzettend boos maakt. waar zijn de ouders van die pestkindjes? oh wacht, die staan ze vanaf de kant aan te moedigen. wat zegt dit over deze ‘beschaving’ ? kom maarrrrr….
En het kan nog veel erger!

Hier wordt dadelijk gewoon een onschuldig knap lekker ding meisje omver gereden!

http://www.autoblog.nl/gallery/0_Divers/Girls/Miss_Tuning_kalender_2011/slides/05mei.jpg

Those fucking rednecks!
@Rick-dos: Hahahaha! ;)
Ik vind dat hij moet doorrijden, ik zou ook doorrijden maar van de andere kant die kinderen kunnen er vrij weinig aan doen ze worden of gedwongen of ze weten niet beter. Beetje medelijden mag ook wel haha. Maar dan nog dit is gewoon dom en ik zou ook gewoon doorrijden.
Ik had precies hetzelfde gedaan en had waarschijnlijk ook weer teruggereden en ze nog een x aangereden, vuile smeerlappen!!! En wat nou Kurdmanx, geen flauw benul van de situatie daar? Denk het wel, maar dat wil niet zeggen dat ze maar lukraak stenen mogen gooien met een muts om hun harses!!! Verdomme net een leuke Subaru, heb je dit!!! Heb in het verleden ook een smeerlapje aangereden en het deed me niets. Zal ze afleren!
Ik vind dat hij het erg beschaafd doet, zo te zien probeert hij nog uit te wijken en remt daarna ook. Daarna rijd hij weliswaar door maar anders was die waarschijnlijk vermoord.

Ik zou zelf vol gas zoveel mogelijk van die kinderen proberen dood te rijden als ze me op deze manier zouden aanvallen met die stenen van ze.
Ik beloof niets.
Maar, als je dit bij mijn kind doet.
Dan, geloof je niets meer.
Naar aanleiding van een steen gooien kan een oorlog uitbreken.
Kunnen we beter bloggen gooien.
Laten we voorop stellen dat daar sowieso iets raars aan de hand is. Wat doen al die fotografen daar? Het lijkt erop alsof die kids zich extra uitsloven omdat er journalisten bij zijn.
in die landen doen ze eerst allemaal lekker stoer dat ze op de video komen en dan gebeurt er wat en dan komt het hele dorp chamalehalawalawa roepen alsof de hele wereld vergaat
@bram89: hahahaha, inderdaad, chamalain’sallahzulgurubbladieblad…
beschonken bestuurder
2x Combo Bonus!
@beschonken bestuurder:
haha
Enterecht rijd ze maar aan ja. Mensen houdje kinders thuis! Van dit soort geneuzel krijgje meer oorlog ja!
@Robbie, Okkii, Stefan: Als jullie je eens verdiepen in de situatie daar, zou het je misschien wel kunnen begrijpen.

@RR: Goh, en je denkt dat Israelische kinderen later niet met wapens zouden/zullen rondlopen?

Ik kan de actie van de jood wel begrijpen. Ik weet (helaas?) hoe men zich voelt in een levensbedreigende situatie. Alles lijkt vele malen sneller te gaan, zonder dat je hetzelf beseft. In plaats van eerst na te denken en vervolgens iets uit te voeren, voer je het eerst uit en denk je daarna pas na. Elke handeling wordt door de angst en adrealine versterkt, en dus de fouten ook.
-edit: dank u, is geregeld-
@ik:
en hoe noem je iemand die willens en wetens zijn kind voor een auto smijt en daar beelden van maakt om “sympathie” en “medelijden”te kweken ..

is daar uberhaupt een naam voor ??
@lincoln:

Munchausen by proxy?
Misschien?
Achterlijke koters… alleen als je al ziet hoe ze erbij lopen… terroristen in de dop…

Ik was snel ff naar huis gereden om m’n auto te verwisselen met een maaidorser… kijken wie dan het laatst lacht ;) :twisted:
Van mij mogen ze iedereen platrijden daar. Dat die mensen eerst eens dingen proberen op te lossen zonder geweld. wat een verknipte lui.
@M52B28:

Lullo, dat hebben ze geprobeerd, maar het is lastig onderhandelen met bezetters met F14’s, F15’s, Apaches en heel veel bulldozers.
@GJ: haha, JIJ weer…Duisenberglulletje zonder kennis !
@GJ:
Of er nou wel of geen bezetting was geweest, dat had helemaal niks uitgemaakt. Die lui zijn gewoon gek. punt.
Dit zijn geen kinderen. Dit terroristjes in spé.
Vraagje: Wat zouden jullie doen als jullie geïsoleerd in een klein wijkje zouden wonen en elke dag zou horen dat weer iemand is vermoord in jou omgeving/familie………..

Die gasten kunnen niet eens aan fatsoenlijk eten komen laat staat elek. water ect.

jullie zeggen wel als iemad mij iets doet doe ik iets terug door hem bv over te rijden , nou hun ook niets anders dan jullie denken………

denken mensen denken…….
@e30:
hoi .. heb effe nagedacht ..

dan zou ik mijn kind voor een auto pleuren en dat gaan filmen ..
@e30: …aaaaaah, wat zielig niet ? Ga met @GJ dobbelen om wie de meeste traantjes kan wegpinken ! En lees dan samen eens een geschiedenisboekje…die niet geschreven is door een achterlijke moslim / arabier.
Kind komt voor ons in beeld van links dus probeert ie uit te wijken naar rechts. Niks expres raken. Dat die kinderen zo dom zijn om er op af te rennen is hun fout. Dat ie doorrijdt zou ik ook doen als je bekogeld wordt met stenen..
handrem trekken is fijn!
Die David had dat smerige tuig hartstikke -edit- moeten rijden. Dat zal ze leren om stenen naar auto’s te gooien.
Ik dacht dat dit de nieuwe Gymkhana was en Ken Block zn stickers was vergeten.

Mooi verhaal dit. Echt een gevalletje van eigen schuld dikke bult.
handrem trekken is fijn!
Ik heb genoeg gedacht…..! Het zijn telkens die palestijnen die de boel uitlokken. Met die lui kun je ook geen vrede sluiten, want ze beginnen je gelijk te stenigen. Ze zijn waarlijk nog erger dan de beesten.
freude am fahren
@handrem trekken is fijn!: ok, ze zouden geen stenen moeten gooien, maar je moet het in de context zien hé. Israel is dan ook echt smerig tegenover de Palestijnen. Israël pikt hun water, blokkeert weet ik veel wat allemaal, ze laten zelfs geen speelgoed door hun blokkade, ze veroorzaken weet ik hoeveel burgerdoden omdat een bende debielen een raket of 10 heeft afgeschoten (die moeten wel gestraft worden, maar om een verantwoordelijke manier), … en dan zijn er nog die kolonisten die denken dat ze het recht hebben om zomaar joodse nederzettingen te bouwen in Palestina omdat ze zich superieur voelen. Leuk hoor, voor die Palestijnen!
Goed zo! Die kinderen hebben het zelf ernaar gemaakt om met die dingen over hun hoofd stenen naar auto’s te gaan gooien. Ook is het dat die kinderen zelf voor rennen. En als ik bekogeld word ga ik ook zo hard mogelijk weg.
eigen schuld dikke bult, moeten ze maar geen stenen gooien.
Had liever loeb ofzo zien paseren die had ze tenminste allemaal nog wat harder mee en die kan tegen een steentje^^
verdiende loon,
zou nog eens achteruit rijden ook
vuile …… kinderen
freude am fahren
Als hij gewoon rechts was blijven rijden, had hij ze waarschijnlijk niet geraakt. Maar hij wijkt uit om ze te laten schrikken, en in de plaats van weg te lopen, lopen die kinderen recht op zijn auto af., en dan krijg je dit…
Ik wil wat die kinderen doen niet goedpraten hoor, maar die David, dat is gewoon een een (extreem?) rechtse joodse kolonist. En dat zijn nu ook niet bepaald de meest vriendelijke mensen hé. Je zou voor minder met stenen beginen gooien denk ik… Hij heeft eigenlijk niets te zoeken in Oost-Jeruzalem.
(Ik zeg NIET dat het goed is dat die kinderen met stenen gooien hé. Schandalig van de volwassenen die gewoon toekijken en niets doen.)
Maar hij kon nu ook moeilijk stoppen en uitstappen hé…
Vergeten jullie niet te vermelden dat deze kids door de ‘toevallig’ massaal aanwezige jounalisten zijn betaald om stenen te gooien!? Oordeel niet voor je de situatie kent…. Rijdt die ‘journalisten’ maar kapot!
Ocharme die kerel z’n voiture =D
Ik zou nooit ofte nimmer mensen aanrijden. Ik houd niet zo van “oog om oog, tand om tand”. Daarmee houd je de negatieve spiraal alleen maar in stand. Mais c’est moi :)
@JPS: …ja, gewoon uitstappen en een ‘dialoog’ starten met hen, toch ? Ze verbranden je levend jochie !
Het ziet er niet 100% met opzet uit, die kinderen zijn wel wat gewend zo word je daar opgevoed, doe je niets aan.
wat heb je op autoblog toch een dom volk…….
@rick: ja, daarom vind ik dat jij er ook snel vanaf moet joh !
@rick,

Inderdaad, 2x dezelfde reactie posten, sommigen leren het nooit! Tijd dat iemand jou achter het internet vandaan haalt.
En verder zou ik die strotjes wel samen willen knijpen van die kutkinderen, zulk volk is het niet waard om te leven.
@Alcantara:

En jij wel dan?
Better safe than sorry, ook ik zou er gewoon overheen gereden zijn. Zij willen met stenen gooien, prima, misschien halen ze het voortaan uit hun hoofd om het nog es te doen (of juist niet, en ik denk dat het dat soort volk is)…
t*ring die gast werpt zichzelf voor de auto ..
normale kinderen vechten hun geschil uit op autoblog.nl ..

gooide vorige week nog een steen door mijn beeldscherm ..
@lincoln: hahaha, lol !
Alle achterlijke mensen hier, die geen enkel benul van de situatie daar hebben moeten onmiddelijk ophouden met KINDEREN nota bene de dood inwensen. De Joodse kolonisten nemen een stuk land in en maken onschuldige palestijnse mensen het leven zuur. Jullie zouden in dezelfde situatie natuurlijk kalm blijven, en vooral geen actie ondernemen tegen de bezetter..
@HHH: Hup, terug naar school jij en schaaf je Geschiedenis maar even bij. Dan begrijp je die vete tussen Joden en Palestijnen.
@HHH: ben zelf vader van 2 (bloedjes) van kinderen…maar als mijn zoon met zo’n verhaal thuiskomt (hij is 13)…tsja, dan zal ik ook hardop denken; mongooltje, waarom heb je dat dan ook gedaan !!!
-edit: nutteloze bijdrage-
Toegegeven, veel weet ik niet van dit hele conflict. Met het weinige dat ik weet ben ik eerder geneigd de kant van de Palestijnen te kiezen. In dit geval echter geef ik de Israëli gelijk. Wat denken ze op te lossen met het gooien van stenen? F*** een end op.
Aan de andere kant, die kiddo’s kunnen er ook niet veel aan doen. Die zijn van jongs af aan geïndoctrineerd door hun ouders…
@Citrofiel:

Niet alleen door hun ouders. De situatie waarin ze opgroeien helpt ook wel een handje mee.

Daarom zijn de comments alhier nogal heel kortzichtig tot op het arrogante af.
@Rick-dos: Van buitenaf lijkt het heel makkelijk om een situatie te analyseren, maar als je er middenin zit kies je hoe dan ook de kant waar je opgroeit. Beide kanten hebben dingen gedaan die niet net zijn en die vreemde acties van de andere kant lijken te verantwoorden.
@Citrofiel:

Precies. Het is één grote wespennest waar je liever niet in verzeild wil raken.
@Citrofiel: ja daar ben ik het wel mee eens. ik heb ook eerder het gevoel dat ik meer voor de Palestijnen ben. maar wat deze jongetjes doen lost niks op maakt t alleen erger denk ik
@Flamingo: …omdat je je er niet in wilt verdiepen volg je de massa in hun ‘aaaah zielig’ en ‘oooh moet je toch kijken’ quote’s. En dat is jammer, want jij bent toch wel een goedbelezen persoon (dunkt me).
vooral links blijven stemmen!
Heel simpel, als ie gestopt was was hij gelyncht.. Zou ook liever doorrijden dan..
Dit zijn echt van die dingen waar ik van zeg, Moet ik hier nou medelijden mee hebben, NEE dus!

wat mij betreft is de bestuurder helemaal juist!
whahaha hoor ze ook eh, ZEHMAA!! :P
Dat had Ken Block toch net iets netter gedaan… gewoon even kort over hun tenen driften en zoveel grint op doen stuiven met zijn achterwielen dat die lieverdjes hardhollend het hazenpad kiezen. Maar ja, Ken rijdt geen Subaru meer dus dat zal wel niet snel gebeuren. :|
Dus als een palestijn stenen gooit meteen erover heen rijden maar wanneer de israelische soldaten onschulden neergeschieten is er niks aan de hand? Stelletje nixweters
@Kurdmanx:

Ja ik vind het helemaal oke dat die kutpalestijnen overhoop geschoten worden door het leger
Ik lees hier zo veel kinderachtige reacties dat ik het jammer vind.

@Kurdmanx: Natuurlijk [email protected], maar het is de kwestie om beide gevallen af te keuren en niet de een beschermen en de ander veroordelen. Dan gaat het over kindergedrag, welles nietes of hij begon dus ik deed het terug.
Ik kan de woede van de Palestijnen heel goed begrijpen, want als het zo doorgaat blijft er geen een meer over binnen de korste keren. Er zijn al zoveel onschuldige Palestijnse kinderen, vrouwen gedood dat ze hun haat op deze manier tonen. Maar juist de Palestijnen moeten weten wat het is als er een onschuldige sterft of gewond raakt. Ik hoop dat er zo snel mogelijk een oplossing komt en dat niemand meer gewond raakt en dat deze kinderen gewoon naar school gaan.

Terreur waar op de wereld ook of het nu klein of groot, in welke vorm of reden religieuze achtergrond moet ten strengst worden afgekeurd!
@AGERA:

Deze man kan je nauwelijks onschuldig noemen.
Jongens, ik kom er net achter dat de ouders hen opstoken daar, ik zou ze alsnog platwalzen, maar de ouders even een persoonlijk bezoekje brengen met een minigun ofzo
@PaulB:
Wauw ook nog met een minigun, zozo. Waar haal je trouwens de onzin vandaan dat de ouders die kinderen opstoken? Zielige internetgangster.
@PaulB: :shock:
dat die ook een subaru heb, neem dan een hummer of een grote 4X4 truck…
Subaru-kids: 2-1
(Beetje credit voor de kids want die achteruit is er ook aan)
Ik vind het eerlijk waar stuitend hoeveel mensen hier gewoon aanmoedigen om kinderen dood te rijden naar aanleiding van een gegooide steen.

Dat is echt geen stijl gewoon. Internet helden.
@bozewolf:
Gelukkig bestaan er nog mensen die hun gezonde verstand gebruiken zoals jij. :)
@bozewolf:
Ik ben het roerend met je eens, niemand wil ooit iemand aanrijden, zeker niet een kind. Nou is dit wel een extreme situatie. Ik ben geschokt van sommige reacties die hier gegeven worden. Net wat je zegt……Internet helden. Erg jammer. Ik vind dit soort filmpjes sowieso schokkend, dit ga je toch niet voor je lol kijken?
@bozewolf: Helemaal met je eens, maar zeg nou zelf. Zou jij zijn gestopt om dat joch te helpen??? Waarschijnlijk zou je plaatselijk gestenigt worden door zijn vriendjes.

Eerlijk is eerlijk, Israël is de foute partij eigenlijk. Maar dit hele gezeik is begonnen na de 2e wereldoorlog toen de joden een land nodig hadden waar ze niet vervolgd zouden worden. Nou heeft Engeland daar de hand in gehad en die hebben tegen de joden gezegt dat ze naar Palestina moesten gaan en dat zouden zij regelen. Dus eigenlijk is Engeland mede verantwoordelijk voor die chaos daar. En zou er meer aan moeten doen om het te laten ophouden.

Dit staat los van die kinderen. Ik snap het wel, maar met stenen gooien bereik je niets en dat weten zij volgens mij ook wel. Maar die Palestijnen weten niet meer wat ze moeten doen en Israël is voor geen reden vatbaar en zou nodig eens flink op de vingers moeten worden getikt door de VN ofzo. Want dit is toch een van de meest zinloze oorlogen ooit.
@Roelio: De invloed van Engeland gaat wat verder terug. Voor zover ik weet heeft de brit Lawrence of Arabia de Arabieren geholpen met het verslaan van de Turken onder wiers juk de Arabieren leefden t.t.v. WO1. Er zijn toen verdragen gemaakt waarin ook een Joodse staat was opgenomen. Toen het Ottomaanse rijk eenmaal was weggejaagd kwamen de Arabieren hierop terug… In de tientallen jaren hierna zijn er verschillende massamoorden gepleegd op Joden met als verrotte kers op de massamoordtaart de holocaust. Er is toen besloten om met gezwinde spoed een staat voor Joden op te richten op jewish ancestral lands.
Iemand op mijn Facebook: Wist je dat dit soort stenengooi acties op vaste tijden gepland worden? (Let op alle persfotografen) Het is een manier om de continuïteit van het imago in de media te garanderen, en het wordt gebruikt als dekmantel voor andere criminele activiteiten waarvan men niet wil dat ze in de pers komen. Het is niet duidelijk of de acties door Israëliërs of door Palestijnen georganiseerd worden, maar waarschijnlijk door de eerstgenoemden (..) een goede vriend van me is psycholoog en migranten-‘expert’ en is daar geweest.
ach jee .. en nu weer die leipe racisten die hier moeten oordelen over de Palestijse/Joodse kwestie ..
flikker toch op ..

als iemand een steen voor je harses wil gooien .. dan onwijk je ..
als een menigte je wil lynchen .. dan vlucht je ..

zo simpel kan het zijn ..

hoef ik dat racistische gezeik niet voor te lezen hoor ..
@lincoln:

Nee inderdaad. Het wordt tijd dat er een een goed kopje thee met die jongeren daar gedronken wordt.

Volgens de laatste berichten zit Job Cohen al in het vliegtuig.
@Benjamin1: rot op zeg. die one liners lees ik al genoeg op at5.nl :S
@lincoln:

Als ik vragen mag he, Wat zou je posten als jij de bestuurder was?

..ik dacht het ook, duidelijk?
@lincoln:
wat zal jij dan doen in dat geval ? een kopje kruidenthee gaan drinken met hen ? ik dacht het niet !
@pedro:

Dat zegt hij toch?.. De stenen ontwijken en maken dat hij weg komt.
Een volstrekt normale reactie in een levensbedreigende situatie(voor het gevoel dan).

Voor de rest wil ik mij niet hier aan wagen. De verhalen achter dit soort beelden zijn soms een beetje discutabel.

Ik ben niet van het kindertjes aanrijden. Ik weet echter ook niet wat er aan de andere kant van de camera speelt.
@pedro:
ontwijken en vluchten .. maar dat had ik al geschreven geloof ik ..
@lincoln:

Doe normaal man, idd wat Pedro al zegt
Zou gelijk over deze snotneuzen heen vegen, stelletje criminelen, terroristen en nergens-van-aantrekken-lui dat het zijn…dit conflict tussen de Palestijnen en Isrealiers speelt al zo lang en niemand die er wat aan wil doen, vredesbesprekingen werken niet of nooit. Dus ik zou der hard overheen vegen en dan richting Israel om dat stinkland te bombarderen…2 vliegen in 1 klap zegmaar!! Rotte appels van de maatschappij!!!
HET WERKT DAAR NIET< ZE ZIJN AL 60 JAAR BEZIG MET DEZE ONZIN
Het is treurig om te constateren dat steeds meer mensen via het internet ondoordachte reacties plaatsen. Aanvullend zijn een aantal reacties die verwijderd zouden moeten worden vanwege de overtreding van de huisregels.
“Discussies over “auto’s” kunnen voor verhitte reacties zorgen, maar dat betekent niet dat men generaliserend, kwetsend, op-de-man, grof of stupide hoeft te reageren.”
stomme k*t kinderen! ik had precies het zelfde gedaan!
dis taliban in opleiding ofzo!!
@Rdesign:
Dus je wilt zeggen dat de taliban met stenen vecht. ;l Je hebt volgens mij nog een lager IQ dan een pakje drinken.
Context. Locatie. Het niet begrijpen van.

Al die schreeuwerds kunnen maar beter blij zijn dat ze er niet wonen.
Joods of palestijns boeit me niet als ze het zachtleers niet willen leren , dan maar hardleers ; als die gast was uitgestapt dan was hij gestenigd , ik geef hem dus groot gelijk om door te rijden
Ik wil me niet uitspreken over de politieke situatie in het Midden-Oosten, maar wel dat ik in deze situatie ook was doorgereden, waarschijnlijk wel naar de eerste betrouwbare politiepost. Daar stoppen na zo’n aanrijding is simpelweg zelfmoord, ongeacht wat de aanleiding van het hele conflict is.
Lees het boek: -Zoon van Hamas- en dan begrijp je wat hier aan de hand is.
Onder de regie van volwassen palestijnen, door kinderen problemen laten uitlokken en dan piepen.
Vlak overigens de pers ook niet uit……….!!
Zo’n extremistische reacties hier… Die jood was duidelijk in paniek (begrijpelijk) en reageert instinctmatig. Hij rijdt ook heel traag door om na te kijken of die jongen nog opstaat. Ik denk dat hij zich bedreigd voelde (en terecht). Ik weet het natuurlijk niet zeker, maar ik denk dat ik ook zou doorgereden zijn als ik zag dat hij opstond… de enige manier om niet gelyncht te worden. Het was ten slotte toch ook uitgelokt door die kinderen. Van andermans goederen blijf je af…
De situatie daar is echter hopeloos, en die kinderen weten niet beter. Voor hen is wat ze doen volkomen terecht en gerechtvaardigd, in de wereld waarin zij opgroeien… Eigenlijk is dit geen discussie voor op Autoblog.
@Frissegast: Ik sluit me bij je aan. Dit heeft wat mij betreft al bijna niets meer met autonieuws te maken.
@Frissegast: wijze woorden.
Met al die camera’s erbij is het allemaal een beetje vreemd. Het kind dat eigenlijk gewoon weer opstaat en dan nogal tegen zijn zin met veel gevoel voor dramatiek in het busje geduwd wordt… Ik weet et niet, dit ziet er voor mij uit als een hinderlaag waarbij de bedoeling was dat er zoiets zou gebeuren.
@Frissegast:
maar het aantal reacties inclusief jouw verhaal bewijzen het tegendeel ..
@lincoln: Waarvan het meerendeel ononderbouwde haatzaaiende reacties zijn. Echt een propere discussie willen we dit niet noemen.
@bozewolf:
“merendeel ononderbouwde haatzaaiende reacties” ..

die heb je hier ook als Audi met een nieuw model op de proppen komt ..
lekker makkelijk om die kinderen voor kutkinderen, criminelen en weet ik t allemaal uit te maken en te zeggen dat hun eigen schuld is. Wat veel mensen niet zien is waarom dit gebeurt, filmpje is zwaar uit zn context getrokken!! Deze kinderen hebben geen rechten, geen voedsel, geen toekomst. Wanneer die kolonisten zwaarbewapend door de palestijnse gebieden lopen en alles en iedereen die in de weg staat omver schiet is het wel normaal. Het zijn KOLONISTEN in PALESTIJNSE gebieden. Hebben daar nix te zoeken!! Zij zijn de criminelen!!
Heel jammer dat dit heeft kunnen gebeuren. :? Hopelijk heeft dit weinig invloed op de aankomende besprekingen.
Vraag me af hoe braaf de mensen hier zouden zijn als wij nu nog steeds onder nazi-regime hadden geleefd maar dan met 3x zoveel mensen per m2 als in de randstad (ja denk daar rustig even over na) terwijl de bezetter een normaal inkomen en een normaal leven onmogelijk maakt en steeds meer rechtsradicale (gewapende) buurtbewoners op jouw stuk land laat wonen nadat je huis/dorp met de grond gelijk is gemaakt….

Enfin, het lijkt er niet op dat hij express probeert de kids te raken en die kids doen stompzinnig…. begrijpelijk incident en hij heeft gelijk dat hij doorrijdt…. uitstappen overleeft hij niet. Dat die kids gewond raken, tja, lullig maar je zoekt het ook wel erg op zo… enfin niets voor op autoblog eigenlijk.
Deze man heeft carmageddon een beetje te serieus genomen..
-edit: nutteloze bijdrage-
en het zijn zulke onschuldige kinderen..
-edit: nutteloze toevoeging verwijderd-
Gas bij geven!!! Je word daar letterlijk dood gegooid als je daar blijft staan of langzaam rijdt!
Kennelijk heeft redactie van autoblog sympathie voor racistische figuren als David Beri. Die Palestijnse huizen opkoopt van Palestijnen die al jaren worden getreiterd en gepest, om hun woningen in Oost-Jeruzalem te verkopen.

Dit soort lieden verdient het om een steen te krijgen tegen hun kop.
@BMW-er: Die indruk krijg ik ook…het begint hier af en toe steeds meer op Geenstijl en Spitsnieuws te lijken. Ik vind het jammer dat de redactie van Autoblog kwetsende reacties niet verwijderd of mensen die zich daar schuldig aan maken er geen waarschuwing voor geven. Zulke domme reacties als die ik vandaag bij dit onderwerp heb gelezen halen hier echt het niveau enorm naar beneden. Het hoort op een auotblog om auto’s te gaan en niet om politiek getinte onderwerpen waar “toevallig” een auto in voorkomt. Sommige mensen zouden het boek van oud-premier Dries van Agt, getiteld “Een schreeuw om recht” eens moeten lezen.
Even een stok in het hoederhok…

Alle PVV- en Vlaams Belang-stemmers zijn Pro-Palestijns. PVV en VB willen namelijk minder migranten in hun respectievelijke landen. Ze klagen aan dat complete woonwijken in korte tijd overspoeld worden met honderden migranten, met een ander geloof en cultuur. Dit is een bedreiging voor onze geliefde maatschappij en moet dus tegengewerkt worden. Migranten mogen, maar enkel en alleen in kleine aantallen en mits ze zich volledig aanpassen aan onze cultuur en gebruiken. De grote groepen die zich komen opdringen en grote gebieden willen inpalmen, moeten buiten.

Lijkt me enigszins vergelijkbaar met de Palestijns-Joodse kwestie. Dus… Alle PVV/Vlaams Belang-stemmers zijn Pro-Palestijns.

Ja toch?
@Esprit_de_Flandre: Euhm, gelieve de vergelijking nu niet àl te letterlijk te nemen hé. Ik weet ook wel dat er 42 gradaties zijn in het woord ‘conflict’.
@Esprit_de_Flandre: je weet blijkbaar niet dat Wilders een sterke voorliefde heeft voor Israel (en joden)? Het grootste deel van zijn sponsoren zouden ook (extreem)rechtse Joods groeperingen/personen zijn.

De PVV zou ik dus niet willen betitelen als “pro-Palestijns”…
@robbie: Dat weet ik wel hoor. Vandaar, niet letterlijk nemen.
@Esprit_de_Flandre:

en opvallend genoeg hebben de meeste “dood aan de buitenlanders” (in Palestina althans) ook een BMW gerelateerde nick-name ..

of ben ik nu aan het generaliseren ??
@lincoln: Kweenie. Misschien kan een student Statistiek dat hier even uitzoeken: Volksvoorkeur ifv. Merkvoorkeur.

Ikzelf heb er geen zin in, om al die vaak racistische en betweterige klap te lezen. Hoop gewoon dat Joden en Palestijnen binnenkort het licht zien, ipv elkaars licht uit te doen.
*Zucht*

Mensen houdt lekker vast aan je eigen gelijk, geloof wat je wil geloven en praat nog schever wat krom is. Soms zou je willen emigreren naar een plek vrij van idiotie, maar helaas de waanzin van de mens is alomtegenwoordig als god en evolutie traag als dikke stront.

CS.
Wat doen al die camera’s daar?? Wie jut wie op?? Ocharme de kinderen die in zo een milieu verzeilen en een speelbal worden van domme “volwassenen” en hun spelletjes (politiek en oorlog)…
-edit: oprotten en wegwezen-
@SyriX:
Genocide goedkeuren maar het aanrijden van stenengooiende jeugd afkeuren.. Bizar, heel bizar.
Lol net goed voor die kinderen, en gaan die Palestijnen natuurlijk weer huilen en de geslagen hond spelen
Wat een achterlijk volk is het toch ook. Veel Palestijnse kinderen worden volgepompt met haat. Schoolboeken die vol leugens staan over Israël en het westen. Kinderen die als mensenlijk schild misbruikt worden. Op tv Sesamstraat-achtige programma’s waarin kinderen zeggen te willen sterven voor Allah, walgelijk!

Jammer van die Subaru, maar zo te zien probeerde de bestuurder nog te ontwijken en te waarschuwen d.m.v. de claxon. Tja, dat je dan zo stom bent om er recht op af te stormen met je steen… Genoeg volwassenen die erbij staan en ernaar kijken, niet één ervan trekt één van die kutventjes even flink aan z’n oren. Zegt ook wel weer genoeg.
Wat kan ons hollanders het nou boeien wat er in die streek allemaal gebeurd? Het is al zo lang aan de gang. Niemand weet meer waar het allemaal door is begonnen. Wat ik in ieder geval wel zie is dat de opmerkingen die hier(over zowel joden als palestijnen) geplaatst worden totaal niet bijdragen aan de oplossing maar het hele conflict alleen maar in stand houdt. Chapeau heren.
@DeltaCycles: Natuurlijk weten we dat wel. Groot Brittannië ging de fout in door het mandaat Palestina aan de Joden te geven. En dan is het niet raar dat de Palestijnen boos worden. Ik zou ook boos worden als Nederland opeens aan een groep onderdrukte Chinezen ofzo gegeven zou worden, wij wonen hier toch?

En die strijd gaat maar verder omdat de Palestijnen lekker agressief zijn, en de Joden zo schijnheilig als wat. Ik denk dat niemand blij wordt van zo een situatie.
@Northwestern:

Klopt, het gaat nog wel iets verder dan dat. Punt blijft in ieder geval dat dit conflict geen relevante rol in ons dagelijks leven speelt. Dat er dan mensen hier zijn die hierover ruzie gaan zitten maken vind ik dan bijzonder sneu. Zonde van al die energie. Laten we hier gewoon van mooie autos genieten. Wat dat betreft zijn we hier toch allemaal hetzelfde?!
Check z’n achterruit die is al aan gort!
en nee stenen naar een subaru impreza gooi je niet, ook al ben je van palestina en 8 a 10jaar,in de hoek ermee.
Ik zou ook kunnen zeggen die kleine snotapen stenigen,maar dat is er over zeker….???
Zucht.
Ik had me nog even omgedraaid om de rest te pakken! Wat een idioten om een auto zo te beschadigen.
Durf niet te zeggen wat erger is voor dat jochie, dat ie geschept wordt door zijn beoogde slachtoffer, of hoe ze hem in de “ambulance” proberen te vouwen.
Dat hele Palestina is maar vaag,
ze gooien met stenen terwijl ze ook raketjes hebben…niet logisch.
Heb je met een doek op je kop. Zie je em niet aankomen ^^
die kinderen lijken wel terrorist in opleiding ofzo :S echt die 2 landen moeten niet zo zeiken gaan samenleven en flikker er anders een bom op ofzo :S
@Arnold: Eigenlijk wil ik er niet verder op ingaan maar jouw kortzichtigheid noopt me. Wat de joden op dit moment met de Palestijnen doen, deden de Duitsers onder andere in Nederland in 40-45. Illegaal een land binnenvallen en claimen dat het van jou is. De Palestijnen strijden voor hun eigen land waar ze al meer dan 5000 jaar wonen met hun bloed zweet en tranen net zoals de Nederlanders in het verzet dat vroeger tegen de Duitse bezetters hebben gedaan. Alleen is het niet fair dat de Palestijnen terroristen worden genoemd en de Nederlanders vrijheidsstrijders. Hun doel is en was hetzelfde dus zijn en waren ze allebei vrijheidsstrijders.
@750i: maar daar ga je toch niet zulke jonge kinderen voor gebruiken ??? die hou je toch zoveelmogelijk bij dat soort dingen vandaan?
@750i: Als je gaat schermen met duizenden jaren geschiedenis dan moet je toch echt weten dat de hedendaagse landen Israel en Palestina e.d. al duizenden jaren door de Joden zijn bewoont. Dan moet je ook weten dat o.a. nog in de jaren 20 en 30 vd 20e eeuw massamoorden zijn gepleegd op Joden door Arabieren of Palestijnen hoe je ze wil noemen. Oorlog tussen Joden en Filistijnen is dus niet het gevolg van de oprichting van Israel.
Veel ‘stoere taal’ onder de reageerders!
Enerzijds zegt men dat het een ‘ver-van-mijn-bed-show’ is, anderzijds kiest men onverkwikkelijk de kant van de joden.

Niemand is helemaal goed of slecht in dit conflict, maar enkelen hier op de topic schijnen het allemaal beter te weten?

Het gaat hier om kinderen. Dat die kinderen een hersenspoeling hebben ondergaan is afwijzend. Maar denk niet dat Joodse kinderen niet een verdraaide ‘waarheid’ is voorgezet. En dat is foute boel! Dat is het belangrijkste.

Weinigen op deze topic die nadenken, of moet ik zeggen durven na te denken (plat rijden, atoombom erop, terroristen in opleiding). Maar ja, je zit zo lekker anoniem achter je pc en dan komen de stoerste teksten op je monitor! Gelukkig is het goed afgelopen voor dat jongetje.
Ach ja, een auto is blijkbaar belangrijker dan een mensenleven hier.

Stelletje facisten. Gadverdamme dat ik nog op Autoblog zit.

Bij dit soort berichten besef je weer dat Autoblog vol zit met Geenstijl gespuis.
@Relief: blijkbaar kan jij het niet bekijken vanuit het oogpunt van de Jood in de Subaru..
@Atenza: Blijkbaar kan jij het ook niet bekijken vanuit het oogpunt van de kinderen die in een oorlogsgebied leven.
@Atenza: Je moet maar evem mijn eerste bericht lezen. Je zal het dan vast wat beter snappen.
@Relief:

Waar heb jij het over knuppel?
Denk eens na, het gaat hier ook om het leven van de bestuurder! Vlieg er voor de lol eens heen en probeer dit ook maar eens..
Dit is wat ik zie.

Iemand rijdt in een grijze auto aan de rechterkant van de weg (vanuit bestuurder gezien). Op hem af komen zes kinderen afrennen met een steen in hun hand.

Een kind is de auto al voorbij op de andere weghelft. Vier rennen richting de andere weghelft als waar de grijze auto op rijdt. En een langzaam kind rent op hetzelfde weghelft als waarop de grijze auto rijdt.

De grijze auto besluit op het moment dat een kind zijn auto voorbij is, van weghelft te veranderen en stuurt daarbij in de richting van de vier kinderen die op de andere weghelft rennen. Bij deze actie schept hij de twee linkse van de vier kinderen.
Ja, als er iemand stenen naar jou gooit zonder duidelijk aanwijsbare reden, dan moet je gewoon de kortste vluchtroute nemen: rechtdoor, ook al staan daar jonge obstakels.
Voila, nu zijn die geleerd!!! Die denken in het vervolg nog een keer na voor ze zoiets doen !!!
@ 7501, Palestina bestaat pas 30 jaar ofzo. Dit stond nooit op geen enkele landkaart waar dan ook.
Palestijnen hebben daar nooit gevestigd als volk.
De joden wonen er al bewijsbaar duizenden jaren.
Het is gewoon een truuk om zogenaamde moslims te verenigen om de joden weg te krijgen daar sinds ze het land vruchtbaar hebben gemaakt.
Terwijl de moslims geen reet geven om palestijnen maar meer om het wegkrijgen van de jonden…. Fascisme en moslims gaan nog steeds hand in hand dus ga nou niet iedereen met een eigen mening die net ff anders is als politiek correct als fascist bestempelen.

voor die kinderen is het sowieso al kut dat ze dag in dag uit gebrainwashed worden om dit soort dingen te doen, die gast in die auto had niet echt veel keuze he?
@Bert:

Een nogal kansloze reactie, want waren dan lui die in 1946 in boten naar het huidige gebied werden vervoerd?
Bovendien ga je voorbij aan het feit dat Palestijnen al generaties wonen. Die zijn niet ‘ingevoerd’ o.i.d.
Het probleem zit ‘m meer in het feit dat iedereen in deze mediaoorlog trapt. Dat die camera’s daar staan is niet toevallig. Tevens zie je de ouders er doodleuk bijstaan(schreeuwen moord en brand na het feit).
Mijn zus is er een jaar geweest volop overtuigd van de Palestijnse zaak maar ze de rug toegekeerd na het zien van dit soort taferelen. Dit gebeurt op dagelijkse basis, hopend op een gewonde zodat het beeld weer lekker verdraaid kan worden. Dit gebeurt natuurlijk ook aan de andere kant….
“voorkomen is beter dan genesen” waarom zijn er mensen die dat niet serieus nemen?
Zonde van die …. auto
sorry maar iedereen die wel eens de Palestijnse verzie van Sesamstraat heeft gezien weet genoeg en bij twijfel kan je altijd nog de statuten van Hamas opzoeken.
Oja en wat denken jullie als de subaru gestopt was … ter plekken gelyncht of een fijne strafzaak voor de palestijnse “rechtbank”

als je alleen al voor diefstal word opgepakt weet ik zeker dat iedereen zou kiezen voor een Israëlische rechtbank en niet voor een Palestijnse (of welk ander barbaars land in de regio) laat staan voor dit soort gijn.

bovendien zie je aan de achterkant van de auto dat hij al bekogeld was.

misschien kunnen mensen zich nog herinneren hoe 2 engelse agenten in een auto verzeild raakten in een IRA menigte, ik zou het wel weten, plank gas al staan er 100 voor je neus.
Hummer H2 kopen en terug gaan voor wat speelplezier.
Ben zelluf ooit eens Ramallah, het broeinest ingereden met een auto met Joodse gele platen en twee hoogblonde arische dames in de auto.
Stopte voor een zebra om een Palestijnse moeder met kindertjes over te laten steken.
Ze durfde eerst niet, kijkend naar de gele nummerplaat.
Ze deed het toch.
Moest daarna keren en in deze gebieden werkt de tam-tam anders, maar zeer snel.
We moesten stoppen omdat we gelijk wat moesten drinken met Palestijnen.
Blijken toch echt hele gewone mensen te zijn.
’t zijn trouwens religieuze Joden geweest die in bepaalde wijken van Jeruzalem zijn begonnen met het stenen gooien naar auto’s van niet gelovigen als ze op de Sabbath door de wijk reden.
Nu staan er nog regelmatig baardmansen naar je te schreeuwen als je op de Sabbath door of langs zo’n wijk rijdt.
’t zou misschien wat genuanceerder zijn van reaguurders om geschiedenisles te nemen, misschien komen ze er dan achter dat fanaten, van welke religie ook, de meest gevaarlijke mensen ter wereld zijn.
@Bert

begrijp me niet verkeerd maar met een Joodse vader ben ik alles behalve tegen de joodse staat.
Maar je argument over wie er eerst was doet er niet toe, de Romeinen hebben bv Maastricht gesticht, betekend dat dat Italië Maastricht kan opeisen, lijkt mij niet.

@FrankypankyV8
Van de Joden is een hele kleine minderheid compleet religieus gestoord en onder de Palestijnen is dat 95% .
Er zijn in israel ook geen tv programma’s waar Pino met een bomgordel rond loopt. Er zijn wel heel veel joodse organisaties en demonstraties tegen de religieuze (joodse)idioterie dit in tegenstelling tot de hele Islam waar geen enkele kritiek op het eigen doen en alten plaats vind. Als men niet als doel had de Joodse staat te vernietigen dan hadden de Joden graag geholpen om ook dat dorre stukje zandbak te helpen ontwikkelen om er later uiteraard geld aan te verdienen (dat wel)
En als je wil weten wie de moslims echt kwaad doen moet je het stuk in Elsevier lezen van Leon de winter, die ff haarfijn laat zien wat de Moslims elkaar aandoen en dat staat in geen verhouding met wat de Joden hun zouden aan doen. Ondanks het uitdelen van camera’s staat youtube nog steeds NIET vol met joodse misstanden jegens de Palestijnse medemens

@sjonnies

jaja, een vrouw die toevallig over het zebrapad loopt nodigt jouw uit om wat te komen drinken ?
Bovendien geloof ik niet dat je met de auto daadwerkelijk ramallah bent ingereden want als je er echt geweest bent dan weet je wel beter.
@yerrie:
Ja ik ben er gvd zeker geweest en niet die vrouw nodigde ons uit.
Leer eens te lezen
Heb ook de kopieën van de Southfork ranch gezien in de bezette gebieden rond Jeruzalem waar rijke Palestijnen wonen, heb zitten lullen met de leider van Hamas in het Jeruzalem hard rock cafe, zal ook wel niet waar zijn he ?
Wist niet eens wie die goser was.
@yerrie:

“Van de Joden is een hele kleine minderheid compleet religieus gestoord en onder de Palestijnen is dat 95%”

Hoe weet je dat? Heb je een enquête onder de bevolking gehouden a la Maurice de Hond?

“En als je wil weten wie de moslims echt kwaad doen moet je het stuk in Elsevier lezen van Leon de winter, die ff haarfijn laat zien wat de Moslims elkaar aandoen en dat staat in geen verhouding met wat de Joden hun zouden aan doen”

Leon de Winter?! Ga je een pro-Israel militant aanraden als leesvoer? Die de Winter zit zijn ‘Duitse Helm’ te poetsen bij dit soort beelden…

“Ondanks het uitdelen van camera’s staat youtube nog steeds NIET vol met joodse misstanden jegens de Palestijnse medemens”

Het ophef over die Israëlische soldaten gemist dan? Of je ziet alleen datgene wat je wilt zien…

Bovendien heb je mijn reactie totaal niet gelezen en/of begrepen.
Zijn jullie gek ofzo , die palesteinen worden al jaren onderdrukt , moet je voorstellen dat als wij nog zouden worden bezet door de Duitsers , zou je dan geen stenen naar Duitse auto’s gooien? daar worden elke dag kinderen vermoord door Joden , zou jij geen stenen gooien dan? , later gooien deze kinderen geen stenen maar handgranaten naar de Joden , die man in die auto’s zouden ze moeten ophangen , dit is gewoon poging tot doodslag van een kind!
@SuperVeloce: Weet jij dan wel dat 20 procent vd bewoners van Israel Arabier/Moslim is en in vrede kunnen leven naast de Joden. Heb jij jezelf wel eens afgevraagd waarom oh waarom geen enkele Jood vredig kan leven naast een Arabier in zogenaamd Palestijns gebied. Dat als er een paar Joden in steden als Hebron wonen ze plotsklaps kolonisten heten en gestenigd mogen worden. Hebron, waar Joden al duizenden jaren hebben gewoond. Dat de Palestijnse bevolking in de Gaza-strook wordt onderdrukt door Hamas/rijke elite die deze kunstmatige armoede vervolgens gebruikt voor tv-beelden die jij weer op het NOS-journaal ziet.
nee sjonnie vind erg ongeloofwaardig en word nog erger “DE” hamas leider en dan ook nog in Jeruzalem, hmmm
@yerrie:
idd de leider van Hamas in Jeruzalem.
Heb er veel familie en mijn zwager is aannemer die zijn arbeiders uit de bezette gebieden haalde en ook zijn spullen in Palestina, handel blijft handel.
Hij had ook een religeuze jood als metselaar en een gelovige arabier.
Dat waren maten van elkaar, zeker ook niet waar he?
Gingen samen met een 4 wheel drive door het terrein naar de dode zee toe.
kwamen daar van alles tegen berbers, palestijnen noem maar op.
wat ik probeer te vertellen is hoe stel je je op tegenover mensen.
dat maakt daar een wereld van verschil; als je er vaak komt dan weet je ook dat er zat restaurants gerund worden door Palestijnen die ook normale mensen zijn en benzine pompen en groentekramen en bakkerijen.
En dat er zat rijke Palestijnen zijn. Maar daar hoor je niemand over.
Je had het over Romeinen, JC : verdeel en heers. Dat is daar van toepassing. Onder beide bevolkingsgroepen.
@SuperVeloce

Zou jij je kind met een bom gordel op Duitse soldaten, discotheken, busstations ect ect afsturen dan ?
vergelijking van niets en ik zou zeggen ga daar is helpen, zal je zien dat je naar de Joden moet vluchten voor bescherming als Hamas en Fatah weer eens met elkaar in de clinch liggen en jouw als schild gebruiken, weer een die geen idee heeft met wat voor barbaars volk hij te maken heeft
@yerrie: Ach kom op zeg. Ik weiger te geloven dat een heel volk van nature barbaars is… :roll:
@Citrofiel:
overal ter wereld zijn er tokkies ..
overal ter wereld worden er kinderen ingezet voor een “goede” zaak ..

of het nu een kraak-verbod demonstratie betreft ..
of dit conflict ..

er zijn daar “belangen-verenigingen” die weeshuizen afstruinen en de zwakzinnigste uitzoeken voor de “goede zaak” ..

maar dat gebeurt OVERAL ter wereld ..
@lincoln: Dus je wilt zeggen: Als je ‘tokkies’ definieert als een volk, dan heeft yerrie gelijk. ;)
@Citrofiel:
yep .. dat volk op dat filmpje is gewoon uitschot ..

@de sjonnies zit (zoals altijd) het dichtst bij de waarheid ..
maar dat hoef ik jou niet te vertellen ..
@lincoln: Natuurlijk heeft de sjonnies gelijk. :D
@ SUPERVELOCE, Je bent verkeerd geinformeerd denk ik…
Zo onderdrukt zijn ze niet hoor, dat willen ze de hele wereld laten geloven en steeds meer mensen vallen voor die propaganda machine.
De joden worden zelfs met Nazi’s vegeleken dus schijnbaar werkt die propaganda wel.

Ooit wel eens nagaedacht over alleen al het feit dat ze daar in gloednieuwe Landcruisers rondrijden terwijl ze zogenaamd niks in mogen voeren?
Winkelcentra, alles hebben ze gewoon daar hoor.

Wat mijn “druppel” was is dat ze tegenwoordig zelfs zelfmoorden plegen met bommen die op afstand worden bediend… dus de terrorist in kwestie wil vaak zelfs geeneens maar worden weken afgezonderd en gebrainwashed… Dat soort lui mogen van mij letterlijk allemaal kapot, geef mij mijn westerse kapitalistische leventje maar als ik mag kiezen.
@ Citrofiel, het volk zelf niet… het is de sekte die ze gek maakt op basis van kalifaten.
Ook een gematigde moslim zal altijd die kant moeten kiezen om niet als ongelovig te worden bestempeld.

Kinderen van 5 weten al dat alle joden vernietigd dienen te worden…dat is echt ziek en echt fascisitisch.
De rest van de Arabische wereld is als de dood dat de Joden en Fillistijnen (Palestijnen) de handen ineen slaan.
De westerse wereld zal dat ook niet toestaan. Vergis je niet, Joden en Filistijnen zijn eigenlijk broedervolkeren die allebei een andere richting zijn uitgegaan.
Mijn discussie met beide bevolkingen is dan ook altijd dezelfde :
Sla de handen ineen, jullie kunnen de gateway van het schatrijke Midden Oosten worden, qua aanvoerhavens ligt het land perfect, landbouwgrond is goed en er is voldoende kapitaal aan kennis en aan arbeiders te vinden.
Tja als iemand een steen tegen mijn ruit gooit doe ik hetzelfde, ongeacht de reden. Dit volk loopt een stap in de evolutie achter. Wij als beschaafde normale mensen moeten daar gewoon wegblijven. Ik kan niet wachten tot alle religies zijn uitgestorven en ieder mens sociaal is naar elkaar toe. Het is toch werkelijk van de zotte dat we in een tijdperk waar we ipads en electrische auto’s kunnen ontwikkelen we met hubble telescopen de ruimte inkijken, we in een boek van 2000 jaar oud gaan kijken en geloven in een gozer die zeeën uiteensplijt en opstaat uit de dood. Onze maatschappij berust op een boek wat niet meer betekenis heeft dan een Harry Potter boek.Waar was de mesias toen we atoombommen gooiden en er 60000 mensen stierven. Wordt wakker mensen!
@jasper:

“Tja als iemand een steen tegen mijn ruit gooit doe ik hetzelfde, ongeacht de reden. Dit volk loopt een stap in de evolutie achter. Wij als beschaafde normale mensen moeten daar gewoon wegblijven.”

Ben je beschaafd als je een medemens bewust omver rijdt vanwege materieel hebzucht? Is dat beschaving? Als iemand dat bij jouw auto zou doen, zou jij toch immers hetzelfde doen? Jouw ouders kunnen trots op je zijn.

Robbie: gefelicteerd! Dat wordt 200+ reacties. Zeker geen ander autonieuws kunnen vinden?
@sjonnie
Kijk sjonnie je bent er dus duidelijk niet geweest.
Ten eerste zijn Joden gewoon arabieren en dus eigenlijk broeders met het hele midden oosten.
Maar je comment “landbouwgrond is goed” geef je aan of blind en onwetend te zijn of je bent er nooit geweest, het is 1 grote zandbak waar de Joden hun stukje met heel veel geld en heel veel moeite met irrigatie er een behoorlijk land van hebben gemaakt, maar als het nou om iets niet bekend is is het om de landbouwgrond, wat een grap.

@citrofiel
Als het er op aan komt dan zal zelfs de Moslim hier kiezen voor zijn “broeder” in het midden oosten ipv van zijn blanke buurman in NL.
En klein voorbeeldje van het barbaarse midden oosten (misschien zie(of wil) je het niet omdat je geen vrouw bent)is bijvoorbeeld het onthaal van de lockerbie massamoordenaar als een volksheld, en zo kan ik nog wel even door gaan met barbaarse voorbeelden.
En google is op hamas vs fatah of soennieten vs sjiieten dan kan je zien dat ze vooral zichzelf uitroeien.
En dan nog een laatste tip, kijk is op tv hoe vaak er een nucleair mushroom op de vlag staat bij een anti isarael demonstratie, denk jij dat Israel er nog geweest was als 1 van hun buurlanden die bom had gehad, en wees maar blij dat Israel hem heeft en zij niet want ook jullie hier moeten niet de illusie hebben als een stel afvalligen dat je gespaard gaat blijven omdat je zo mild en ruimdenkend ben, pffff hebben ze nog minder respect voor.
geeft niet maar je heb geen idee
@yerrie:
jij weet het
En die volwassen mannen laten die kinderen lekker met de stenen gooien want kinderen kun je niet berechten. Onvoorstelbaar tuig die volwassen mannen,en uiteraard worden die kinderen later net zo.
what the West must ask themselves is, what part of the Quran that says killing they don’t understand.

Walid Shoebat
Author; Why I left Jihad

lees tip!
en alle geloven zijn verderfelijk maar de Islam spant de kroon
@yerrie:

Alles wat daar gebeurd komt vooral door propaganda van beide kanten. En heeft ook niks meer te maken met het oorspronkelijke conflict. De Palestijnse bevolking is de speelbal van het middenoosten. Verder is het elke keer aanval met weer een weder aanval.

Ontopic: De reactie van de man in de situatie is begrijpelijk. De man probeert gewoon zijn leven te redden. Met de gevolgen van dien. Helaas dagelijkse kost in dat gebied
@Vreddy_B:

@ Yerrie had @ Diraf moeten zijn natuurlijk.
Kinderen aanrijden is niet goed, ik denk echter, gezien de “vredesgebaren” van de kindren, dat deze bestuurder niet zoveel te kiezen had. Aan alle mensen die Israelhaat spuien, als de palestijnen de wapens neerleggen is er vrede in het Midden Oosten, als de joden de wapens neerleggen is er genocide in het Midden Oosten. Laat je niet gekmaken door anti-Israel propaganda. 20 procent van Israel is Arabier en leeft daar in vrede naast de Joden.
Ik vind dat autoblog.nl zich niet moet verlagen tot het niveau van bijv. vkmag! houd het bij autonieuws en publiceer niet van deze rommel!!
Stelletje bosmongolen, het zijn fuckin kinderen!
Kinderen!
Het zijn geen volwassenen, redeneren is nogal moeilijk voor ze. Plus het feit dat die kindertjes met broertjes en zusjes thuis zitten die haast geen ledematen meer hebben en brandwonden door die fokkin clusterbommen. Denk eens logisch na, een paar van jullie bosmongolen hebben vast kinderen. Wat zou jou kind doen als de buurman ff een paar bommen op je huis gooit en je de borsten en voeten van je vrouw afsnijden? Zou jou kind dan misschien nog met stenen blijven gooien? Denk is na? Het gaat niet om het feit dat het palestijnse of joodse kinderen zijn, het zijn kinderen! En in alle gevallen blijf je van kinderen af! Hoe brainwashed of hoe slecht de ouders ook zijn, aan kinderen kom je niet! Steenslag, deukjes en een gebroken raam anyday ipv een kind over je ruit zien vliegen en onder je wielen voelen. Stelletje #[email protected]^@#&mongolen hier soms, jezes
Integriteitsbeginsel
@Ertje88:

Je hebt echt geen idee hoe blij ik ben om te horen dat er eindelijk iemand is die ”menselijk” reageert, de rest van dit stelletje -edit: nou nou- hier op Autoblog loopt wel te zeggen dat het ligt aan de Palestijnen (en vooral aan die kinderen), maar ik vraag me echt af of dit stelletje irrationeel denkende -edit: denk om je taalgebruik- eigenlijk wel besef heeft wat voor misdaden Israël tegen de mensheid heb gepleegd.
Ook vraag ik me af of er nou zo negatief gereageerd zou worden als het een Palestijn was die door zou rijden, ik denk persoonlijk van niet aangezien het gros van de Nederlanders denkt een “rechtvaardigheidsgevoel” te bezitten (wanneer dit nou daadwerkelijk een utopie is die dagelijks wordt versterkt door dit soort negatieve berichtgevingen met betrekking tot moslims).

@robbie Nieuws dien je neutraal aan te kondigen, en aangezien dit dus niet gedaan wordt, dien je nogmaals bij jezelf te rade te gaan of dit wel de juiste carriere is voor jou bij Autoblog.

BTW: Ik wist wel dat de meeste respondenten hier Anti-Islam waren, maar sinds wanneer worden er hier negatief getinte nieuwberichten (die niet gerelateerd zijn aan autonieuws) gepost?
@Integriteitsbeginsel:

leuk joh ..
dat in jouw belevingswereldje als geloofs gerelateerd is ..
maar dit heeft nix met die zotte-praat te maken ..

dat doe je maar bij ambtenaartjes ofzo ..
die willen er nog wel eens intrappen ..
@Integriteitsbeginsel:

Robbie: Als je wist dat je dit soort reacties kunt krijgen, waarom post je het dan? Dit heeft niks met autonieuws te maken. En ga nu niet vertellen dat er een auto in het filmpje voorkomt. Als dat zo is moet je alle andere filmpjes waarin mensen worden omver gereden ook op de site plaatsen. Zat jezelf op te geilen met het aantal reacties die je zou krijgen?

Wat is de reden waarom je zoiets post?
@primramessar, Wie zegt dat het uit materieel hebzucht is? Dat maak jij er van. Als iemand een steen door mijn vooruit probeert te gooien is dat een poging tot doodslag. Doorrijden en de gene die je bekogeld aanrijden is dus zelfverdediging.Ik heb nooit over de auto in kwestie gesproken.Denk in het vervolg na voor je iets zegt en krijg niet gelijk een euforisch gevoel.
@jasper: Ach arme Jasper. Bang om dood te gaan in zijn autootje hier in nederland door iemand die een steentje door zijn voorruitje gooit? Gut gut. Wil je een koekje?

Laat mij eerst het volgende voor jouw ophelderen.

Bij het begin. Waarom zou iemand in de eerste plaats een steen door jouw voorruit gooien, terwijl jij nog in de auto zit? Ben jij dan zo een slecht persoon, dat jij zoveel vijanden hebt die zo graag een steen door jouw voorruit willen gooien?

Als jij geen slecht persoon bent, maar een normaal, leuk sympathiek aardig mens, dan zou ik mij daar in de eerste plaats helemaal niet druk maken. Want zeg nou zelf, bij leuke mensen gooi jij toch geen steen door de voorruit. Nee natuurlijk niet. Wat zijn dat nou toch voor manieren?

Mocht je toch nog niet gerust gesteld zijn en toch bang zijn, dat als jij lekker in je autootje met je sma’tje aan het cruisen bent en ineens, vanachter een struik springt er een boeman tevoorschijn met een steen in zijn hand! Totaal onverzien! Wees zelfs dan gerust, waarde Jasper. De steen zal niet door jouw voorruit komen. Je voorruit is gemaakt van gelaagd glas. Is dat geen verademing? Je zal het overleven!

Welnu beste Jasper, je zult hoogstwaarschijnlijk een sympathiek persoon zijn en zal dus niet doodgaan vanwege het feit dat iemand een steen door je voorruit gooit. En aangezien er niemand een steen door je voorruit gooit, hoef je dus ook niemand omver te rijden. Wat een bofkont!

Dus ik zou ophouden met jezelf druk te maken dat boemannen stenen door je vooruit willen gooien en dat jij daardoor medemensen moet omver rijden.

En mocht je nog niet overtuigd zijn, volg dan het advies op van wijze mannen hierboven. Niemand doodrijden graag en zorgen dat je uit de situatie komt. De stenengooier zal heus niet voor jouw auto blijven staan, dus je hoeft niemand aan te rijden. Je auto zal wat materiële schade oplopen, maar iedereen komt er met zo min mogelijke kleerscheuren vanaf.

En tenslotte dat ik beter moet nadenken voordat ik iets zegt, ach ja, daarop kan ik alleen maar een ding zeggen: “ik een beetje dom zijn”. Aan het euforisch gevoel kan ik helaas niks doen, zo voel ik mij meestal.
@primramessar: Dit is een reactie opgebouwd uit frustratie. Je verzint er nu een compleet verhaal omheen wat niks met deze discussie te maken heeft. Als er 20 idioten stenen staan te gooien lijkt het mij een aardig levensbedreigende situatie. Er hoeft maar 1 steen van de juiste grootte tussen te zitten en het is klaar. Jij maakt er nu van dat ik wordt achtervolgd door een stel debielen, en dat ik iedereen doodrijd die ik tegenkom. Heb ik ooit gezegd dat ik bang ben dat er een boeman achter me aan komt hier in nederland? Dat ik bang bent dat iemand me gaat bekogelen? NEE, ik zei:ALS iemand een steen tegen mijn ruit zou gooien zou ik het zelfde doen. Ik verplaats me dus in zijn situatie. Dus meneertje, als je een duscussie wilt voeren,verzin geen verhalen maar kom met feiten, pak me aan op iets wat ik daadwerkelijk gezegd heb, en als het inderdaad niet klopt accepteer ik dat en zal ik toegeven dat jij gelijk hebt, want ik ben eerlijk. Ik hoop niet dat ik je ego nu gekrengt heb, en je weer een enorme lap tekst gaat schrijven uit frustratie. Ik heb wel wat beters te doen dan je de hele avond te verbeteren. En verbeeld je niet de hele tijd dat je een kleuter voor je neus hebt;)Ik ga nu lekker mn taaitaai verder opeten! bedankt voor de tip:D
@jasper: ah, mijn waarde vriend Jasper is weer terug. wat een fijne plek is het internet toch. Er zijn überhaupt mensen die iets tegen je terug zeggen. Dat hoef ik met mijn vriendin niet te proberen (grapje natuurlijk).

“Ik ga nu lekker mn taaitaai verder opeten!” LOL

“Ik heb wel wat beters te doen dan je de hele avond te verbeteren”. Je bent uiteraard tot niets verplicht.

“en je weer een enorme lap tekst gaat schrijven”. Niemand verplicht je het te lezen.

“want ik ben eerlijk”. Fijn voor je.

“Er hoeft maar 1 steen van de juiste grootte tussen te zitten en het is klaar”.
Beste Jasper, ik denk dat wij ons in Nederland beter druk kunnen maken dat we niet vet en vadsig worden en uiteindelijk doodgaan aan een beroerte of een hartstilstand.

“pak me aan op iets wat ik daadwerkelijk gezegd heb”. Het is niet mijn intentie om je te pakken op iets wat je gezegd hebt, maar het gaat mij meer om de toon waarop uitspraken worden gedaan. Dat ik op jouw reageer is niets persoonlijk en ik zou het spijtig vinden als je het wel zo zag.

“NEE, ik zei:ALS iemand een steen tegen mijn ruit zou gooien zou ik het zelfde doen. Ik verplaats me dus in zijn situatie”.
Goed Jasper, en dat is nu het punt waar het om gaat. Je kunt je zoveel mogelijk als je maar kunt in zijn situatie verplaatsen. Een zo goed mogelijke voorstelling maken, maar het punt is dat jij niet in zijn situatie bent.

Begrijp je? Jij zit hier in het betrekkelijk veilige Nederland en die man zit daar ergens in verweggistan. Jij kan niet in zijn situatie zijn (of in de situatie van het kind of van iemand anders die daar woont). De situatie waarin hij zit, daar zit jij niet in. Jij hebt daar geen ervaring mee. Hij handelt zoals hij handelt, maar dat wil niet zeggen dat jij, Jasper, ook zo zou handelen. Dat kan niet, want jij zit niet in die situatie. Ik hoop dat ik een beetje duidelijk overkom.

Je kunt je hoogstens een voorstelling in je hoofd maken, maar zoals je zelf wel weet, zijn theorie en praktijk twee verschillende dingen. Jij weet niet hoe jij op dat moment zou handelen, want nogmaals jij hebt die situatie niet meegemaakt.

En dat is ook het punt wat ik probeer duidelijk te maken. Jij oordeelt over een situatie die je niet kent. Jij denkt dat je ze wel kent aan de hand van jouw gedachten, ervaringen en intenties, maar jij kan het niet weten, want jij zit niet in die situatie. Ik hoop dat ik mezelf begrijpelijk kan maken.

Jij oordeelt over een situatie waar je niet in zit. En met jouw vele anderen. No offense natuurlijk, want iedereen is vrij om te denken wat hij wil. Maar mijn punt is dat je pas kunt oordelen over een situatie als je er zelf in zit.

Vele oordelen over wat wel en niet is, maar wij zitten niet in die situatie. En nu Jasper, praat ik over de onsmakelijke uitspraken zoals bv, we gooien er een atoombom op. Wij hebben geen recht te oordelen over de situatie, want wij wonen daar niet.

Dat ik verhalen schrijf die uit context lijken, komt omdat ik niks kan schrijven over de situatie daar. Wij wonen hier en wij mogen alleen oordelen over waar wij zelf wonen. Daarom haalde ik aan dat je jezelf niet druk moet maken, want zo een situatie zul je in Nederland niet meemaken. Wat heeft het voor nut om over een situatie te oordelen die enkel in je hoofd bestaat en niet in de werkelijkheid?

Aan jouw de eer.
@primramessar: Maar we mogen toch wel een voorstelling maken over hoe we denken dat we in zo’n situatie zouden reageren?

Jasper overdrijft schromelijk. Jasper is, hoe hij ook zou willen, niet in staat een atoombom te gooien. Jasper lult uit zijn nek.

Maar we kunnen onszelf toch proberen te verplaatsen in een situatie en van daaruit een gok wagen wat betreft hoe de gokker zich zou gedragen? Uit jouw relaas lijkt het alsof niemand een uitspraak mag doen over iets zonder alle feiten van haver tot gort te kennen. Dit is geen realistische premise.
@bozewolf: Doe wat je niet kunt laten. Btw: wat doe je op zo laat? Moeite met slapen?
@primramessar: Totaal naast de kwestie, maar leuk geschreven! ;)
Ff serieus, waarom op autoblog?
Porsche Fanaat
Tja dan moet je maar niet uitdagen
-edit: doe ff normaal-
wow.zoveel haat en pvv hierzo…
wow.1.waarom op autoblog?
2.zoveel haat en pvv hierzo…
3.zo jammer.
tsja veel nederlandser steunen PVV he ,

Probeer dit maar is in Nederland , word je opgepakt voor poging tot doodslag , in dit land is het zelfs nog erger , hier kan je voor het gooien van ee sneeuwball al doodgeschoten worden. Deze man moet gewoon opgehangen worden voor poging tot doodslag van een kind. Daar gooien onderdrukte kinderen stenen naar rijke joden , hier gooien bepaalde mensen stenen naar bejaarden (feit)
Ja… moeten die kindjes niet met de blokken ofzo spelen ipv met stenen op auto’s te gooien….
Wat is dit voor iets? Vind het niet toepasselijk op autoblog.nl
@primramessar,Ik geef mij mening over wat de beste man heeft gedaan, ik vind dat hij het prima heeft gedaan en dat ik het zelfde had gedaan. Tuurlijk kan ik me niet compleet verplaatsen in die situatie. Maar het lijkt me vrij logisch. Er staan 20 man met stenen in hun hand voor hem, die hem dood willen, ik zou niet remmen. Tuurlijk is het lullig dat het kind slachtoffer is in deze situatie.. Maar dit was een kwestie van leven of dood. Kijk als iemand hier kiezeltjes tegen mn ruit gooit dan stap ik uit en spreek ik hem aan of bel de politie, maar dit zijn flinke stenen en ze willen hem dood. ‘Ongeacht de rede’ sloeg op de reden waarom die gasten stenen gooide. Stenen gooien mag gewoon niet ongeacht de reden, het is gevaarlijk, er zijn ook manieren om conflicten op te lossen zonder elkaar dood te maken. En over dat niet persoonlijke,’je ouders zullen trots zijn’ komt erg persoonlijk over.
@jasper:

“En over dat niet persoonlijke,’je ouders zullen trots zijn’ komt erg persoonlijk over.”

Waarom? Als je ouders je zo hebben opgevoed dat je bovenstaande commentaar schrijft, hoef je je toch nergens voor te schamen?
@primramessar: Ik zeg toch niet dat ik me schaam, ik zeg dat je het persoonlijk maakt door over mijn ouders te praten:)
Wat doe je als je een kind aanrijdt? Wat doe je als je aangevallen wordt, en bij een uitwijkmanoeuvre een aanvaller schept, en vervolgens iedereen je aanvalt met stenen! Maken dat je wegkomt! Groot gelijk heeft hij, anders had hij elf een nog veel groter probleem gehad!
steven simons
Ik vind dit een heel gevaarlijke stelling !

Zelf vind ik dat je met het publiceren van zo’n artikels
moet voorzichtig zijn . . . we leven in een multiculturele
samenleving waarin iedereen gelijke kansen moet krijgen !
Niet iedere lezer beschikt over het zelfde inlevingsvermogen en relativeringsvermogen !
De vraag die ik me stel is : Hoort dit artikel thuis op
autoblog ?
@steven simons: Het artikel hoort niet thuis op autoblog, maar vanwege andere redenen dan degenen die jij aandraagt.
@bozewolf: Lees beter mijn eerste reactie;)
Kudtkinderen uit een kudtland. Ze staat er met een groepje gewoon klaar voor om stenen te keilen. t Zal je auto maar zijn!
Het was al een keer gezegd, maar het is mij TE toevallig dat er minsten 6 camera’s al draaien en fotograferen…. Deze actie is compleet in scene gezet en ze misbruiken wederom kleine kinderen om antisemitische haat te kweken.

Valt me nog mee dat de “Green helmet guy” niet aanwezig is.

Ik moet echt snel een keer naar Jeruzalem nu het nog kan, dit maakt me nog nieuwsgieriger eigenlijk allemaal!
@Robbie: He man, krijg jij extra opslag om dit soort berichten hier op Autoblog.nl te posten ofzo? Beetje onzin en linkt mijns inziens nou niet direct met het gehele auto-gebeuren. (ja, er wordt een Impreza bekogeld door een stel irritante wijsneusjes met een IQ van een berggeit) :roll:

Dit werk generaliserend, dat weet jij ook.

OT: Tja, het verbaast mij toch altijd dat er serieus mensen zijn die hier zeggen dat hij/zij wel even uit zou stappen wanneer hij/zij bekogeld en uitgevloekt wordt en er 2-3 extremistjes op je af komen rennen en je ze vol schept (een kind kon zien dat deze meneer ze niet met opzet wilde raken)
Mijns inziens ben je dan niet goed snik.

Moch ik zelf in zo’n situatie bevinden: Ik zou gelijk doorrijden en dit ongeval melden bij de politie.

Ronduit walgelijk trouwens dat zulke kindertjes compleet worden gehersenspoeld door de ouders. Onbegrijpelijk..

En maar blijven janken om aandacht. :roll:
Dit is volgens mij nu het meest besproken item op AB ;) of het nou leuk is of niet daar ga ik niet over
Zo dan, nog steeds is die David een debiel om te denken dat zijn auto meer waard is dan die kinderen, hoe haal je het in je hoofd om een stel kinderen aan te rijden en dan gewoon doorrijden ook, hij wacht niet eens om te kijken hoe het met de kinderen gaat. Oke je bent tegen palestijnen en moslims maar kinderen zijn kinderen ook al gooien ze met stenen naar je (heilige) auto!
@Arian: Een levende “debiel” dan toch wel, ik zou jouw fysieke toestand wel eens willen zien als je zo medelevend was uitgestapt. Aan al die “debielen” die hier denken dat hij dit deed om die kinderen te raken: is het misschien al in jullie opgekomen dat hij gewoon vlucht voor zijn leven. Ongeacht van de toestand van het kind kon hij er zelf niets meer aan veranderen buiten zijn eigen leven redden.
steven simons
@bozewolf
Over welke redenen heb jij het dan wel ?
stelletje kutkinderen, optiefen met die gasten. als ik wist waar die man woonde had ik hem nog een bloemetje toegestuurd ook. ohja en wat geld voor een opvoerkitje en een scherpere bumper.
We hebben het hier wel over de Palestijnen en de Joden, en de islam en weet ik veel welke religies of bevolkingsgroepen er nog meer zijn genoemd. Lincoln heeft ergens al aangegeven, dat dit overal ter wereld wel gebeurd.
Voor het zelfde geld zijn het kwajongensstreken.
Hé, kijk nou, Finland! In Finland is het koud en ligt er elke winter weer een dik pak sneeuw. Jongens die zich vervelen en van de ‘straat’ zijn maken van de sneeuw gerust een paar ijsballen. Vervolgens komt Petter Fälröd aanrijden en krijgt een een hele shitload aan ijsballen tegen zijn auto. De jongens gaan er van uit dat Petter stopt, maar nee, hij rijdt door! Of zou je stoppen, want Finland is een prachtig land, aardige mensen en de wintersport is er altijd goed! He?
steven simons
In die landen moet je ook wegblijven als toerist !
Zij hebben een andere (lees:achterlijke) cultuur en om u
een idee te geven , ga naar België. . .
De Vlamingen kunnen sinds 1302 ook niet meer praten met de
walen. We gooien dan wel niet met stenen maar misbruiken kinderen . . .
@Arian: Of je koopt gewoon een bril, bijziende kwast..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).