Pas op voor de nieuwe flitskasten!

Auteur: , 80 Reacties

Vroeger was alles beter, makkelijker en beter voorspelbaar. Nostalgie, maar op snelheidscontroles absoluut van toepassing. Je had grote grijze kasten op een paal en later zwarte stellages op de vangrail. Die tijden zijn nu dus voorbij. Bovenstaand een inmiddels regelmatig toegepast voorbeeld.

De palen naast stoplichten worden vervangen door zuilen, installaties naast de weg worden steeds kleiner. Van flitsers kan je haast al niet meer spreken. Onlangs werd er aangekondigd dat de politie digitaal gaat. Een flits is daarbij niet meer vanzelfsprekend als er een foto wordt gemaakt.

In plaats van blauwe Golf’jes, groene Astra’s of een donkergrijze Ford Focus kan je naast de weg nu ook deze kliko-achtige metalen doos tegenkomen. Niet verpakt om onopvallend te zijn, maar gewoon een handig pakketje met wieltjes om snel op te zetten en veel te fotograferen. En precies in die toename van flitsfoto’s zit het probleem, want de apparatuur is er niet bepaald betrouwbaarder op geworden.

Waar ijk-rapporten vaak wel in orde zijn en makkelijk gecontroleerd kunnen worden, zijn deze mobiele opstellingen zeer gevoelig voor onnauwkeurigheden bij installatie. Bij het opstellen van de camera worden de volgende stappen genomen:

  • De kast wordt zo nauwkeurig mogelijk parallel aan de weg opgesteld op een gemeten afstand vanaf het midden van de weg;
  • Om deze opstelling goed te maken meet de bediener de afstand met een lint ten opzichte van de middenlijn van de weg
  • Vervolgens loopt hij 20 passen in de richting van de weg en meet opnieuw de afstand van de middenlijn van de weg naar de berm
  • Tenslotte is er een richtmiddel in de kast die zorg draagt voor het richten van de kast op basis van deze twee uitgepaste punten.

Kleine onnauwkeurigheden bij het bepalen van het midden en de breedte van de weg kunnen hierbij al snel tot grote onnauwkeurigheden leiden. Bijvoorbeeld als de hoek die gemaakt wordt met het meetlint niet zuiver 90 graden is. Graden afwijking in de hoek die de camera meet kunnen al meerdere kilometers uitmaken in de gemeten snelheid. Bij een verschuiving van 2 graden van het meetpunt is er langs de as van de weg al sprake van een lengteverschil van bijna 14%.

Om kleinen fouten te compenseren wordt er pas geflitst vanaf een gemeten snelheid van 87km/u. Bij een onzorgvuldig opgestelde camera kan er echter ook bij 80km/u een overtreding gemeten worden. Oppassen dus! Mocht je het idee hebben dat de boete niet klopt dan kan je altijd een rekenvoorbeeld bij het bezwaarschrift voegen.

Bijgevoegde foto’s zijn gemaakt bij een controle aan de N318 bij Winterswijk. De camera was vergezeld van een ‘onopvallende’ Renault Kangoo.80 reacties

nuttige post, bedankt !
En maar geld geven aan flitskassen om de staatskas te spekken. De inkomsten van flitstoestellen staat mee in de begroting en moet jaarlijks opbrengen en hopenlijk voor de politici elk jaar toenemen. Zo kunnen ze hun wanbeleid toedekken!!!!!! Ook in België…
Als je er een ziet staan, gewoon 90 graden draaien, met de camera richting de weg… Wat is het probleem?:D
Those sneaky basterds :)

Volgens mij zijn veel mensen bij de politie hun roeping als fotograaf misgelopen… ;)
peter - italia
@Bumer: neej, dat zijn gefaalde fotografen… anders fotografeer je wel wat mooiers ;-)
Handig zo’n stekkerdoos, vooral als het gaat regenen…
Maar niet echt een verrassing he, dat ze daar ook digitaal gaan.
Zo snel mogelijk dat systeem met de gemiddelde snelheden invoeren (en overal!). Zo kunnen al die hardrijders goed teruggefloten worden. Op de E17/A14 aan de Kennedytunnel in Antwerpen rijdt iedereen soms 130 op alle (!) rijvakken, de vrachtwagens niet meegerekend natuurlijk. Hoeveel ze ook aandringen: ik blijf koppig onder 120 rijden. Dagen ze mij uit, dan krijgen ze het netjes terug!!!
@Timmie:
Ben ik in zoverre met je eens dat rond de grote agglomeraties idd traject controle nuttig is.
“t is zelfs zo erg dat ik de ring misrij door de Waaslandtunnel ga met mijn tunnelpas.

Antwerpen – Gent vind ik ook zo’n rotstuk
Maar om overal traject controles neer te zetten gaat me te ver.
Martijn Nijsten
@Timmie: Wow, wat een verschrikking, er wordt 130 ipv 120km/h gereden. Dit is nou wat de ondergang van dit land is aan het betekenen.. Het gene wat ervoor gaat zorgen dat alles wettelijk vast gelegd gaat worden(bijv. rookverbod).. Heerlijk al die moraalridders met hun schapen gedrag..

Timmie, jij bent toevallig zo iemand die met 110 consequent op de linker baan blijft rijden?
@Martijn Nijsten: hij heeft een caravan denk ik….;-)
@Martijn Nijsten: Flapdrol, wie zegt dat je hier maar 120 km/h mag? Je mag hier 80 of 100 km/h. Stumpert.
@Timmie: Wie daagt er jou uit? Door harder te rijden dan 120 wordt je uitgedaagd? Misschien moet je met jezelf bezig zijn en netjes de maximale snelheid rijden. Je niet storen aan overtredingen van andere mensen die niet je zaak zijn scheelt je mogelijk een hartaanval op jonge leeftijd…
Hoe ga je op een verjaardag vertellen wat je werk is als je dit soort dingen dus maakt…
@Merry: Word een leuke verjaardag…

“Dus jij bent die flikker die die kloteflitsers maakt?!”
*Krijgt dreun voor z’n hoofd* :D
Maar hoe kun je ooit bewijzen dat dat ding destijds verkeerd opgesteld stond..?
@Citrofiel: het ijkrapport opvragen in je verweerschrift. Dit zijn ze verplicht en als het niet goed is kunnen ze fluiten naar je geld.
@mrtn: ijkrapport heeft hier dus geen toepassing op. Een foute opstelling is niet te bewijzen, hoogstens als je terplekke alles gaat nameten op het moment van flitsen.
@Alwood: De agenten die zo een ding neerzetten zullen sowieso dat ding moeten meten. Dit zal ook vastgelegd moeten zijn, want als er in een bezwaarschrift om wordt gevraagd en het kan niet weerlegd worden lopen ze gigantisch veel mis.
@mrtn: Maar het blijven mensen. Foutjes zijn snel gemaakt…
@Citrofiel: En aangezien de gemiddelde opleiding van de agentjes niet veel voorstelt zullen er veel meetfouten zijn.
Zoals altijd met word de burger weer een poot uitgedraaid.
LINK
@bram: die zijn volgens mij vooral in België gebruikt, de oude werkelijke kliko’s. Bij bovenstaande camera is de gelijkenis slechts toeval, het gaat om het kleine pakket. Verder is deze dus al voorzien van de nieuwe digitale camera, waar fliten niet persé nodig is etc…
Staat best ver van de weg af. Zou ik over het hoofd kunnen zien. Bedankt voor de waarschuwing! Dankzij regelmatig checken op de mobiele site m.flitsservice.nl doe ik regelmatig aan belastingontwijking bij dit soort belasting.
@ merry die was hard :)
stoppen inladen en wegwezen!
lawine pijltje aan, hopppaaaaa, maarja die kosten verhalen ze dan wel weer bij de burger >.<
Nog makkelijker om er een kadootje van te maken!
http://www.flitsservice.nl/cm_php/main_repo.php?id=4229
Beetje Verward
“…zijn deze mobiele opstellingen zeer gevoelig voor onnauwkeurigheden bij installatie”…

“? Vervolgens loopt hij 20 passen in de richting van de weg en meet opnieuw de afstand van de middenlijn van de weg naar de berm”

20 passen van de hele grote of die hele kleine agent?
Deze hebben we in Tilburg, sneaky bastards dat het zijn.

http://www.brabantsdagblad.nl/multimedia/archive/01529/Ringbaan_flits3_1529269b.jpg
@jack_abarth: Lol, over Tilburg gesproken, ze hebben deze week bij mij in de buurt betaald parkeren geïntroduceerd en meteen dezelfde dag nog boetes uitgedeeld, daar maakten ze echt vrienden mee
@Sciurida:
Dat zou toch niet mogen kunnen. Ongelofelijk..
@Sciurida:

Huh? Volgens de Gemeentewet dient er eerst vooraf te worden geinformeerd. Daarna plaatsen de controleurs meestal een waarschuwingsbrief bij auto’s zonder een kaartje! Pas na een week of 2 gaat men dan over op bekeuren!

Of heb je dat allemaal gemist?
@jack_abarth:
Thanks voor de tip!
@jack_abarth: Die aanhanger is gevaarlijk! Hebben ze in Rotterdam ook. Maar die kliko flitser is wat opvallender, want er staat altijd een auto bij. Net als op de Maasboulevard in Rotterdam. De flitsers die ze gebruiken zijn klein en staan achter reclameborden, maar er staat altijd een auto bij. Anders stapt de eerste de beste uit en neemt dat ding mee en/of sloopt het. Dus altijd maar uit blijven kijken voor auto’s in de berm en op de stoep..
@MRStephan: die kar kun je toch ook aanhaken aan je trekpedaaltje ? ;-)
@Megakix: Volgens mij staat die serieus nog vast aan een paal oid. Die aanhanger stond eerst ook bij het uitkomen van de Maastunnel vlakbij het EMC. En dan heb ik geen trekhaak… maar wel een goed idee ja!
@jack_abarth:

Dus voortaan gaan we ook allemaal massaal bij aanhangwagens vol in de ankers.. Nee dat zal het veel veiliger maken allemaal.
@DeltaCycles: Op zich hoef je niet vol in de ankers als je je aan de snelheid houdt, maar voor diegene die bewust wat harder rijden, is het wel handig om op te letten.
Beter nu zijn ze nog makkelijker te vernielen. Meestal kras ik met een sleutel de flitskast en pak ik mijn spuitbus. Heb er inmiddels al 3 gepakt waar ik vaak rij.
@majinstar: Het jammer van jou actie is dat de rest van Nederland opdraait voor jou vandalisme..
Verhoogt inderdaad de veiligheid. Nu let niemand meer op de weg op (lange rechte saaie) stukken waar je met gemak veel harder kan rijden dan de aangegeven 50, 60 of 80. Je let niet meer op het verkeer maar alleen of er rare dingen langs de weg staan.
In Engeland doen ze het ten minste nog handig: op punten waar er mogelijk gevaarlijke situaties zijn, zetten ze een opvallende paal neer. Resultaat: je rijdt niet te snel en die verkeerssituatie is veiliger. Dat zou het doel moeten zijn, niet de staatskas spekken.
Overigens was de kast neergezet na klachten over hard rijden. De controleur deelde mee dat het erg meeviel en was eigenlijk pas één auto tegengekomen die het met 104km/u een beetje bont maakte. Nederlanders zijn dus ook nog steeds heel goed in elkaar erbij lappen…
@Alwood: ja Nederland is klink land nr. 1, dat was al zo in WWII. Sla de boeken er maar op na, als ze het vermelden.
Maar als er klachten over te hard rijden zijn en ze gaan aan de hand van deze klachten flitsen. Dan hebben ze mijn zegen. Net zoals snelheid controles binnen de bebouwde kom. Daar ben ik ook voor. Gisteren weer bijna aangereden door zo´n eikel die lak aan regels had. En ik kan een klap wel hebben, maar mijn dochter die achterop zat, die niet. Lijkt mij dan duidelijk.
In Engeland is men wettelijk verplicht de weggebruiker te waarschuwen voor het gebruik van vaste camera opstellingen langs de weg. Kijk vooral uit op de M wegen, de speed restrictions daar worden door cameras in de gaten gehouden en dan is er een aanzienlijk kleinere “flits marge”.

Alleen bepaalde bussen die aan kenteken herkenning doen, hebben geen waarschuwingsbord. Alle anderen hebben dat wettelijk verplichte bord wel.
het is bijna oud en nieuw, en dan krijgen we weer vuurwerk met zn allen, en normaal ben ik een groot tegenstander van mensen die vernielingen aanrichten met vuurwerk maar er is een uitzondering :D
Of je rijdt gewoon de maximum snelheid en hoef je nergens druk over te maken. ;)
@autogek123: dan heb je niet goed gelezen… ik raad de een-na-laatste alinea aan nog eens door te nemen.
@Alwood: Natuurlijk kan dat. Maar men gaat meestal/altijd een excuus zoeken voor hun eigen zware voet. Foutjes kunnen altijd gemaakt worden. En deze kunnen ook weer rechtgezet worden. Maar jij weet net als ik dat 95% of meer van de bonnen terecht worden uitgeschreven. En dan schrijft men in Nederland naar mijn zin nog te weinig. ;)
@Alwood: Moet je maar eens naar de reactie’s hier kijken. Vele vinden bekeuren niet normaal ipv dat ze de wet overtreden niet normaal vinden. :(
@autogek123: Helemaal waar, beetje rare mentaliteit, eigenlijk een andere discussie… Blijft wel dat het systeem zoals dat nu werkt veel ergernis oproept. Het hoeft niet verkeerd te zijn ‘door te rijden’.

Of het helemaal past in druk NL weet ik niet, maar als standaard lichte overtredingen hooguit een waarschuwing zouden krijgen en zware overtredingen zwaarder bestraft worden krijg je tenminste weer de ruimte om af en toe snel in te halen of net wat minder dicht op elkaar in groepjes te rijden. Ook scheelt het in ‘flitsangst’; mensen die continue flink onder de max rijden (overal).
@Alwood: “Het hoeft niet verkeerd te zijn ‘door te rijden’.”

Uhhhh ja, je mag niet harder dan de max snelheid. Daarin ben ik toch een koppige. ;)

Kijk, als de max straks misschien naar 130 gaat ben ik de eerste die dat “legaal” gaat rijden. Maar max snelheid is max snelheid.

En dat mensen langzamer gaan rijden bij bekende controlles. Zeker dat gebeurt. Maar dat zijn niet de mensen die toch al netjes 100 rijden. Ik zie het heel vaak bij ring Rotterdam. Komen ze met een tringggg vaart uit Delft en trappen keihard op de rem om schijnheilig 80km te rijden en na einde 80km zone gelijk weer op het gas. Dan moeten ze de man spelen die ze denken dat ze zijn en gewoon ook bij de flitspalen doorrijden. Hetzelfde elke dag weer op de Doenkade. Allemaal ruim over de 80km tot er een auto langs de weg staat ( wel of geen agent maakt niet uit). Dan gelijk keihard op de remmen. Hypocrieten zijn het gewoon.

Ik hou mij aan de snelheden en daarom werd ik de vorige keer hier op Autoblog voor aso en crimineel uitgemaakt. Omdat ik me wel aan de regelgeving hou????

Heb je gelezen wat Majinstar heeft geschreven? Hij heeft er ( zegt hij) 3 gemolt. Ik hoop dat ze hem pakken en voor de rest van zijn leven opsluiten. Gewoon een schande dat je er nog trots op bent ook. :(
@ Vreddy_B. De rest van Nederland profiteert er ook van mee.
@ majinstar: Ja voor hoelang het duurt, er wordt toch op onze kosten een nieuwe geplaatst.
Tip, trek de stekker uit de stekker doos. Doet ie het niet meer…
NSB kast, NSB lui en NSB regering.
@3er Reihe: Ik snapte de term “bruine regering” al niet helemaal, maar dit maakt het duidelijk. In het vervolg niet meer de vergelijking maken met die foute organisatie uit waar jouw opa wellichtlid van was…. Wat die deden was heel wat kwalijker dan wat die achterbakse belastinginners nu doen.
18 miljard, daar is het ze om te doen….
Deze gefaalde fotografen zijn dus ook een soort van autospotters.
Tralalaa automobilistje pesten blijft nr.1 overheidslol..
@Vreddy_B. Dan had je maar op de pvdd of groenlinks moeten stemmen. Die geven tenminste om het milieu ipv flitspalen zoals de vvd dat wel doet en nu alleen maar meer geld wilt wegtrekken van hardwerkende mensen door er nog meer te plaatsen.
@majinstar:

Wat een onzinnig antwoord betreft politieke keuze.Waar denk jij dat GL of PVDD het geld vandaan haalt? Van de Bomen? doe niet zo naïef het geld komt linksom of rechtsom altijd bij de burger vandaag of dat nou via het flitsen gaat, wat je eigen verantwoording is of dat het door een linkse nieuwe bedachte belasting is die jij VERPLICHT bent om te betalen. En mensen die flitspalen slopen hangen voor mij op het zelfde niveau als krakers.
wat een klerelijers zijn die agentjes toch.. alles om aan hun slechte naam te komen doen ze dan ook… meestal zijn het dan ook wel homos die agenten :D
the-budel-guy
als ik vuilnisman zou zijn zou ik dit ding dus gelijk even omhoog tillen wat een rot streek maar ja maakt het wel spannender onderweg
@ Vreddy_B. Dat is het niet. Heb je hun politieke schema bekeken en vergeleken met elkaar voor de komende jaren ? Daar zie je anders duidelijke verschillen waar de bezuinigingen worden toegepast.

De bron van inkomsten komen met elkaar overeen, maar het wordt nuttiger besteed aan zaken die erom toe doen, dat zie ik bij de vvd anders niet gebeuren ( zoals de overbodige dierenpolitie waarin fors geïnvesteerd wordt )?

Rechts is overigens de afgelopen 8 jaren aan de macht geweest ( cda / vvd die miljoen hebben verspild aan de oorlog in Irak en dat JSF gebeuren ). Nu hebben ze voor 18 miljard aan bezuinigingen, nieuwe belastingen bedacht om jou en andere dat geld af te troggelen. Ben je blij met jezelf ?

Krakers en vandalen zijn slim. Die laten zich tenminste niet naaien door een rechts klimaat.
@majinstar:

Ja ik heb de programma’s naast elkaar gelegd. En mijn keuze gaat niet alleen om economisch beleid. Maar wat nuttige besteding is dat is iets waar per persoon verscheelt. Daar hangt vaak een ideaal aan vast en ook een politieke keuze.

Overigens van de laatste 20 jaar, is het enige rechtse kabinet. Het kabinet van Balkende I geweest in samenwerking met de LPF en VVD, daarna is het CDA (Centrum partij) en VVD EN D66 geweest. En Vervolgens CDA, PVDA + CU, dus 8 jaar rechts? Ik ben het heus niet eens met alle uitgaven en economische plannen van rechts. Maar ik kan me daar zeker veel beter in vinden dan linkse sinterklaas beleid. Maar ieder zijn keuze, daarvoor leven wij in een (schijn) democratie.

Maar krakers en vandalisme slim? Dat is het domste wat ik ooit gehoord heb. Het jezelf toe eigenen van iemands anders spullen is Crimineel. Het vernielen van andermans spullen is net zo Crimineel. Als u een auto hebt staan die al 1 jaar stil staat, heb ik dan het recht om het slot te forceren en deze maar mee te nemen? Ik bedoel, hij word toch niet gebruikt kan ik hem net zo goed gebruiken, dat ik hem verder half kapot rijd (zoals krakers er altijd een tering zooi van maken) dat maakt allemaal niks uit. ‘want kraken is slim’. U bent er ook van op de hoogte dat de totale kosten van een nieuwe flitspaal € 40.000,- is? En u denkt dat u een gunst verleent aan de bevolking door er een te slopen?
@ Vreddy_B. Laat ik het anders formuleren. De laatste jaren heeft rechts ( of het 1 partij of meerdere zijn ) een te grote invloed gehad op het beleid dat werd ingevoerd waar Nederland amper belang in had. Om dan op zo’n partij te stemmen die er een klote zooi van heeft gemaakt is net als dweilen met de kraan open ( typisch het kenmerk van rechts ). Rechts bezuinigt om hun kas te spekken en vervolgens uit te geven aan doelloze projecten ( zoals JSF. Je praat over miljarden die worden verspild ).

Weet je hoeveel leegstand er is in Nederland ? En nu met de stagnatie van de huizenverkoop helemaal, kan ik me vinden in het beleid van krakers. Mede omdat vele krakers ( vaak studenten zijn ) die moeilijk hedendaags een kamer kunnen vinden voor een betaalbare prijs. Als zo’n auto 1 jaar lang stil staat en overlast of milieu vervuiling oplevert, dan heb je het recht om hem te kraken en total loss te rijden. Het landsbelang gaat voorop eigen belang. Nee je verwart de kosten, omdat je ook een slachtoffer bent van goedgelovigheid. Zo’n flitspaal kost geen reet. Een metale behuizing, bedrading en een fototoestel met een leuke flitser erop ( misschien ben je wat kosten kwijt voor het plaatsen ). Ik kan dat al voor 150 euro regelen en dan heb ik een pool met een fototoestel die zich verstopt achter een bosje b.v.

Het sociale medeleven van een gemiddelde onderontwikkelde rechtse stemmer is vaak ver te zoeken. Ikke ikke ikke en de rest kan stikke. Ga jij maar lekker salarissen uitbetalen van bankdirecteuren, dieren agenten en mensen die af en toe een filmrolletje wisselen van flitspalen, die jouw land naar de klote helpen met hun beleid. Wederom wees trots op jezelf.
U heeft een typische linkse reactie met de ‘onderontwikkelde rechtse stemmer’. U heeft overigens wel gelijk dat ik enigszins aan mezelf denk. Wie betaald er anders mijn belasting en overige rekeningen? Links heeft fantastische idealen helaas kun je met een ideaal geen land leiden. Het slaat natuurlijk nergens om rechts de schuld te geven van de miljarden schulden. Links heeft de afgelopen 30 jaar de overhand gehad. Dat is gewoon een feit. En ga nou niet roepen dat zogenaamd die ene rechtse minderheid partij zoveel invloed had want dat slaat nergens op. SGP is de meeste rechtse partij van Nederland en daarna de VVD. Beide partijen hebben als sinds mens en heugenis weinig bijdrage gehad aan het politieke landsbelang. Links daar in tegen… U bent Den Uyl vergeten? Of 8 jaar sinterklaas met kok? Als links nog echt opkwam voor de belangen van de burger was ik overwegend links geweest. Alleen de idealen waarmee links groot is geworden die moet je nu bij rechts zoeken. En wat vind jij dan sociaal? Het Robin Hood effect? Die man heeft hard gewerkt dus moet maar een hoop inleveren zodat we het aan die arme uitvreter kunnen geven. 7 Miljard per jaar uitgeven aan integratie met 0 resultaat? 50 jaar lang 5 miljard in de Afrikaanse zandbak gooien met wel resultaat? Geld weg geven heeft nog nooit welvaart gebracht. Als jij arm bent en ik geef jou 10.000 euro, het enige wat er gebeurd is uitstel van executie. Het linkse ideaal en gedachten goed is allemaal fantastisch. Alleen in praktijk onuitvoerbaar. Het wordt bedacht door idealisten uit de grachtengordel die ver afstaan van de realiteit. Ze denken er nooit over na hoe het te gaan bekostigen. Oh ja… we pakken het van de rijken. Die zelfde rijken en ondernemers die dit land welvarend maken.

En ik ben geen slachtoffer van goed gelovigheid. Revoluties zoals landen die vroeger hebben gehad zullen niet meer plaats vinden. Helemaal niet in Nederland. Elke paar jaar krijgen we een nieuw kabinet, en geeft de een de schuld van de troep van der ander zo zal het altijd gaan.

En al kost die flitspaal 4 tientjes. Het slopen van andermans spullen is crimineel. Dat staat namelijk in de Nederlandse grondwet. En betreft dieren agenten? Dat moet de mensen van PVDD en Groen links als muziek in de oren klinken. En egoïsme zit in het instinkt van de mens hoe kun je iemand anders helpen als je het zelf niet eens voor elkaar. Armen zullen altijd zeggen dat het ongelijk verdeelt zijn zodra ze geld in overvloed hebben hoor je ze niet meer. Het verschil tussen rijk en arm zorgt voor welvaart en balans. Het zogenaamde gelijkheid blijheid heeft helaas nergens iets goeds gebracht. U weet hoe de economieën er voor staan in de landen met linkse socialistische beleid binnen Europa? Verder moet u het niet zo persoonlijk aantrekken ik val u niet aan op u politieke keuze. Waar u wel meteen weer begint over de zogenaamde rechtse mensen.
@ Vreddy_B. Man je zeikt teveel. Een feit is dat de vvd de krakers maar al te graag willen aanpakken, maar hen niet helpen om tot een oplossing te komen ( b.v. een lagere huurprijzen ). Het merendeel van diezelfde groep heeft geen behoefte aan een permanente onderkomen en moeten tegenwoordig een kamer van 4 bij 4 aftikken voor 950 euro per maand exclusief verbruikskosten. Er is zoveel leegstand en 2% van Nederland staat en leeft op straat of onder minimale omstandigheden ?

Ik ben het met je eens. Geld investeren in integratie is een achterlijk plan geweest. Geld weggeven heeft ons meer opgeleverd dan dat wij hebben ingeleverd. Voor die 5 miljard loop je te huilen, terwijl Nederland voor 20 miljard aan inkomsten genereert in het buitenland. Als er niks te halen viel, dan zou Nederland ook nooit wat weggeven.

Weet je hoeveel moorden,verkrachtingen en tal van andere misdrijven in Nederland er worden gepleegd. En dan ga je huilen om iemand die 3 flitspalen sloopt t.w.v. 15.000 euro en daarmee 65.000 euro bespaart voor de gehele bevolking op jaarbasis.
shithol nijmegen staat al maanden vol met deze dingen
Iemand bereid om met een jeep dat ding keihard weg te meppen?
WOB WOB WOB WOB WOB. Voorlopig de enige manier om het systeem vast te laten lopen. Vindt zo’n Melkertbaan figuur ook erg leuk, dat hij een uitgebreid proces verbaal mag gaan schrijven over jouw fotootje. Gewoon doen.
Die mensen hebben geen eergevoel, ik vraag me serieus af hebben ze geen belangrijkere taken/problemen om op te lossen. Je kan toch elke debiel die foto’s laten maken, heeft niks meer met verkeersveiligheid te maken, maar puur inkomsten werven. Maar dat weten we natuurlijk allang. Tis de vraag alleen wanneer iemand zn mond een publiekelijk opentrekt en zorgt dat deze zinlose terreur stopt.
En dan zijn er nog mensen die het vreemd vinden dat mensen geen respect hebben voor de nederlandse politie. Klopt en volkomen logisch.. wanneer de politie alleen wordt ingezet om mensen tegen te werken verdien je ook geen respect, dit doe je door mensen te helpen. Maar dit zit er niet meer in tegenwoordig. De magnum is vervangen voor een lasergun….. stoere jongens hoor ! ;) nog ff en ze staan met een waterpistool
lol een vuilbak :o
@timmie
Wat een post zeg, jij bent zeker zo iemand die graag politie agentje had willen worden maar de (toch al erg simpele)de toelatingstest niet voldoende kon maken?
Die mensen die met 110 links rijden wat heb ik daar toch een spuug hekel aan. Ze zouden eens meer boetes moeten uitdelen voor onnodig links rijden i.p.v deze lullige controles. Gelukkig komt er eindelijk een kabinet die er in ieder geval over gaat nadenken. Ik bedoel die matrix borden hangen al overal boven de snelweg (meestal max toegestane snelheden aan te geven: 50,80 100 etc) waarom kunnen ze daar geen 150 van maken in de nacht als de omgeving het toelaat?? Geluidsoverlast, milieu, veiligheid zijn allemaal onzin! Als je kijkt naar de technologische ontwikkelingen van zeg afgelopen 10 jaar en naar de kwaliteit van het wegdek is het toch bizar dat de max snelheid nooit aangepast wordt???
Ik zal wel gek zijn?

Gelukkig ben ik nu in afrika, als ze je al controleren schuif je ze 10 euro toe en je 40km te snel is vergeten!
Love Africa
Dat ze doen zoals in Frankrijk! De flitspalen aangeven met zwarte en gele strepen en een bord een km ervoor dat zegt dat er mogelijkheid is op flitsers….
Al die anonieme flitsers zijn zielig….. Ook het idee dat als je geflitst wordt je geen flits meer ziet… Je kan zo 10 keer passeren en nooit weten dat je geflitst bent… :s
Zeer nuttig!

Ik wil u HARTELIJK bedanken voor deze post!
He bah, de nazi’s hebben weer wat nieuws bedacht! Dat wordt sneller een boete krijgen (en dat is iets anders dan langzamer rijden;))
Kijk, daar hebben we wat aan.
Zo blijft het nog een beetje de sport van het spotten.
Camera’s in containers en aanhangers gaat nergens over.
Met deze nieuwe kasten wekken de wouten in elk geval niet de indruk dat ze je proberen te naaien :shock:
Misschien moeten we maar is de SLOOP DE FLITSPAAL nacht organiseren, als tegenprotest. Iedereen in geheel NL pakt degene in zijn buurt, moet je kijken wat er dan gebeurt, heeft het kabinet er weer een kopzorg bij.
wat een mooie gaten! staan deze er ook rond oud en nieuw???

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).