Autoblog 2010 flashback: week 41

Auteur: , 3 Reacties

Precies één jaar geleden, wat speelde er toen ook al weer? Er werd een flitskastje opgeblazen, heel subtiel. Wouter en de Mercedes SLS AMG leerden allebei vliegen. Deze Nissan GT-R deed een poging maar landde vervolgens hard in een bank. Geen vrouwen, wel Lexus-porno.

Waar Lexus aan de ene kant een diepe indruk op ons achterliet met de LFA, moest er aan de andere kant hard gelachen worden om hun terugroepacties. Hoe lang waren ze wel niet aan het stuntelen met matjes en gaspedalen? Het moet een hoop inspiratie voor nieuwe automotive quotes hebben gegeven.

Gaspedalen werkte wel op de BMW F10 M5, BMW E92 M3, Bentley Continental GT SuperSports, Heffner Lamborghini Gallardo en de nieuwe Range Rover Sport. Wat een verschil met de oude V8!

Terwijl er weer een heel klein beetje info over Gran Turismo 5 vrij kwam maakte de lui van Forza Motorsport alles wat concreter.

In de uitverkoop waren vorig jaar de BMW’s. We zagen de ex van Willem Holleeder en het scharrel van Winston Bogarde langskomen. Beiden leukere aankopen dan de Toyota Prius, de best verkochte auto in Nederland. Duidelijk een land waar te weinig autoliefde heerst. Komt natuurlijk door de files en spitsflitsers.3 reacties

Vergeet de R8 GT, RS5, en de TOURAN niet! :D
Die zijn ook nieuw :P
Zo… die is kapot… @ Flitspaal ;)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).