Interieur nieuwe Toyota Yaris ook bekend

Auteur: , 26 Reacties

De eerste foto's van de gloednieuwe Toyota Yaris waren eerder deze maand al gelekt en nu kunnen we jullie ook verblijden met het interieur. En dat ziet er nog best leuk uit, al zeg ik het zelf.

Ok, het ziet er wellicht wat simpel uit, maar toch heeft het iets frivools. Het feit dat er een groot LCD-scherm te vinden is in het dashboard zal wellicht ook een handje meehelpen. Ik ben alleen benieuwd welke uitvoering dat scherm gaat krijgen. De kans is natuurlijk groot dat basisuitvoeringen het zonder scherm moeten stellen.

Ook zijn er nog 2 nieuwe scans gelekt van zowel de voorkant als de achterkant van de nieuwe Yaris. Volgend jaar kunnen we dit karretje van Toyota in levende lijve ontmoeten. (via: motorspain.com)

Toyota Yaris 2011 interieur

Toyota Yaris 2011 interieur

Toyota Yaris 2011 lek

Toyota Yaris 2011 lek26 reacties

Mooi is anders!
Interieur is niet verkeerd. Ben alleen niet echt te spreken over het exterieur…. Wat een enorm suffe bak… (gaat bijna op voor heel de toyota lijn…)
@Henk: idd ze gaan beetje de zelfde kant op als nissan lijkt het.. vooral nissan is de weg kwijt betreft design. Die juke is echt lelijk
Ik ga even een knuppel in het hoenderhok gooien: Het dashboard doet me ergens aan Alfa Romeo denken… Hoe? Geen idee. Maar ziet er nog best goed uit…

Uiterlijk is geen partij voor AR hoor jongens. ;)

En tot zover mijn irrelevante vergelijking van de dag. Lincoln, mag ik het stempel met ‘vergelijkingsmongool’ even? Dan kan ik hem op mijn voorhoofd drukken.
Ow joh, afgeplat stuurwiel in de Yaris, die durven…
@HDM: De ouden van dagen kunnen de onderkant van het stuur niet meer vinden. Dat gaat ze klanten kosten! ;)
Fraai dashboard idd! Vaak zijn juist heel veel Japanse auto’s standaard met groot gat te vinden in dashboard dat vaak wordt gevuld door zo’n scherm.. hier in Europa helaas dan weer niet.
.
Exterieur is onmiskenbaar Toyota maar daardoor ook wel erg saai. Dat is de huidige ook (en mooi interieur) maar die vind ik meer kloppen dan deze
Vind de overgang dashboard – deur niet zo mooi uitgevoerd.
Man, man, man wat een behoudenheid weer. Wat is er anders aan dit interieur dan aan het interieur van de eerste generatie yaris? Beetje vooruitgang graag!
@Jochempie: Roep je zomaar wat om gewoon ff te bitchen ofzo? :S

http://media.autoweek.nl/m/m1fygcub2x99_480.jpg

http://media.autoweek.nl/m/m1by0mmb55ok_480.jpg

http://static.autoblog.nl/images/wp2010/Toyota%20Yaris%202011%20interieur%201.jpg

Ze lijken totaal niet op elkaar. Het hele ontwerp is anders en geen digitale teller in het midden is ook geen klein verschilletje. Ga naar de opticien en probeer het nog eens :)
gaat een beetje op de Peugeot 207 lijken
Hopelijk toch niet met die halfautomaat, wat een afschuwelijk systeem is dat, het bokt en het maakt herrie, en is niet vooruit te branden.
Eindelijk weer een teller bij het stuur! :D
Dat is het enigste kleine minpuntje wat ik bij mijn T-Sport (2001) mis :). Interieur van die TS is trouwens wel wat beter als de foto die Atenza postte.
NatOchtendkutje
Interieur is toch niet echt beter, een lcd maakt de wereld niet,is hetzelfde met leds: je vernieuwd een auto niet door leds erin te plaatsen.
Exterieur is echt gelijk een VW evolutie, eerder facelift achtig.
steven simons
Ik denk dat toyota de Starlet-kopers terug wil herwinnen !
Met het vernieuwde model willen ze zich meten met de kopers
van de Fiesta/Clio/Corsa,waar ze met de Yaris niet in gelukt zijn! Dit is een eerste stap in de verkoopsstrategie om de concurrentie met V.W. aan te gaan.
@steven simons: ik weet niet waar je deze wijsheden vandaan haalt maar in Japan staat de Vitz (zoals ie daar heet) steevast in de top 3 en de Yaris heeft het nooit slecht gedaan in Europa
nederlands??
Briljant dashboard design. En dat in deze klasse en dan ook nog uit Japan! De wereld gaat nog eens heel mooi worden.
steven simons
De Yaris heeft het inderdaad nooit slecht gedaan . . .
Maar waarom zou men een goed verkopend model volledig
vervangen door een nieuw model ?
Hopelijk reflecteert de tellerpartij deze keer niet in de voorruit. Ik heb zo’n huur-Yaris op Finse winterwegen gebruikt, en bij nacht is dat echt pokke-vervelend.
Het exterieur is lelijk, maar dat interieur valt best goed mee….
Sober, maar ziet er toch wel nog mooi uit.. kan inderdaad ook gewoon aan dat scherm liggen ;)
Het interieur ziet er best goed uit. Alleen ik hoop dat die gekleurde delen niet in het zwart verkrijgbaar zijn. Exterieur is wel best saai.
echt geen chinees look,weer een model verpest.waren dronken bij het ontwerp.
echt geen chinees look,weer een model verpest.waren dronken bij het ontwerp.
ik vind het interieur van de huidige generatie het beste.
die van de volgende generatie is wat simpel, en die van de eerste generatie te grijs.
(misschien was hij zo grijs om de doelgroep duidelijk te maken)
Weer dat hoekige dat steeds meer Japanse auto’s kenmerken. Ook deze nieuwe Yaris ziet er weer erg afstandelijk uit, en volgens mij is dat geen formule tot succes in deze kleine klasse.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).