Russische cop moet vluchten voor wolven op snelweg

Auteur: , 33 Reacties

Bizarre fragmenten vanaf een Russische snelweg. Tijdens een routineklus komt de agent in kwestie er opeens achter dat hij in een vrij gevaarlijke situatie terecht is gekomen. Uit het niets komt er een roedel wolven aangestormd. Tja, dan ben je blij dat je een vierdeurs auto hebt aangehouden waar je net op tijd achterin kan duiken.

Terwijl de corpulente diender de papieren van de man aan het checken is krijgt hij van zijn collega aan de overkant een seintje. F#ck, daar komen wat wolven aan gesprint. Het duurt even, maar dan besluit de agent toch maar aan de achterdeur te trekken terwijl hij iets naar de chauffeur blèrt. Waarschijnlijk of hij zo vriendelijk zou willen zijn het slot eraf te halen. Het lijkt een überslechte scene uit Frozen, maar het is de werkelijkheid in Rusland. Ach, het is weer eens wat anders dan een overstekende ree.

Het tafereel werd gefilmd door de CCTV boven de weg. De inzittende(n) van de auto heeft de wolvenparade eveneens op video vastgelegd. Het beeld trilt en schokt een beetje, maar vormt een mooie aanvulling. Russische en Noorse media melden inmiddels dat de beelden gemanipuleerd zijn. Oordeel zelf. FRAGMENT 1 & FRAGMENT 2.

Klik voor video

Klik voor video33 reacties

LOL :D
en dan waarschijnlijk alsnog een boete krijgen :D
En wij maar zeuren als er weer eens een duif te lang op straat zit te wachten..
met opzet gemaakt ?
@pedro: tekst gelezen?
lijkt er niet op alsof ze er echt zijn voor die agent en zijn vrienden.
Rennen niet echt in zijn richting en rennen hem vervolgens straal voorbij.
Het klinkt als een lied van Drs.P: http://www.lyricstime.com/drs-p-dodenrit-lyrics.html
Wel duidelijk fake: Nadat de laatste wolf over die M op het wegdek rent, verschijnt er aan de linkerzijde (voor de kijkers thuis: rechterzijde) nog een wolf.
@Def_Tovertor: Volgens mij moet jij het filmpje nog maar een keer gaan bekijken.
Brian: zou pas stoer/dom zijn om te blijven staan… Kun je misschien echt met de wolven meehuilen! ;)
zal je maar gebeuren, leuk om nu ook de achtergrond te lezen, maar ik heb dit ook al een paar dagen geleden op 4chan voorbij zien fladderen.
@Nilo: hou es op met zeiken man, godverdomme ey.
niet iedereen speurt levenloos alle websites af, ik kende het nieuws niet, en dus was het mooi dat ze het hier gepost hebben.
@Der Tovertor:

volgens mij niet fake hoor, die wolf liep daar echt die jij bedoelt. Is volgens mij wel echt.
ook wel raar dat die auto die achter die wolven aan rijdt, niet echt af remt ofzo, alleen uitwijkt.
steven simons
Hier in Belgisch-Limburg moeten we vluchten voor de everzwijnen. . .
Lachen hoe die agent achterin die wagen gaat zitten :p Heeft die geluk dat hij geen 2-deurs coupéetje heeft tegengehouden :D
Volgens mij is dit wel echt. Paar dagen geleden nog een filmpje gezien midden op de snelweg in Rusland waar een roede wolven gewoon over liepen terwijl het file was. Het is een invasie :). http://www.mayomo.com/91512-rostov-on-don-hungry-wolves-attack-cameraman
@KnalRob: Goh, laten we een roedel wilde wolven van een paar meter afstand gaan filmen terwijl ze eten… :roll:
me zou persoonlijk de broek volgeklodderd hebben.
Wolven, weleens goed naar het Troika lied van Drs P geluisterd?
@de sjonnies:
ik had die auto van binnen bevuilt met al mijn lichaams-sappen ..
en dan weet je meteen dat mensen de goorste wezens zijn die er bestaan ..

tis omdat krokodillen geen smaakpapillen hebben ..
anders hadden die ons ook nog wel links laten liggen ..

echt niemand wil de uber consument consumeren ..
LET OP!
Dit is nep, kijk maar goed naar de wolf die vlak achter de auto langs gaat, je ziet hem onder een stuk asfalt rennen.

Dit kan gedaan worden door een filmpje over een ander filmpje heen te maskeren, d.w.z. je knipt alles uit het filmpje waarin de wolven in Siberië aan het rennen zijn ofzo weg, behalve de wolven zelf, en dan houdt je dit dus over.
(Ik weet dit omdat ik het zelf ook weleens heb gedaan,alleen dan niet met wolven op een snelweg natuurlijk ;)…)
@YaSo: Sorry, maar ik heb toch niet gelijk, blijkt gewoon het dak van de auto te zijn :oops: en niet “een stuk asfalt”
Tja als je het gebeuren zogenaamd vanuit twee verschillende camera-standpunten wil laten zien, zorg er dan wel voor dat die twee fragmenten ook met elkaar kloppen. Hier lijkt het werkelijk nergens op. Opmerkelijke verschillen: moment van deur openen door bestuurder; het wel/niet bekijken van het rijbewijs; omkijken naar collega; Het instappen (dat gaat de ene keer een stuk vlotter) en qua tijd klop er ook al weining van. Gewoon erg slordig en jammer, want die wolven die over straat rennen, dat ziet er goed uit.
Looks real to me! Dit lijkt mij trouwens dood en doodeng!
Die Russen reageren behoorlijk kalm!
(check ook het filmpje van knalrob)
@Pallas: Die russen blijven zo kalm omdat ze weten dat ze van wolven zo goed als niks te vrezen hebben. Die beesten zijn banger voor jou dan jij voor hun. Helaas zijn hier in het verleden (en het heden) nogal wat misverstanden over geweest waardoor ze nu zo goed als uitgestorven zijn in Europa. Die beesten hadden mooi de zwijnen populatie op orde kunnen houden, maar mensen zijn banger voor wolven dan voor zwijnen, terwijl dit eigenlijk andersom zou moeten zijn.
Overigens lijkt de video mij ook nep. Of hij is ge-edit, of die beesten worden gelokt met eten buiten het camera beeld. Ik denk niet dat een wolf anders een snelweg met rijdende auto’s over zal steken terwijl hij honderden vierkante kilometers tot zijn beschikking heeft zonder mensen en enge herrie makende dingen.
@GT4Ever: Ik zou idd minder bang zijn voor een zwijn. In de weidse natuur gun ik wolven al hun vrijheid, als ze maar ver uit mijn buurt blijven.
Heb beetje ervaring met (semi)wilde zwijnen, zijn erg slimme beessies met een sterk karakter.
Michel VDB zou nogmaals ongelukkig en boos worden omdat die arme wolfjes hun eten ontnomen word
Michel VDB is Belgisch GAIA opperhoofd (ter verduidelijking)
@GT4Ever;
De wolven zijn nooit uitgestorven in Europa, wel in het westen van Europa, maar ook in het westen van Europa (Frankrijk, Duitsland, Nederland en België) leven alweer wolven in het wild, nog niet in NL welliswaar, maar de verwachting is dat dat wel weer gaat gebeuren in de toekomst.

Ontopic;
Dit filmpje is zo duidelijk nep dat het bijna pijn doet aan je ogen, wedden dat als er een roedel wolven op je af komt rennen je wel wat sneller in de auto wil springen?
Dat ze bovendien langs rennen alsof er niks te zien is is nog maffer.
Wel lache trouwens, die agent blijft gewoon midden op de rijbaan staan als hij die vent heeft aangehouden, niet heel veilig, grijns…
Fake,
In het ene filmpje pakt hij autopapieren aan en in het andere duidelijk niet.
Desondanks wel grappig als het echt zou zijn.
Maar als je ziet hoe die wolven voorbij lopen had de agent net zo goed kunnen blijven staan. Ze waren niet op zoek naar hem.
Dus blijft de vraag: waarom??
dit is wel erg moeilijk om te maken moet ik zeggen, met die schaduw enzo. lijkt wel echt
FILMPJE IS ZO FAKE ALS MAAR ZIJN KAN

kijk het eerste filmpje als de deur open gaat ontvangt ie helemaal geen rijbewijs, en in het 2de filmpje moet de bestuurder zn papieren afgeven. als je zo naast elkaar laat lopen beginnend vanaf wanneer de deur open gaat duurt het in het 2de filmpje ook veel langer vooraleer ie in de auto stapt….. FAKE

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).