JB Car Design geeft LP640 exclusieve Reventón outfit

Auteur: , 23 Reacties

Van de Lamborghini Reventón zijn slechts 20 exemplaren gebouwd. Veel te weinig als je het aan tuner JB Car Design vraagt, dus komt men met een exclusieve Reventón outfit voor de Lamborghini Murciélago LP640, de Bat LP640.

Om te voorkomen dat straks de hele wereld met een Reventón look-a-likes rondrijdt, wordt de carbon aero kit slechts in een oplage van 75 exemplaren geproduceerd. Daarmee blijven dus ook de Reventón nepperts een beetje exclusief.

De kit kost inclusief montage en spuitwerk 28.500 euro en bestaat uit een voorbumper, zij-luchtinlaten, voor spoilerlip, carbon koplamp covers, side skirts, achterbumper met zij-luchtinlaten en een carbon diffuser. Wil je nog een stapje verder gaan, dan kan dat met carbon achterspoiler voor 2.800 euro en een strak “solid clear varnish” laagje op je lak voor 9.700 euro.

De motor kan desgewenst een upgrade krijgen van 641 pk naar 710 pk voor 19.500 euro of naar 750 pk voor 28.500 euro. LED verlichting kost je 970 euro en vier 20 inch velgen mogen mee voor 8.700 euro.

Ook aan het interieur is ook gedacht met bicolor alcantara bekleding voor 9.700 euro, een stuurwiel met airbag voor 1.970 euro en een high-end audiosysteem met subwoofer en eindversterker.

Ga je voor the full monty, dan kost dat je dus ruim 88.000 euro. Daar kun je ook heel veel ander leuks mee kopen dat wel echt is.23 reacties

JE Design maken die niet voornamelijk kitjes voor je golfje/focus/asta? Nep of niet, Reventon design is cool
En wat is hier nou precies Reventon aan?
Marketingklets voor mensen met teveel geld die weinig waarde hechten aan het smetteloze design van een Murci. Jammer dit.
@Forza!:

Vroeg ik me ook af, dit lijkt in verste verte niet op een Reventon!
Dit is precies datgene wat johnnies doen met hun golfje. deze zal echt tot de top 10 lelijkste lambo’s horen.
@arrie: Helemaal mee eens. En zo in het wit is die helemaal afschuwelijk.. dan vallen al die “Reventon” koelopeningen extra op die dan ook nog in een contrastkleur zijn. Het lijkt wel een sleuven paradijs. IMO is die er niet bepaald mooier op geworden… en dan de prijs… 88000… had ik het te besteden dan laat ik mijn Lambo mooi default en koop er iets anders vets bij..
Wansmaak is ook smaak……..
verreweg van een reventon.
als ze dat er niet bij hadden gezet had ie nog wel wat gehad maar nu….
enkel de motorupgrade. Deze kit kan je van erg ver onderscheiden van een reventon. En inderdaad in het wit is echt lelijk, de gewone LP is veel mooier
@redactie: enig vooruitzicht op ee upgrade van de ipad app zodat je ook kan reageren?
@John: ja, dat vooruitzicht is er zeker!
@autoblogger: thanks, ik kijk er echt naar uit! Die app werkt veel sneller dan de site maar ik mis t reageren gewoon.. Succes!
Nu de Murcie op zijn eind is, zullen de standaard exemplaren zeldzamer worden dan de verknipte als we zo door gaan. Jammer. Af fabriek is het een schitterende auto.

Wat haal je voor 88k nog meer voor leuks? Een dikke Q5 voor het vrouwtje?
erm… Lelijk?!
Lijkt helemaal niet op een Reventon, en is nog lelijk ook
Niemand die weet wat een Reventón is zal dit verwarren met een echte, dus wat schiet je ermee op?
Als ze zeggen dat 20 exemplaren te weinig is, dan l*llen ze uit hun nek, want ze bouwen zelf slechts 75 stuks van de bodypanels. Dat is weer zo’n typische marketingpraat van tuners: vol onzin en vol gaten!
Deze mensen zijn echt te vroeg geboren of hun ouders hebben ze te vaak op hun hoofd laten vallen. Ik kan mij af en toe wel vinden in de uitvoeringen van tuners, of ik het nou mooi vind of niet, maar dit is toch echt schofterlijk te noemen!
Verkrachting van een uitstervend ras. uit den boze
misschien zijn er van de reventon maar 20 gemaakt. Maar een groot gedeelte daarvan staat nog gewoon te koop. Dus het is niet omdat het aanbod zo klein is. Maar omdat de prijs te hoog is, het eigenlijk een poor men’s reventon.
Dit zit echt op het randje van acceptabel! Het heeft wel wat, maar het word natuurlijk nooit een Reventón. Wat extra vermogen is dan wel weer altijd leuk!
kan er nog wel door, maar noem het niet Reventon, want het lijkt er niet op
Fake kitje of niet, foto 8 is vet :)
75 exemplaren.. Ik vraag me af aan wie ze dat zullen kunnen verkopen….
En ik vind deze eigenlijk totaal niet op een reventon gelijken….

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).