Ook een Ferrari in je eigen droomgarage parkeren?

Auteur: , 23 Reacties

Parkeren blijft een probleem. Er is nooit een plekje vrij voor eigen huis en in bepaalde steden betaal je de hoofdprijs. Mijn tip: Bouw je eigen garage! Kan je die €60,- voor een dagkaart mooi in bakstenen investeren, en je hebt geen vogelpoep meer op de motorkap.

Diverse mensen zijn ons al voorgegaan met de bouw van een eigen droomgarage, dus waarom jij en ik niet. In Zwitserland dacht iemand hier hetzelfde over en heeft de bouw van zijn garage gecombineerd met de bouw van een nieuw huis. Mede dankzij de lage belastingen was het geheel ook nog te combineren met vijf Ferrari’s. En hoe hoger die parkeertarieven worden, hoe sneller je spaart voor je eigen Ferrari!

Hieronder geen Space Mountain concurrent, maar het woonhuis staat bij Vierwaldstättersee (what’s in a name?) in Zwitserland. Genoeg inspiratie lijkt me zo, op naar je lokale bouwmarkt! (via archdaily.com)23 reacties

the-budel-guy
ik zet hem wel bij ons op de oprit en desnoods in de ‘normale’ garage aan ons huis
Ik ben een fan van extreme architectuur in kantoorgebouwen e.d., maar als huis prefereer ik toch een klassiek ontworpen gebouw. Met een grote schuur erachter/-aan. :D

Toekomstmuziek ofwel dromen. ;)
Zet die F40 gauw voor de deur..
Die Ferraries kleuren leuk bij die brandhaspel.
Mooie rode Wrap eromheen. Ik parkeer hem dan gewoon op straat zodat iedereen ervan kan genieten..
Die gele Daytona staat daar zo perfect :)
@AB, Carbert? Sammie? Nog meer kroost op komst?
Welkom carbert! Ik ben persoonlijk niet zo van het persoonlijk worden in tekst, maar verder een leuke schrijfstijl.
Jemig wat een mooie verzameling, een Testarossa, F40, 288GTO en een 512BB. Niet verkeerd. Niet mijn stijl huis, maar wat een adembenemend uitzicht. En als je je verveelt even een stukje door de bergen vlammen met je Ferrari. Alleen jammer dat de Zwitsers a) geen humor kennen en b) je vierendelen als je te hard rijdt.
oO Nieuwe schijver. Innovation is moving forwards. Leuk artikel (je staat altijd een stapje voor bij mij als je begint over Ferrari :D).
Nice :D
alleen het Vierwaldstättersee is een meer en geen plaats ;p
@jankees: ìndd.. Maar genoeg luxe oordjes in de buurt van Luzern en Stans :)
Mooi hoor :D Maarja, heb zelf bij huis nooit een probleem om de auto kwijt te raken, moet een eigen garage bij m’n school hebben, daar raak ik hem nooit kwijt en wordt ie ondergescheten door vogels D:
Eén van zijn auto’s kost al meer dan mijn huis, voorlopig blijf ik dromen. Ben toch meer van van een klassieke garage. Al met de nodige automotive accesoires.
ik hoop dat de brandslang op foto 2 er enkel is voor zijn rode design
@pasopspam: Da’s een hele slimme zet van de eigenaar. Misschien wil hij nog een keer een 458 Italia. Dan is dat vast goed geregeld. ;)

OT: Heerlijke collectie. De 288 GTO en de F40.. mooier wordt het niet. Als ik zo een garage had zou ik er een bankstel bij zetten en mijn laptop op die bank gooien (want Autoblog e.d. hoort er ook bij) en dan weten jullie wel waar ik uithang.
Het lijkt me sterk dat huis en garage in de Vierwaldstättersee liggen… Waarschijnlijk in een plaats aan de oever van dit meer. Auto’s en water gaan immers niet zo goed samen…
Ik heb ook een soort Ferrari op de pad staan. Een echte Coupe Fiat :D. In het welbekende Rosso Speed.
niet een al te slecht optrekje denk ik maar zomaar :P
Veel te kaal en sfeerloos huis. Dat zwembad is net een kale vijver ofzo… Maar de Ferrari’s maken veel goed! Weet iemand welk type de derde Ferrari op de foto is?
@Cantago: volgens mij van l naar r: een Testarossa, F40, 288GTO en een 512BB
@midasracer: 288GTO, ja! Die zocht ik! Dankje;)
mooien autos en mooien huizen nu nog een jacht

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).