BMW Duitsland is gierig

Auteur: , 102 Reacties

Vanaf vandaag weten we het zeker: bij BMW Duitsland werken een stel kale neten. Vrekkenkrantlezende schrapers, knieperds van de buitencategorie, schrale krenten. Ebeneezer Scrooge in het kwadraat. Zwaar op de penning en wat dies meer zij.

Je zal wel denken: ‘wat lult die vent?’ Bij deze een stukje opheldering: bij BMW Welt in München kan je binnenkort BMW’s per uur huren. BMW noemt het “BMW on Demand“, Smoke noemt het “betalen voor een proefrit”.

Many customers would like to use various models at different times instead of being tied to one vehicle. For example, they’d like a 5 Series BMW Saloon for an important meeting, but would prefer a Z4 for a trip into the countryside at the weekend. With ‘BMW on Demand’, the BMW Group is therefore launching a project which will allow car drivers to make a fresh decision each time about the BMW they want to drive.

Lolwut? Een 5-serie huren om de sier te maken bij een zakelijke vergadering? Maar serieus, ik zie het nut er niet van in om voor 1 of 2 uurtjes een BMW te huren, anders dan dat je even lekker premium wilt rijden (wat ook gratis kan met een proefrit). Jullie wel?102 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
Hoezo niet. Weekendje M3 zal wel een godsvermogen kosten alleen….


@BMW fanboys:

NEE DIT IS GEEN REDEN OM BMW METEEN DE HEMEL IN TE PRIJZEN!


@AB, dit mag, want het is CAPSLOCKDAY WOOHOO!!

-EDIT: JA, MAAR ALLEEN VANDAAG-
@Benjamin1: HAHA JE HEBT OPGELET VANDAAG!!! lol
@AB DAAROM HEET HET OOK NATIONALE CAPS LOCK “dag”, ANDERS HEETTE HET NATIONALE CAPS LOCK “week/maand/jaar”….

OT: Ik zie op de site maar weinig info, wat zal nu de grote voordelen zijn.. ik zag iets over een manier van benzine gebruik berekening. Maar als dat alles is… Waarom zal ik niet naar een Herz gaan….
@toyotaprius: En uiteraard, zoals ik al zei, de nieuwe Vito. :)
Wat is hier raar aan? Valt toch geld aan te verdienen? Beetje vaag stukje dit. Volgens mij begrijp je niet echt wat er staat.

In mijn woorden (en wat er dus bedoeld wordt)
”Mensen die een specifiek model van BMW bezitten, krijgen hierdoor de kans om ook eens andere BMW modellen te ervaren, in het geval dat ze is wat nieuws willen proefen”

Menig mens zou deze actie van BMW juist complimenteren, aangezien zij dit dus wel aanbieden.
Beetje slap..
@B.Sari: Vaag is ons handelsmerk

En: bot, kwetsend en zinloos ook.
@wouter:

Aah duidelijk! Ik vind alleen de artikelen over t algemeen niet vaag, bot, kwetsend, maar duidelijk en wellicht correct. Vandaag maak ik jullie nieuwe imago dan dus mee. Ik heb bij dit artikel meer t idee dat het artikel van BMW Welt gewoonweg verkeerd is opgevat door de schrijver.
@wouter: Daarmee dat jullie goed lui zoals ons blijven trekken :D
ik wel. stel je betaald x in de maand en kunt dan toch verschillende auto’s rijden? dus doordeweeks een 5 en in t weekend lekker toeren in die z4?
Wat is daar nou erg/gierig aan ?!
the-budel-guy
mm zullen wel geld nodig hebben
Gierig?gierig?gierig is te veel geld vragen voor de auto’s die je maakt, en dat doet BMW toch niet!…
@Merry: LOL!
Wat een nutteloze stemmingmakerij.
Voor een (gratis) proefrit moet je bij de dealer zijn beste
“Sir Smokalot” Probeer eens gratis een auto te huren bij Herz of Autocar.
’t is wat ik altijd al dacht van BMW rijders, veel mensen kunnen ‘em zich niet veroorloven dus gaan ze nu per uur leasen.
IK ZEG: LEKKER BELANGRIJK.
Geld betalen om in een niet premieum auto indruk te maken? En je komt er ook nog gefrustreerd uit. @ Sir Smokelot, bij een proefrit zitten er ook nog wel eens groene platen op daar maak je natuurlijk geen indruk mee ;-)
sommige vrouwen huur je toch ook per uur? een proefritje zit er dan ook niet in.

wel een logische keuze van BMW
@§tekel: Vergelijk je BMW nu met hoeren?
@§tekel: LOL

BMW HOEREERT MET HAAR MODELLEN!


krijgen de fanboys toch gelijk; BMW is BIG PIMPIN’
@§tekel:

Dus.., BMW = hoerenbak? :P
Duitsers!
Waar blijft het artikel over de nieuwe/gefacelifte Mercedes Vito? We moeten de bouwvakkers natuurlijk niet vergeten he. ;)
Wat is daar gierig aan?
Het hele leven draait om indruk maken, en daar doet iedereen aan mee want we lopen maar wat graag met een Nike embleem op onze schoenen of betalen 5 x zoveel voor een poloshirt omdat er een krokodil opstaat.
iedereen die zegt dat ie dat niet doet is een leugenaar…
Waarom zou je dan niet bij je golfrelaties aan kunnen komen in een zakelijk verantwoorde auto?
Ik zou mijn keuken ook niet laten verbouwen door een aannemer in een gare, gore roestige Opel Combo.
Ik koop dus ook geen dure diensten of spullen van iemand in een ouwe afgeragde BMW 3-serie van 1995.
@Crlz:
Oh, ik rij een BMW 3 serie uit ’96 en de meeste mensen zien dat als positief, vooral zakelijke contacten gezien.

ps: voel me niet aangevallen hoor.. alleen YOUR ARGUMENT IS INVALID, WANT IK GEBRUIK CAPS!
DE HOEREN ONDER DE AUTO’S “BMW”

maar ja, waarschijnlijk krijg je tegen een meerprijsje een LEUKE kalender erbij!!!!!!!!!!
@Vreddy_B: we gaan vandaag geen hoeren beledigen
wtf voor een kut artikel is dit :s amper onderbouwd en gewoon een eerste gedacht eruit gespuwd. goed zo
In Nederland heb je ook een mogelijkheid tot het rijden in een aantal dure bolides, als je lid bent van die betreffende club. Zie nergens een ‘fout’ in ?!
LEUKE GESTE VAN BMW VOOR DE AUDI RIJDERS, DIE WEL WILLEN MAAR NIET KUNNEN.
@majinstar: Audi rijders hebben al een auto waarmee ze misschien wel beter voor de dag komen. Wat zal de directie wel denken als de rayonmanager in een 7 serie aan komt rijden. hersenen mis je ook.
@majinstar: De gemiddelde Audi-rijder kan best maar wil niet, hij weet namelijk beter.
@Peter: goede reactie, alleen rijd de gemiddelde audi rijder een b product wat onder de kostprijs van premium word verkocht aldus majinstar.
@Peter: ..omdat hij / zij de boekhouder van een burobladkantoortje is…; uitgeteld, uitgeluld, uitgezogen, afgemakt, vervallen en oud en een sneue meehuiler in witte / stille tochtjes..
Goed nieuws!
What’s your point? In principe is er toch niks mis mee? BMW heeft gewoon een eigen verhuurservice nu. Je kan ook niet oneindig veel proefritjes maken, want dat is ook raar als je alleen maar rondrijdt in een bolide van de dealer zonder hem te kopen. Ik kan mij voorstellen dat dit goedkoper is dan twee auto’s tegelijk hebben, terwijl je toch het plezier kan beleven van twee verschillende auto’s. Zelf ben ik er niet zo gecharmeerd van, maar ik denk dat mensen het toch wel leuk kunnen vinden.
Waarom een plaatje van Pudong in Shanghai met Scrooge erop?
Dan huur ik een Z4 als de zon schijnt, een M6 Cabrio als er meer mensen meewillen en een M5 Touring als ik moet verhuizen.
@Pieter-Jan: Als een 5-touring voldoende is voor je verhuis is een BMW huren eigenlijk het laatste waar je mag aan denken. Misschien wel typisch voor vele “premium” rijders, dure auto voor de deur maar geen nagel om aan hun gat te krabben (om eens een vlaamse uitdrukking te gebruiken).
@ Jipp:

Jouw wereld zou er een stuk beter uitzien als je een BMW reed en je minder zou ergeren aan mijn mening.
the-budel-guy
@majinstar: hee wist niet dat jij in een reclame van bmw zat http://www.youtube.com/watch?v=erUoCRiPkMw

die gast (of ja wat voor type hij speelt) is net zo zielig als jij
@the-budel-guy:

Je bent vast jaloers en teleurgesteld dat er geen Audi in dat filmpje voorkomt. Het spreekt wel voor zich waarom Audi geen rol betekent in de auto en reclame wereld. Jouw filmpje is het bewijs.
@majinstar: Begin nu niet terug te zeiken over de superioriteit van BMW… Pc-neuker… ga toch eens buiten spelen in je zandbakje met je speelgoed-BMW… Als je later groot en wijs bent, koop jezelf dan een mooie 3 cabrio, ga wat grieten (of gayboys mocht je dat meer liggen) versieren en laat ons met rust… ik krijg koppijn van je gelul…
@xilver: Ik sluit me helemaal bij je aan.
@ autoblog, kan er niet wat beter gelet worden op de inbreng van @Majinstar? Het gaat enkel en alleen nog om anderen te zieken en ergenis op te wekken..
@jimmy: ik sluit me ook aan, kijk bij de laatste 3 audi berichten en je snapt waarom.
@Jipp: Moet je zelf ook schuldig pleiten. Je bent natuurlijk meer onderbouwd (wat niet erg moeilijk is tgn Manjinstar), maar zet je gewoon boven hem, die vent wordt gek als je heel sec reageert. Of blijf gewoon doordoen met wat je doet en maak me rijk (ref. comments meer naar onder) :D
@Jipp: Hypocriet, zelf vervuil je autoblog ook met je fanboy gedrag. Doe eens allemaal volwassen.
@JPM: Ik ben nog enigszins realistisch dat je een a7 niet met een 6 kunt vergelijken en dat de 6 al helemaal niet ruimer achterin is.
@Jipp:

Helaas ben je niet realistisch genoeg om een A-merk ( BMW ) met een B-Merk ( Audi ) te vergelijken.
@majinstar: nee want ik weet dat het beide A merken zijn, en ik weet ook in welk segment auto’s zitten. Zo zo is een 6 serie een coupe en een a7 een 4 deurs coupe, zie je het verschil. Daarbij kan ik het best hebben dat je een auto met kwaliteit rijdt, ze hebben hem zelfs bij een vorige bmw post nog voor je afgebeeld.

Het feit dat wij reageren op jou ‘ventilatie’s’ heeft te maken met de inhoud van die reactie’s. Die slaat werkelijk waar in iedere post, zelfs je laatste weer nergens op.
@Jipp:

De reden waarom een 6 nu vergeleken wordt met een A7 omdat BMW op dit moment geen 4 deurs coupé heeft en de 6 het dichts in de buurt komt van een a7. Dat jij dat nog steeds niet begrijpt ligt aan jou. Misschien moet je niet alles letterlijk nemen, maar in een breder horizon bekijken, maar dat kan jij niet omdat je Audi troep bent, rijdt en hebt.

En sinds wanneer is het een verplichting om op mij te reageren ( inhoudelijk al dan niet inhoudelijk ). Heb je niks beters te doen dan mij te achtervolgen op een autowebsite en je frustratie’s te botvieren ? Voel je je aangetrokken door mij, dat komt dan doordat ik een BMW heb en jij niet.

Ga een end fietsen joh infantiel.
@majinstar: wil reageren op deze onzin, maar laat maar het heeft geen nut………………………….
@majinstar: deze ongelofelijke post blijkt maar weer hoe dom je bent. Alles wat je daarnet hebt gereflecteerd naar @jipp toe laat 3 dubbel en dwars op jou. Niemand, maar dan ook niemand zal jaloers op jou zijn omdat jij bmw rijd, ze zullen je vanaf nu uitlachen omdat je geen grijntje verstand in je domme kop hebt. Ga naar een forum waar ze trekken op een bmw motor, dan zij wij eindelijk van oa jou af. En misschien ook van de rest die de huidige bmw’s mooi vinden.

Overigens zie je 1 ding goed, bmw heeft nog geen luxe 4 deurs coupe, dus valt er niets te vergelijken tot die tijd, want bmw loopt weer achter. Je gaat toch ook geen Bentley mulsanne vergelijken met een ferrari 612 omdat dat de enige ferrari is met een achterbank? of een veyron met een m6 omdat bmw geen supercar heeft.
@JPM:

Ik wou net zeggen. Op elke mening die ik ventileer krijg ik hem achter me aan met zijn 7 kont maatjes. Begint wel irritant te worden, want ik reageer niet persoonlijk op hem, terwijl hij dat wel doet op mij. Misschien kan hij het niet hebben dat ik een kwaliteit auto rij ?
@xilver:

Neem een voltarain net als je vrouw, die elke dag koppijn heeft van jou.
@xilver:

Neem een voltarain net als je vrouw, die elke dag koppijn heeft van jou.
@majinstar: We zijn weer op niveau bezig….
@majinstar: het 2e klopt het 1e niet. Ik rij liever comfortabel naar het appartement waar ik me skivakantie door breng, wil niet onder aan de een beetje besneeuwde berg me sneeuwkettingen om willen doen.
@majinstar.
bmw on demand is alleen voor bmweejertjs.
Hoe saai een bmw is hebben ze nu pas ook bij bmw zelf in de gaten.
Sorry hoor, maar in die link staat dat je bijvoorbeeld een M6 voor €32 per uur krijgt. Vind ik toch echt geen onredelijk bedrag :D
the-budel-guy
@FelixF: PER UUR JA MAAR IK WIL EEN M6 NIET VOOR 60 MINUUTE ALS IK HEM HUUR WIL IK HEM VOOR 1 OF 2 DAGEN EN DAN KOM JE ZONDER BRANDSTOF UIT OP 1536 PLEURO VOOR 2 DAGEN EN DAN MOET JE HEM NOG TANKEN OOK
@the-budel-guy: Als je ergens een paar dagen wilt overnachten ga je toch ook geen kamer nemen die je per uur betaald? Er zijn genoeg bedrijven waar je voor langere termijn bijna alle luxe auto’s kan huren.
@the-budel-guy: Caps uit.
Boer.
the-budel-guy
@BmwMPower: MAG VANDAAG NATIONALE CAPSLOCK DAG

BOERIN
@the-budel-guy: In dat kleine wereldje van je?
Hahaha, wat ben jij toch geweldig.
Zoek eens de term ‘fiatfreak’ op, op AJ. Zo’n type ben jij ook.
@BmwMPower: Rustig aan he, ik herinner me nog dat je je gelijk aangevallen voelde toen ik begon over die mooie nickname van je waar ze zo hard om moesten lachen bij topgear. Toen bood ik zelfs netjes mijn excuses aan.
@jimmy: Ik meen dat ik dat ook leuk vond! ;)

@toyotaprius: FOK! ;)
@BmwMPower: Het is echt zo, vandaag is het echt CAPS LOCK DAG..

http://forum.fok.nl/topic/1548122

Zijn we allemaal zo blij mee.. ;)
@AB: Mochten jullie geld krijgen voor het aantal hits per artikel, schrijf er dan eentje: ‘Audi pakt BMW anaal met cactus’. Ik verzeker je op een briefje, het zal jullie laatste artikel geweest zijn want daarna kun je op je privé-eilandje gaan relaxen met de gekregen inkomsten…
@xilver: goed idee! Working on it right now ;)
@xilver.
Hoeveel zilverlingen heb je gekregen om de kar te trekken?
@george: Als Manjinstar en Jipp elkaar afmaken zal het wel genoeg zijn voor een Veyron SS :D
@xilver: citrofiel en the budel guy helpen mee.
NOU EN .. HUREN / LEASEN / FINANCIEREN ..

EEN bmw WORDT TOCH NOOIT ECHT GEKOCHT ..
EN HEEFT ALTIJD MEERDERE EIGENAREN ..
@lincoln: je doelt op leningen?
@Jipp:

je weet wel ..
die dingen waar (afgestuuderde) financieel adviseurs altijd van zeggen dat het “fiscaal aantrekkelijk” is ..
@lincoln: een leuk hypotheekje.
@lincoln: Eerst leasen en daarna financieren….. Blijft een leenslaaf…
@xilver
Je bedoelt een Veyron $$ ?
Wel heel knap van je gevonden.
@george: An economist’s mind is a terrible thing to use :D
@xilver.
I do Mind.
It`s not only for Jipp and Majinstar now.
We are working too.
I`ll try to help you with youre Bugatti Veyron SS.
Mayby it will help when you drive in economic`ss.
@sir smokalot
Je doet net alsof je bij BMW voortaan moet betalen voor een proefrit. Voor zover ik weet is dat niet het geval, en is dit een nieuw initiatief. Een beetje een raar stukje wat je er van maakt.
Ja, vaag stukje tekst, is alleen een slimme manier om BMW te promoten en eraan te verdienen. Als de Beier dit ook deed zou ik er wel een keer gebruik van maken.
eigenlijk volgt BMW nu MB, zij hebben al een tijdje Ster verhuur.
@Jipp:

En straks Audi. Dat was je zeker vergeten. :D
@majinstar: ik vraag me af of audi dat gaat doen, volgensmij hebben die al een groot aandeel in euro mobil.
Da’s gewoon slim! Zou hier in Nederland ook wel mogen. Is voor mensen zoals jij Smoke: ‘Ik zie het nut er niet van in om voor 1 of 2 uurtjes een BMW te huren, anders dan dat je even lekker premium wilt rijden (wat ook gratis kan met een proefrit)’

Dus jij bent zo’n gozer die bij een dealer een proefrit aan gaat vragen om een beetje de bink uit te hangen?!
En als je hem dan terug komt brengen zeker de sleutels op de bakie mikken en zeggen dat je het druk hebt…
En als de verkoper belt om te vragen of hij je nog ergens mee van dienst kan zijn de hoorn er op gooien. Fuck man, nou gaan ze nog bellen ook. Ik wou alleen maar ff rijden….

OPZOUTEN! DAAR ZIJN PROEFRITTEN NIET VOOR!
DAAR KUN JE NU DUS LEKKER (VOOR EEN HEEL REËEL BEDRAG) EEN AUTO VOOR HUREN. HOEF JE DE DEALER DUS NIET MEER VOOR LASTIG TE VALLEN!
@zesinlijn: Spijker. Kop. Spot on! Profiteurs en uitvreters worden sowieso ondergewaardeerd in onze maatschappij.
Dan huur ik een 3 reeks als de A4 niet meer verkrijgbaar is.
Ster verhuur is duur…betaal je per KM’s :)hehe
@Dennis21: hahahah .. da,s een scherpe ..
@xilver.
Nog een paar voor een halve Veyron SS.
@majinstar.
Wil je a.u.b. even helpen ?
Breake My Window.
@george: Ik ben al aan het tellen :p
Integriteitsbeginsel
Gierig?

Hebben jullie ooit wel gekeken wat je hier in Nederland kwijt bent voor “een dagje “driften” in Zandvoort”, dat is pas gierig!
Nog sterker, de Nederlanders staan wereldwijd bekend als ‘GIERIG’. In Nederland ben je waarschijnlijk 3 keer zoveel kwijt aan hetzelfde wat BMW aanbiedt.
Porsche (formally known as S3Revo)
Jezus wat een niveau hier zeg, off-topic discussies en persoonlijke beledigingen.. Ik ben blij voor majinstar dat hij de het merk rijdt van zijn dromen, gun het iedereen. Je mag er ook trots op zijn dat je een premium auto rijdt.

Maar ga nou niet simpel reageren dat Audi geen premium auto is, anders hadden ze bij BMW en Mercedes ook geen zorgen dat Audi de laatste tijd veel klanten wegsnoept. Ook het feit dat de 3 merken altijd met elkaar vergeleken worden door gerenomeerde autoprogramma’s zegt genoeg over de klasse ‘Premium’ denk ik zo.

Autoblog doe aub iets tegen sommige reacties; off-topic, geen inhoud, kinderachtig..
Porsche (formally known as S3Revo)
Shit, kan je nagaan; zo geirriteerd geraakt dat ik zelf off-topic ben! BMW zal wel onderzoek naar de vraag gedaan hebben. Lijkt me niet dat ze dit maar gewoon even ‘proberen’..

En wellicht een leuk cadeautje voor BMW fans; een uurtje M3 rijden voor je verjaardag?
voor alle BMW-fanboy’s die zich dagelijks verplaatsen in een Golf3 / opel Astra. HIER hebben jullie opgewacht he!!!!
NU NEDERLAND NOG!!!!!!!!!!!!!!!!
Toch leuk dat mensen ruzie gaan maken of Audi of Bmw nou beter is. en elkaar maar verwijten dat de ander onwetend of dom is. Persoonlijk vind ik dat beide merken zo hun eigen sterke punten hebben. En nu ga ik even hakken op de fanboys, moeilijk he om er achter komen dat niet iedereen het met jouw eens is?

OT:
hmm marketing technisch gezien slimme set, ik geloof direct dat mensen dit gaan doen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).