Video: Amerikanen reanimeren The Stig?

Auteur: , 12 Reacties

Nou potjandriedubbeltjes nog an toe. Het leek onvermijdelijk dat de Stig een spuitje zou krijgen. Hij had Top Gear verraden, het mysterie was er af en daarmee de hele charme van het 'ding'. Nu duikt de man in het witte pak op in een verse aflevering van een Amerikaanse nieuwsshow.

Het Amerikaanse televisieprogramma 60 Minutes bezoekt Top Gear op de set. In afwachting van Amerika’s eigen Top Gear gaan ze op zoek naar de bron van dit vermakelijk stukje autocultuur. Aan het eind van de rondleiding op de set staat er een auto te wachten. De razende reporter mag een stukje meerijden met ’s werelds meest beroemde chauffeur.

Nu zijn de opnames hoogstwaarschijnlijk al wat ouder. Het is immers alweer een tijd geleden dat Top Gear de Camaro SS testte. De interviews zijn natuurlijk wel nieuw. Na vanavond kun je ‘em opsnorren dus. (via finalgear.com)

UPDATE: : de volledige 60 Minutes-uitzending staat HIER!12 reacties

Toch jammer dat De Stig zichzelf verraden heeft…bleef een leuk fenomeen in het programma…Weet iemand al hoe de nieuwe opzet van het programma gaat zijn rond de testtrack ?

Lache dat De Stig in het filmpje ook niets zegt tegen de reporter…alleen een droge witte helm die je aanstaart…ftw ! ;-)
het is niet meer wat het ooit was.
Wat nep! De Stig praat wel! Waarom loopt hij anders op 1.10 met een walkie-talkie rond!

Ik voel me genaaid! Moet ff de schrik te bovenkomen hoor…
Wat nep inderdaad. Ik laat mn stig shirt vandaag maar uit denk ik..
@Sebazzz:
haha idd al die merchandise van ‘i am the stig’ is ondertussen kapot, hadk nog niet bij stilgestaan. Wel onnozel dat ze exact hetzelfde figuur nemen. Ipv iets origineel te bedenken want de stig is niet meer. Die mysteriefactor wordt nooit meer gehaald
@captain: Hetzelfde figuur nemen? Dit is gewoon dezelfde persoon, aangezien het gewoon een oude opname is… Of ze iets origineels gaan bedenken kan je nog niet weten.
Vroeger was alles beter, en dat zeg ik terwijl ik 12 ben.
Beetje jammer dat hij nu bekent is. Beetje laat met uitzenden??

Ben wel benieuwd wat de met de nieuwe serie met de stig gaan doen. JC zei dat ze het anders gingen doen.
Ik denk dat ze gewoon met de witte stig doorgaan en er een andere coureur gebruiken en doen alsof er niets is gebeurd.
Hoe doet ie dat nou? Z’n helm is verkocht!
http://www.autoblog.nl/archive/2010/10/21/helm-van-the-stig-levert-3-800-euro-op
@JvT: lees eerst eens het artikel…. * The Stig heeft deze helm gebruikt van 2002 tm 2005, want daarna kreeg hij een veiligere en modernere helm.*

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).