Route Mobiel biedt iPhone-app voor als je je telefoon kwijt bent

Auteur: , 21 Reacties

Snuggere jongens daar bij Route Mobiel.

Het staat toch echt in het persbericht:

Pechhulpverlener Route Mobiel introduceert een Iphone app “Pechhulp”. Deze gratis applicatie biedt hulp bij autopech, schade, ziekte of diefstal van bijvoorbeeld je telefoon of bankpas.

Maar goed, laten we even naar de positieve kanten kijken: met de app kan je direct contact leggen met de alarmcentrale van je verzekeraar, ongeacht waar je verzekerd bent. Bovendien hoef je niet eens klant van Route Mobiel te zijn om de app te kunnen gebruiken. Bovendien schijn je in ruim 200 landen toegang te krijgen tot de lokale alarmdiensten, en krijg je toegang tot de telefoonnummers van banken en creditcardmaatschappijen, zodat je je bankpassen en creditcards kunt laten blokkeren.

Verder wordt handig gebruik gemaakt van de GPS-ontvanger in de iPhone, want de app kan zo je geografische locatie doorgeven aan een autopechdienst of politie. Route Mobiel heeft de app al getest toen een van hun auto’s met pech strandde, en wat bleek: concurrent ANWB kwam meteen opdagen voor een reparatie. Werkt feilloos dus.

Toen ANWB werd gevraagd of ze ook met een iPhone app komen als reactie, bleef het even stil aan de andere kant van de lijn waarop vertwijfeld werd gestameld: ‘iPhone?’ ‘App?’21 reacties

Het is wel een handige app maar ik zou het niet kopen.
Handige app, maar idd wel een beetje verkeerd persbericht. Alsof alleen mn ‘andere’ mobiel wordt gestolen en niet je iPhone. :P
Oké, bij het maken van het persbericht is een grappig foutje gemaakt, maar het lijkt me wel een handige app. Misschien moet Route Mobiel zich maar richten op het maken van apps in plaats van pechhulp. ;)
Routemobiel snapt het! iedereen weet toch dat je naast je hippe iphune ook een fatsoenlijk toestel hebt. Bij een zakenrelatie haal je je nokia uit je zak, sta je voor een discotheek breezermeisjes te versieren haal je heel nonchalant je kekke phune tevoorschijn.
@Laue: oja! Gelukkig heb jij dr verstand van zeg!
Werkt die app ook op mijn Nokia 3310?
beetje jammer over de ANWB! Mag dan een oude-lullen-organisatie zijn tot en met… Toch heb ik al jaren een paar apps van ze!
Misschien dat je dan op de computer kunt zien waar je mobiel zich bevindt?

HTC Sense heeft een soort gelijke eigenschap, je kunt via je PC je telefoon over laten gaan wanneer je hem kwijt ookal heb je hem op stil staan.
@albert:
Of wat dacht je van het programma dat automatisch de GPS locatie van je telefoon mailt als er een onbekende SIM kaart in zit. Handig als die gejat word. HTC rules.
@Laue:
Ja want op dat gebied is HTC koning en Blackberry was er echt niet eerst mee… Daarnaast kan je een BB op afstand ook blokkeren en/of wipen(pikante foto’s van jezelf, vrouw of(/en) vriendin). En je pingnummer is niet te veranderen.. dus kan je lekker pingen met de dief of de heler.

Ontopic:
Heb geen Iphone, hoef geen Iphone, heb niks aan de App… Dev surft weer rustig verder…

Ontopic:
Dan word je Iphone gelocaliseerd door die snuggere weg sleep jochies. Geef je opdracht om je Iphone vanaf locatie weg te laten slepen.
oja, erg handige app…. voor als je je telefoon kwijt bent … !?
@Sir Smokalot: een leuke bedoelde grap over de ANWB,jammer dat ze al maaaaanden diverse leuke en nuttige apps hebben…
@CarloAbarth:

Ik zie het meer als grappig/bijdehand proberen te zijn, maar dan gewoon keihard falen.
Beetje oud nieuws als je wat Iphone site in de gaten houdt…
mag je batterij niet plat zijn natuurlijk
Vet handig! Maar weet je wat het kost om de politie naar een nader te bepalen geolocatie te sturen voor een gestolen telefoontje??
Bestaat Route Mobiel dan nog?
Mijn vrienden bij de Alarmcentrale van de ANWB konden me melden dat de busjes van RM bij pech worden geserviced worden door de WW! Er zijn foto’s van.

Statistics:
RM 56000 leden
ANWB 4.000.000 leden
Ok, je iphone wordt gestolen, je hebt deze app er op staan. Wat dan ?
@fiat127 dan zijn je vriendjes bij de anwb niet goed geïnformeerd of ze strooien zand in je ogen. Amev is veel groter ( raar hè) maar RM heeft +/- 200000 klanten. En wat die foto’s betreft: kom maar door
Duh Anwb dus

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).