Jay Leno doet de Aston Martin V12 Vantage

Auteur: , 12 Reacties

Amerika's grootste petrolhead mag spelen met de Aston Martin V12 Vantage. En omdat hij zo'n vriendelijk man is, legde hij alles voor jullie op video vast.

Jay Leno, de man met de garage die elke liefhebber van auto’s doet watertanden en die daarnaast ook nog eens regelmatig wordt gevraagd in de nieuwste sportwagens te rijden is zo mogelijk de enige man ter wereld die een leuker leven heeft dan Jeremy Clarkson.

In onderstaand filmpje leeft hij zich uit op de V12 Vantage. Na wat slap geouwehoer over de auto neemt Jay de Vantage mee naar buiten. Eerst op de openbare weg, later doet een coureur rondjes op het circuit van Willow Springs. Jay Leno is enthousiast, maar of hij hem ook gaat kopen? Check het zelf!12 reacties

Ondernemers hebben nooit autopech toch. of wel!?.
Uiteindelijk meldt hij helaas niet of hij hem koopt.
Grandioze wagen, zondermeer. Alleen de opmerking die Jay plaatst over de luchtroosters op de motorkap deel ik. Het enige echte lelijke aan de wagen.
@Jochen: Ben ik helemaal met je eens. Zonde van zo’n mooie auto. Die dingen storen me mateloos. Net een mooie vrouw met een paar mee-eters in het gezicht.
Ik zou ‘m er niet voor laten staan, maar de louvres bij een spuiter in kleur laten zetten. Als AM slim is, bieden ze het als optie aan.
@midasracer: die dingen worden met de hand gemaakt dus dat kan je heus wel verzoeken…
Ik vind persoonlijk de DBS qua proporties veel mooier. Hij mag dan wel meer kosten, maar ik zou het er wel voor over hebben.

Vind het ook geweldig dat iedereen een opmerking heeft over de pook:-D
De immitatie van Schwarzenegger is weer briljant ! ;-). Geweldige superauto…klasse op elk front.

Jammer dat de coureur op het einde zo’n zéér matige indruk geeft van de racekwaliteiten…wát een moderate driver…kan je het nog beter mijn zoontje van 13 laten doen…
Ik vind die roosters als een van de weinige hier een erg gave toevoeging! Zou de auto dan ook graag in zo’n kleur hebben, zodat ze er lekker uit springen. De auto is van alle kanten ook gewoon geweldig, behalve van schuin achter… Dan vind ik het kontje wat kort, en zou ik misschien toch voor de DBS kiezen. En dan moet ik nog even zeggen: Wat is die versnellingspook gaaf! Zo’n lekker dikke klont metaal (nee, ik ben geen homo) is toch veeeeeel beter dan 2 van die plastic flippertjes?
@Cantago: …blijf dan nog maar even in je ‘kast’ zitten hoor.. ;-)
@Megakix: als ik dan in een Aston Martin mag rijden? Deal!
Wat een beauty idd, maar qua uiterlijk vertoon blijf ik bij Vantage met rode achterlichtjes en cleane hood.
Mooi gebaar van de cops! Hier in NL jagen ze uit jaloezie juist naar de bestuurders van dit soort auto’s.
Ter info, dit is Simon Ward
http://www.racingiseverything.co.uk/
ik vind het de mooiste aston martin die je nu kunt kopen .
maar best prijzig

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).