Sla je slag! Nog 22 Aston Martin’s One-77 te koop!

Auteur: , 48 Reacties

Weet je nog niet wat je met je eindejaarsbonus gaat doen? Haast je dan snel naar de dichtstbijzijnde Aston Martin dealer en bestel zo'n geile One-77. Je zou wellicht denken dat deze supercar van Aston Martin inmiddels wel uitverkocht zou zijn, maar tijdens een lezing in Rotterdam ter ere van de STAR Management Week deed CEO Ulrich Bez uit de doeken dat er "pas" 55 van de 77 zijn verkocht.

We hoorden begin 2009 al eens (via anonieme bronnen) dat de One-77 nog niet uitverkocht was, nu blijkt dat eind 2010 nog steeds niet alle exemplaren een eigenaar hebben gevonden. Is dat een probleem? Voor Aston Martin nog niet, want de officiële productieversie van de One-77 moet nog onthuld worden. Aston Martin is dus ook nog niet begonnen met de productie van deze nieuwe supercar.

Dr Bez wist vandaag verder te vertellen dat vanaf volgende maand de eerste klanten een proefrit kunnen maken met de One-77. Iedereen die op dit moment een koopcontract heeft ondertekend (voor £1,2 miljoen excl. belastingen) heeft dus nog geen meter kunnen rijden in deze auto.

De productie zal pas begin volgend jaar van start gaan. En voor dat productieproces heeft Aston Martin de hulp ingeroepen van Coventry Prototype Panels (CCP), inderdaad dat is het zelfde bedrijf dat tegenwoordig verantwoordelijk is voor de productie van Spyker’s. Overigens zal CPP niet de complete One-77 bouwen, ze zullen alleen de zogenaamde Body-In-White leveren. De auto’s zullen vervolgens in Gaydon worden afgebouwd.

Weten we nog dat de One-77 maar liefst 760 pk gaat krijgen? En dat hij ook uitgebreid op de ‘Ring wordt getest? En dat de topsnelheid minimaal 350 km/u gaat worden? Tot slot kunnen we melden dat er ook (minimaal) 1 exemplaar naar Nederland zal komen.48 reacties

Als ik het geld ervoor had…………….
-edit: check!-
@robbie: -edit: check!-

OT: Erg gave auto, maar hier in Nederland incl. belastingen enzo schofterig duur (zonder ook eigenlijk) :P
ik zou wel willen maar ik heb geen cent
Oooh super! ga ff het geld overmaken.
LOL luchtinlaten op de bumber lijken een beetje op die van de DS3.
Niet de mooiste Aston Martin maar zeker wel de snelste.
*zorgt ervoor dat tie de 10de maar eens die jackpot wint
Zou dat hier in Nederland gaan kosten? 2, 2,5 miljoen euro?
Ik heb toch zeker wel 77 cent op m’n bankrekening, is dat genoeg?
@Jokkebrok:777 euro heb ik er ook nog wel voor over:P
meneer ulrich is een beetje aan het liegen,…
@saba,…: verklaar ja nader aub ;)
@robbie: van wat ik heb gehoord is de teller maanden blijven hangen op 35 en kunnen ze ze maar niet verkopen,…
@saba,…: Aigh, dan zou het dus nog een stukje erger zijn dan Ulrich durft toe te geven. Had overigens al langer zo’n vaag vermoeden dat het hele project niet zo lekker liep. Zeker gezien het tempo waarin de auto wordt ontwikkeld/onthuld.

Het duurt allemaal wel heel erg lang. Naar mijn gevoel rekken ze de boel een beetje in de hoop alles nog verkocht te krijgen.
Nog maar 21 te koop! =)

was het maar zo…
echt bruuut dat ding!!!

nog even doorsparen .. hopen dat er dan ook nog te koop zijn!
@lalaBier!: …wanneer jij dus 450 jaar oud wordt…? Nope… ;-)
Hmm zou wel willen, maar is net iets boven m’n budget…. ;-)
Sorry hoor, maar dit vind ik typisch een voorbeeld van ‘de naam verkoopt’, want het is eigenlijk een gedrocht van een auto, de proporties kloppen voor geen fuck, hij is gewoon te laag, de DB9 en alle daar op gebasseerde modellen zijn pareltjes, maar dit is hem gewoon niet
@Sciurida: kijk eens aan ik ben niet de enige die daar zo over denkt
@Sciurida: eerder een geval van: “de naam verkoopt niet” ;) Als iedereen blind dat ding zou kopen dan was hij al uitverkocht :P
Renneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Intresse: Ja!
Het geld: Nope.
Ben niet zo van de britse auto’s maar voor Aston Martin maak ik graag een uitzondering.
ene ronald van de laar schijnt er vorige week 1 gekocht te hebben met nogal wat korting
Ergens kan ik me wel voorstellen dat je als rijke stinkerd niet echt op deze auto zit te wachten. Althans niet voor zooo veel geld.
Achteraanzicht: Mooi
Zijaanzicht: Mooi
Vooraanzicht: Verpest het een beetje
Geweldige auto van Aston Martin, maar als die voorkant wat anders was had het nog beter kunnen zijn.
Nee. Voor dat geld laat ik me liever een paar keer door Branson de ruimte inschieten. Ongetwijfeld een veel grotere adrenaline kick. Deze auto is bijna lelijk en ze zijn bovendien vergeten ruimte op de neus vrij te houden voor de kentekenplaat. Ik zie het al voor me, met ijzerdraad het kenteken aan de grille vastknopen van je miljoenen kostende hypercar.
Voor zoveel geld rijdt je 3 x de Mercedes SR 12 V van Brabus…heb je ook direkt 9 laptops ! ;-). Die kar kan ook ruim 350km/h, heeft meer trekkracht, is groter en luxer vanbinnen, ziet er beter uit en duwt je met 800Pk in je leren fauteuills… lekkerderderder dus.
@Megakix: tijdens het typen dacht ik al…hmmm…dat wordt niks met die type-aanduiding…het is dus de SV 12 R…
alle porsche 911 specials zijn wel snel uitverkocht …
@treser:

Maar die koop je in vergelijking met dit bij een pakje boter.
Ik heb toch liever een Dbs. Dit ding vind ik te overdone/trying to hard. IRL zal ie vast spectaculair zijn, maar de afgaande op de pica’s zag ik neen.

Daarnaast moet ik ook nog even doorsparen…
Ik vind het een mooie auto, maar zeer overpriced.. Als je voor dat geld wat je er dan ongeveer in Nederland kwijt bent al 1.25 Bugatti Veyrons van kan rijden is hij toch vrij duur
@ErikkNL: een Veyron is nog wel een stukje duurder hoor ;)
@robbie: Ik dacht dat de gewone Veyron 1.6m euro incl. belastingen was, deze is 1.37m euro excl. belastingen. In Nederland kom je er dan nog wel overheen…
@robbie:

Veyron was 1.8 inclusief belastingen. Deze zal daar denk ik nog een schepje bovenop doen. Dus je zal sowieso 1.nog iets Veyron kunnen kopen voor dat geld ;)
@ErikkNL: de prijs van de ‘normale’ Veyron was in 2009 al opgelopen op 1,2 miljoen euro excl. belastingen. Ik heb geen idee of de reguliere nog leverbaar is eigenlijk. De Grand Sport en Super Sport zijn iig nog enkele tonnen duurder.
Is dit wel zoveel geld waard? De wagen is nog niet leverbaar en als model al wat oud door teveel op de DB9/DBS te lijken. Ze hadden hem/haar een volledig nieuwe snuit moeten geven, dat de weg opende voor toekomstige modellen.
heb er net een besteld….
Ik dacht dat ze allemaal gelijk waren uitverkocht?
Kan ik met ideal betalen?
Kan ik ook op z’n surinaams betalen. Eerst krijgen en dan nooit meer betalen ?
Lelijk eendje
Ik ben kandidaatn, maar mijn portemonnee niet, spijtig genoeg.
Geile one 77? Tot aan de achterste wielkasten zal je bedoelen. Het is net alsof ze die dingen zo van de eerste de beste achterstandskamptokkietupperwaremanta hebben afgetrokken en vol overmoed op de ,voor de rest, best kekke wagen hebben geplakt. Bah.
En toch vind ik dat deze Aston Martin net iets te weinig stijl heeft. Lekker bruut enzo, maar de zijkant? Te grote luchthappers, rare heupen… Nee, niet echt heeeel mooi.
dee auto heeft styl en klasse alleen mogen ze die lucht happers van mij dicht plamuren het moet de auto natuurlyk net dat extra geven maar ik vind het iets te, zonder vind ik em mooier ;)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).