Ford neemt 9 Mustangs mee naar SEMA

Auteur: , 20 Reacties

Ford staat over een paar dagen met niet minder dan negen verschillende versies van hun 2011 Mustang op de SEMA. Gezien het offensief dat concurrent Chrysler plant, kon Ford natuurlijk niet achterblijven. En bovendien schijnen ze weer een beetje beter in de slappe was te zitten, en dat is altijd fijn voor beurzen en andere frivoliteiten.

De Mustangs zijn allemaal gecustomized door verschillende bedrijven, en zullen naast de Boss 302 op de beursvloer verschijnen. Naast de wit-rode versie door Raceskinz en de uitvoering van Team Baurtwell (blauw met witte striping) staan er nog versies van MRT (zwart met rode striping), een mooie roze cabrio van Creations n’ Chrome, een blauw exemplaar van Muscle Mustangs and Fast Fords, eentje van Mobsteel (zwart met rode accenten), Street Scene Equipment (rode cabrio), een grijze Tjin Edition, en tot slot een witte met rode velgjes, die door Ford Vehicle Personalization zelf onder handen is genomen.

Mustang Raceskinz

Naast de Mustangs staat er ook nog een Fiesta met 354 pk, en een straffe F-series. De ‘stangs zullen echter de boventoon voeren, en dat is niet zo vreemd, want de Pony Car maakt per slot van rekening onlosmakelijk deel uit van de Amerikaanse autocultuur.

We hebben deze specials in een gallery gezet, zodat je ze op je gemak kan bekijken. Persoonlijke favorieten mogen uiteraard in de comments gedumpt worden.20 reacties

lelijke meuk, heb er geen andere woorden voor.
konden ze niet iets leukers bedenken? maarja, waar blijft trouwens het nieuws dat nissan auto’s terug roept in nederland?
@Jipp:
Niet premium, niet belangrijk.
wel geinige auto’s hoor!!!
Zal die regeling nog steeds zijn dat tuners die auto’s van Ford voor de SEMA voor een euro overnemen?
Was een paar jaar geleden wel zo!
niet echt inspirerend design als ik eerlijk ben…
Wauw, wat een rotzooit. Tijd voor een sollicitatie en een visum.
@Jochempie: Edit: rotzooi. Maar die spelling zal een amerikaan een worst wezen
en maar denken en zeggen dat Porsche zijn modellen teveel uitmelkt…
Die van Mobsteek is geil !
@Ikke: kbedoel natuurlijk mobsteel :s
Eerste drie WTF maar de rest zou ik graag voor de deur willen hebben staan.
Afgelopen zomer, ben ‘k wederom naar de USA geweest, om mijn aldaar wonende kinderen te bezoeken. ‘k Heb bovendien het geluk gehad, om een_paar_dagen zo’n ‘Shelby_Super-Snake’ tot mijn beschikking te hebben ! Nou…..’k moet wel
bekennen, dat het een ‘Krachtbron’ op wielen is hoor ! Je kunt er best lekker in rijden, en technisch is alles okay, maar persoonlijk gezien, zou ‘k zo’n wagen nooit zelf kopen ! M’n voorkeur gaat nog altijd uit naar ‘De BMW’s’,
eenmaal BMW, altijd BMW !
@John_M3: Precies en zo denk ik juist over Ford: Eenmaal Ford, altijd Ford
@ john m3 toch top dat een bmw rijder de boel niet afzeikt en er technisch goed opgelet heeft hoe die rijd , mijn complimenten , deden meer mensen maar z,n eerlijk oordeel geven , en dat het je smaak niet is begrijp ik volkomen , want iedereen heeft een andere smaak.
Het nadeel van de ‘stang’ is dat hij er als eerste van de muscle cars bij was met zijn retro-design….
Ben trouwens wel benieuwd naar de opvolger ervan… gaat die lijken op een Mustang Mk II?

Ik ben trouwens wel benieuwd naar de real-deal… die foose tekeningetjes zijn alleen leuk als je het echt gezien hebt.
@John: Cool maar die moet dan van een vriend/kennis zijn geweest aangezien je deze niet kan huren.
Dat het een “Krachtbron” is klopt wel met zijn 650-750 PKtjes ! :)
erm ijgelijk zijn het er tien zoek maar op de rtr-x build thread
Ik heb over twee of drie weken m’n 2007 Ford Mustang GT met de nodige uitlaattuning, ik zal foto’s maken en glimpje van het geluid. ik kijk er nu al naar uit!
En nu KI3T nog ff…dan is het tot zover compleet.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).