Wat te doen als je Audi Q7 niet opengaat

Auteur: , 85 Reacties

Het zal je maar gebeuren: je sleutels liggen nog in je Audi Q7 en die zit keurig op slot. Gelukkig kan alles kapot! Pistolen? Knuppels? Bijlen? Alledrie?

Uit ervaring kan ik u melden dat het principe van “De sleutel zit in de auto dus die kan niet op slot” bij Audi niet werkt. Nog niet zo heel lang geleden mocht ik het halve land doorrijden omdat mijn vader zijn jasje (met sleutels in de binnenzak) achterin had liggen en de auto toch op de vergrendeling schoot. Wellicht was dat bij deze Russen ook het geval, maar het kan ook zijn dat er simpelweg teveel drank in het spel is. Het gaat immers wel om Russen mensen.

De ramen van de Q7 zijn wat dikker dan standaard volgens de uploader op Autojunk. Dat geloven wij graag, aangezien het geheel niet echt onder de indruk lijkt van kogels. Uiteindelijk moeten er bijlen aan te pas komen om de boel open te breken. Dat lukt echter pas nadat iemand met een honkbalknuppel het portier heeft beschadigd. Leedvermaak in optima forma! Wij hebben nog één gratis advies voor de eigenaar: pas op voor stukken ruit in je sterretje. Check die video op Autojunk!

Check de video op Autojunk85 reacties

maakt niet uit, audis zijn tog voor gays
@kurdmanx:
eh Alleen de R8, knuppel
ben je ff een paar duizend euros (raam + deuk?) kwijt omdat je je sleutels in de auto hebt liggen :o
Kennelijk is de eigenaar een echte COCK. Boeiend dus.
ze slaan ook als vrouwen.. sjonge jonge jonge
Als je genoeg geld hebt, waarom niet?
Lijkt me een luchtdrukwapentje, geen echt vuurwapen. Dat maakt echt meer lawaai.
@bozewolf: Ja idd lijkt mij ook. Dan heb je wel een heel zwak raam als je er met een luchtdrukpistool doorheen schiet. :D
@bartinspace: ik heb hier nochtans een luchtdrukgeweer liggen, en ik kan je garanderen dat ik daar door geraak, zelfs vanop 100 meter !

http://www.aceros-de-hispania.com/carbines-pistols-norica/storm-norica-carbines.asp
@SimonMc: niet met plastic kogeltjes vriend…
@Megakix: Beste vriend, als je genoeg snelheid hebt, geraak je zelfs met het zachtste materiaal door alles ;)
Bv: met water kun je gemakkelijk door staal snijden…
@SimonMc: Ajaa, ik heb ook wel geschoten met van die grote luchtgeweren, maar met zo’n klein pistootje kun je makkelijk een glasplaat als achtergrond gebruiken. Maar misschien heb ik gewoon een veel te zwak pistool, is ook mogelijk.http://www.luchtbukswinkel.nl/product_info.php?cPath=2036_2802_7236&products_id=29154
Hahahah ik lach me dood als ik de ondertitel van het filmpje lees! En de villa met vijf verdiepingen is net niet te zien ik geloof er niks van, en ook niet dat het familie van de uploader is!!

Ot: wel mooi filmpje hoor, alleen ze kunnen misschien iets harder slaan?
@PaulB: Seut jij kunt toch zien hoe dat die trappen afgewerkt zijn en wat boeit mij dat jij mij niet gelooft, ik zeg dat het mijn familie is. pff jalousie. Die mannen hebben niks beters te doen.
@mortsel2640:

Beste jongen, ik rij een BMW 750 en een Mercedes S420 CDI dus nee ik ben niet jaloers, maar ik vind het gewoon een beetje een sterk verhaal, en waarom zou je dat er trouwens bij zetten, opschepperij?
@PaulB: Haphaphap…
@Pallas: Wat nou haphaphap? En z’n taalgebruik dan, even een paar lessen Nederlandse taal kan geen kwaad!
@PaulB: Als hij echt Russische roots heeft is het taalgebruik te verklaren. Je gebruikt het zelfde wapen; opschepperij “ik heb eeb BMW750 én een Mercedes S420” om maar aan te tonen dat je niet jaloers hoeft te zijn.
Dat kan ik ook, ware het niet dat ik mijn Z3 verkocht heb uit geldnood…
Heb echter wel racefietsen die qua waarde menig petjemobiel overstijgen, maar dat boeit niemand. (zie je hoe het overkomt?)
Voor de goede orde, ik heb geen reden jullie beider verhaal in twijfel te trekken.
@Pallas: HapperderHap, Haphaphaphaphap.. :D
@bosnialove: Touché daar heb je me!
@Pallas: Oh shit, was eigenlijk voor PaulB bedoeld.. :P
@PaulB: had beter het geld bij elkaar kunnen gooien en dan één fatsoenlijke bak kunnen kopen.
@willie: Je bedoelt nu te zeggen dat ik geen fatsoenlijke auto’s heb?
Wat voor auto rijd jij? *puur uit nieuwsgierigheid*
@PaulB:

Alles is tegenwoordig te financieren
@PaulB: ja wie zit er na op te scheppe. ik zn 19 en als ik wil opscheppen dan schep ik op he denkte niet. Ja rij zelf met een alfa 147 gta. En gene lease bak van een bedrijfje
@mortsel2640: En wat doe jij voor de kost? Nee trouwens ik ga me niet tot dat niveau verlagen ik zoek geen ruzie ofzo dus we laten het hier maar bij neem ik aan?
@PaulB: cva maat. gedaan met die zever
Wanneer wordt autojunk iPod/iPad compatible het is heel irritant als je op je iPad zit en je het filmpje niet kan zien. Het lijkt me wel een grappig filmpje
@sten911: Koop een Tablet of een mobiel met Google Android 2.2 als besturingssysteem. ;)

Is dit misschien een gepantserde Audi Q7?
@sten911:

Ja precies, heren (en dames natuurlijk) van Autoblog, wanneer gaat dit gebeuren?
@PaulB:
Als je een bmw 750 bezit dan moet je wel aangemeld zijn op bmw7.nl of bmw7forum.nl ?
@HKH: Ik zelf rijd in de Mercedes, m’n vrouw de 750 en ben overigens niet een enorme fan van 7 series.. Maar zal me misschien wel een keertje aanmelden;)
@sten911: Misschien had je beter eerst naar de specs kunnen kijken van een IPAD voordat je hem koopt i.p.v. eisen dat websites gemaakt worden zonder flash! Gewoon een propere tablet of smartphone kopen!
@SVDL: haha heerlijke reactie. kunnen we nu even met zijn allen de iPad gaan bashen mensen?Daar kan ik zooo intens van genieten:P
@RALM: Ik vond de iPad juist handig omdat het zo’n draagbaar onopvallend ding is, voor bijv. in de auto!

En ja (ik spreek denk ik niet alleen voor mezelf als ik dit zeg) we hebben de prestaties bekeken, en zijn tot de conclusie gekomen dat hij moeilijk te overtreffen is, maar dat geen flash een probleempje kon worden.. Daarom moeten sites zich zo aanpassen dat ze bijv. ‘quicktime’ gebruiken!
handrem trekken is fijn!
gat dwars door de deur net als in brabant!
Pak gewoon even het noodhamertje van de auto ernaast ipv als een debiel op dat raam staan te rammen met alle randgevolgen.
Of je bent de ANRB of roetski mobielski.. is vast goedkoper
*belt natuurlijk
koreantaxiproductions
die kunnen ook niet meppen zeg… zo’n bijl pak je niet bovenaan vast
rollsroycebsnron
sow sow lekker voorzichtig
ja natuurlijk
mijn oom is geheim agent
de ander is koning van dubai
NOT!!!!!!!
dit verhaal komt wel heel erg ongeloofwaarig over
@rollsroycebsnron: ween ween. zage vent :)
Jalousie dat is toch iets zalig
@mortsel2640: Waarom verdedig jij je tegen mensen die het allicht niet geloven? Je weet zelf toch wat waar is en niet?
Zou mij er niet druk om maken.
@mortsel2640: Wat ben jij een ongelofelijk klein kind zeg.
Ah kijk mij nou ik heb zoveel geld. Denk je dat iemand het kan interesseren dat dit een van de auto’s is van je vaders bodyguard?? Jij moet zeker door het leger naar school gebracht worden en je moeder is de koningin van een of ander land. Oh jij rijdt in een Alfa 147 gta KANSLOOS dat je het nog moet zeggen. En toch heb je niet een goede camara op die telefoon van je zitten? je hebt toch zoveel geld?? nou bijzonder vind ik het. Ben jij niet heel toevallig de tuinman of de postbezorger die net langs kwam?
Maar wel grote verhalen he? Keep on dreamin. Misschien kom jij er ook ooit nog wel is, als je wakker word..
@Melvinkorrels: kijk, ik geloof die jongen best, en vanwege zijn leeftijd schiet hij in zijn ‘vader verhalen’ nog wat ver door. Maar dat doet niets af aan zijn geloofwaardigheid !
@Melvinkorrels: Waarom trek jij het je zo aan is de grote vraag? Wat kunnen jullie happen met zijn allen zeg! Ik vind het een vermakelijk filmpje en het zal me een worst wezen of de beste kerel de waarheid spreekt of niet…op internet is alles mogelijk en als je op autoblog al gefrustreerd raakt door een filmpje, ga dan in het vervolg vooral niet verder dan nu.nl!haphaphap
Best raampje trouwens
Because in Soviet Russia, we open cars with guns and axes ;)
Mn vader heeft ooit precies hetzelfde gehad met zijn q7. Hij dacht het verstandig was om het achterste raampje ( die kleine ), in te tikken. Ging overigens een stuk makkelijker als hier, maar kwam er daarna wel achter dat dat juist het duurste ruitje was van de auto.
@kurdmax

ja denk het ook.
goh. tuurlijk niet.
Hadden ze die hele Q7 maar gesloopt. Dan was het weer een stukje gezelliger op de weg.
Typisch gevalletje van gehard glas wat ook nog eens gelamineerd is (is optie bij Q7)
Maar met één goede klap met die bijl had het ook moeten gaan.
the-budel-guy
zeker de reserve sleutel vergeten of kwijt
heerlijk die niet wegklikbare reclame van alfa romeo IN HET BEELD
Weet niet hoor maar heb zo’n idee dat die gekken al behoorlijk aan de Vodkafles hebben gezeten. Maar dit mogen ze meer met een Audi doen :D
En een veiligheids hamertje met eventueel wat hulp van een gewone hamer _in de hoek van het raam_ werkte niet?
@venividivice
die kan je wel weg hale.
in dat rondje met 1 streep er door in de rechte hoek
“Eén van de auto’s van de bodyguards van mijn oom heeft zijn eigen afgesloten (sleutels lagen binnen in).”

“Tof dachten mijn neven, wij gaan die raam openbreken”

“Wat niet in beeld is de villa van 5 verdiepingen”

Wat is die uploader voor een VMBO figuur zeg. Doe eens een beetje moeite om normaal Nederlands te schrijven. Het hoeft niet perfect te zijn maar dit soort bagger is gewoon triest.
@mortsel2640:
Jeetje wat ben jij vet cool zeg. Mag ik jou handtekening??
Ik ben je fan vanaf nu?? dat wil je toch? Aandacht.
Omdat het lijkt erop dat je die niet genoeg krijgt van je familie/vrienden dus zoek je het hier..
Val ons niet lastig met je droomwereld verhalen en ga buitenspelen, Zoek een hobby, Of koop een betere camara.
Trouwens geld maakt niet gelukkig. Mooi voorbeeld ben jij!
Is die Q7 zo laag of is die gast in het wit zo grooot..
@Farzan: haha, ja dat viel mij direkt als eerste óók op !!!! Wellicht in russische outfit; verlaagd, superverlaagd, geen veren…
Laat het een geweten feit zijn dat àls je dan per se een raam moet openbreken, je het rechter achter raam neemt.. –‘
haha, wat een opschepperij allemaal. Maar ik geloof het wel. Ik geloof zelf graag dat iemand die meer spelfouten dan klinkers in een zin weet te zetten. Familie is van 3 apen die een Auto met een bijl gaan open maken terwijl iedere simpele ziel toch kan bedenken dat er een betere oplossing moet zijn.
oh en de kracht van een goede leugen is geloofwaardigheid
Wat is het doel van het vermelden van het stukje informatie over de villa vraag ik me af… O dat zei @Melvinkorrels al net. Iets met een A of zo? Sorry dat ik gelijk zo’n reactie moet geven, maar zoals deze persoon zich opstelt tegenover andere mensen hier die het (wat gek?) niet per direct geloven moet je wel… Jammer. Tegenvaller is wel het ontbreken van een HD filmpje. Huis van miljoenen, auto’s van tonnen maar een paar honderdjes voor een iPhone is er niet?
Niet de intelligentsten geloof ik… Daarnaast is het inderdaad een beetje overbodig om te vermelden dat er blijkbaar een villa buiten beeld is. Allemaal leuk en aardig, maar compleet overbodige informatie die duidelijk is bedoeld om aandacht te trekken.
Ja ok mensen sorry eh zeg. dat laatste stukje moest ik er niet bij zetten. En voor mijn taal gebruik trek ik mij niks van aan.
En als je binnen zit, werkt dit dan wel:

http://trigro.nl/images/_lev/pf/10406200_EX.jpg
@Geert:
nee heb daarom altijd deze bij je:
http://www.worldoftools.nl/images/PA540.jpg)
Pauper auto pauper mensen idd, een villa van maar liefst 5 verdiepingen en niemand met een lifehammer in de buurt. Je moet er maar van houden, russisch nieuw geld.
Vergeten dat de reservesleutels gewoon in het huis lagen… :)
@Scorso: Ja ik ging het net zeggen… niemand die slim genoeg was om de reservesleutels te gaan halen…. ;-)
Lijkt me trouwens eerder een A6 Avant dan een Q7. Of is die jongen 2,5m lang??? Verder gewoon is beetje kracht erachter zetten i.p.v. dat laffe getik..
@Arno: Is toch wel degelijk een Q7 hoor….
@Dimglor:
Niet een A6 All road quatro ofzo.. Kan hoor maar is nogal laag voor een Q7 (is namelijk 1.73m hoog en komt tot onder z’n schouder)Een A6 All road is 1.52m hoog.

Viel me alleen maar op
i’m with vla…welke mongool gaat nu het raam inslaan waar ie moet zitten…tss tss
met een lifehammer kom je van de buitenkant nooit naar binnen bij gelamineerd glas! alleen van binnen naar buiten, daar is het raam op gemaakt.
mijn grootmoeder van 80 mept harder
losers
Kennis had één van de eerste Q7’s in NL. Na een feestje op een boot dacht hij eerst even de motor te starten omdat het toch al wat frisser werd. Motor aan, deur dicht, deur op slot. Niet meer open te krijgen… Maar een baksteen bood uitkomst! Zo dik zijn die ramen niet dus!

Voorsprong door techniek…hahahahahahahahaha…..

@lowrider46: off-topic maar is dat zo? Ik kreeg ook zo’n prachtige lifehammer maar heb hem nooit in de auto gelegd omdat ik gelaagd glas heb. Maar dat werkt van binnenuit dus wel?
Als hij niet opengaat dan steek je hem toch in de fik.
@Geert, nee dat werkt niet op gepantserd glas. Ik weet dat bij een gepantserde 760Li, zo eentje als Balkenende ooit had, explosieven in het voorraam zitten. Zodra de auto een ongeluk krijgt knalt die er uit en kun je er uit klimmen… Bizar he??
Dat doen die junkies bij ons in Amsterdam heel wet sneller.
Ach stumpert!
had de voorruit gedaan! en dan ff Carglass gebeld!
dat er een sterretje in je voorruit zit!
is in de meeste gevallen ook nog gratis ook!
oh en trouwens een life hammer werkt bij dubbelglas alleen van binnen naar buiten (niet andersom)
k heb een x getest bij garage!
*lacht vanuit z’n villa met 7! verdiepingen om dit filmpje*

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).