Toyota pakt, eh, groots uit op SEMA

Auteur: , 21 Reacties

Stretched busjes baby, dat is what's up bij Toyota! Op de SEMA beurs wordt uitgepakt met een Scion xB All Stretched Out en een Sienna Swagger Wagon Supreme.

Hierboven zie je de Scion xB die door Cartel 122 centimeter is verlengd en gepimpt. Daar is toch geen markt voor zou je denken? Wrong! In de US zijn naar schatting zo’n 45.000 stretched limo’s op de weg die voornamelijk mateloos populair zijn bij kids die in stijl naar een Prom Night willen worden vervoerd. Scion is het hippe, jonge merk van Toyota dat daar perfect bij aan zou sluiten, dus zo’n heel gekke gedachte is het nog niet, deze All Stretched Out xB. Leuk detail: de pinstripe tussen de het rode en zwarte deel van de lak is met de hand aangebracht. Dan mag je een aardig vaste hand hebben, lijkt me. 20 inch lichtmetaal, sideskirts en een verlagingsset maken de buitenkant af, maar het gaat natuurlijk om de binnenkant. Je stapt naar binnen door een opening van ruim twee meter dankzij de suicide doors. Heb je natuurlijk al lang op je Meriva, maar toch is het tof. Binnen is een enorme zwartleren bank te vinden, een bar en “touch-activated lighting”. Een karige 2600 watt pompt uit twaalf speakers als het feestje eenmaal onderweg is. Om dit ongetwijfeld net iets zwaardere ding vooruit te slepen is de Scion voorzien van een aangepaste koppeling, cilinderkoppen en luchtinlaat.

Toyota Sienna Swagger Wagon

De Toyota Sienna Swagger Wagon Supreme (nee, die naam is geen grapje) is een 112 centimeter verlengde Toyota Sienna SE V6 en is onder andere voorzien van 20 inch lichtmetaal, shaved doorhandles en automatische schuifdeuren. De inrichting is knus, met een houten vloer, een wegklapbaar tafeltje en draaibare stoelen. Eigenlijk heeft het meer weg van een camper, ware het niet dat de bedden ontbreken. Ook hier is uiteraard een beste stereo geïnstalleerd. Om precies te zijn een 1700 watt JBL installatie met 10 speakers en 2 subwoofers. Ook is er een Xbox 360 gemonteerd en een DVD-speler. De media kan aangestuurd worden middels een 23 inch HP TouchSmart computer. Geinig hoor!
21 reacties

Mag de US of A wel uit de recessie klimmen.
Normaliter wordt dit inderdaad vrij veel gebruikt met die feesten die ze op zo’n High-School houden.
Auto No4 van SEMA.
Een Toyota.
Ja, ik wil hem, ik heb een grootgezin, zie KIP caravan.
Kan de Prius hier in ?
@boygeorge:

Ik weet niet of ik nou de enige ben, maar ik snap echt niet waar jou reacties over gaan (of post je toevallig je berichten steeds bij n fout artikel ofzo?)
@towi:
Dag Towi, je bent de enige.
De post is op de juiste plek.
Die suicide doors zitten natuurlijk ook op een Meriva, alleen knal je met je snufferd bij deze Scion niet tegen zo’n belachelijke middenstijl!

En natuurlijk is dit bestemd voor Amerika, daar zie je de meest vreemde stretched auto’s rondrijden. (Hummers, Ferrari’s, Ford F450, etc)
Als “swagger wagon” jou ook ongeloofwaardig lijkt:
http://www.youtube.com/watch?v=ql-N3F1FhW4
@M-Power: Autotune FTW.
Er staat maar 1 scion op Marktplaats :-(
@dotternetta: die xB kan je hier verkrijgen als een daihatsu.. alleen weet ik niet meer welke (naam vergeten :P)
en er bestaat nog een scion , de toyota urban cruiser :)
@M-power:Leuke reclames
die pinstripes zijn bij rolls-royce ook met de hand geschilderd!
CilinderKOPPEN? Zit dr een V6 of nog dikker in? :mrgreen:
op http://www.autospies.com staat een hele picture presentatie van de pre SEMA beurs, ook leuk om even te verwijzen autobloggers :)
Is meer een uit de kluiten gewassen MPV voor mensen met n elftal aan kinderen
een dikke SwaggWagg…tsjongejonge.. Wat een naam voor zo’n hok! Een swagger mobiel lijkt met een Cadillac uit de jaren ’70 met pluchen dobbelstenen!
Hier in de VS rij ik een Sienna en er zit toch wel een 3,5 liter v6 in met rond de 270 pk! Echt een heerlijke auto!
niet voor europa, denk ik (en hoop ik)
Interieur van die 2de is best wel cool.. de rest aan die wagens is gewoon lelijk…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).