Irmscher pakt de Opel Astra Sports Tourer subtiel aan

Auteur: , 19 Reacties

Wanneer je als rechtgaarde Opel-veredelaar zo'n beetje alle modellen al hebt gehad, dan kijk je halsreikend uit naar de dag Opel een nieuw modelletje in de markt zet. Een van de laatste toevoegingen aan het modellengamma is de Sports Tourer. Dus de slingers + champoepel werden weer uit de kast c.q. koeling gehaald, want Irmscher kon weer aan de slag. Dit is daarvan het resultaat.

De motorkap laten ze dichtzitten. Wie een Irmscher met veel pk’s wil hebben kan terecht bij deze Astra, maar de Astra-met-ruimte-voor-hond blijft motorisch vooralsnog ongewijzigd. Het uiterlijk, daar draait het om bij deze Duitser.

De voorbumper krijgt de beschikking over een onderlip waardoor hij nét iets dikker oogt en het standaard grilletje maakt plaats voor een exemplaar met honingraatpatroon. Indien gewenst willen ze die chromen strip bovenaan ook wel in het zwart spuiten, mocht je niet van bling houden. Aan de zijkanten worden bijpassende sideskirts opgeplakt terwijl de achterbumper geheel ongewijzigd blijft. Helemaal niet erg overigens. Wel wordt er een spoilertje bovenaan de achterruit gemonteerd.

Qua velgen gaat de Astra Combi Sports Tourer er wel op vooruit. Het originele lichtmetaal werd eraf geschroefd, en daarvoor in de plaats kwamen vier 20 inch velgen met de hipsjieke naam ‘Turbo Star Exclusive’. Om het geheel af te maken werd deze Irmscher ook nog 30 mm dichter bij het asfalt gezet. Prijskaartjes zijn nog niet bekend gemaakt. Wel alvast twee foto’s. Klik!19 reacties

the-budel-guy
ziet er goed uit
Dacht in een flits dat het een getjoende Kia was…
Sorry.
@Pallas: Met een flesopenergrill zou het best een KIA kunnen zijn. :D Iemand handig in fotosoep? :P
@BaySideBlueBoy: ja, maar geen zin om mijn tijd te verspillen aan een Opel. Heb hem laatst gezien in het echt. Veel te dikke kont.
nothing special…..
Ik word hier warm noch koud van. Van de toekomstige As(h)tra(y) GTC (OPC) (a.k.a. Paris Concept) word ik wel warm van. ;)
booooooooooooooooooooooring!
Mooooooi! Inderdaad subtiel, erg netjes hoor. De grille zou ik nog wel een tikkeltje anders willen zien, maar alleen de velgen al zijn heerlijk.
Ziet er strak uit. Jammer van die twee soorten roosters aan de voorkant. Dat vloekt een beetje met elkaar. Misschien een idee om de onderste rooster donker te maken. Dan komt de nadruk meer te liggen op de grille, embleem enzo.
Toch best een dikke bak hoor!
@AMG Powerrr
Jij bent je Benzers gewend, dus is dit niet zo veel.
ik ben Astons gewend, dus dit is niks voor mij.
@AstonFan: astons gewend …zoals 90´% op ab hier zeker
@bpc: imscher is toch vet?, de insignia imscher is ook bruut
Door die Irmscher lijkt het nog meer op een Mazda grille. Nog altijd een mooie auto maar terwijl de 5-deurs Mazda3/Leon schreeuwt, schreeuwt deze van achter Passat Variant en vorige A4 Avant. Zoveelste geslaagde auto van Opel die gewoon niet origineel is. Zo jammer, dat waren de laatste generatie Opels namelijk wel. Niet allemaal even spannend maar wel herkenbaar
echt wel subtiel.
niet slecht.
Zoals het hoort voor een dergelijke auto.
Erg fraai.
ziet er gewoon goed uit. niet overdreven.
Ik kan dit wel appreciëren… Ziet er goed uit…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).