Chevrolet onthult nieuwe foto’s Camaro Convertible

Auteur: , 24 Reacties

Chevrolet weet de dakloze Camaro goed in de publiciteit te houden. In april plaatsten ze op Facebook foto's van de voor- en achterkant, en een half jaartje daarop werd nog een foto de wereld ingeslingerd, nu schuin van achteren. Nu hebben we een nieuwe set foto's, waaronder eentje met de soft-top dicht.

Deze foto’s zijn wederom afkomstig van Facebook, alwaar Chevrolet op de fanpage net een ‘Camaro Den’ heeft geopend. Om dit wat luister bij te zetten hebben ze wat extra impressies van de Convertible onder het volle maanlicht online gezet. Dit zullen de laatste foto’s zijn die uitkomen voor de L.A. Autoshow, waar de Camaro zijn debuut beleeft.

Kopers van de cabrio-Camaro krijgen bij de lancering de keus uit een tweetal versies: de instapper, met direct ingespoten 3.6 V6 en 316 pk, of de SS met het vermaarde 6.2-liter V8-blok, dat er 422 pk uitperst.

Chevrolet_Camaro_Convertible

Chevrolet_Camaro_Convertible

Chevrolet_Camaro_Convertible

Chevrolet_Camaro_Convertible

Chevrolet_Camaro_Convertible

Chevrolet_Camaro_Convertible

Chevrolet_Camaro_Convertible24 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Wat is dat toch een schitterende auto ! Meestal doet een cabriodak afbreuk aan de mooie lijnen van een auto, maar bij dit model is het zéér geslaagd. Net zoals bij de Audi R8 cabrio…heel mooi.

Punt is dat deze Camaro in Nederland ‘onbetaalbaar’ zal zijn…helaas…
BelgianTriple
Ziet er mooi uit. Maar zoals altijd bij die Amerikanen zal de kwaliteit van de materialen in het interieur een afknapper van formaat zijn.
Hoe zit het eigenlijk met de rij-eigenschappen van die muscle cars tegenwoordig? Kunnen ze beetje deftig een bocht door?
@BelgianTriple:

Yes they can !
@BelgianTriple: Interieur valt bij deze ook reuze mee, i.t.t. inderdaad een Mustang of Challenger. Van dit retro-muscle-car-trio leek de Camaro mij altijd het minst, maar als je ze gewoon rond ziet rijden is dit misschien wel de gaafste van allemaal.
Maak je dus een nieuwe auto; doen ze er geen Navi-scherm in. Het is bijna 2011; dat snap je toch niet?
@Gregorius:
Geen navi scherm = lagere prijs. De Camaro verkoopt hier in de VS vanaf $22,700 (dankzij minder luxe aan boord), maar wat echt telt zit er in (de V6 motor, onderstel en vering). Trouwens de auto komt met OnStar (voice navigation), crash safety response, etc. En op het midden scherm van de cluster wordt met peilen aangegeven welke kant op en hoe ver, zowel als hard op gezegd door het geluidsinstallatie.(Echter denk ik dat OnStar niet werkt in NL, weet ik niet).Als je opt voor de Heads up Display, worden de instructies ook daarop aangegeven als ik mij niet vergist.

En niet iedereen heeft Navi nodig, soms is het avontuur juist om een beetje te verdwalen onderweg. En wie zou met een SS, met open dak en v8 brul nou sneller uit de auto willen stappen? :)
@ belgian triple weer zo een die lang onder een steen heeft geleefd , trouwens heel mooi gedaan deze versie geweldig , ziet er goed uit zo met dat daklijntje.
Ik heb lange tijd moeite gehad met de Camaro, (m.n. de voorkant) maar ik ben sinds een tijdje helemaal om. En dit is echt een bjoetie!
En wat kost die in vs? 25000 dollar? en hier? 70.000 euro?
@CSL:
In de VS vanaf $30,000. Vanaf Februari 2011 in de showroom.
@Js: `
Omgekeerde wereld toch.
Als die heerlijke BMW’s die kant opgaan zijn ze veel goedkoper dan hier en nog eens vol ingepakt met opties.
@CSL:Jij maakt het wel heel erg mooi, VS zo’n $38.000 en hier helaas zo rond de 100.000 euri.

OT: Keuze word toch moeilijk voor de cabrioUSAcarlover
Mustang 5.0L of deze Camaro, hij is toch wel erg knap geworden (zie zeker ook de Neiman Marcus ofzoiets versie ,een luxe warenhuis in de States)
@Js: Ja ik wil wel HUD, 20″, leer , On star , RS package ,
auto , V8 6.2 L , ambilight :) dan zal hij wel naar de 40K lopen.
@Rob USA:
Volgens de Chevy site zelf, vanaf $30,000. Maar dat is dan ook de basis uitvoering. SS zal idd wel boven de $38,000 liggen, vooral met opties. Toch niet een slechte koop. Weer eens een “performance bargain” van GM, net als de Corvette. (Nou, in de VS dan :p)
Good choice on options btw. ;)
Het wordt echt moeilijker voor de cabrio lover in de VS, ja. Ik zat al een tijdje de denken om mijn Sky in te ruilen voor een Camaro (staat een zwarte SS met witte strepen bij de dealer), en nu dat ie ook dakloos kan, is de temptatie nog groter. Maar stiekem denk ik toch dat ik een LS3 of 4.4L supercharged Northstar (XLR-V) conversie doe met en T56-Tremec (Ebay is echt wonderbaar lol). Eerst even flink door sparen :p Gesproken over geld…. time to go make some.. lol.
@Js:
wat krijg je voor 30.000dol dan? De 300pk sterke V6?
snel zal toch om te cruize..
vanaf 22.000 euro dus. Ik had het bijna goed toch!
Oooohhhh wat een pracht van een auto!!!
Zal het vast goed doen in amerika. Next!
toch heb ik liever die fijne coupé
BelgianTriple
Corvette: denk het niet.
Deze camaro kan never nooit tippen aan de oude camaro uit de jaren 60!! En dat geld ook voor die nieuwe mustang!
@AMG:
geen enkele nieuwe auto kan tippen aan een auto uit de jaren 60 volgens mij
best nice, met de kap dicht…
in zo een auto zou ik best willen rondcruisen in de zomer :)
Zie er wel goed uit… Best ook wel mooie kleurcombo eigenlijk… Mooie exterieurkleur dat mooi afsteekt met die rode accenten in het interieur…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).