Gelekt: nieuw vuil smoeltje voor Opel Corsa

Auteur: , 21 Reacties

Beetje botox hier, even straktrekken daar en natuurlijk andere lampjes monteren. Om nog wat laatste Corsa'tjes aan de man te brengen heeft Opel op korte termijn een facelift in de planning staan.

Het internet is een vergiet. Deze plaatjes schijnen vandaag uit het gaatje van Opel’s Facebook pagina tevoorschijn te zijn gekomen. Na een vage niet-facelift en nieuwe motoren is er nu eindelijk een nieuw uiterlijk. Voor wie er op zat te wachten. Of je nu een Polo, Clio, Corsa of nieuwe Corsa ziet rijden, uit elkaar spatten van karakter doen ze allemaal niet.

Wil je tegenwoordig nog een beetje plezier aan een kleine auto beleven dan wordt het natuurlijk een Citro├źn DS3 of MINI. Op zoek naar een belasting-loos karretje? Dan volstaat ook een Opel Corsa. De Opel Corsa is namelijk nu al als 95-grams dieseltje verkrijgbaar. Er zijn echter nog geen nieuwe cijfers en specificaties bekend. Grote veranderingen worden er voor het motoren-gamma niet verwacht.

Opel Corsa facelift

Opel Corsa facelift21 reacties

‘vuilt’ ?…vuil zal je bedoelen ?
-edit: check! bedankt-
Tja na de vijfhoekige grille te hebben gejat kon de ‘vloeiende’ mistlamp behuizing ook wel overgenomen worden..

http://dailyautomotive.net/wp-content/uploads/2009/10/2010-Mazda2-Facelift-front-view.jpg
ziet er hoe dan ook ,beter uit dan japaneze prul.
@Atenza: dat vind jij, andere niet. dit maal ben ik het weer niet met je eens. ik zie weinig overeenkomsten met een vlotte duitster en lelijke jap.
@woutert: Wat grappig dat dat ‘vlotte’ en ‘lelijke’ qua motorisering andersom is. ;)
@woutert: tuurlijk maar jij bent net zoals vele een anti-Jap gebaseerd op niks. Dus dat scheelt weer. Een Mazda2 oogt toch echt wel even wat frisser en een Corsa
Eehmm…je vergeet toch echt de Grande Punto…
@Megakix: Wou ik ook net toevoegen bij de auto’s met een wel uit elkaar spattende karakter :).. En dan nog vooral de Abarth!!
Gatver een Peugeotgrill…
Eventjes de voorkant van de Meriva in elkaar duwen en je hebt een Corsa facelift, waarom ook niet ziet er wel grappig uit
En weer jammer.. hoe komt het toch dat 80% van alle facelifts mislukt? En dan bedoel ik de Automotive ones natuurlijk.. alhoewel.. mevr van Helwegen kan ook in dat rijtje.. afij, ik zie liever de oude Corsa.
ze hebben echt straks allemaal zo’n grijns op hun gezicht
Niet gek, oogt net wat gelikter en spannender.
steven simons
Ik denk dat de “kleintjes” bang hebben van de low-budget-
cars ! ?
Alleen foto’s van het nieuwe smoeltje. Aanpassingen aan de achterkant zijn dus beperkt tot een bezoekje aan de locale Halfords voor een paar andere achterlicht kapjes???
Het leuke is dat je plezier en belastingvrij kan combineren in een DS3. ;)

Anyways, dit is best een geslaagde facelift. Ik zie de overeenkomsten die @Atenza noemt wel overigens, het blije bekje en de mistlampbehuizing.
geen slecht auto, best goede facelift :)
Ziet er beter uit, maar nog niet fantastisch.
ik vind hem niet zo goed.
Heeft duidelijk de Meriva snoet meegekregen…
Het ziet er wel goed uit, prima zelfs, alleen ik vind het zo jammer dat het lijkt of er een gezichtje in zit, echt jammer…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).