BMW steunt talentenprogramma pianoboer

Auteur: , 23 Reacties

En niet zomaar een pianoboer, maar Steinway & Sons, de makers van high-end muziekdingen met witte en zwarte toetsen. Om de samenwerking te vieren hebben ze wat leuke opties voor de 7 serie bedacht.

Het gaat om een limited edition 7-serie uitgerust met een kleurenschema dat doet denken aan pianotoetsen: zwart wit dus. Voor het exterieur houdt dat in dat men kan kiezen tussen zwarte en witte lak waarbij elke laklaag handmatig wordt gepolijst om de kwaliteit vergelijkbaar te krijgen aan die van een pianolak. Het geheel wordt afgewerkt met een goudkleurige pinstripe en speciaal 20 inch BMW Individual lichtmetaal.

Het interieur wordt op de buitenkant afgestemd, met contrasterende kleuren om het pianothema te behouden. De stoelen worden bekleed in hoge kwaliteit Merino leder, samen met de deurpanelen, middenconsole en een deel van het dashboard. Een alcantara hemel, vloermatten van lamswol en verschillende verwijzingen naar Steinway & Sons in en op de auto maken het plaatje af.

Ten slotte is er het Individual High End Audio System dat je moet laten genieten van de muziek die je hebt opgenomen van je kroost. Het hele project is immers ontstaan doordat BMW heeft besloten het talentenprogramma voor kids tot 17 jaar van Steinway and Sons te steunen. Mocht je de miskleunen van je kind zat zijn dan is het misschien geruststellend te weten dat je ook wat opnames van een aantal grootmeesters bij de auto krijgt. De speciale uitvoering wordt geleverd als ActiveHybrid maar is optioneel ook leverbaar met één van de andere motoren uit de BMW lineup, zoals bijvoorbeeld de 750 of de 760.23 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
Classy
Krijg je een piano erbij als de je de auto koopt of omgekeerd??
@Eric: Haha.. weet je wat een Steinway & Sons concertvleugel kost? Kijk maar op de Steinway site.. een gebruikte (occassion) vanaf 80.000,- … en die zullen ze er bij geven? Dan kunnen ze beter de BMW er bij geven… die is goedkoper.. ;)

OT: Prachtig! Vooral die pianolak interieurtrims, dat vind ik zo mooi. Alleen jammer van al die ingestikte logo’s.. dat hadden ze niet moeten doen.. maar ja wat verwacht je op een Steinway versie.
Nee, bedankt, voelt toch een beetje alsof je de CEO van Steinway bent, als dat zo uitgebreid op je auto staat, soort gratis reclame ;) aan de andere kant willen genoeg BMW-fahrers overal M-logo´s, en ook bij Porsche mag je betalen voor logo´s op de hoofdsteunen!
Ik vind het dit keer moeilijk kiezen, en beiden maken me hebberig. Maar ik heb wel parkeerplaats voor de ene, en geen interieurruimte voor de andere. Dus doemijdiema. En ja, ik heb voorkeur voor de hybride-versie. Al was het maar omdat er dan minder motorgeluid door de geweldige muziek heenklinkt
Ongeveer zo ”classy” als ”gouwe” oorbellen en zo’n ketting aan je broek…90% van de bevolking weet niet way Steinway&Sons is, daarnaast is ook deze 7-serie dé toekomstige hoerensloep dus ook niet echt classy als je het mij vraagt. En een wit interieur met gouden logo’s op de zetels…alsjeblieft zeg!
prachtig..
De zwarte met zwart interieur aub..
Waarom niet iDrive vervangen door een paar toetsen? Wordt het stukken simpeler van… ;)
Netjes
peter - italia
Knap stukje vakwerk wat ze best bij mij binnen mogen zetten… die piano dan ;-)
ja, die pianolak is mooi, nee het interieur met wit en goud niet!
premium meets premium ..

beide overpriced meuk waar Japaners veel beter in zijn ..
doe mij maar maar zo’n Steinway & Sons dan
Om te weten dat over 5 jaar enkele turken 50 cent door je ‘high end speakers’ zitten te knallen!
Neen bedankt.
dit is echt premium spul, hebbe hebbe hebbe! maar waarschijnlijk oo zoo duur.
Mooie BMW. Maar die vleugel mogen ze houden, daar kan ik toch niks mee!
Wat een prachtig foute auto, die in het wit.. Dit zijn dus echt kant en klare autos voor de rappers in de VS. Enige wat ze dan nog hoeven aan te passen zijn de rims, gelijk 22inch eronder

ps.
http://www.autoblog.nl/gallery/BMW/2011_Steinway_Sons_Individual_7_serie/slides/BMW_Steinway_Sons_Individual_004.jpg

hier lijkt de versnelling toch echt op een dildo, of moet ik nu twijfelen aan mijn seksualiteit omdat ik zoeits gelijk refereer aan een leuter
Heerlijk, geweldig, royaal luxe…af ! Als ‘leuk pianist’ kan ik hier enorm van genieten, van die details, de samenhang, de creativiteit ! High End audio…wow…dát is me toch een geweldige installatie !!!! Heb zelf in mijn beemer het Logic7-systeem, fenomenaal, maar in vergelijking met High End toch wel wat minder.

Als ik geld had kocht ik ze beiden. Als ik de helft heb…koop ik een vleugel van Steinway & Sons…toch wel !
Ziet er best te genieten uit.
Zwart exterieur en interieur, logos ook in t zwart
Eh, sorry. Je kan een laklaag niet polijsten en verwachten dat de volgende laag er op blijft zitten. Als het om de blanke lak gaat is het misschien een ander verhaal.
Ziet er niet slecht uit… Ook wel mooi inleg in het dashboard..
Schitterende piano.. Die Bimmer doet me niets

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).