Cars 2: volgend jaar zomer in de bioscoop

Auteur: , 40 Reacties

Wanneer je kleine kinderen hebt, dan heb je de tekenfilm Cars met raceauto Lightning McQueen in de hoofdrol natuurlijk gezien. Maar je hebt kinderen echt niet nodig als excuus om naar Cars te kijken, want het is gewoon een erg leuke animatiefilm. Echter, een broodtrommel en drinkbeker van Cars, dat gaat als volwassene dan wel weer een beetje ver.

Cars 2

Het succes van deel 1 schreeuwt natuurlijk om een deel 2. Het vervolg draait volgend jaar zomer in de bioscopen. Wanneer je de trailer bekijkt, dan valt meteen op dat het er allemaal een stuk heftiger aan toe gaat. Auto’s die raketten afvuren, vliegtuigen met mitrailleurs, dat soort spul dus. Mijn zoontje van vijf en ik hebben er alvast zin in. Check de trailer HIERRR!40 reacties

Waarom de Opel Vivaro de ideale bus voor jou is, bekijk het hier!.
haha, vind mijn broertje vast leuk…
Ik weet dat het een film over auto’s is, maar ik ben van mening dat dit bericht van toepassing is op de doelgroep die Autoblog bezoekt…
@Kuukske: Dat vond ik nou ook. Allemaal autoliefhebbers in onze doelgroep, dus ik ben blij dat je het met me eens bent.
@dennis: goed bezig, jij en Kluuske :D
Kan niet wachten! Geweldig deel 1 was, de details, super!
@ Kuulske
ik ben ook van mening dat dit bericht van toepassing is op de doelgroep van Autoblog :P je vergeet het belangrijkste woordje van je zin :)
Toch een film met humor!
Ik ben een groot Pixar-fan maar Cars heeft me nooit aangesproken. Dit kan ik beter niet aan m’n neefje vertellen of die slaapt niet meer tot de zomer :’)
Zeker al 3 (drie) keer gezien! :P
stfu, ik heb een broodtrommel van cars (ok ik ben 16) maar nog steeds
@rfw1994: Ik heb 1 van Finding Nemo en ben 34 :-)
Hoe oud is deel 1 nu? Mijn neefje kan er na al die jaren nog steeds geen genoeg van krijgen. Toch een knappe prestatie met 1 enkele film!
@Markus: de film is in 2006 uitgekomen. VWB merchandise de beste film ooit. Als je beseft dat Ratatouille en WallE erna zijn gekomen en er wekelijks nog nieuwe spullen in de winkel liggen. Van de modelautootjes zijn er nu een stuk of 150 en er komen nog steeds nieuwe uit, nu van CARtoons. Alleen al van McQueen zijn tientallen varianten. Daar kan Porsche nog een puntje aan zuigen.
Oh yeeh! Helemaal te gek. Het blijft ongelooflijk hoe ze voorwerpen zulke menselijke emoties kunnen geven. Plus topanimatie en scenery. Een lust voor het oog met heel veel verstopte grapjes. Met mijn zoontje 2x gezien en inmiddels al lang de DVD in huis.
*boring*…. kunnen ze beter een film maken met echte wagens… Sprekende Veyrons en Murcies :D daar betaal ik voor
Krijgt alle mazda’s een rol in de film? (hint hint smiley face)
Goed opletten… ik zie o.a. Aston Martin, BMW M3, Corvette in de race-scenes…
Een DBR9 en C6.R in een Cars film. This is perfection!

Ik heb er nu al zin in!
perfect is populair bij de jongste en het gaat over auto’s dus word het er van jongs af aan ingepompt ! zo zijn er al autoliefhebbers in de volgende generatie!
Luigi only follows Ferrari!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oFTfAdauCOo

Voorsmaakje..
@BenR.: En die stond er al.. FAIL..
@BenR.: Met zonder reclame is altijd beter!
Yeeh, daar ga ik volgend jaar dan naartoe. =) Heb Cars altijd wel leuk gevonden. =P Beetje voor kinderen, maarja. =)
Grappig dat dit onder de tag “supercars” gezet wordt ;)
@Brutus:
Edit: eerst ff de trailer kijken voordat ik m’n mond open doe..
deel 1 was super dus deze zal ook weer echt grappig en leuk worden
Nice, zit zelfs een Mclaren MP4-12 in haha. Cars is zeer leuk, moet ik zeker zien.
Ik begreep het eigenlijk nooit. Want in het publiek zitten auto’s die dus mensen moeten voorstellen, op het circuit zijn ook auto’s die eigenlijk mensen in auto’s moeten voorstellen maar in mijn ogen dus hardlopers zijn, net zag ik ook weer een auto in schot lossen, een auto kan dit niet.
@The360box: *gaaaaaaap* het is een tekenfilm he
yeah die wil ik zien! ik heb een zusje die ik als excuus kan gebruiken XD
Ik wil ook naar de cars film. Mijn mama heeft voor mij een cars boterhamtrommeltje gekocht en mijn roosvice drink ik al uit mijn cars bekertje.

Hoeveel nachtjes moet ik nog slapen?
@primramessar:
Als je zo laat nog op bent, overleef je het niet.
@Sheep:

Ik ben al een grote jongen.
@Dennis:
Is je zoontje 5?!!!
Moeten we volgend jaar maar samen naar Pathe de Kuip gaan. Neem ik mn dochter van dan 7 mee. Kunnen we ze alvast uithuwelijken.
Blijven de kleinkinderen tenminste Surinaamse/Nederlands/Indonesisch.

Shit….heb ik dit bovenstaande nou echt getypt?
@[email protected]: Hahaha… Ik zal het ‘m tegen die tijd voorstellen. ;)
Gezien de lovende reacties moet ik misschien toch maar eens Cars gaan kijken… Ik heb al wel een metalen lunchbox, ooit als grap voor Sinterklaas gekregen. Toch handig, zo’n doosje voor losse zooi. En dat er dan auto’s op staan is prima. ;)
@Citrofiel:

Maak je niet druk, Cars trok echt op geen zak naar mijn mening… En ik ben al heel tolerant voor animatiefilms, maar Cars was echt slecht…
@Apache: Maar die Hudson is wel extreem cool. ;)
Dat wordt weer een nieuwe blue-ray kopen volgend jaar :)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).