Autospotten is desastreus voor je gezondheid

Auteur: , 39 Reacties

We nemen u even mee naar wat regionieuws vanuit het Hoge Noord'n. Vanuit Hoogezand kwam een typisch klein nieuwsfeitje over een sufferd die met zijn fiets achterop een stilstaand busje is gereden. Alles leuk en aardig, maar wat heeft dat op autoblog te zoeken? Voor het antwoord daarop verwijzen we u graag naar de foto die er bijgeleverd werd.

Volgens het bericht was de jongen ‘op het moment van de botsing met zijn telefoon bezig’, en wij hebben wel een vermoeden wat hij met zijn telefoon deed. Zo’n Wiesmann moet je per slot van rekening toch even op de foto zetten, al kost het je je voortanden.

We hebben het even gecheckt bij Appeltje cum suis, en inderdaad: het was voor hen ontzettend lastig om een zorgverzekeraar te vinden. Negen van de tien maatschappijen deden alsof ze niet thuis waren, en de tiende accepteerde hem alleen tegen zo’n gruwelijk hoge premie, dat de arme jongen elke nacht in een avondwinkel moet bijbeunen. Maar dat is nou eenmaal het risico van het vak.

Met dank aan Niels voor de tip!39 reacties

Ultieme baas; beterschap voor de jongen.
Beter stap je even af wanneer je een foto wilt nemen…
@Jochempie: Misschien maakte hij videobeelden voor een moving camera scène.
@BaySideBlueBoy: Doen mensen dat? De auto zelf staat stil toch?
Vind ik echt sneu… Hoop dat dat van zijn tanden niet serieus is, want dat is k*t.
Is er nog het een en ander bekend over zijn gezondheid? Alvast beterschap hierbij. Spotters zijn nèt paparazzi.
@BaySideBlueBoy: Ja ik ben niet zo bekend met de spottersscene, maar ik merk wel dat mensen er speciaal op uit gaan met de camera om mooie auto’s te fotograferen. Een soort van vissen maar dan met een camera in plaats van een hengel. Is het niet leuker om zonder dat je het verwacht een gave auto tegen te komen dan dat je er naar op zoek gaat?
@Jochempie: Zo kom je natuurlijk bijna niets tegen…
@Yeelen: Is dat niet het bijzondere ervan? Dan geniet je nog eens wat als er iets spotwaardigs voorbij komt. Ik heb denk ik 3 keer in mijn leven een E60 M5 in het wild gezien. En ik rijd redelijk veel auto.
@Yeelen: Laatst had ik voor mijn doen echt iets bijzonders. Ik reed binnendoor vanuit Soest naar Groenekan, reed mij een Aston Martin Rapide tegemoet met op zijn achterbumper zo’n nieuwe V12 Vantage! Echt geweldig.
@Jochempie: ik zag laatst opeens een Spyker de straat in rijden door simpel uit het raam te kijken..
@bassaal: vaker uit je raam kijken man! :D
@bassaal: Dat is gaaf. Zeker als je nagaat hoeveel Spykers er eigenlijk rondrijden in ons land.
@Jochempie: Da’s altijd leuk om zoiets tegen te komen, maar hoe vaak gebeurt dat? Spotters gaan op zoek naar spots (door naar plaatsen te gaan waar ze weten dat er wel ‘iets’ staat) om meer te zien, en, in sommige gevallen, ook te kunnen oefenen om hun fotografie te verbeteren. Spotten is een hobby voor velen, dan ga je toch ff naar buiten om die hobby te beoefenen? :)
Als het mijn Wiesmann was mocht die kerel na zijn revalidatie eens afkomen voor een ritje :D
Heeft hij nou gewoon met z’n harses dat achterraam ingetikt? Pijnlijk!
M’n zusje (15) is in 1 jaar tijd 2 keer tegen een stilstaande auto op gefietst :roll:
@Jokkebrok: vrouwen… :-P
Hij was gewoon aan het smsen ofzo..
hopelijk is het een bekende:P dit is in mijn omgeving! volgens mij heb ik nog wel foto’s van deze wiessman
zucht… wiesmann :)
haha ik zag van de week ook een wiesmann GT supermooie bak blijft het. doet me weer denken aan 3 jaar terug bij de officiele beslaten feestje van de introductie van wiesmann kuwait heerlijk om ze van zo dichtbij te zien en in te zitten en bovendien horen :D
vertel mij wat…

een kleine 3 maanden geleden kwam zo’n spottertje ons achterna gefietst om een video te maken. Vervolgens ging hij LETTERLIJK MIDDEN op straat staan, zodat wij een gevaarlijke uitwijk-actie moesten ondernemen om geen dodelijk ongeluk te krijgen…

dit filmpje (vanaf 54sec): http://www.youtube.com/user/dietje84#p/u/10/4HXZ1OFJKpI
Het blijven echt mooie auto’s.. vandaag weer 5 ervan gezien :) blijf er maar hard voor sparen, ze rijden ook zo ontzettend fijn en dan heb ik het nog niets eens over hoe snel ze zijn.
@Jochempie: Echt een fanatieke spotter ben ik ook niet. Maar als ik bijvoorbeeld op vakantie ben in Munchen of Parijs probeer ik wel wat dure straten aan te doen. Maar ik ben niet zo’n gast die met een enorme dslr de straat over rent als een kip zonder kop.
niels_lutmers
Geen dank! haha:D

Volgende keer zal die wel eerst afstappen om een een foto te maken!
@jochempie

Nog maar 3 keer een e60 m5? Ik zie ze 2x per week door alleen op de bus te wachten. (is wel dezefde, maar toch)

En een aantal weken geleden zat ik ook ergens aan de kant van een weg, en toen reden er opeens 3 wiesmannen achter elkaar op de weg. Best wel apart als je er daarvoor nog nooit een wild hebt gezien.
haha hij kan ook hier gewoon langs komen,, staat zo’n ding hier in de straat.. wel een geweldig mooie auto trouwens
Zo zie je maar weer hoe gevaarlijk sportwagens zijn. Verbieden die handel, het leidt af op de weg!
beterschap!
Zoiets zie je ook niet vaak hier in het noorden hoor vanmiddag zag ik nog een SLS AMG de 3e al maar ik had gewoon echt geen telefoon bij mij damn ik was zo flauw en die keer ervoor was er eentje die reed 200+ dus kon ik geen foto maken en de andere keer was op dezelfde dag bleef staan op de brug zodat mijn broertje hem net niet in beeld kon krijgen :S en wij hebben een snackbar dus die moest weer open en moesten dus door :'(

I.i.g beterschap voor de beste man
Zie ik dat nou goed? Wordt ie op een Spyker brancard weggereden? Dat dan weer wel.
Ik hoop dat ie zijn telefoon binnen handbereik had. Twee sportwaggels op 1 dag is namelijk wel errug cool om te laten zien aan je mede-brugklassers ;)
@grimi: helaas, het is een Stryker…
“…en de tiende accepteerde hem alleen tegen zo’n gruwelijk hoge premie, dat de arme jongen elke nacht in een avondwinkel moet bijbeunen. Maar dat is nou eenmaal het risico van het vak…”

Dan zou ik een ander risico durven lopen.. niet verzekeren… één maand je bek niet breken en je zit al aan de groene kant van de balans.. ;)
Dit had mij kunnen overkomen! Zo’n gave bak zo’n Wiesmann, dan zou ik ook niet meer normaal vooruit kunnen kijken;)
wow, een wiesmann. zou ik mn gsm ook voor bovenhalen!
ik ben al heel mn leven bezeten van auto’s, mijn gsm staat volgepompt met foto’s van porsche’s, ferrari’s en astons ;-).
Laatst was ik rustig aan het fietsen, hoor ik ineens een zware V8 grommen. dus ik kijk achter me, krijg een kleine schok en kijk de auto wezenloos na. het was een mercedes SLS AMG. ik viel bijna van mn fiets:). maar ik had mijn gsm niet bij dus ben ik hem gevolgd(hard getrapt:D) en ik denk nu te weten waar hij woont!
wow, nog nooit gezien zo’n wiesmann. ik zou mn gsm ook bovenhalen! ik ben al mn hele leven bezeten van auto’s. mijn gsm staat vol met foto’s van porsche’s, ferrari’s en astons. nou was ik laatst rustig aan het fietsen, hoor ik ineens een zware V8 grommen. dus ik kijk naar achter, krijg een kleine schok en kijk de auto wezenloos na. het was een mercedes SLS AMG. ik viel bijna van mn fiets:-D. ik heb hem gevolgd(hard getrapt:D) en nu weet ik waar hij woont!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).