Anderson showt de Bentley GT Speed Elegance Edition

Auteur: , 29 Reacties

En de titel voor meest misplaatste kop in een persbericht gaat vandaag naar Anderson. Deze hevig met carbon gepimpte GT Speed krijgt de tekst "NOBLESSE OBLIGE" mee. Sorry, maar ik kan weinig adelijks aan deze Conti ontdekken, en het koperspubliek zal evenmin blauw bloed door de aderen hebben stromen.

Na de GT Supersports Edition te hebben afgeleverd, vond de tuner uit Düsseldorf dat het tijd werd de GT Speed van een bodykit en meer te voorzien. Qua vermogen is er niets nieuws onder de zon: desgewenst peutert de Conti 695 pk uit het W12-motorblok (standaard 610 pk). Het sportuitlaatsysteem bespaart 17 kg, maar dit helpt natuurlijk weinig bij een auto die meer dan 2 ton weegt.

Verder is de Elegance nog veel exclusieverderder dan de Supersports, want van deze kit worden er maar 150 gemaakt, twee keer zo weinig dus. We zijn benieuwd welke voetballers en oliesjeiks zich met een Anderson-pakketje gaan verwennen!29 reacties

Ondernemers hebben nooit autopech toch. of wel!?.
Inderdaad. Het woord elegant heeft vast een andere betekenis in dat land!
Even over GT5, kheb de Limited edition maar ik zie echt geen 1000 auto’s! ze naaien je gewoon.
@The360box: Heb je alle wedstrijden al gereden dan? ;)
@The360box: Tuurlijk krijg je er geen 1000. Er komen nog 20 uitbreidingen die je met Ps3 points moet kopen. Dan zullen er ongeveer 1000 auto’s in jou gt5 zitten. :P
@The360box: GT5 op je xbox 360 ?!
@The360box:
Dit was in de voorgaande ook al zo hoor,
Gewoon racen en bepaalde auto’s vrijspelen die je niet kunt kopen.
@The360box: Er zijn er ook geen 1000, op die lijst staan veel dubbele (Mazda Miata, MX5 en Eunos Roadster zijn alledrie hetzelfde maar staan allemaal op de lijst bijvoorbeeld). Er zijn er wel honderden, denk wel minstens 800, waarvan je volgens mij een enorm deel door puur geluk in de tweedehands-dealer moet weten te vinden.
@fant: Ja in de dealers staat bijv maar 1 aston martin en Ruf ontbreekt zelfs,
jammer van de neppe uitlaat sierstuk, ook erg jammer van te veel gaas, maar de kleuren combi is prachtig..
ziet er zeker niet verkeerd uit.
op de lelijke ruitjes in de stoelen en het GAT in de voorbumper na dan…
rollsroycebsnron
bentley kun je zelf helemaal aan je eigen mode voorkeuren samenstellen. vind zelf dat de continental al stoer genoeg is en gewoon lekker zo moet worden gelaten.
pimpen is bijna altijd een zware verprutsingen van een mooie auto.
ook hier weer.
we zijn weer een mooie bentley armer
helaas
1 woord: lelijk! En wat is dat gat in de voorbumper!? de gewone conti kan je geheel aanpassen in je eigen smaak dus waarom zou je DIT dan nemen?
OFF TOPIC: heb vandaag jeremy Clarkson gespot op de A7 in een ferrari, denk een 456 GT nummerbord: AG 98430. Hij sloeg af richting enkhuizen. Heb wel een foto gemaakt maar kan hem van mijn werk af niet uploaden (hoe gaat dit ??)
@PAN: vanavonde thuis ;-) inloggen op autojunk op upload klikken bestand selecteren en wachten , zo simpel als het klinkt
die gat is voor en trekhaak omdat ie vaak moet weg gesleept moet worden
dat ziet er mooi uit!!
Elegant is anders, maar dit ziet er toch wel dik uit :P
Nomen est omen gaat in dit geval niet op. Waarom proberen ze niet eens met minder plastiek een bumper te maken, maar altijd met meer. Alsof het niks kost. Bovendien: minder is meer. Die wijsheid hebben de heren tunerts nooit begrepen. Gelukkig zijn er enorm veel van dit soort tuners in de kleine markt en zetten ze allemaal waarschijnlijk minder af dan ze zouden willen. 150 lijkt me wat veel.
sprekend de nieuwe xj !
zwaaare overkill
Onder het motto: Hoe minder er van gemaakt worden, hoe beter!
Totaal niet mooi…
Zo’n wagen moet je niet tunen… Enkel verbeteren.. lees meer luxe in steken ;-)
150… Wie heeft er zin om alle ‘gelimiteerde’ kitjes voor de CGT op te tellen? Ik vind het wel heel optimistisch. Ik kan ook wel een gelimiteerde oplage van 100 stuks ergens van maken, als ik er maar 1 verkoop maakt dat ook niet uit. :roll:
Wauw schitterende bak!!! Allen wat doet dat stomme gat daar toch voor?!!!!
Alles behalve smaakvol
Tering ‘overdone’ dit ding…jammer van het luchtfilterpijpje door het gaasvoorkantje…had dat iets noblesser verwacht. Adel verplicht, maar als die zichzelf geen verplichtingen hoeven opleggen dan is het enige dat werkelijk adelt ‘arbeid’.
Buitenkant.. barf.. interieur.. waanzinnig! Mooi! Dat vind ik echt vet, zwart leer met dat ruitmotief en alles afgebiest met witte piping.. alle harde interieurdelen in carbon..
Walgelijk dit ding echt iets voor de russen of zo want een normaal mens koopt dit niet

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).