Lekker Pooltje pesten op de A1 vandaag

Auteur: , 44 Reacties

Een kleine tip voor de Wegmisbruikers onder u die vandaag over de A1 oostwaarts rijden: trap het gas pas tot de bodem in als u de Nederlands-Duitse grens bent gepasseerd. Ter hoogte van Old'nzoal wordt namelijk door Oom Agent en zijn trawanten driftig gecontroleerd. In het middelpunt van de belangstelling staan wederom de Midden- en Oost-Europeanen, zowel te voet als in blik.

Door zowel marechaussee als Rijkswaterstaat worden alle registers opengetrokken: met inzet van auto’s, motoren en radar moet ervoor gezorgd worden dat niemand de instanties ontglipt.

Hierbij gaat de belangstelling met name uit naar buitenlandse automobilisten, (makkelijk te herkennen aan meer dan één antenne op hun auto) want het moet maar eens afgelopen zijn met de ongestrafte wegpiraterij van onze verse mede-EU’ers. Wij zijn het hier roerend mee eens: gelijke monniken, gelijke kappen.

En misschien hoopt de politie stiekem ook de staatskas te spekken door enthousiaste chauffeurs in de kraag te vatten die alvast een voorschot nemen op de (vanaf 2011 in te voeren) hogere maximumsnelheid in Polen.

Automobilisten die het bokje zijn mogen hun bekeuring ter plekke aftikken. Kunnen ze dit niet, dan blijft het voertuig staan totdat de automobilist de gewenste hoeveelheid pecunia kan ophoesten. Mocht u dus op zwart zaad zitten en iets op uw kerfstok hebben, dan raden we u aan de A12 te pakken.44 reacties

Héél goed, aanpakken die handel! Als die badkamerbetegelaars komen er veel te makkelijk van af met flitskasten en dergelijke. Ik hoop echter wel dat ze een flinke Q-park hebben afgehuurd/geconfisqueerd als alle auto’s van eigenaren zonder cash moeten blijven staan…
Ik :tong: vrouwen
-=edit: ongepaste opmerking=-
Jaja, een controle om hardrijdende oostblokkers aan te pakken? Leuk excuus, maar is al net zo overtuigend als “we doen het voor de verkeersveiligheid”.
Neeeeee, jullie doen het om meer bekeuringen te schrijven. PUNT.
Ik :tong: vrouwen
@Ik :tong: vrouwen:

Is mijn reactie verwijderd omdat ik iets zei in de trent van lastige oostblokkers? Dat zijn ze toch, en niet gewenst. Of mag ik dat niet zeggen Noord-Korea?
@Ik :tong: vrouwen: Kan je lezen? “ongepaste opmerking”
Als het voor jou wel een normale opmerking is, is het niet alleen de opmerking ongepast, maar ben jij degene die hier niet past.
Noord-Korea? Als jij je eigen site hebt mag je daar op schrijven wat je wilt, Autoblog is niet verplicht jou een spreekbuis te geven voor je gekke uitspraken en mag alles verwijderen wat ze niet leuk vinden.
Ik :tong: vrouwen
@FelixF:

Geloof me, het voel reuze mee. Dat wat ik schreef.
@Ik :tong: vrouwen:
Ik had het “geluk” je bericht te lezen voor hij werd gewijzigd. Het sneuste is dat je tweede bericht zelfs nog subtiel is in vergelijking tot de gebruikte taal in je originele bericht.
Er zijn misdragende Nederlanders en er zijn misdragende buitenlanders net zo goed als dat er goed gedragende Nederlanders en goed gedragende buitenlanders zijn.
@Diederik: …en we glijden af van softporno naar softgeleuter met jezelf ?
@Megakix:
He!? Waar slaat dat op!?
Staan de collega’s van de belastingdienst er ook bij?
Ik hoop het…..

Op een doorsnee controle van politie gezamenlijk met justitie levert meestal vele miljoenen op, juist die miljoenen die jij en ik aan de overheid betalen.

‘Men’ heeft het vaak over de ‘niet werkende’ medemens dat die veel geld kosten, dat is waar ja. Maar er zijn ook heel veel werkende mensen die de belasting grof ontduiken, ja ook die mogen ze van mij aanpakken, levert meer op dan de gemiddelde flitskast…
Hierbij gaat de belangstelling met name uit naar buitenlandse automobilisten, (makkelijk te herkennen aan meer dan één antenne op hun auto) — Ohw! is dat zo?
@Dirt McGurt:

Maar natuurlijk is dat zo. Sir smokalot kan dat wetenschappelijk prima onderbouwen. U durft toch niet te twijfelen aan zijn uitspraken? Indien U mij er niet op geloofd, vraag Sir Smokalot gerust om de onderbouwende pagina’s, hij zal U met plezier doorverwijzen naar de bijlage van zijn studie over deze uitspraak.
@Dirt McGurt: …in de meeste gevallen hebben ze zelfs een schotel op het dak…echt hoor ! ;-)
Maar dan ben je de sjaak als je ter plekke niet kan betalen.

Maargoed, dan moet je niet te hard rijden.
hardstikke goed. al die zuurbetaalde centjes voor die veel te goedkope werkkrachten mogen natuurlijk niet het land uit.

Ik vind dat de prioriteit bij de politie toch wat verkeerd word neergelegd. Je durft zo langzamerhand op een verjaardag niet meer te vertellen dat je bij de politie werkt.
nee, ik ben eeeh IT’er, ja. Daarom heb ik ook tijd genoeg om op autoblog te posten.
Eindelijk!
Het is al eerder aangegeven: De zatlappen en wegpiraten onder polen meteen maar goed aanpakken.
Alleen: morgen kunnen ze weer ongestraft 160 rammen door de woonwijken
the-budel-guy
goed plan.

in België krijg je tenminste waar voor je geld waren zaterdag onderweg in België werd iemand geflitst gelijk een motor agent er achteraan en de beste man mocht gelijk aan de kant kreeg waarschijnlijk nog een preek er bij als we dat in Nederland zouden doen snap ik wel dat er 6 euro administratie kosten bij komen
niet alleen die polen, maar al die gasten uit het oosten die geen enkele goede rijeigenschappen bezitten. Iedere week hoor je wel weer iets in het nieuws over een van die pipo’s.

No offense tegen degenen die zich wel netjes overal aan houden.
hmmm http://www.nu.nl/binnenland/2385489/pool-sleept-politieman-mee-met-auto.html
@Simpson:

Mooi zo. De boel opnaaien. Deze topic gaat lekker richting “Laten we de Pool zwartmaken, mbv wat de media ons voor schrijft. Zo krijgen we een goed beeld van hoe Polen zijn. Stoute Polen, gelukkig zijn wij wel perfect”.
@primramessar: dan heb je me verkeerd begrepen. Ik kan er met mijn pet niet bij dat onze beste vrienden verkeerscontroles uitvoert in deze tijd vol overvallen en straatroverij.

dat laatste berichtje is dan een sneu voorbeeld die de prioriteit van de politie helaas aan kan grijpen om zich in te dekken bij het publiek.

Ik vind de polen lovenswaardig, dat ze voor een paar rotcenten ons werk opknappen omdat wij er te stom of te beroerd voor zijn. en dat meen ik serieus!
@Simpson: eh.. ff te snel op versturen geklikt.

het laatste is een sneu bericht dat de politie aangrijpt om verkeerde prioriteiten te kunnen stellen.
@Simpson:

Sorry dat ik je verkeerd heb begrepen.
@Simpson:

Sorry dat ik je verkeerd heb begrepen.
Maar wat is de zin om alleen het uitgaande volk te controleren, misschien dat zij wat gedaan hebben. Maar het is ook handig om uit voorzorg te handelen en het inkomende verkeer gelijk mee te pakken.
De midden- en oost europeanen komen namelijk steeds vaker terug, om hier nog meer werk op te knappen, wat wij nederlanders niet meer wilen doen, in iedergeval niet voor het loon wat zij ervoor krijgen.
@Orichy: Het is vandaag dinsdag en dan komen Polen met trailers de Utrechtse automarkt leeg kopen. Je herkent de auto’s dan aan de (tijdelijke) witte platen. Ik denk dat ze daar op azen.
Toch vreemd dat nét de hollanders jacht maken op buitenlanders die zich niet weten te gedragen terwijl ze zelf het schoolvoorbeeld zijn van hoe het niet moet. Als er één volkje is dat in het buitenland aanpassingsproblemen heeft zijn het de hollanders.
@Tony_Casa:

nope .. dit is de enige manier om openstaande boetes te innen ..

en ik kan het weten ..
heb hier een auto staan met Zweedse platen ..
zal ik de boetes noooooooooit van binnen krijgen ..
@Tony_Casa: ga pizza’s bakken, koerier….Nederlanders zijn het meest slaafse volkje van de wereld, ingegeven door het meest slaafse politieke bewind, ingegeven door het meest slaafs kiezende volk…we worden dan ook niet ‘een beetje genaaid’, maar óók nog ‘niet lekker’ en op ‘plekken waar al niets aan is’…
@Megakix: 100% gelijk, en daarmee heb je ook de oorzaak blootgelegd van jullie wangedrag in het buitenland.
@Tony Casa: Nederlanders aanpassingsproblemen in het buitenland?
@DePannekoek: ja, hoe kom ik daar nou bij?
Mooi, laat ze die roestbakken maar van de weg halen!
Als ze die auto’s dan gelijk even controleren of ze hier gestolen zijn! De kans is erg groot dat er in Polen en omstreken wat bestelbusjes rondtuffen die bij ons bedrijf zonder toestemming meegenomen zijn.
Verbeter de wereld, begin bij jezelf denk ik dan-ig
@de sjonnies:
Helemaal mee eens en dan bedoel ik ook de politieagenten want die kunnen er soms ook een potje van maken.
http://www.autoblog.nl/archive/2010/09/24/politieagenten-blijven-grote-autoslopers
Ik :tong: vrouwen
Heerlijk de boel opnaaien.
Vanavond om 18u was er geen agent of marechaussee of zelfs bermgespuis te bekennen. Wel was de hele dag op de radio dat er een radar stond bij hmp 164.0, maar zoals gezegd, om 18u was alles weer weg blijkbaar. Jammer, want er waren genoeg witte kentekenplaten (duitsers en polen) die mij inhaalden met bovengemiddelde snelheid (en nee ik reed geen 90)…
Hoppa, aanpakken die zooi! Goed bezig;)
en wat is de score geworden?
Is dit net zo’n actie (lees: razzia) als toen met de intreding van de verplichte ID-kaart? Toen kreeg de politie opdracht om zoveel mogelijk blanke Nederlanders aan te houden om duidelijk te laten merken dat er niet gediscrimineerd werd terwijl ons makke schapen werd voorgespiegeld dat dit was om terrorisme op te sporen. Zo zag ik een totaal ontdane blanke hoogbejaarde dame met haar handen omhoog gefouilleerd worden door een *kuch* stevige, doch kordate agente die haar taak zeer serieus nam. Bleek achteraf gewoon weer een melkkoetje te zijn waarbij er lustig op los werd bekeurd voor trivialiteiten die niets met de staatsveiligheid van doen hadden. De oudere dame had overigens geen explosieven om haard middel. Wel een step-in!
correctie: haard=haar (geen baard)
RegioCollegeSucks
@Diederik, ik weet niet waar jij al die tijd gezeten heb, maar als jij niet ziet dat de problemen begonnen zijn toen wij buitenlanders in gingen voeren dan heb je een bril nodig. ik zeg niet dat ze allemaal fout zijn en natuurlijk zijn er ook foute nederlanders, maar lang niet zoveel als die buitenlanders. laat ze maar oppakken nu dan zijn we er vanaf.!
Zoek in Google eens op “dronken pool” en op “dronken nederlander”
“dronken pool” geeft 2x zoveel resultaten.
Rara hoe zou dat komen :D

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).