Winter in je Volkswagen bedrijfswagen?

Branded content, 26 Reacties

Winterse mededeling van algemeen nut: aan het einde van de week komt er weer sneeuw uit de lucht dwarrelen. Oftewel, het winterbandenseizoen gaat dan écht beginnen. En heb je geen zin in autopech omdat je auto niet helemaal kou- sneeuw- of ijsproof bleek te zijn? Maak dan gebruik van de Volkswagen Bedrijfswagens Veiligheidscheck.

Wintertenen, koukleumen, ijs krabben, bij een open haard liggen bibberen, je driftskills testen op een besneeuwde parkeerplaats. Zomaar wat winterse gedachten die bij ons naar boven komen als we de deurrubbers van onze redactie-SLR/Transporter alvast aan het invetten zijn. Ja, ook bedrijfswagens verdienen aandacht voordat het vriespunt wordt bereikt. Hoe? Gewoon even je bolide bij een Volkswagen Bedrijfswagen dealer in de buurt laten controleren op 39 belangrijke punten zoals banden, verlichting, remmen, accu en ruitenwissers. Kost slechts € 19,95 (gratis voor Volkswagen Bedrijfswagen Inclusief leden) en het is zo geregeld. Dus hup, maken die afspraak! Winters weer, daar lachen Volkswagen Bedrijfswagen rijders om.26 reacties

Ik zeg DOEN!
Geen probleem!
Waarom zou je er voor betalen? Dat kun je toch makkelijk zelf? Iedereen kan zelf zijn vloeistoffen nalopen (sproeiers e.d.) Koelvloeistof en olie doet de dealer al bij de beurten.. in geen één auto zit water in de radiateur.. bandenprofiel, bandenkeuze, bandenspanning, lampjes, kachelwerking.. allemaal zelf te checken. En met de Autoblog tips die in het sneeuwtopic van de week voorbij kwamen heb je je lijstje.
@Freewarefreak: Of zelf doen goedkoper is hangt helemaal af van je eigen uurtarief (het gaat tenslotte over bedrijfswagens). Je moet er namelijk tijd in stoppen die je anders wellicht bij anderen in rekening kon brengen.
Even deze advertorial zieken :P

“kost je niets bij een goede Dodge Dealer”
gedwongenleaser
Informatief artikel alleen de Volkswagen reclame voorzien van prijzen trekt de waarde van dit artikel zo ontzettend hard onderuit.

“Hoe? Gewoon even je bolide bij een Volkswagen Bedrijfswagen dealer in de buurt laten controleren op 39 belangrijke punten zoals banden, verlichting, remmen, accu en ruitenwissers. Kost slechts € 19,95 (gratis voor Volkswagen Bedrijfswagen Inclusief leden) en het is zo geregeld. Dus hup, maken die afspraak! Winters weer, daar lachen Volkswagen Bedrijfswagen rijders om.” GEWOON LEKKER ACHTERWEGE LATEN, filmpje is duidelijk genoeg.
gedwongenleaser
@gedwongenleaser: excuses, even niet gezien dat het de ‘advertorial’ categorie betreft. Had dit artikel dus gewoon links moeten laten liggen ipv te mekkeren. :)
Alleen bij VW kost het wel geld, terwijl het merendeel van de merken het gratis doet.
@MDV:
Gamma ;)
advert Spam. Jammer dat autoblog dit tussen een normale topic gooit. Binnenkort maar laten overnemen door Telegraaf Media Group?
Zielige actie dit…
-edit: nutteloze bijdrage-
Bij Ford was een dergelijke winter-actie afgelopen zaterdag helemaal gratis ;-)
Gaan we doen! Tnx voor de tip :-)
hier in belgie lag het vanmorgen al wit!
20 euro? Zelfs voor mijn 7 jaar oude Alfa Romeo is het gratis, althans volgens de email die ik vorige week ontving.
Wat een afzetterij zeg 20 euro voor een iemienie check
Bijna alle dealers doen m gratis
@ redactie,

advertentie artikelen OK, maar dan graag wel DUIDELIJK herkenbaar, met zo’n mooi geel vlakje er achter of zo. Dit begint te veel op manipulatie te lijken, sluik reclame enzo. En ik ben er principieel op tegen. Bagger actie boys, daar moeten jullie boven staan..
@bakkerst: idd. Gele achtergrond en daarmee uit. Gvd…
Dus als ik nu een VW dealer bel, heeft-ie vanmiddag nog tijd? Want anders slaat deze advertorial helemaal nergens op!
Niet om het een of ander, maar we kijken allemaal met veel plezier naar deze website zonder ervoor te betalen. Af en toe krijg je dan een topic in deze vorm: BOEIEND! Niemand dwingt je te kijken. En zo onnodig is het niet om hiervoor reclame te maken aangezien er genoeg mensen zijn die niet begrijpen dat de winter slecht voor je auto is.
Je zal maar twee minuten op en neer moeten hupsen voor zo’n filmpje.
Hebben de ‘premium’ merken zoiets nodig?
Volkswagen Das Auto ?
Der Winter?
Die Kalte?
Een beetje man met liefde voor zijn auto kan deze dingen zelf;) Zonder er geld voor te vragen:P
Lollig filmpje !…en bij andere garage’s is het inderdaad gratizzzzzz
WTF XD de linkse is mij neef XD

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).