Yippie! VW Golf met LEDjes in de koplampen

Auteur: , 72 Reacties

Wat tuners kunnen kan Volkswagen natuurlijk zelf veel beter! En daarom kan je nu (eindelijk!) een strip LEDjes in de koplampen van je Golf bestellen. Wie wil dat nou niet?

Als je kiest voor Bi-Xenon koplampen op je Golfje dan krijg je daar tegen betaling van 1.310 euro ook nog eens 15 LEDjes per koplamp bij. De LEDjes zullen gebruikt worden als dagrijverlichting en volgens VW is dat extra veilig enzo. Enige tijd geleden kwam VW overigens ook al met LED achterlichten voor de Golf op de proppen. En deze LED dagrijverlichting zal overigens ook leverbaar zijn/worden op de Polo, Golf Variant, Touran en Touareg.72 reacties

ah nee he
Belachelijk veel geld !
@Waxweazel: http://www.radioshack.com/product/index.jsp?productId=3060980 € 1,49 voor 2 ledjes (dus 15 x 1,49) = € 22,35. 1310 – 22,35 = € 1287,65 winst (zonder de arbeidskosten, maar die zijn met zo’n lopende band montage voor een paar ledjes niet zo veel dus laten we zeggen dat ze € 1200 winst op een paar ledjes maken)
@pieter: Tja, als je de grootste autofabrikant ter wereld wil worden, moet je toch ergens mee je klanten oplichten hé…
@pieter:
Wat een gare som zeg.

Je hebt een hoop stappen overgeslagen.
@exotic: zoals ?
@pieter: Je betaald zoveel voor de Xenon, LED’jes komen er extra bij!
Leuk een golf met kerstverlichting, de brandstapel op ermee, altijd leuk met oudejaarsnacht een fikkie stoken
Yes! Hier zat ik al een tijdje op te wachten!
Wie wil dat nou niet?””

Nou, ikke!
ooh ken gelukkig ook zonder. lol 1310 euro voor die puntjes. als ze met puntjes standaard waren had ik 1310 betaald voor gewone :lol:
Lekker foute tjoening vur mijn Golf Vke :)
Ik vind dat LEDjes nog meevallen. Maar als de meerprijs te hoog is dan is dit het niet waard!!
voor die prijs zou ik naar een tuner gaan
it’s hip to be square ;)
Ugh, ik word niet goed van die kerstverlichting op moderne auto’s van tegenwoordig. Ik vind de auto’s er niet mooier op worden, maakt niet uit welk merk
@Jazzie: ook de LED voorkant van een Audi R8 vind je niks?
@Cantago: Niet echt nee. Zelfs niet op een Ferrari 458, of de nieuwe Giulietta.
Maar het zal de veiligheid wel ten goede komen.
@Cantago: De voorkant, de achterkant en de zijkant van de R8 vind ik maar niks…
@marc: wouw! Een van de weinig die de R8 niks vinden! Maar gelukkig heeft iedereen een eigen mening;) (En dan blijven er ook meer R8-jes voor mij over, haha;)
wat kost een xenonkoplamp zonder LED’s? Neem aan dat die €1310 niet de meerprijs is voor die LED’s…..
Xenon kost € 1310,- de LED’s horen daar bij
Hmm… vind het veel geld voor een andere lamp en wat ledjes… Liever een auto met een originele voorkant;)
ksnap niet wrm je dit zou nodig hebben op een golf, mrja het is een ‘luxe’ optie
Cursusje nederlands voor onze robbie?
@Fortuna: Nederlands.
Dit is toch alleen maar goed?
wat zeikt iedereen dan.
integralechubasco
Een goede toevoeging… led-leverancier zal hier ook heel blij mee zijn, 1 op de 10 nederlanders rijdt volkswagen zegt de radio..
Let op over 2 jaar moet je bij betalen om geen leds te krijgen
@v10:

Over 2 jaar is dagrijverlichting verplicht op nieuwe auto’s. Dus dan zul je inderdaad weinig auto’s meer tegenkomen zonder ledjes. Omdat deze nu eenmaal weinig verbruiken en lang meegaan.
integralechubasco
Een goede toevoeging… led-leverancier zal hier ook heel blij mee zijn, 1 op de 10 nederlanders rijdt volkswagen zegt de radio..
Hebben ze bij vw ook al zo pook met ledjes erin dat is zo sportief stoer!
@robbie ..

“Yippie” lol ..
Wat een onzin dat de ledjes €1.310 kosten! Dat is inclusief Xenon! Beetje je bronnen lezen Autoblog!

http://www.motorline.cc/autowelt/index.php/VW-LED-Tagfahrlicht-f%C3%BCr-einige-Modelle—Individuell-ab-Werk/article=160482
@Rossi: beter lezen. Er staat toch echt “Als je kiest voor Bi-Xenon koplampen op je Golfje dan krijg je daar tegen betaling van 1.310 euro ook nog eens 15 LEDjes per koplamp bij.”

Oftewel je kiest voor de optie Bi-Xenon en dan krijg je ook nog eens LEDs. Lezen blijft moeilijk…
@robbie: Het is een onderdeel van de Bi-Xenon verlichting die 1.310 kost….

“Erhältlich ist das LED-Tagfahrlicht als Bestandteil der Bi-Xenonscheinwerfer im Golf ab 1.370,30 Euro inklusive aller Taxen.”
@Rossi: dus? Dat zeg ik toch ook… Je kiest voor de Bi-Xenon lampen en krijgt de LEDs erbij. En je betaald er 1.310 voor.
@robbie: Prima.

Pas je dan wel even je tekst aan?

“Als je kiest voor Bi-Xenon koplampen op je Golfje dan krijg je daar tegen betaling van 1.310 euro ook nog eens 15 LEDjes per koplamp bij.”

Nu staat er namelijk letterlijk dat je 1.310 bovenop de Bi-Xenon betaald… Je kiest volgens de tekst voor Bi-Xenon (en hebt die al betaald) en tegen betaling krijg je daar dan ook nog eens ledjes bij….
@Rossi: … en per koplamp ook nog he, 1310 keer 2 :)
@Rossi: Je hebt gelijk, het is onduidelijk vermeld door autoblog. In dit geval is het “muggenziften over formulering” van belang aangezien de helft van de reacties ten onrechte over de hoge prijs voor de ledjes gaan.
@robbie: Rossi heeft je misbegrepen, maar ik begrijp hem wel. Het is een beetje, laat ons zeggen, dubbelzinnig uitgedrukt.

Beter zou zijn: Als je kiest voor de 1.310 euro kostende Bi-Xenon koplampen op je Golfje, dan krijg je daar ook nog eens 15 LEDjes per koplamp bij.

Wil niet moeilijk doen hoor, en ik ga dus nooit muggenziften over typ- of spelfouten. Zolang de boodschap maar duidelijk is.
Lijit tjoening from Volkswagen :D
Ik haal mn ledjes wel bij de Halfords…
Ik zat al te wachten op plaatjes. Per productieweek 45 zijn er een aantal subtiele wijzigingen waaronder ledjes voor bij Xenon.

Ik vind ze niet zo heel mooi staan. Maar ja… heb ze wel besteld op mijn GTI
hahaha wat een ramp. Vind het bij sommige auto’s wel leuk maar dit slaat alles…beetje creatiever ermee mag ook wel zeg.
Eerlijk hae…een kennis van mij zat te dubben of hij een Panoramadak in z’n A6 estate zou plaatsen OF ledverlichting…ik heb ‘m n’s goed uitgelachen…donder toch op met je Led-liggies…
ze zouden die leds beter schrappen en een radio standaard mee geven …
Ik heb xenon en led achterlichten op mijn gewone golf die nu een 1 1/2 maand oud is. Wat mij opvalt is dat ik nog geen enkele andere gewone golf ben tegen gekomen met led achterlichten buiten de R. Die ledjes voor kunnen mij gestolen worden maar vind de led achterlichten toch wel mooi, dacht dat het rond 500 eurie kostte wat ik wel vind te doen, xenon pakket was een tikkeltje duurder
@yerrie: Geen idee hoeveel je op de weg zit, maar ik merk dat de led achterlichten op de Golf nu al minder exclusief beginnen te worden. Eerst enkel op de R, yes. Toen zag ik eens een keer een GTI. Laatste zag ik wat standaard 2.0TDI of andere TSI’tjes met LED lichten…

Ben wel blij dat de Led strip op de R zich onderscheidt van de led lichtjes op de andere golfjes en polos… :) Beetje exclusief mag wel.
Wanneer oh wanneer gaan ze bij VAG leds in de lampen inbouwen die ook echt iets bijdragen aan de vormindruk van de auto…? Nu is het zoiets van “oh, welke krul hebben we nog niet eerder gebruikt? Ah, laten we die dan maar doen.” De Giuletta is dan misschien niet volledig geslaagd, maar de manier waarop ze de achterpartij “verled” hebben past tenminste bij de vormgeving van de wagen. Dito voor de Saab 9-5. Maar bij VAG? Alleen de A5 heeft LED-vormgeving die relevant is. Overigens, bij Mercedes of Porsche is het niet beter. Ook daar weten ze niet goed wat ze er mee aan moeten.
Lijkt wel een meisjes auto met wimpertjes schattig hoor, standaard op de astra..
Golf VI=lelijk, ook met led-jes.
Die kitscherige pauperledjes lokken braakneigingen uit. Het heeft ook helemaal geen toegevoegde waarde, behalve het spekken van de kas van de autofabrikant. Het is sneu dat er mensen zijn die daar nog intrappen.
Leuk met de kerst dagen in zicht, ben blij dat ik met mijn oude Kappa alleen met xenon nog goed zicht heb…
“LEDjezzzzz 4 duh Petjezzzzzz!!!”
voor mij geen ledjes aub
Trouwens de mooiste leds heeft de Lancia Delta..
Svenska Aeroplan AB
Sjongejonge, iedereen aapt Saab weer na met de LED dagrijverlichting… Alleen bij Saab is het nog functioneel, dat lijkt nu een beetje doorgeslagen…
@Svenska Aeroplan AB: functioneel is het bij de andere merken ook wel. Het maakt gewoon duidelijk dat daar iemand rijdt. Als toegvoegde bonus herken je nu weer de A3,A4 en A6 en weet je wanneer je niet zo dringend aan de kant moet…
Svenska Aeroplan AB
http://images.myride.com/images/vehicle/2008/Saab/9-3%20Sport%20Sedan/staff/2008_Saab_9-3_TurboX_26_(544x408).jpg

Zo hoort het!
@Svenska Aeroplan AB: dat ziet er uit zoals een standaard Golf 6 het ook ook heeft.
@mashell: hij bedoeld toch dat ledbalkje bovenin de koplampen. alleen wast blijkbaar niet genoeg want ik zie nog meer licht
Ik wil geen ledje en al helemaal geen golf.
the-budel-guy
die VW ledjes zijn niet mooi maar die van audi vind ik mooier (de vorm)

kijk maar is naar de Q5 zonder LED/xenon is hij lelijk en met LED is hij veel mooier
Kijk net een kerstboom verlichting, zonder is een VAG kaal..
Led it be!
De fietsers hebben er last van z.g.n. ledjes..
Helaas, ik zie nu al allerlei petjes rondrijden in ouwe Golfjes voorzien van deze kerstlampjes

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).