Winterklaar: Startech’s Land Rover Defender Yachting

Auteur: , 20 Reacties

Yes, laten we nog eens een ninety tunen! Helemaal in schutkleuren voor de op handen staande ijstijd. Die halve meter sneeuw komen we zo wel door.

Startech heeft haar best gedaan deze winter-auto toch nog van en zomers smaakje te voorzien. Onder het robuuste 4x4xfar-uiterlijk gaat een yachting-interieur schuil. Ja mensen, in deze Land Rover, met de verwarming aan, waan je je op een schip in de Caribbean. Dit niet alleen dankzij de blauw-leren Recaro’s, maar ook door de houten parketvloer. Hetzelfde spul als je normaal gesproken achterop een Rolls Royce Phantom Drophead Coupé ziet liggen.

Helaas ontbreken bij levering de M+S’jes. De gemonteerde 265/75 R16 banden houden meer van verharding. Dat lossen we natuurlijk gewoon op door er een setje stalen 16-duims bij te bestellen met fijne All-Terrain BF Goodrich rubber. Want: staal is gewoon beter dan lichtmetaal.20 reacties

Tsss, prutsers, kunnen niet eens fatsoenlijk linken…
Hoe is dat nou?
De auto lijkt gewoon te smal op de foto´s,
ik ben van mening dat als je hem een beetje verbreedt dat hij er veel mooier uit zou zien.
@mclarenf1lm
Ik ook, en hij is echt veel te smal
ik zou zelf niet voor blauw leer gaan, vind ik niet zo mooi. Om bij het yachting thema te blijven zou, een lichte kleur zou beter zijn
Zowaar een tuner met smaak! Ik vind het wel een verbetering van het origineel. Dat zie je niet vaak bij tunerts.
interieur is wel vet :D
interieur is wel vet :D
sorry voor dubbele post ;)
Dat stuurtje is gewoon een oud Porsche CS stuurtje.
http://gallery.rennlist.com/albums/Ski/dsc_0065.jpg
Neem ik liever de Bowler Nemesis EXR
Ik vind hem mooi.. prachtig interieur.. dat leer.. helemaal goed.. alleen het vloertje.. dat laat ik weg.. lelijk.. bah bah.. maar dat is het leuke van een Tuning firma: “Your wish is our command”.. dus daar komt gewone blauwe vloerbedekking in.
Die lelijke SVX snoet mogen ze houden en dat proleterige tjoening stuurtje hoeft er ook niet in, voor de rest is ie eigenlijk best wel goed gelukt.
Maar dan wel een 4-deurs Defender ipv. deze ‘short wheels base’!

Standaard Recaro Sportster CS ‘hardback’ kuipjes…

Ook leuk gesmolten sneeuw op je yacht vloertje, blij dat ik glij op de pedalen!

Lijkt me echt iets voor Jan de Bouvrie om in de ‘innercity van Laren’ te shoppen met Monique. Lage gearing aan… om lekker langzaam te cruisen!
Mooi ding, maare wat doet dat hout als je een keer door een iets te diepe plas water rijd en het water binnen komt? Die witte kleur is natuurlijk super zie je tenminste de modder goed zitten.
Ehhhm, eh apart zullen we maar zeggen, nou ja rijden de warlords in afrika er ook een keer een beetje leuk bij, kalashnikovje of 2 aan de zijkant monteren en plunderen maar
toch maar een UNIMOG U5000 dan ben ik zeker en de u500 is lelijk dus geef maar de 5000
Hebbuuuuh. Mijn hart zegt “koop een Landrover”, maar mijn hoofd zegt “idioot, die kleredingen rijden voor geen meter en gaan altijd stuk, koop maar een Landcruiser”. Maar deze is echt te gek. Ook onbetaalbaar natuurlijk en een halve ton zwaarder door een teakhouten dek. Wit is stoer, maar doe er wel even een tapijtje in.
Ik kan me vergissen maar zijn dit niet de kuipjes van BMW Performance?
@911GT2

Oud maar niet vergeten/-sleten.
Parket in je defender… Ziet er wel cool uit :-)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).