Grid girl-magneet koopt One-77

Auteur: , 30 Reacties

Onze welbekende Porsche-racer Ronald van de Laar heeft één van de zevenenzeventig exemplaren van de meest exclusieve seriegeproduceerde Aston Martin ooit, de One-77, aangeschaft. En nu maar hopen dat er geen lekker wijf bovenop de Aston Martin van de immer charmante van de Laar valt, want met een Nederlandse aanschafprijs van 1,9 miljoen euro, inclusief belastingen, zou dat nog wel eens een duur uitdeukertje kunnen worden.

De afgelopen dagen verschenen er berichten in de media dat de One-77 een forse prijsverhoging zou krijgen. De potentiële kopers zouden maar liefst 150.000 pond moeten bijleggen voor de 760 pk sterke supercar, maar importeur Kroymans spreekt deze berichten vandaag tegen. De prijs blijft dus gewoon staan op een schrale 1,2 miljoen pond (exclusief belastingen), aldus de miljonairsvrienden van Quote. In de comments werden wij er een tijd terug al op attent gemaakt dat v.d Laar één van de ‘lucky few’ is.

Met dit extreme prijskaartje is het binnenkort uit te leveren paradepaardje van Aston Martin overigens niet het duurste model auto dat te koop is, in deze (ietwat discutabele) lijst staat hij zelfs stijf onderaan. Voor van de Laar schijnt het prijskaartje overigens sowieso wat lager uit te vallen; hij schijnt een fikse korting van zo’n 3 ton te hebben bedongen, aldus de intimi van Quote.

Mochten hier nog mensen met een Godsvermogen aan vrij besteedbaar inkomen / familiefortuin ronddolen: er zijn er nog zo’n 22 zonder definitieve eigenaar. Voor het geluid van dit beest hoef je het in ieder geval niet te laten.

Photo credits: Nick Dimbleby, nowness.com. Met dank aan Enrico voor de tip!30 reacties

nou wil het toeval, dat hij mijn beste vriend is :D
Sjors vd heuvel
@TDI-goeroe:Ik ben blij dat je Het zelf geloofd!
gedwongenleaser
Als die vent net zo’n grote lul is als dat grid dame filmpje doet vermoeden hoop ik dat hij bij het ophalen van zijn AM over een steen struikelt, tegen zijn auto aan stuitert en met de ziekenwagen mee kan, vraag me af of het eerste wat hij dan denkt nog steeds is: “hoe is het met me auto, check me auto…”. baaaah…


zijn AM, hoe jammer ik het ook vind van die auto,
gedwongenleaser
@gedwongenleaser: hmm… ging niet helemaal goed, laatste regel tekst hoort er niet eens bij en het was ook niet eens als reply bedoeld. :)
@gedwongenleaser: ga huilen ofzo:P ik zou dat ook doen hoor zon grid girl is niet boeiend voor de race en zen auto wel dus ja sorry meneer maar ben het niet met je eens
gedwongenleaser
@nicktexel: dan zitten wij idd niet op 1 lijn… Ik geef meer om mensen dan om een stuk metaal (makkelijker te repareren), ff vragen hoe het met die chick is en daarna kijken of er niets aan de auto mankeert lijkt mij dan oko niet meer dan normaal.
@TDI-goeroe: Al weet hij het zelf nog niet…
Hmmm, mooie auto maar 1,8 miljoen euro waard?
Als je het geld hebt zou ik eerder voor de B Supersport gaan, in mijn ogen een betere investering. Tuurlijk ziet het dan wat minder uit maar je betaalt voor de techniek niet het uiterlijk anders koop je gewoon een DBS(vind ik).
Porsche 918 Spyder hybrid wordt ik warmer van!! :D
Pfff, uit welk bejaardentehuis hebben ze die Ken Gibson getrokken, hoezo saai.
wie was de auteur van dat dubieuze lijstje?
Hoe triest het ook is met de autoprijzen in Nederland, er wonen wel autoliefhebbers. Van bijna elke exclusieve auto staat er minstens een op Nederlans-kenteken, zelfs van de klassiekers. Des te leuker voor ons natuurlijk ^^
Vreselijk triest deze auto van Aston. Misschien de auto zelf niet maar de prijs wel. Gelukkig denken meer mensen zo aangezien ze er niet eens 77 van weten te slijten.
Dat ding is z’n geld echt niet waard…zeker ook gelet op het feit dat hij bijna niet verkocht wordt…

Nope, een Koenigsegg is dan mijn keuze.

Maar met een Murcielago stel ik me ook tevreden (jaja, wordt nu dus een 2e handsje ;-)).
Liever wachten op de Porsche Spyder 918 of de nieuwe Ferrari F70 (Enzo was F60).
Dat je nog zoveel verdient met zo’n onbekende, onbeduidende raceklasse…
@Citrofiel: Dat je zoveel kan verdienen met een verzekeringsbedrijfje bedoel je.
@midasracer: Oh ja, dat kan ook. ;)
zozo….. dan zie je maaar weer dat je als coureur een goed inkomen kan hebben :P trouwens dat gezeik van of zn auto goed is… dat zou elke coureur doen.. je moet immers van start binnen zoveel minuten met die auto dan kan je je geen schade permiteren…
Ronald, je bent een held. punt uit, geen gelul. sommige dingen zijn gewoon zo.
deze komt echt in mijn top 10 wil ik ooit nog eens zien haha.
heb je daar je geld voor over
hoe komt hij aan zoveel geld, niet via de racerij mag ik hopen?
beschonken bestuurder
Ik heb liever 3 GT-R’s. Eentje voor een P800 pakketje, eentje standaard en eentje standaard en om uit te lenen
had dan liever een bugatti gekocht ipv de aston :)
Lijkt me stug dat hij een flinke korting krijgt want dit ding was toch zo iets als uitverkocht en je moest toch worden uitgekozen etc. alhoewel er nog wel 22 van over zijn.
@kaching, waar slaat dat op?
@The360box: Dat noem je een VAG-fanboy met oogkleppen. ;)
Ik denk niet dat hij zijn geld verdient door te racen, maar veel geld verdient en ermee is gaan racen.
Ronald van de Laar, stond in de q500 met iets over sandd. Laten hun concurrenten nu gaan staken TNT en of het land worden uitgejaagd door de NMa ,. Ja zo kan ik ook megarijk worden…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).