Opel Antwerpen op website veilinghuis

Auteur: , 7 Reacties

Amai, zenne! De Opel-fabriek in Antwerpen is ondanks de zo ongeveer elke week wisselende berichtgeving waarschijnlijk gewoon gedoemd om te sluiten. Een groot deel van de inboedel is namelijk op de website van veilinghuis Maynards verschenen. Dit huis is gespecialiseerd in industriële vestigingen.

Onder andere technische installaties van de persdivisie en de schilderafdeling worden aangeboden. Geïnteresseerden kunnen de fabriek vanaf begin december bezoeken, waarna er tussen begin en midden januari zou kunnen worden geboden. Wanneer je dus binnenkort een hele Chinese invasie rond Opel Antwerpen ziet, dan weet je waar dit mee te maken heeft.

Wat overigens niet wordt aangeboden is de Astra-productielijn. En aangezien één plus één nog steeds twee is, lijkt het er op dat deze productielijn reeds een nieuwe pleegouder heeft gevonden. Onlangs werd al bekend dat Opel Antwerpen fors bijdraagt aan het verlies van GM Europe (vanwege de hoge vertrekpremies), dus het zal GM niet snel genoeg kunnen gaan. (via)7 reacties

* Add to cart *
amai, dat benne serieuze persen…. :shock:
*chinese invasie in karretje gooit*
Eigenlijk valt hier niet heel veel over te vertellen.
Het enige zinnige dat ik kan uitbrengen is,
Dat was wel te verwachten.
Na saab kan Boekhoorn M&A weer aan de slag !
Tja, Vlaanderen probeert nog via Europa GM te verplichten de fabriek te verkopen, zodat er toch nog kan verder gewerkt worden, desnoods aan Chinese auto’s. Lijkt me een goeie oplossing. Die Chinezen komen toch, dus kan je ze evengoed in Antwerpen steken en 1000 man aan het werk houden. Maar ik vrees dat het allemaal niets zal uitmaken. GM zal zich wel tussen alle wetten en regels plooien om z’n zin te krijgen.
Ze bieden blijkbaar ook een volledige motorenfabriek van Chrysler te koop aan. Daar zullen ook wel Chinezen op springen waarschijnlijk.

http://maynards.com/media/components/ams/events/AAKMV100449/KEP-Virtual.pdf

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).