Video: Skateboard met V8-power voor Tony Hawk

Auteur: , 19 Reacties

Over een aantal dagen begint in Sidney een auto- en racefeestje genaamd Telstra 500. Om op een ludieke manier hiervoor wat extra aandacht te trekken hebben een aantal creatieve Aussies een skateboard (plank met wielen waar je vroeg of laat mee valt) gepakt en daar een V8 op gezet. En ja, hij werkt ook nog. Tony Hawk mag er binnenkort op gaan staan.

Je kunt talloze manieren verzinnen om een V8 te (her)gebruiken. Maar een skateboard voorzien van een achtcilinder met 630 pk, dat zou nou niet direct onze eerste keus zijn geweest. Gas geven kan door middel van een knop die de test-skater in de video vasthoudt. Verder hebben de voorwielen een klein besturingsmechanisme om het gevaarte door een bocht te krijgen.

Hoe het apparaat zich zal houden wanneer het op snelheid komt laat zich nog even raden. Voorlopig hebben we alleen een filmpje dat alles laat zien, behalve het gedeelte waarin er daadwerkelijk mee geracet wordt. Dus die komt later nog, met Tony Hawk in de hoofdrol. VIDEO!

Skateboard met V8-power19 reacties

Wist niet dat TH nog leefde.. Z’n games zijn wel al dood
@JamesBond007: TH is tenminste echt, jij bent slechts fictie :) Als jij op 40ste nog 720s 3m boven de vertical ramp op een houten plankje kunt doen, dan hoor ik het graag …
hmm, een van de domste dingen ooit gebouwd?
Hopelijk geeft dit Top Gear inspiratie om weer nieuwe V8 dingen te bouwen want die V8 blender en V8 Rocking chair waren echt geweldig.
@mclarenf1lm: Hopelijk geeft dit Top Gear inspiratie voor een V12 schoenenpoetser ofzo;)
@mclarenf1lm: @Cantago: top gear had toch ooit iets met een v8 blender gedaan..???
Het zou zo in Jackass passen. @Schrijver, moet trouwens Sydney zijn. Sidney ligt in Amerika.
@Mtyn: ja, Sidney dus…?
@Megakix: Hoezo, Sidney dus..? http://sydney.v8supercars.com.au, is toch echt in Sydney, niet Sidney. Die laatste wordt in het artikel vermeld. :)
pk/kg-verhouding van rond de 2, maar je kunt er niets mee. Nou, hopelijk hebben ze er leuk aan geknutseld en tot nooit meer ziens naar dit projectje.
Toen ik de titel las, dacht ik meteen aan amerikanen, raar ?
ik had eerder geschreven, een plank waar je vroeg én laat mee valt. Been there, done that. xD
niemand komt aan maaskantje!!!!
het idee is leuk, maar aangezien ik begin 2011 geopereerd moet worden aan mijn schouder door een skateongeluk van een jaar geleden ga ik daar voor geen goud op staan…….
Safety features:
“Big red button and the ability to run away from it”!!!
HAHA, die laatste ‘feature’ is echt hilarisch!
Gas d’r op!!!
ik hoop voor tony dat dit ding zwaar begrensd is. is waarschijnlijk ook zo
Wat wil je anders als je qua simpel skateboarden alles al hebt gehad
Zoals steeds zijn er gekken die een V8 op alles willen passen. Nu, hier is dat niet goed gelukt, want er blijft weinig van het originele skateboard over. Waar zijn de kleine wieltjes?
R.I.P. Tony

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).