Hoe FIFA comité straks Rusland doorkruist

Auteur: , 57 Reacties

We hebben vanmiddag allemaal met teleurstelling vernomen dat Rusland het gastland voor het WK voetbal in 2018 zal zijn.

De corrupte Russen geven hun oliecenten liever uit aan Wodka en voetbalstadions dan aan verbetering van de levensstandaard van het overgrote deel van de bevolking. Daar tegenover staan FIFA voorzitter Sepp Blatter en kornuiten, die het Russische bid samen met de Roebels die ze toegestopt kregen niet konden weerstaan. De keuze voor Rusland was zo in een oogwenk gemaakt.

Na het zien van onderstaande foto’s had ik toch wel een behoorlijk binnenpretje. Eén van de eisen van de FIFA is naast het niet betalen van belastingcenten een eigen rijstrook op de snelwegen. Opeens zie ik voor me hoe Blatter in een Dartz Combat van Moskou naar Yekaterinburg hobbelt over een voor de FIFA met lint afgezette blubberstrook. Modderkuilen van het formaat zwembad ontwijkend, totdat ook de Dartz het niet meer trekt en net als menig vrachtauto op zijn kant in de berm eindigt…

Onderstaande foto’s zijn gemaakt op de route Syktyvkar-Ukhta-Pechora. Daar zit klaarblijkelijk een stukje slecht ‘wegdek’ in van ongeveer 100 kilometer lang in de doorgaande weg. Hopen voor alle Russen dat ook dit opgeknapt wordt.(via englishrussia)57 reacties

dan vervoeren ze die fifa kerels toch gewoon zo?

http://www.youtube.com/watch?v=AcPvHobX3D0

De Russische autoindustrie trekt misschien op niet veel, maar vrachtwagens en landbouwvoertuigen bouwen kunnen ze wel
@bram89: Ja ze moeten wel verstand hebben van trucks ed als de hele infrastructuur van dat land slechter is dan dat van pakweg Burundi….
Ik heb je nog niet vaak gezien, maar je beschikt blijkbaar over een scherpe pen! Leuk stukje!

OT: Mja, zoveel redenen zijn er niet echt om voor Rusland te kiezen…. Ik had wel eens het hele spektakel in de Lage Landen zien gebeuren, maar ach, het zal voor de volgende keer zijn.
Nou gelukkig maar, beter dan dat ze het in nederland gaan organiseren. (Wat opzich wel leuk kan zijn.)
Met teleurstelling vernomen dat Rusland het WK mag organiseren? Dat is goed nieuws, dan moeten wij dat dure evenement niet betalen. En we moeten dan ook niet onze rijstroken voor de FIFA vrijhouden.
@mercedesfan: helemaal met je eens…schurken horen in schurkenstaatjes te worden gedrogeerd…niet in ons mooie welvarende groene-hart-Nederland! ;-)
@mercedesfan: Inderdaad. Geen belasting willen betalen, arme Zuid-afrikanen niet uit betalen voor hun werk maar wel dikke bonussen en hotelkamers boeken, omgekocht worden en onredelijke eisen stellen. Laat ze het maar ergens anders organiseren, en uit principe verdienen ze aan mij echt geen cent.
@mercedesfan:
Net wat ik dacht.

Is nog steeds niet duidelijk wat euro 2000 ons opgeleverd heeft. Past ook niet voor een land dat moet bezuinigen om een evenement als dit te organiseren.

Liever de olympische spelen waar daadwerkelijk ook geinvesteerd wordt in bruikbare sportfaciliteiten voor meerdere sporten ipv stadion vergrotingen voor de sport die financieel al het beste in de slappe was zit….
@mercedesfan:

Een WK kost geld, maar daar krijg je wel wat voor terug. Nederland kan er ook aan verdienen. Denk aan de mensen die onze wallen zouden bezoeken, eten en drinken zouden halen, overnachtingen voor de hotelbranche, het openbaar vervoer en bovenal de goede sfeer die Nederland altijd heeft omtrent grote evenementen.
Je kan wel klagen, maar nu kan je pas over 18 jaar weer in aanmerking komen voor een grote evenement. Het WK zou geld kosten in 1 jaar tijd, maar de 17 jaren daarna zou het meer geld opleveren. De infrastructuur zou er op vooruit gaan en stadions zien er dan ook beter en voller uit. Helaas zal Nederland nooit meegaan in het omkoopbeleid, wat Nederland altijd klein zal maken en nietzeggend internationaal.
Om nou te zeggen dat je moet klagen over dat een WK geld kost ? De feiten spreken dat tot nu toe tegen.
@majinstar: Onze wallen zijn groot en deels dicht
Gewoon schandalig dit!! FIFA is 1 grote Maffia. En in welke land kan je je praktijken het best uitvoeren? Corruptie kiest corruptie
Hoe krijgt die gast in die groene vrachtwaggel het voor mekaar om zijn truck zo ver de modder in te rijden!
@marco0ow: hij was vermoedelijk de eerste ? :lol:
@Megakix: Ja oke maar ken er niet bij met me hoofd dat hij zijn wrak 1 meter diep de modder in ken krijgen! En sowieso als je 10 meter heb gereden sta je tog ook al vast??
Gelukkig, die corrupte bende komt niet naar Nederland. Scheelt ons weer een hoop geld en ellende.
Eigenlijk vind ik het nog niet eens zo erg.

na de maffiapraktijken van vorige keer…
eerst maar eens kijken wat ze deze keer gaan doen.

want wetgevingen aanpassen voor de fifa-maffia moeten we gewoon niet aan meedoen.
rijbanen vrijhouden –> die is gek, alsof we ze zelf niet nodig hebben.
iedereen oppakken die de sponsors benadeeld (bavaria jurkjes bijvoorbeeld) –> flikker op, vrij land ja!
geen belasting voor de fifa –> dus geld stoppen in stadions etc, maar niks mogen verdienen. pfff
en er waren nog veel meer dingen die ik al verdrongen heb.

buiten dat kost het in de aanloop een gigantisch bedrag dat we nu gewoon niet hebben. even afgezien van de inkomsten achteraf (ik vraag me af of die wel zo hoog zijn, geen belasting etc) moet er gewoon een enorme investering in. en de laatste keer dat ik het checkte waren we bezig met een begrotingstekort wegwerken
Zo gaat het toch met alles in die wereldjes. Alleen Nederland denkt te moeten pronken met faciliteiten, maar zo werk dat niet. kwestie van relaties. Je kun ze beter nog een wodka voorzetten :) dan dat je zegt dat je nog een extra ring van 10000 toeschouwers op de ArenA kunnen zetten. Dat vergeten ze toch weer en zo’n wodka, Beerenburg of jenevertje niet. Als je ze er niet te veel geeft :p
En op die foto’s kun je de duizenden muggen en vliegen niet eens zien…..

English-Russia is een erg leuke en bijzondere site, al veel mooie en verbijsterende dingen op gezien.
Engeland had dit voetbalfeestje eigenlijk moeten krijgen.
Maar inderdaad het draait zoals overal ter wereld uiteindelijk om geld, en daar is die corrupte maFIFA weer een voorbeeld van. In Qatar gaan ze trouwens ook tig nieuwe voetbalstadions en trainingscomplexen bouwen met airco, speciaal voor het WK2022. En daarna breken ze alles weer af. Gaat echt nergens over.
voetbal is passie, dus vindt het wel jammer dat wij t niet mogen organiseren..

ps. Porsche is ook passiee.. ;)
lol xD wegen in rusland lijken me perfekt om ff 200 te knalle xD
Tja, dit gaat ook alleen maar lukken in een Landcruiser :D
@G-Ammo: Die red het ook niet, daar heb je toch echt een G-klasse of een Unimog voor nodig.
@406_v6: Niet? Leg mij dit maar is uit dan:
http://www.youtube.com/watch?v=03CqRP7ZbHs&feature=related
@G-Ammo: met de sper difs van de G was die er in één keer doorgeweest. :-)
@Trango: koop gewoon een boot!
@Cantago: Hoe kom je dan over land?
@Trango: Tenminste… dat denk je ;) Eerst zien, dan geloven.
Ik ben helemaal niet teleurgesteld. Ik haat voetbal. Laat ze die onzin maar ergens ver weg organiseren. Na de ellende met de Bavaria meisjes en andere incidenten in Afrika zou Nederland zich helemaal niet in willen moeten laten met de grootste corrupte club van de wereld. Laat de Russische regering zich maar als hoer opstellen.
Die gasten komen zeker te laat voor de finale…
voetbal is maar bijkomstig hoor bij de fifa…..
waarom denk je dat Duitsland in ww2 Rusland niet kon veroveren? door deze ellendige modder zooi. na al die jaren nog niks aan gedaan. eigenlijk ook niet zo gek, dat land is zo onmenselijk groot en er is zoveel ongerepte natuur.
@mckroket:
Nee, door de barre kou.

Heerlijk om mijn ochtend te beginnen met het lezen van reacties gevuld met jaloezie en afgunst : )

Om het ontopic te houden, DIT speelt zich af in Rusland, en zal ook nooit in Nederland mogelijk zijn. http://www.autojunk.nl/2009/05/gouden-m5-in-druk-russisch-verkeer
@FlowMotion: En door Russische soldaten
Ben ik lbij dat het WK niet hier naartoe komt, we worden dr echt niet rijker van maar eerder armer, zo,n 500 Miljoen €
Overigens ben ik van mening dat het op zijn zachts gezegd “beter” is voor Nederland dat ze het WK niet kreeg.
Er wordt nu overal op bezuinigd, zoals stufi van studenten en het infrastructuur bereikt zijn maximale capaciteit bij normale omstandigheden. Ik zie echt geen honderden duizenden supporters in de treinen van NS passen. En wat te denken van de wegen? Eigen rijstrook? Natuurlijk, anders kan FIFA meteen in de FILE naar WK 2022 blijven staan. Hoewel, misschien wordt het een stuk rustiger op de weg in 2018, tegen die tijd kijkt iedereen WK vanuit verzorgingstehuis als de vergrijzing goed haar werk doet.
zo gefrusteerd hoeven jullie niet te zijn hoor,nederland verdient het niet om een wk te organiseren,en voioral niet met de belgen erbij.
laat de belgen maar eerst eens een regering vormen.
kinderen,kinderen, maken jullie je nou maar druk om wat er straks in je schoentje staat.
@Tripple:

alsof de nederlandse regering je van het is (ja ik ben nederlander)
Het kan allemaal wel leuk zijn om het hier te houden. Maar het is wel zo dat die zeik regering van ons(NL) zo nodig moet bezuinigen maar aan dit feestje zijn we al 1.5 MILJOEN kwijt. En als het dan ook nog eens in NL en BE gehouden was konden wij als belasting betalers wel mooi gaan betalen.

En ik hou wel van voetbal maar aan dit soort dingen heb ik dan toch weer heen hekel aan. Als ik zo ngidg moet gaan kijken betaal ik zelf om naar het WK te gaan in het BUITENLAND, want ik vind dat ze ons belastingsgeld beter kunnen besteden.
Wat hoorde ik recent? 3 Fifa leden die waren omgekocht maar toch mochten stemmen?? Ik denk dat Poetin (of Abramovich en ander Ruski’s)de ganse bobo bende een ganse week heeft opgezadeld met een hoop russisch vleselijk plezier!!
Eén Maffia bende van de ergste soort!!!!!

Ik zal ze in elk geval niet missen
daar wil ik ook nog wel 2 week vakantie aan wagen met een Defender of Wrangler! gaaf zeg :D
Leuke WK’s:

tijdens het WK in Rusland: 5,000,000 dronken mensen
tijden het WK in Qatar: 5,000,000 mensen in de gevangenis met zweepslagen wegens alcoholgebruik

:D
Toch logica zelve dat meest corrupte land wint?
Dit zijn wegen die alleen berijdbaar zijn zolang de grond bevroren is. Als de dooi wat sneller gaat dan mensen verwachten, hebben ze een probleem …
Kijk, daar in Rusland kun je nog mooi terreinrijden.
Oh, wat mis ik mijn Toyota Landcruiser!!
@MDV: Ik wou dat ik er een had :( Flink sparen voor een 80 serie :D
M’n vader heeft een 90 gehad… ook een beest!
Het heeft wel wat weg van een tankbaan!
Wel leuk dat je chauffeurs dan hoort zeggen dat ze de baan gekozen hebben voor de vrijheid. Ik denk niet dat deze cowboys begrippen als begrenzers, ochtendspits of gps-tracer in het woordenboek hebben.
Idd de manier om de voordelen van Russiche voertuigen onder de aandacht te brengen. Ik zeg Atom Impulse.

http://www.youtube.com/watch?v=w-CkvW9sKzI&feature=related
Met alle respect van de wereld kan ik dit nog geen weg noemen, het is gewoon een stuk blubber zonder bomen!
@DIPSHIT:
Leuke WK’s:

Tijdens het WK in Rusland:Stadions en velden verwarmen.
Tijdens het WK in Quatar:Stadions met de airco volop aan en buiten de stadions zuipen om de hitte te overleven.
Misschien overkoepelen ze heel Quatar voor eeen MEGA airco en daarna naar Afrika ermee.
@Majinstar: Het wk heeft zuid-afrika alleen maar geld gekost. Door de bouw van de dure stadions was er tijdelijk veel werkgelegenheid, maar na het wk waren zij weer werkeloos. Een Formule 1 wedstrijd brengt per wedstrijd meer op dan een wk. Dus ik zeg, haal de F1 terug naar Nederland.
@majinstar: Het WK zal Nederland alleen maar geld gaan kosten, mocht het aan Nederland toe worden gewezen. Ikzelf ben ook alleen maar blij dat het WK niet is toegewezen aan Nederland. Landen/Staten als respectievelijk Rusland en Quatar verzuipen in het geld. Diegene die betalen zullen het WK binnenhalen. Is een feit. Landen met een vrije pers zullen in de toekomst zeer veel moeite hebben om aanspraak te maken op het mogen organiseren van het WK Voetbal.

Sepp Blatter is gewoon en randcrimineel. Een boef..

Het wordt mijns inziens maar eens tijd dat de (MA)FIFA opgedoekt wordt.
@Benz..:

Het WK wordt niet jaarlijks georganiseerd in Nederland, maar de belasting centjes worden wel van 16 miljoen Nederlanders netjes afgedragen jaarlijks. Dan kan je eindelijk iets terug doen voor het volk en ga je zeiken over bezuinigingen en de kosten daarvan ?
Nederland zal de jaren daarna profijt hebben. Denk aan extra toerisme dat ons land bezoekt, infrastructuur is beter georganiseerd. Als een WK geld zou kosten voor een land, dan zouden landen er vanaf zien.
In Soviet Russia, Highway drives YOU!
Wederom een jankstuk wat weer geen ruk met auto’s te maken heeft. Ze kennen ook vliegtuigen daar hoor.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).