Weer geen Honda beursbabes op AutoRAI 2011

Auteur: , 25 Reacties

En ook geen Honda auto's.

Honda Nederland zal aankomend jaar niet aanwezig zijn op de AutoRAI omdat voorgaande edities een teleurstellend aantal bezoekers hebben getrokken. “Er moet een gezonde relatie bestaan tussen enerzijds de investeringen die je doet voor een tentoonstelling als de AutoRAI en anderzijds de opbrengsten in de vorm van merkexposure naar het publiek.” Aldus een woordvoerder van Honda. Ik heb nog wel een aantal tips voor de beste man om ervoor te zorgen dat iedere RAI bezoeker even op de Honda stand komt kwijlen. Zorgt voor wat meer poetswerk, maar ook zeker voor een hogere ‘exposure’. Het zou echter ook kunnen dat Honda nachtmerries heeft overgehouden aan de combinatie babes en auto’s.

Al met al is het natuurlijk erg jammer dat Honda tot dit besluit is gekomen. Toyota en Diahatsu hebben eerder ook besloten om niet mee te doen aan de expositie, dus is Honda de derde afvaller. Op deze manier zal de AutoRAI nooit uit deze negatieve spiraal komen. Nissan en Suzuki twijfelen nog over hun deelname. Nu is het te hopen dat deze merken besluiten om wel gewoon aanwezig te zijn op de beurs die in april 2011 zal plaatsvinden.25 reacties

Aargh, was ik dat lelijke mens net weer vergeten, posten jullie haar weer…
*schrobt de oogballen met jif en brillo’s*
Gemiste kans, zo verkoop je nooit meer auto’s
@mrbones: ach alsof mensen een auto kopen omdat ze naar de AutoRAI gaan. Daar hebben ze dealers voor
The good life..
Maakt toch niet uit, wat heeft Honda de nederlandse automobilist te bieden, met hun huidig assortiment.
@Orichy: Jazz Hybrid (voor de bijtelling mietjes), nog altijd bijzondere Civic hatchback, stoere Accord Wagon, leuke CR-Z.. maar nee, een Golf, Astra en Polo zijn natuurlijk véél interessanter ;)
Honda zou voor de gein met de USA modellen daar moeten gaan staan ..

dan kan de rest wel inpakken ..
@lincoln:
Pardon? met welke US Honda in vredesnaam?
@Laue: Keuze zat in de US of A….. Acura er gelijk ook maar naast zetten. Kunnen ze eindelijk ook hier die fijne 2.3 v-tec Turbo gaan leveren… :mrgreen:
@lincoln

Jij snapt em! Honda heeft gewoon te weinig intresse in NL.
Tja, Honda doet het qua verkoop aantallen al heel matig (muv bijtelling knaller Civic Hybrid) in Nederland, dus in mijn mening een gemiste kans voor goede reclame.
@d15b2: die Honda Prius look alike die goedkoper is verkoopt toch ook heel aardig?
slim
Als de belangstelling zo eigenlijk het tegenovergestelde daarvan, wat betreft de Rai zo door blijft gaan, kan je er op wachten dat er straks helemaal geen Autorai gegeven wordt.:(
De AutoRAI is passé.
Sorry dat het zolang duurde voordat ik een comment plaatste maar mijn computer crashte na het aanzien van de foto.
Ontopic veel zullen we niet missen.
Nou, die kolere-RAI kunnen ze wat mij betreft direkt sluiten…niet doordat Honda niet komt…maar het is een veel te duur zootje hollandse-gesjeesdheid, met die IVA-nerds die werkelijk geen enkel ‘gevoel’ bij een auto hebben. Tevens zijn de prijzen veel te hoog geweest. Was bij de autoshow van Frankfurt en van Parijs; Frankfurt is echt geweldig goed georganiseerd…Parijs was goedkoop en druk…maar in elk geval beter dan de RAI.
aaahhhh… three dogs and a red piece of crap…

Beste post ooit.
nee, wacht… TWO dogs
@megakix: jij snapt hem met je iva-nerds!?:S (jaloers?)

Autorai is de afgelopen jaren aardig in aanzien gedaald… 2007 was top! 2009 was klote en nu weer zo’n flop… Parijs was dit jaar ook niet echt wat je ervan mag verwachten maarja.
Ik snap niet dat er nog merken zijn die zich op AutoRAI willen tentoon stellen. In Nederland valt niks te halen, alleen te betalen.
Waarom moet die foto daar nou weer staan? Wat een verschrikking zeg…
Svenska Aeroplan AB
Tja, wat ik al tig keer eerder heb gezegd: NL stelt als autoland geen drol voor, dus waarom heb je dan een autobeurs nodig? Ik geef het nog 2 a 3 keer met hangen en wurgen, dan ist over…

Ik kan er niet rouwig om zijn. In tegenstelling tot echte beurzen als Frankfurt, Parijs en Geneve is de AutoRai niets meer dan een verzameling halve garen die met heuptasjes en een rolkoffertje folders komen scoren…
Is dat niet ugly stick-chick op die foto?

OT: Jammer, maar Honda maakt toch al weinig spannends meer de laatste tijd. En ja, de AutoRAI is waarschijnlijk binnenkort verleden tijd. Dus heel veel zal het Honda niet deren.
Leuke teefje! Zou die van die vrouw in bikini zijn?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).