Dita von Teese verkoopt ’39 Chrysler New Yorker

Auteur: , 17 Reacties

Toen Dita onlangs werd gezien in een BMW Z4 sprak ik de wens uit haar met een mooie oude Amerikaan te zien. Welnu, het is geen Corvette geworden, maar ze heeft wel een manier gevonden om aandacht te genereren voor haar klassieke Chrysler op eBay!

Dita had dus wel degelijk een fraaie oude Amerikaan in de schuur staan, maar die is gewoon niet meer geschikt om de boodschapjes mee te doen en ze is ‘m na 13 jaar zat. Het gaat om een Chrysler New Yorker uit 1939 in stemmig bruin. De auto staat te koop op eBay en je kan nog 4 dagen je bod uitbrengen.

Momenteel staat de teller op 7600 dollar, en voor dat geld krijg je niet alleen de Chrysler maar ook een persoonlijk gesigneerde foto van het pin-up model met de New Yorker. Mieters, maar wij vonden dat jullie net zo goed recht hadden op foto’s van Dita en haar auto. Bij deze!17 reacties

Ik ken mooiere Ami bakken uit die tijd. Deze ziet er maar dom uit.

Dita zelf blijft natuurlijk heel stijlvol *duimpje omhoog*
Jammie, ik wil Dita, die auto kan me niks schelen.
Dita is fraai, auto ook, ik houd wel van dat soort auto’s uit die tijd. hebben meer uitstraling dan menig auto in de tegenwoordige tijd. maar ja, kwa auto’s ben ik nogal nostaligsch ingesteld;)
Zij hoort gewoon in een klassieker. Hier moet en zal gewoon weer iets voor in de plaats komen. :D
op de motorkap van een Lincoln Zephyr uit de zelfde jaren staat ze ook wel mooi denk ik
zo, gulle bui die ditta, der kan een hele foto met handtekening bij.
Marokkaanse Met Gazellefiets
Krijg je haar ook erbij? :$
ik zou der doen
krijg ik weer spijt dat ik toen die Dodge doctors-coupe niet gekocht heb (voor een appel en en ei) ..

thanks .. het was bijna uit mijn geheugen ..
kwijl kwijl!
Geert Schoots
Ik zeg sparen voor een 540K…
Ik vind het eigenlijk best wel nog een leuke auto :-)
waarom deze slet voor de 2e keer posten op AB ? Persoonlijk genoegen van de aukleuteur ???
@Megakix: waarom nou gelijk een slet??? ken je dr persoonlijk ofzo??
Eigenlijk om jou te zieken moet AB haar nog een keer of vier posten….
@g40freak: gelet op de reacties van menig AB’er èn het feit dat een vrouw die zó (blijkbaar) bekend is….leidt ik (wellicht onterecht) af, dat ze vaker van bil gegaan is, dan dat ze er zelf opgezeten heeft = slet.
blij dat ik in de 21e eeuw leef zeg..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).