De auto’s op de Miljonair Fair 2010

Auteur: , 34 Reacties

Vanaf morgen verzamelen de rijken der Lage Landen zich weer voor het jaarlijkse miljonairsfeestje in de RAI. Geheel in de Autoblogtraditie zullen we er wederom aandacht aan besteden, maar eerst even een overzicht van de auto's die er te zien zijn. Inclusief een paar primeurtjes voor Nederland.

Laten we klein beginnen, dat past goed bij een ingetogen feestje als de MilFair. Onder de aanwezigen is de Abarth 500 “695 Tributo Ferrari” (hopelijk met de gebruikelijke beursbabes), een gelimiteerd bommetje met 180 pk. Leuk voor als je vrouw/vriendin raceambities heeft. Ook voor het eerst te bewonderen in ons land: een gerebadgede Toyota iQ genaamd Aston Martin Cygnet. Zoeken we het iets groter, dan komen we al gauw uit bij de de nieuwe Mercedes CLS. Die beleeft morgen zijn Nederlandse primeur. Het gerucht gaat dat ze er ook een AMG-versie zullen tonen, maar daarover later meer. Jaguar doet mee met een aantal modellen die we al kennen (XJ, XK, XF).

PC Hooftvervoer mag natuurlijk niet ontbreken op een poserfeestje als deze. Daarom zal Land Rover er de nieuwe Evoque laten zien. Mocht deze bolide niet voldoen aan uw testosteroneisen, wip dan even langs bij Jeep. Zij zullen er te vinden zijn met de nieuwe Grand Cherokee.

Crisis schmisis! Geld moet weer gaan rollen en de MilfAir MilFair 2010 lijkt een ideale gelegenheid om de euro’s weer te laten klinken. Wouter & Sacha zullen verslag doen en ons binnenkort op video bijpraten over nutteloze bijdragen als champagne, boten, modellen en auto’s. Net als in 2007, 2008 en 2009. Stay tuned.34 reacties

lol @ MilfAir
MilfAir.. Opzettelijk misgebruik van hoofdletters? ;-)
Jullie beschouwen de Cygnet niet als auto? Die schijnt er namelijk ook te staan: http://www.driving-fun.com/1397/home/news/Mercedes-CLS–Range-Rover-Evoque-en-Cygnet-op-Miljonair-Fair/Nederlandse-Primeurs-op-miljonairsbeurs.aspx
@youngtimer: Die beschouwen we wel als auto, alleen niet als Aston Martin. ;) Thanks, heb ‘m erbij gezet.
Die 500 is wel een gaaf karretje! En ik wil ook wel eens wat meer foto’s van die Evoque zien;)
Zet de CLS en de Evoque in het zonnetje, want dat zijn de echte primeurs. Ben zeer benieuwd naar die verslag !!!!
Hey waar is mijn gebruiksnaam en waarom kan ik me account niet veranderen ?
De groep ‘pas miljonair’ of ‘graag gezien ietsje-multi-miljonair’ kruipen daar met hun dikke lijven langs elkaar heen….uiteraard babbelboxje van RTL4 erbij….en nu ook Sacha en Wouter (hij heeft je mooi naar binnen geluld Wouter ! ;-)). En nu je er dan toch komt….stel ff wat te gekke wilde vragen aan die goedkope sletjes !
Cygnet BAH: kill it with fire!!
Wel nice dat de nieuwe CLS er staat, gaan ze een boel orders mee binnen slepen denk ik
Ik heb ook gehoord dat de AMG aanwezig is komend weekend (ik denk een betrouwbare bron…).

Ik ben heel nieuwsgierig of die spiegels me gaan bevallen.

Maar eens kijken op de Fair naar de dingen die ik niet kan kopen.
MilfAir, is dat een dunne Milf?
Trieste bedoeling die miljonair fair. Eigenlijk komen er alleen maar mensen die graag willen overkomen als een miljonair en alles wat ermee te maken heeft maar het zelf verre van zijn. Echte miljonairs blijven daar ver weg van.
@jimmy: ben jij er ook één dan?
Svenska Aeroplan AB
LOL @ Crisis Schmisis…
Geld moet rollen, HET LIEFST OP 4 WIELEN (was je vergeten Ricardo!)

En geen Saab dit jaar?
Is er vanaf het begin bij eigenlijk.
Hm, ga wel ff kijken
Autoblog op de MilFair, dat kan alleen maar goed gaan… ;)
Ben benieuwd. Zag toevallig maandag ochtend toen ik naar school reed, een evoque gemaakt uit staaldraden ofzo, op een trailer staan die naar de miljonair fair ging. Zal wel een grap zijn als ze alleen die tentoonstellen en geen echte evoque.
Ah gezelli die miljonair fair…..

Ik was vorig jaar nog op de vip avond en was inderdaad niet zo heel spannend…. Er lopen er inderdaad een hoop wannabe’s…. Even voor de duidelijkheid, ben zelf ook geen miljonair en pretendeer het ook niet te zijn.

De champagne vloeit rijkelijk en het is een gezellig proef en zuip festijn en zo af en toe staan er nog echt leuke dingen bij. Voor de auto’s hoef je het meestal niet te doen. Want als je op de stand wilt komen op de vip dag, dan moet je uitgenodigt zijn. Voor de rest is het vooral kijken en bekeken worden. Oh ja en vooral heel veel flirten en …met de aanwezige gold diggers :)
@Z-Rider:

Flirt jij met mannen ?
@majinstar: :lol:…ja, zo komt het ook bij mij over…want met rijke vrouwen wil je niet flirten, dat zijn kenau’s eerste orde (nina brink..etc…)
@Megakix:

Alleen de gedachte Nina Brink maakt me al misselijk :D.
besteed dan ook wat aandacht aan de MILFS!
volgens mij vandaag een Aston Martin Cygnet met testrit kenteken zien rijden in Den Haag.

Het was zeker weten geen iQ want deze had dezelfde aston martin grille.
kan iedereen dat gaan bezoeken of moet je er toch net wat beter inzitten
@bpc: Volgens mij kan iedereen er gewoon naartoe. Entree is 35 euro.
@Citrofiel: zwaar gereduceerd ook, was eerst nog 100 euro? Recessie korting. Maar ja, iedereen kan er heen ja. Wij hebben kaarten van Mercedes om de CLS te aanschouwen, ben echt benieuwd! Is toch wel een potentiële opvolger van deze E…

Wanneer zijn de Autoblog helden er te vinden?
@bpc:

nope .. niet iedereen ..
alleen betalende klanten ..

any-way ..
als je in de buurt bent is het best wel leuk om een kijkje te nemen ..
achteraf niet echt de moeite waard .. maar vooraf wel ..

best leuk om gezien te hebben ..
heeft nix met wannabee te maken ..
@lincoln: aach mischien dat ik wel eens binnenga , niet als wannebe maar als autoliefhebber.
@bpc:

welnee man .. staan ook schitterende boten en andere meuk ..

en het belangerijkste ..
iedereen die daar komt doet zijn best er op zijn paas-best uit te zien ..
zoveel fatsoenlijk geklede hollanders bij elkaar kom je noooooooit meer tegen ..

en wannabees kunnen alleen maar wannabees zijn als wannabees zich met andermans bezit gaan bemoeien ..

maar .. wat kan jou andermans portomonee nou verrotten ??
tip van @lincoln .. doe daar niet aan mee ..
@lincoln: aan wannebees of aan MilFair ?
Zonder Aimée? :(
@manjistar en megakix:

Heren wat denken jullie zelf….??? Voor diegene die van de mannenliefde zijn, ook die kunnen hun lol op. Dus manjistar en megakix…. :P
rollsroycebsnron
haha we hadden ook niemand anders verwacht op de milionairfair dan wouter.
het is altijd wel leuk om even een kijkje te nemen in de wereld van de rijken.
( en de wannebees )
Er staat genoeg leuk op de Miljonair Fair was vandaag even wezen kijken en vooral bij Mercedes was het erg leuk. De SLS AMG stond er en de Stirling Moss de nieuwe Maybach stond er ook bij. Samen met de CL63 AMG en de nieuwe CLS350

Gr Niels
Voor de liefhebberts: Foto’s Miljonair Fair 2010 http://www.kuikens.com/photos/thumbnails.php?album=105

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).