Video: Flip a bitch met Russ Swift in een MINI Cooper S

Auteur: , 15 Reacties

BMW is bang dat het imago van MINI suf wordt dankzij alle belegen secretaresses die fanatiek falen bij het inparkeren. Gelukkig is de ons welbekende stuntkoning Russ Swift niet te beroerd om ook met de nieuwste versie van de Cooper S een stevig potje te hoeken!

De bitch flipper van het officieuze MINI demonstratieteam heeft maar liefst 3 Guinness Book of Records op zijn naam staan. Enige tijd terug had hij slechts 34 cm méér dan de lengte van zijn auto nodig bij het ‘met je handrem inparkeren’. Ook met de nieuwste Cooper S kan hij leuke trucjes. Bekijk de video op Autojunk!

Als je na het zien van deze video de neiging hebt om het zelf ook eens te proberen; Doe het vanavond! De wegen zijn lekker glad en ook dat beeldmateriaal is welkom op Autojunk!

Russ Swift15 reacties

Ziet er goed uit!
wat is die man toch goed he zonder twijfel de beste stuntrijder in de wereld
met hem wil ik wel eens mee rijden :P
Ik heb vier Guinness Book of Records op mijn naam staan, uit restecptievelijk 1981, 1994, 2001 en 2002. Goed hè? GBoR titels?

Vooruit maar dan, leuk filmpje, ondanks de Mini.
Wel kut dat je SWIFT heet terwijl je een Mini wildt promoten.
@288 GTO: hehe -) mooie
ach ja, russ swift deed het al met mini’s voordat de suzuki swift was geboren…

maar de montego reclame is legendarisch
http://www.youtube.com/watch?v=bZA6g8r8U2o
Hij kan wel rijden ja.. damn he’s good.. maar is die Mini wel standaard? Je kan toch niet op 2 wielen rijden met een standaard auto? Ik dacht dat het differentieel altijd het vermogen stuurde naar het wiel met de minste weerstand.. ik heb goed opgelet in het oude filmpje van GM dat laatst gepost was.. dat is dus het voorwiel in de lucht.. hoe zit dat nou..
@Freewarefreak
Volgens mij geven ze geen gas als ze op twee wielen rijden, maar laten ze de auto uitrollen. Vandaar dat je in dergelijke filmpjes, de auto’s vrij kort op twee wielen ziet rijden.
@Niki: Ze rijden zo kort op 2 wielen omdat de wang van de band zo zacht is dat ie snel scheurt en aangezien ze daar op rijden op twee wielen moet je wel een beetje haast maken
En inderdaad ze laten hem uitrollen zonder gas
Zo’n mini heeft niet zoveel van die technieken volgens mij, en hij kan alle systeempjes uitgezet hebben. Want met alleen uitrollen kom je niet zover als in het filmpje, denk ik?

Man kan goed rijden trouwens, ik wil ook wel zo’n Cooper S om lekker mee te kloten. Zou stoer zijn als je hem ook zo parkeert in een drukke winkelstraat oid :D.

Wist btw niet dat zo’n Cooper S twee pijpen naar achter had lopen, die twee uiteinden zijn dus gewoon echt.
Shadow_Breaker
@MLTB: de mini cooper S heeft 1 pijp recht naar achter lopen het gene wat je ziet is het hitteschild. dat lijkt op een 2de pijp.
@288 GTO,

tja. Een Swift (vooral de oude) deed verdomt veel z’n best om op de Mini te lijken. Dus het blijkt dat origineel gewoon beter is :D
Doet me aan The Italian Job denken! Heeft die Russel daar ook stunts voor gedaan?
@288 GTO: wel kut dat je wildt spelt

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).