Bugatti biedt je een ideale studentenbijbaan

Auteur: , 23 Reacties

Als je student bent en je wilt graag een paar extra centen verdienen, omdat die gemene stoute overheid het studeren weer eens duurder wil maken, dan kan je onder andere de volgende dingen doen: heel hard 'boe' roepen terwijl je Prinselijke auto's sloopt, plees schrobben, vakken vullen of telemarketeer worden. Heb je wat meer ambitie, dan zoek je iets creatievers. Als je een echte petrolhead bent, is een bijbaan bij Bugatti niet heel verkeerd lijkt me. En ze zijn op zoek.

Aan bovenstaand verhaal zit wel een belangrijke voorwaarde verbonden: het is een Amerikaanse vacature, dus tenzij je geen bezwaar hebt veel tijd uit te trekken voor je woon-werkverkeer, is wonen in de VS een pré.

Bugatti zoekt een student-stagiare voor hun kantoor in Virginia, om ze te helpen met de coordinatie van hun marketing- en persactiviteiten. Hiernaast dient de nieuwbakken stagiaire ook de Bugatti-persvloot in te plannen en te transporteren. Met andere woorden: er dienen persauto’s van A naar B vervoerd te worden. En aangezien Bugatti niet om iemand met een groot rijbewijs vraagt zal dit wel niet per truck gebeuren.

Ons vermoeden is dat je het meeste kans maakt als je vrouw bent en in bezit van een paar grote tieten, en er bovendien geen bezwaar tegen hebt als de baas af en toe over je heen klapt, althans: zo gaat dat in hier ieder geval met onze stagiares.

Verder zit Bugatti niet te wachten op stoners of snuivers: potentiële kandidaten worden getest op drugs, zo vermeldt hun vacature. Als je er dus een handje van hebt om met een verstopte neus te rijden kan je maar beter geen brief sturen. Oh, en ze zouden het ook waarderen als je hun auto’s niet pardoes de plomp in stuurt.

Tot zover de mededelingen van Autoblog Intercedentairy Recruitment Services BV (met dank aan onze Amerikaanse naamgenoten).23 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
die gaat snel weg denk ik
Lijkt me geen verkeerde manier om m´n kroegrekening af te betalen, of een keertje m´n studieschuld proberen af te betalen…
Dat verdient volgens mij wel lekkah
plots wou ik dat ik verder had blijven studeren in de autoindustrie
Staat wel leuk op je C.V. natuurlijk! :D Helaas, doe ik niet de geschikte opleiding om op kantoor te zitten, maar ik wil best helpen met verschepen natuurlijk! Mocht iemand zich aanmelden vanuit autoblog.nl en extra mankracht nodig hebben om de vloot te verschepen, ik ben beschikbaar.
ehh, me vriendin heeft grote tieten, maar ze kan echt niet rijden. Mogen we de job samen nemen?
Dus autoblog stagaires worden zo nu en dan gewipt door jullie? … *aan Aimee denkend*

Nee hoor, ik dacht van yeah, werken bij bugatti maar op die manier bij BuigGatTie te werken, dat is toch echt niet mijn ding. Ik pas…
Laat ik nou net in de USA aan het studeren zijn! :D Zal ze eens mailen of een green-card vereist is..
Haha zeker vet. Ik studeer binnenkort af in de auto-branche & ik wil best in Amerika gaan werken :P zoek alleen tegen die tijd een full-time baan, geen studenten bijbaan..
Dan wil Wouter graag boven aan de pers lijst staan!!
Helaas ben ik maar een simpele monteur, en heb ik erg weinig met planning. Als het nodig is wil ik wel een wiel wisselen (en een proefritje maken).
“Ons vermoeden is dat je het meeste kans maakt als je vrouw bent en in bezit van een paar grote tieten, en er bovendien geen bezwaar tegen hebt als de baas af en toe over je heen klapt, althans: zo gaat dat in hier ieder geval met onze stagiares.”

lol :)
M’n vriendin gaat is even voor me solliciteren. Als Wouter er over mag mag Bugatti dat ook van mij. Np.
Doezelig baantje hoor….gaaaaaaap….maarja, wèl Bugatti…het merk waar per jaar wel 50 auto’s van de band rollen ! Dolle marketing, kán niet anders ! :lol:
ik ben al onderweg naar de VS!!!!
ik ben al onderweg naar de VS!!!!
mag ook als je geen rijbewijs hebt ik ben 11 ?
Damn epic! Ik ben serieus opzoek voor een stage op IVA 4e HBO jaar. Moeten we de organisatie onderzoeken.
Naise :)
Ons vermoeden is dat je het meeste kans maakt als je vrouw bent en in bezit van een paar grote tieten, en er bovendien geen bezwaar tegen hebt als de baas af en toe over je heen klapt, althans: zo gaat dat in hier ieder geval met onze stagiares.
hahaha hoeso die is goed verzonne hahahahahahahaha
Ok die job wil ik… en die wil ik meteen! *applies for Bugatti!*
ideale job voor de student welzijnswerker ..

weekdiertjes blijken prima crashtest-dummy,s ..
haha vet. past ook bij mijn opleiding.
loop moment ook stage. en voor de opleiding marketing & communicatie toevallig. en hierna commercieel economie!

maar ik blijf toch maar lekker in nederland.
misschien als de vacature nog open is volgend jaar haha
Quote:
“Ons vermoeden is dat je het meeste kans maakt als je vrouw bent en in bezit van een paar grote tieten, en er bovendien geen bezwaar tegen hebt als de baas af en toe over je heen klapt, althans: zo gaat dat in hier ieder geval met onze stagiares.”

Ik denk niet dat de grote bazen van RTL erg blij kunnen zijn met zo’n misplaatste opmerking.

Overigens weet ik uberhaupt nooit of je bepaalde opmerking dubbel sarcastisch probeert te plaatsen ofzo, maar het lijkt me vrij duidelijk dat je een transportbedrijf in schakelt om de Bugatti’s te verplaatsen. Ldo.
Kut, ik paste in de eissen.

Alleen dat blowen…. KUT!!!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).