Te koop: Volledig chromen Spyker C8 Spyder

Auteur: , 46 Reacties

Heb je nog wat geld over aan het einde van het jaar? Of zoek je nog iets leuks voor je kerst verlanglijstje? Wellicht dat deze chromen Spyker een optie is? Een Spyker kan immers nooit genoeg chroom hebben.

Je moet hem dan wel even ophalen in Oekraïne, maar dan heb je natuurlijk wel gelijk een leuk ritje naar Nederland voor de boeg. De Spyker is gebouwd in 2008 en er is slechts 5.000 kilometer mee gereden. Hoeveel verkoper Auto Portrait vraagt voor deze bijzondere auto is niet bekend.

De chroomkleur is overigens gewoon een wrapje en kan dus makkelijk weer verwijderd worden als je niet langer rond wil rijden als enorme spiegel. Als de chromen wrap verwijderd is hou je een witte Spyker C8 Spyder over.

Het is overigens niet de eerste chromen Spyker die opduikt. Eerder dit jaar zagen we er ook al eentje in China opduiken. Dat was een C8 Spyder Vogue uitvoering.

Wil je deze auto kopen? Dan kan je HIER terecht.

Spyker C8 Spyder chroom46 reacties

wel ff zeggen dat je deze info van spykerowner.com pikt lieve robbie (is sarcastisch)
@ilovestinger: Waar heb je het over? Kwam deze auto tegen toen ik op jameslist zat te snuffelen.
@robbie: doe niet zo schijnheilig, het hele ‘hou je een witte Spyker C8 Spyder over’ en ‘vogue’ versie komt van spykerowner.com. Als je nou het fatsoen had van een beetje journalist, zou je dat dus ook vermelden.
@ilovestinger:

Wat kan jij een stukje zagen zeg, maakt het uit waar hij die info gevonden heeft? De info is correct dus wat is het probleem?
@ilovestinger: sorry hoor, maar een klein kind kan zien dat die Spyker wit is (hij staat immers open!). En wat betreft die Chinese Spyker, die informatie heb ik zelf gevonden. Het is je misschien niet opgevallen, maar als we iets als bron gebruiken linken we daar altijd naar. Ook naar fora zoals spykerowner.com (zoek maar eens op onze site).
Nee, dan ga ik toch liever voor die mini met die hinderlijke barst in de vooruit.
op die site staan ook 4 slr stirling moss’s
ben er geen fan van, maar moet zeggen dat het ‘m niet misstaat.
is chroom niet verboden in nederland? als het niet zo is weet ik niet waar ik het vandaan haal.
@maartenooms: uit je dikke duim? Chroom is niet verboden. Dat is typisch zo’n broodje aap verhaal, urban legend. Er reed ooit een Cadillac met chroom wrap rond in Nederland.
http://www.autojunk.nl/2007/11/wtf-een-spiegel-op-wielen
@robbie: haha ok dan zal het daar van komen! ik heb nog nooit zo’n chroomgevaarte langszien rijden in real life. In de USA zie je btw wel veel chromen velgen.
hmm..staat em wel goed!
jammer dat er niet eens wat meer spykers op de weg komen(in nederland) Stukken beter dan die vele 911`s op de weg!
waaw?…
verder @ilovestinger doe niet zo bitsing als @robbie zegt dat hij die op james list tegen kwam , kan dat toch en als de artkels je niet aanstaan , lees dan iets anders , niemand verplicht je om dit te lezen he! en érobbie is geen journalist maar een blogger
@bpc: Doe jij maar niet zo kattig man, robbie kan heus wel voor zichzelf op komen en heeft je hulp hiervoor niet nodig (althans, als ie z’n mannetje bijstaat). En ilovestinger heeft groot gelijk: het komt wel VAAK voor dat de nieuwsartikelen die op autoblog.nl te voorschijn komen, HEEL ERG lijken op die van autoblog.com! Dus eigen nieuwswaarde wordt niet echt toegevoegd door redactie van autoblog.nl, het wordt meer een vertaling van de artikelen van autoblog.com wat op zich jammer is, want ik speur geen journalistiek meer.
@qwertyuiop: ja nogal een rede om weer nutteloze negative commentaar te posten dat soort comments verpest de sfeer hier op ab ik nam het niet in het bijzonder voor robbie , en je hoeft ook geen journalistiek te speuren want dit is een blog en geen krant! wil je serieuze artikelen ga dan naar autoweek!
@bpc: Lol, welke sfeer?
@bosnialove: het minst belangrijke zinnetje uit mijn post en daar gaat hij iets op zeggen hoor ;-) valt de sfeer u hier tegen ?
@bpc: Neen, er is geen sfeer. En jij valt mij aan de andere kant wel wat tegen. ;)
@bosnialove: ach niet alles kan altijd naar je zin zijn he ;-)
@bpc: verliefd op robbie?
@bpc: *like*
@Fortuna: jeps , jij ?
@qwertyuiop: lol, de ene keer krijgen we de kritiek dat we teveel overnemen van andere sites, de andere keer krijgen we kritiek over het feit dat we bepaald Amerikaans nieuws niet overnemen. Het is nooit goed (en terecht;)

In jouw geval: vergelijk onze hoofdpagina even met die van andere (internationale) autosites. Dat lijkt me redelijk uniek, evenals de tone-of voice en inhoud van de artikelen. Maar goed, smaken verschillen.
@qwertyuiop: komt dit bij autoblog.com vandaan? Nee! Verder is het niet zo vreemd dat autosites vaak over ‘dezelfde’ zaken schrijven, dat geeft alleen maar aan dat het op dat moment nieuws is.
@robbie, wat praat jij voor onzin jong! Volgens de wetgeving mag je auto niet in een kleur gespoten zijn (of in dit geval, gewrapt zijn) die andere bestuurders hindert in zicht. Een voorbeeld uit het praktijk: jij rijdt achter zo’n bak en het wordt donker, dus dan doe jij je nachtlicht aan. Nou, of jij het wilt of niet, jijzelf en andere passerende weggebruikers worden min of meer gehinderd door de teruggekaatste lichtbundels. En dat is volgens de wetboek verboden. En dat is dus geen broodje aap: mijn pa (een officier van justitie) behandelt o.a. zulke gevallen en daarom is de bestuurder schuldig aan hinder in het verkeer!

En over die verchroomd Cadillac: is bij de wet ook verboden, althans om in zo’n kleur rond te rijden
@qwertyuiop: sorry hoor, maar als je hier met licht op schijnt wordt je echt niet verblind. Het is een geplakt stickertje.
@qwertyuiop: ja helemaal gelijk ga het zeggen aan je pa
@qwertyuiop: En mijn vader is jezus. (Citaat uit…)
@Jokkebrok: hehe nazibloem !
Ter verduidelijking, het gaat hier over een voorval in België:
De caminete van mijn vader was bijna afgekeurd omdat de achterste ramen waren geblindeerd met chrome, hij moest ze ter plekke verwijderen, anders kreeg de wagen een rode kaart.
*camionette bedoel ik dus, of een busje of hoe je het ook graag noemt.
hmm, valt me toch wat tegenn… ik zou alles erafhalen en het aluminium polijsten :) bespaar je meteen nog wat gewicht.
@Alwood: weet je wat nog mooi zou zijn het alu borstelen of hoe je dat ook wil zeggen dus heel de auto in geborsteld alu das pas uniek
ik vind het ook niet zo mooi
Schijnaar is de Lamborghini Estoque ook al te koop.
http://www.jameslist.com/advert/215914/for-sale-lamborghini-estoque
@The360box: Ja, dat lijkt me wel wat!
@The360box: dat noemen ze nou een fake advertentie…
Per definitie een P.C.H.str. autootje.De chroomwrap is een demonstratie van onmacht om een lelijke auto te verbergen.
5000 km is tevens een teken dat de vorige eigenaren dit ding in een donkere garage hebben verstopt.
Een typische Spyker die je hard en ver in een blok hout slaat.
Ah, naast die Estoque biedt Auto Portrait ook een Sesto Elemento aan voor € 1.850.000. Da’s mooi, mijn moeder vroeg laatst nog of-ie al te koop was.
Vind deze eigenlijk stiekem wel cool.. :p
als hij nou een rembekrachtiger had kocht ik hem gelijk
geborsteld aluminium zou veel mooier zijn.
Arie op Safarie
Ik zou geen rede kunnen bedenken waarom ik een Spyker zou moeten kopen
Nog ff sparen…..
Hmm vind dit echt helemaal niets. Het lijkt nergens naar. Doe maar gewoon een mooie donkere kleur, dat staat hem het beste denk ik

OffT: Wat een gejank hier weer bij dit artikel, niveau daalt tot dramatisch lage waarden…stel 14-jarige snotapen! ;)
Niet slecht als kerstbal, een verchroomde auto (of chroom ge-wrapped) kan echt niet hoor. Eén voordeel, als je de wrap eraf haalt is de lak nog in nieuwstaat. Wit staat ‘m sowieso beter. Hoewel, een Spyker kan mij helemaal niet bekoren. Hoe kan iemand in godsnaam zulke achteruitkijkspiegels ontwerpen. Een banaan is nog beter gestyled!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).