Spookrijden? In China KAN het gewoon

Auteur: , 32 Reacties

De nu volgende video geeft een mooie indruk van het Chinese verkeer. In de hoofdrol: een Chinese taxichauffeur, een snelweg en de Amerikaanse actrice Kelly Hu. Oh, en ze zijn verkeerd gereden. Wat doe je dan?

Inderdaad, je stopt het voertuig ongeacht of je wel of niet over en snelweg rolt, en vervolgens keer je de taxi en rij je tegen het verkeer in terug naar de vorige afslag. Appeltje, eitje, en maar hopen dat de stroom aan tegenliggers niet frontaal op je inrijdt.

Maar wie is die Kelly Hu, horen we jullie denken. Welnu. Zij heeft haar opwachting onder meer gemaakt in de series CSI: NY, The Vampire Diaries en The Spectacular SpiderMan. Gaat er nog steeds geen belletje rinkelen? Vooruit, we doen er een ladinkje foto’s bij, aangezien je haar toch niet in de video te zien krijgt. De spookrijbeelden bekijken kan op Autojunk.

Met dak aan Jokkebrok voor de tip!

Kelly Hu

Kelly Hu

Kelly Hu

Kelly Hu

Kelly Hu32 reacties

Sjah… heb dit soort acties ook zien gebeuren in Jamaica en Dom. Republiek. Ik schrok me echt rot, inmiddels bevriend met een jongen die origineel uit de Dom. Republiek komt en die heeft me uitgelegd dat vrijwel niemand eigenlijk een rijbewijs heeft. En zolang je geld hebt hoef je je ook nergens druk om te maken.
@Pordon:

Moet je eens kijken naar “politie Paramaribo” (eventueel via uitzending gemist). In elke aflevering zijn er wel een paar mensen betrapt op rijden zonder (geldige) rijbewijs!
:D
@Pordon: Hetzelfde in Trinidad en Tobago. Die mensen weten soms niet aan welke kant ze moeten rijden. Rijbewijzen doen ze niet echt aan.
Daar hebben ze zo te zien dan ook nog de ruimte om vooruit te kijken en uit te wijken. Hier rijdt men in treintjes achter elkaar, no way dat je dan zoiets op tijd aan ziet komen. Maar goed, dat is toch alleen in het geval van de eerste 10 auto’s, daarna staat er toch een file.

Heerlijk hè, hier? ;)
En dan te bedenken [*plaatjes kijkt*] dat deze dame de leeftijd van 42 heeft…
Kelly Huhuuuuhuu

Wel belachelijk dat dat daar zomaar effe kan.
Sommige dingen staan nu eenmaal sneller op Dumpert.
@ anuspraeternaturalis

Zal wel een hele laag smeersels opzitten. Maar 42.. Ben de gelukkigste man op aarde als die van mij er ook nog zo uitziet op haar 42ste.
En oja anus. Die profielfoto van je, wat is het? Als het iets met je naam te maken heeft, hoef ik het niet te weten :P
Kelly Oehhh!

Lekker ding hoor!
Zozo filmpje is al twee weken oud en nu al hier, dat internet gaat nog eens heel groot worden
@v10:
Idd die chinese taxichauffeur gaat al 14 dagen tegen het verkeer in op dumpert.nl

Het feit dat het hier een amerikaanse actrice betreft is echter nieuw voor me.
foto’s zijn stukken beter dan het filmpje. goede side-boob btw :D
foto’s zijn stukken beter dan het filmpje. goede side-boob btw :D
wat een sukkel
en wat rijden ze op de snelweg in china zacht
Klopt, regels hebben ze niet in China.
Chinewa
OT: zie man is echt gek!
OFFT: Die nieuwe reclame van OPEL is er echt over. Doe er iets aan aub?
Met dank aan Jokkebrok voor de tip?!?!
@Jokkebrok: Helemaal gelijk, staat erbij. 8)
haha da’s zo de mooi
kunt het u echt niet voorstellen
mensen lopen ook op de linker rijstrook vuil op te pikken zonder enige bescherming

in het voorjaar waren we met een groep op reis in china, toen zijn we met twee bussen door de middenberm van een 2x 3vak snelweg terug gedraaid en dat hield het verkeer maar enkele minuten op, dus geen probleem

true story :)
Ik zit nu al bijna twee maanden in China voor m’n werk en als ik één ding heb geleerd over het verkeer in China dan is het wel: Verbaas u niet, verwonder u slechts. De meest vreemde acties worden uitgehaald en het gaat (bijna) altijd goed. Sure, er zijn zo’n 300 verkeersdoden per dag te betreuren in China, maar als je ziet hoeveel regels er aan de laars worden gelapt dan zijn die 300 peanuts.. Hoe hard dat ook mag klinken.
Martijn Nijsten
@Original_Arnoud: Dat dus. Wat ik daar allemaal gezien heb gedurende mijn vakantie van een maand.. Zelfs bussen met toeristen en vrachtwagens incl. oplegger rijden zo :o
@Martijn Nijsten:
Ja, en moeders met klein kind op de scooter die gewoon vlak voor ander verkeer dwars oversteken… Zulke ouders zijn wat mij betreft niet bevoegd om zelfs dat ene kind dat de Chinese overheid hen toestaat op te voeden.

Wat autobestuurders betreft: Spiegels en zijruiten zijn voor hen hier in China echt nutteloze accessoires. Het enige dat ze interesseert is het gaspedaal en de claxon.
Kende het filmpje nog niet…maar als ik zo naar de verkeersdrukte kijk, dan kan je simpelweg overdwars gummen als spookrijder richting Djing-Djao-Dong…
Wat een wijffie :) Lekker hoorrr!!!

Ontopic: wat een gekken daar zeg. Daar komen ongelukken van
in china kan alles…Maar met zo’n chick zou ik t niet aandurven…
hmm.zewrden steeds lekkerder wanneer je naar beneden scrolt!
Vreemd hoor. De dame op de eerste twee foto’s ziet er heel anders uit dan de daarop volgende foto’s… :?

AB????
@Pro-normaal: Het is wel degelijk die dame hoor….
Misschien is de ene met en de andere zonder photoshop ;-)
Wel grappig filmpje :p
Die passagier van voor zit gewoon wat te lachen en er zijn maar 2 tegenliggers die hun lichten eens doen gaan om te zeggen dat ie gevaarlijk bezig is….
En normaal heb je toch verkeersborden om dit tegen te gaan…? :-)
Lekker is ze wel :D

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).