Ook geen Nissan beursbabes op de AutoRai 2011

Auteur: , 15 Reacties

Helaas, Nissan-fanboys. Jullie geliefde merk zal zich niet vertonen op de aanstaande Autorai. Net als Toyota, Daihatsu, Honda en wellicht ook Suzuki haken ze af. Wat hebben die Japanners toch tegen ons Nederlandsche autofeestje?

Toegegeven, qua bezoekers viel de AutoRai de afgelopen keren nogal tegen. Het is dan niet geheel onlogisch dat merken hun marketingbudget liever ergens anders aan besteden. Nissan geeft als reden dat ze tegen de tijd dat de AuroRai haar deuren open, net bezig zijn met een grootschalige campagne om het elektrogebakje genaamd Leaf te introduceren. En dat doen ze liever op eigen houtje.

Nissan zal voor de introductie van de Leaf een zelfstandig publieksevenement organiseren, waar ook een landelijke tour aan vast wordt geplakt. Alles om potentiële klanten maar in de Leaf te laten stappen. Dus de AutoRai hoeft niet te rekenen op de appetijtelijke beursmevrouw (#2) die we eerder de Leaf zagen opleuken. Jammer.15 reacties

Het grootste kenmerk van een hollandse autoshow: miezerigheid…
Het enige wat mooi is aan de Nissan Leaf is die beursbabe in het geel. Wat een lekker snoepje is dat zeg. Voor de rest is de Leaf enkel interessant voor een kleine groep consumenten waartoe ik zeer zeker niet behoor. Wel een gemiste kans voor Nissan daar er toch weer veel publiek op de AutoRai zal komen.
De autoRai is ook niet veel meer dan een autoboulevard samengevoegd in een paar fabriekshallen…
Ze moet echt wel pijn in haar voeten hebben.. al die uren dat ze al in mijn gedachten heeft rondgelopen… zwijmel..

OT: Toch jammer dat er WEER zoveel merken afhaken. Wat RMR al zegt: “het is ook niet veel meer dan een autoboulevard samengevoegd in een paar fabriekshallen..” Op deze manier zal het deze constatering ook nooit ontstijgen.. en da’s toch jammer. Ging als kind altijd al tot nu toe.. trouw.. altijd.. en vroeger had deze show toch echt wel grandeur hoor.
@Freewarefreak: het komt door de RAI vereniging zelf, het verhaal was altijd dat zij enorme bedragen vroegen voor een standplaats, en het effect is nooit groot geweest voor de merken, leads blijken keer op keer waardeloos, merken als daihatsu etc. trekken er ook amper bezoekers…
@Freewarefreak: wel lame hoor, om met een vertaalde uitspraak van de Fresh Prince of Bel-Air te komen. ;)

OT: Dat “Blaadje” van Nissan kan me gestolen worden.Wat ik wil van Nissan is, die gekrulde brunette, een Nissan GT-R en een Infiniti M37 full options voor het gezin.
Over voeten gesproken. Wat heeft die meid toch een grote schuiten. Of lijkt dat maar? ik vind dat zo lelijk…
@Kvgorp: Volgens mij optisch bedrog door de camera. Die benen lijken wel 2 meter lang. Jammie jammie.
Overigens worden deze dames meestal locaal ingehuurd, op de RAI staan vaak ingehuurde grondstewardessen. Dus de kans dat we deze antilope tegen zouden komen in A’dam is nihil.
Moooi! Opget*ft met die Juke!
Autorai viel mij ook tegen de laatste keer. Ik had al het nieuws al gelezen/gezien hier op AB :-)
@midasracer

DAt lijkt mij dus ook. Haar voeten zijn ander half keer zo groot als haar hoofd. ik bedoel als ik mijn voeten tegen mijn hoofd aan (zou) krijgen zit daar niet heel veel verschil in zeg maar. zal wel een soort Fishey lens zijn ofzo.
@Kvgorp: Ze zien er inderdaad groot uit. Ligt er natuurlijk aan hoe grote voeten dat je hebt.Weet natuurlijk niet hoe groot dat die van jou zijn maar volgens mij is dat toch bij veel mensen zo.
Nissan Puke was eigenlijk beter geweest.
Bestaat de AutoRAI nog steeds? Toch best knap voor een beurs die ruim 15 jaar terug eigenlijk al geen bestaansrecht meer had.
Jammer want die dames op die foto’s zien er toch zeker niet mis uit… :-)
Misschien zitten er wel enkele leuke op de Nissan stand in België ;-)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).