Naar welke plaatjes keek je in 2010?

Auteur: , 36 Reacties

Aangezien het decembermaand lijstjesmaand is, zetten we ze even op een rijtje voor je: de 10 meest bekeken plaatjes van 2010.

De nu volgende 10 afbeeldingen zijn dit jaar het vaakst door jullie aangeklikt en begluurd. Opvallend is, in tegenstelling tot vorig jaar, dat de beursbabe-pica’s het niet tot de laatste 10 wisten te schoppen. We zullen er volgend jaar alles aan doen om daar verandering in te brengen. Tot die tijd, hieronder de veelbekeken selectie van dit jaar.

Nr. 10: Doe het zelf: voor 90 euro je auto wrappen
Dit topic liet zien dat een wrapje om je auto hangen helemaal niet duur hoeft te zijn, mist je handig bent en over engelengeduld beschikt. De foto van deze klussert die met zijn 3 Serie in de weer is was blijkbaar nogal interessant.

Wrap it up

Nr. 9: Eerste pics van de MINI Countryman
Eerder dan gepland lekte er een drietal foto’s uit van de MINI Countryman. Ladingen kritiek over deze uit de kluiten gewassen MINI strooien, maar ondertussen wel massaal op dit plaatje klikken. Ach, eigenlijk best logisch.

MINI Countryman

Nr. 8: Volkswagen Polo GTI: 180 pk
Ook hier had een autofabrikant last van vroegtijdige plaatjeslozing. De eerste beelden van de -tot nu toe- heetste Polo kwamen op het internet terecht, en jullie klikte massaal door naar de eerste foto, waarop het retro-ruitjes interieur te zien is.

Volkswagen Polo GTI

Nr. 7: Porsche 918 Spyder Concept [plug-in hybrid]
Porsche kwam in maart van dit jaar met het nieuws over de 918 Spyder Concept. Eén V8, twee elektromotoren en een verbruik waar de boodschappenauto van je vriendin nog niet aan kan tippen. Nu maar afwachten of Porsche de hosanna-verhalen kan waarmaken.

Porsche 918 Spyder Concept

Nr. 6: Nieuwe Porsche Cayenne is officieel
Porsche dat met een vernieuwend model komt, dat zien we niet vaak. Jullie waren er dan ook als de kippen bij om de nieuwe Cayenne te aanschouwen. Er werd massaal geklikkerdeklikt op de pic van de best wel imposante voorkant.

Porsche Cayenne

Nr. 5: De mooiste BMW 3-serie ever
Wouter riep iets over een Bimmer en dat-ie mooi is, wat resulteerde in een overdreven stortvloed aan clicks. Maar helaas, het was niet meer dan een schofterig lillike 3-Serie met veel te veel opplakchroom. Muha!

De mooiste BMW 3-serie ever

Nr. 4: BMW toont vierdeurs coupé: Concept Gran Coupé
We blijven nog even in de Beierse hoek hangen. Want BMW kwam in China met de Concept Gran Coupé aanwapperen, en het ging LOS op Autoblog. Of je ‘m nou mooi vond of niet, er werd wel en masse op de plaatjes in de gallery geklikt.

Concept Gran Coupé

Nr. 3: Officieel: Alfa Romeo Giulietta
Technisch gezien komt dit plaatje alweer uit 2009, maar aangezien de gallery bij veel drukbezochte topics werd gebruikt kwamen jullie dit jaar weer massaal even een kijkje nemen bij de nieuwe Giulietta.

Alfa Romeo Giulietta

Nr. 2: Primeur: de nieuwe Audi A6!
Dankzij de immer falende scribenten bij oude media konden wij jullie als eerst de nieuwe Audi A6 tonen. Geen grote vergassing, wel een knaller qua populariteit. Stiekem was iedereen er toch een beetje benieuwd naar.

Audi A6 met AB-bumpersticker

Nr. 1: Dit is de nieuwe Ford Focus
Op 11 januari werden de eerste beelden van de nieuwe Ford Focus vrijgegeven. Dat vonden jullie interessant, maar niet zo boeiend als dit plaatje van het interieur. Het is de meest bekeken pica op Autoblog in 2010. Tot op de dag van vandaag is onduidelijk waarom…

Ford Focus interieur36 reacties

Ondernemers hebben nooit autopech toch. of wel!?.
http://static.autoblog.nl/images/wp2010/Plaatjes_Top_10_2010_09.jpg
komt voornamelijk door dat mooie tennisdametje die ernaast staat =D
@JamesBond007: …13 in een dozijn hoor…en ook al geen tennisdame…wat lul je nou man ! :lol:
@Megakix: Precies, juist daarom is ze lekker. Omdat het niet zo’n opgeblazen barbie tuning slet is. :)
@Megakix:
Ach wat weet jij er nou van? Gezien je laatste reacties hier op AB lijkt het erop dat je leeftijd alles bepalend is. Net je eerste schaamhaar gekregen wat probeer je mij nou de les te lezen man.
Kom over 5 jaar terug, dan heb je pas wat te zeggen.
omdat het niet ford-ish is.
nummer 1 snap ik ook voor geen meter. Geef toe: het is een prachtig interieur voor een ford. Zie mezelf er wel in zitten maar nummer 1?!?!?!

Misschien een die-hard Ford fapper.
@JamesBond007: Komt omdat het interieur er enorm onrustig/spannend uitziet en dat zijn we niet gewend van Ford :)
Weet je zeker dat julliede statistieken goed gesorteerd hebben?!?
Snel! Allemaal op de A6 klikken.
@Seroo: of gewoon naar een andere audi , blijft hetzelfde
@bpc:
nee want die staan niet op de nmr 2.
Moet echt een keer kappen met dat audi bashen. Grap is nou wel uitgelachen.
@JamesBond007: sorry hoor , ik vind ze gewoon niks , en ik vind het best leuk om fanboys wat uit hunn tent te lokken want uiteindelijk kun je over elk merk wel iets zeggen
@bpc:
Snap ik best, maar kom dan zelf ook wel met iets nieuws.
effe off topic : welke sul heeft op de trein gestemd ?
@bpc: Goed bezig, heeft toch 3 minuten geduurd voordat ik uberhaupt wist waar je het over had (poll, ehuh)…. Ok, tis toch zeker al 23 uur geweest dus dat moet kunnen….
@stefan82: :p hoe later hoe moeilijker he :p nee maar serieus , wie neemt er nu voor zijn plezier de trein , staan wachten in de kou op iets dat toch te laat komt om dan samengedrukt te worden door wat dikzakken die je niet eens kent , uit te stappen , dan ontdekken dat je opeens tbc ofzo hebt , en daar ga je dan nog voor betalen !?
ik zou me niet verbazen als die stem van @lincoln: ofzo komt als grap ;-p
@bpc:
Trein is wel het laatste wat ik zou nemen inderdaad.
Zeker een lid van NS die erop heb gestemd.
@JamesBond007: ik vraag me aff of zelfs die met de trein willen reizen
@stefan82: Ik,
Ik was vrijdag(gisteren) met de bus & de trein naar school gegaan en ik had totaal niks vertraging door de sneeuw. Mijn maat die dicht bij mij woont was 3 kwartier te laat in de les met de auto. Dus ik vond mijn idee nog niet zo gek van met het openbaar vervoer te gaan.

Normaal neem ik mijn auto tot het station (bussen rijden niet zo ferquent bij mij) & dan te trein tot aan mijn school. Ietsje langer onderweg dan met de auto, maar het is milieuvriendelijker, je kan je lessen overkijken & minder kans op een ongeluk (vooral in winterse omstandigheden)

BTW: Ik heb op AWD zomerbanden gestemd. Driften kan je in de sneeuw met bijna elk voertuig!
Boeiend……ssssssssss
Ik weet van niks
Wat een saaie plaatjes zeg. Alleen die mooiste 3-serie is te begrijpen. ;)
Die BMW Gran Coupé blijft mooi… Het lijkt wel of BMW een beetje in de war is geraakt bij het maken van de achter kant…. Die van de E92 is mooier, Ze hadden daar een van de beste disigns kwa achter achter lampen.
Ad nr 1: Waarom?
Omdat er geen touw is vast te knopen aan de vorm van het interieur.
Een waas van lijnen glim-bling toestand en nog van dat al. Nadat je wegklikt begrijp je niet meer wat je zag en klik je nog maar eens… en nog eens, om vervolgens 2 dagen geen boterhammetjes te kunnen eten.
LOL! bij ons op het forum is dit 1 van de meest bekeken afbeeldingen :P

http://tiny.cc/dgwpi
@mylvan: grote inkijk -_- !
@mylvan: Ja.. dat snap ik als je een bukkende bouwvakker onder je kin hebt hangen..
Wat heeft iedeen het over stemmen?
het gaat om hoevaak het is aangeklikt.:roll

Maar nummer 1 snap ik dus echt geen k*t van
Audi wel natuurlijk :p
@luis: Maar nummer 1 snap ik dus echt geen k*t van
Het is toch echt een briljant auto interieur. En nog betaalbaar ook!
@mashell: Precies.. dat vind ik ook. Je kunt deze opmerking van Hotseflots ook als een compliment zien.. “Een waas van lijnen glim-bling toestand en nog van dat al. Nadat je wegklikt begrijp je niet meer wat je zag en klik je nog maar eens…” Weet je hoe we dat noemen? Niet saai! Een spannend interieur. Met unieke details. Kijk hoe de handrem naast de pook zit.. enz, enz.. Snap het dus best.. en door mij weer 5 kliks er bij sinds gisteren.
kunnen ze die 3er ook even aan Yvonne (van die Jag) geven.
Hmm… dit waren nu niet bepaald foto’s die ik in gedachten had, maar kom…
Plaatje no. 10 is toch knap.
Doe toch maar een Stratos…….

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).